استادموسوی تهرانی.mp3
431.1K
🔵حکایت مباحث زائد در کفایه
🔵از زبان استاد باسابقه سطوح عالی حوزه قم
🔷حجت الاسلام و المسلمین استاد سید رسول موسوی تهرانی:
🔹شنیدم که مرحوم صاحب کفایه گفته بودند که اگر کسی یک کلمه در کفایه پیدا کند که بی مصرف باشد، یک سکه به او خواهم داد.
🔹ما (خدمت صاحب کفایه) عرض می کنیم که باید سکه ها به ما بدهید!!
🔹با این که ایشون این ادعا را کرده اند، زمانی تصمیم گرفتم که زوائد این کتاب را حذف کنم؛ دیدم تقریبا 50 صفحه از همین کفایه رو می شود کم کرد!
🔹تازه این حرف در مورد کفایه است که خودش کتاب بسیار مختصری است.
#تأمل
#نظام_آموزشی_حوزه
#تحول_حوزه
#نقد_حوزه
#کفایه
#آخوند
👇👇
@Taammolate_talabegi
⁉️سوال و جواب های انتخاباتی(۳)
🔹ما رای سفید می دهیم چون واقعا نمی دانیم کدامیک راست و دروغ می گویند؟ در ضمن سخن رهبری را هم اطاعت کرده ایم!
🔸ما در بحث «آزمایش» یادآور شدیم که بالاخره در این دو راهی ها، باید راهی را انتخاب کنم که به نفع انقلاب و نظام اسلامی تمام شود. اگر چنین کردیم، وظیفه شرعی و عقلی و سیاسی و اجتماعی خود را انجام داده ایم. اما باید توجه داشت که رای سفید نوعی دوگانگی در گفتار و عمل است. رای دادن، یعنی نظام را قبول دارم؛ سفید دادن یعنی هیچ کدام از این افرادی را که نظام تایید کرده، قبول ندارم! مثل امروز که بسیاری افراد در مسئولیت های مختلف، نظام و امام و رهبری را قبول دارند، اما برخلاف نظام و امام و رهبری عمل می کنند و حتی حرف می زنند؟
🔻ضمن آنکه رای سفید، اقدام دشمن شاد کنی است و همین اندازه محل ایراد و اشکال است چراکه اقدام دشمن شاد کن، بر خلاف خواست امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری است. حضرت آقا در ماجرای لیست انگلیسی خبرگان تصریح فرمودند: «در زمینه ی انتخابات، دشمنان دارند تلاش میکنند... مردم باید آگاه باشند و نقطه ی مقابل آنچه آنها میخواهند، عمل کنند».
#انتخابات
#سیاسی
#سوال_جواب
👇👇
@Taammolate_talabegi
امام حسن مجتبی علیه السلام:
هر کس خدا را بندگی کند، خداوند همه چیز را بنده او گرداند.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
💠به مناسبت شهادت امام کاظم یادی کنیم از این کلیپ تاریخی آیت الله وحید خراسانی 🔷وقتی حکومتی که هزار
✍️تاملی بر تهديد به فرار از ماليات از سوی مرجعی معظم
.
♦️جداى از اينكه، اساساً تعطيلى شهادت حضرات ائمه عليهم السلام، در شرايط موجود كشور مفيد است يا نه؟
و جداى از اينكه، اساساً تهديد حكومت اسلامى، توسط بهرمندان از مزاياى حكومت، كار درستى هست يا نه؟
بحث سر تهدید به مالیات ندادن است
♦️نكته اين است كه:
🔹١- مگر به چند نفر در ايران، ماليات تعلق مى گيرد؟ (طبق گزارشات ،حدود نصف کشور رسماً، مستحق دريافت يارانه بوده و خط فقر به حدود 9 میلیون در ماه رسیده است )
٢🔹- مگر چند نفر، كه بتوانند از ماليات فرار كنند و نمى كنند در ايران وجود دارد؟
🔹٣- مگر چند نفر از آنهايى كه ماليات ميدهند، مذهبى هستند؟
🔹٤- مگر چند نفر از مذهبيون، مقلد و يا گوش به فرمان مرجعيت شيعه هستند؟
🔹٥- مگر چند نفر از كسانى كه ماليات ميدهند و گوش به فرمان مرجعيت هستند، مقلد مرجعى خاص هستند؟
🔹٦- مگر رقم ماليات آنها چقدر هست، اصلاً؟
🔹٧- مگر چند نفر از آنها، توانايى فرار از سيستم ماليات كشور را دارند؟
.
اصلاً فرض كنيم همه ماليات پردازان ايران، مقلد يك مرجع باشند، به نظر شما اگر اين مرجع تقليد معظم، براى رسيدن به خواسته اى، تهديد به "ماليات ندادن" كنند، كار پيش مى رود؟
.
♦️سالهاى پيش بود كه سيستم حساب و كتابها دستى و سنتى بود و حساب بانك ها به هم متصل نبودند و كد ملى شخصى و اقتصادى وجود نداشت، و راحت راحت، ميشد ماليات نداد و يا از ماليات، فرار كرد
(درست است كه هنوز سيستم مالى و ماليات ايران، همانند غرب، خيلى يكپارچه نشده كه كلاً نشود از ماليات فرار كرد، ولى با همين وضع موجود هم، مردم نمى توانند خيلى از ماليات فرار كنند؛ مگر در موارد محدود و خاص؛ و هر چه جلو برويم، كار سخت تر مى شود)
.
♦️بنابراين، تهديد به ماليات ندادن از سوى مرجعى معظم، تأثيرى چندانى در اقتصاد حكومت "گمراهى" ندارد؛ و اين تهديد، نشان از به روز نبودن این مرجع بزگوار تقليد شيعه، و عدم اطلاع مناسب از پيشرفت جهان دارد؛ كه مشاورين محترم، بايد اين اطلاع رسانى، را تدبير كنند
#تأمل
#مرجعیت
#وحید_خراسانی
#فقه_سنتی
👇👇
@Taammolate_talabegi
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠شورای نگهبان از صلاحیت خود تجاوز کرده
♦️زندهیاد دکترناصرکاتوزیان، استاد برجسته حقوق ایران:
♦️ شورای نگهبان ازصلاحیت خود تجاوز کرده و موضعی در پیش گرفته که کشور را به بنبست میکشد. اگر به انواع حیل و وسایل، جلوی اراده ملی گرفته شود و مردم از دخالت و شرکت در حکومت مأیوس شوند، این برای نظام بسیار خطرناک است.
#کاتوزیان
#شورای_نگهبان
#ریاست_جمهوری
#نظارت_استصوابی
#جمهوری_اسلامی
#انقلاب_اسلامی
👇👇
@Taammolate_talabegi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 پیام رهبر انقلاب به ملت فلسطین در پی پیروزی مقاومت در جنگ دوازده روزه بر رژیم صهیونیستی
🔻 بسمالله الرحمن الرحیم
🌷 سلام بر فلسطین مقتدر و مظلوم؛ سلام بر جوانان شجاع و غیور فلسطین، سلام بر غزهی قهرمان و مقاوم، سلام بر حماس و جهاد و همهی گروههای جهادی و سیاسی فلسطین.
🔹 خداوند عزیز و قدیر را برای نصرت و عزتی که به مجاهدان فلسطینی عطا کرد سپاس میگویم، و نزول سکینه و طمأنینه بر دلهای مجروح شهید دادگان، و رحمت و بشارت برای شهیدان، و شفای کامل برای آسیبدیدگان را از خداوند منان مسألت میکنم، و پیروزی بر رژیم جنایتکار صهیونیست را تبریک میگویم.
🔸 آزمون این چند روز، ملت فلسطین را سرافراز کرد. دشمن وحشی و گرگ صفت به درستی تشخیص داد که در برابر قیام یکپارچهی فلسطین ناتوان است. آزمون همکاری قدس و کرانهی باختری با غزه و اراضی ۴۸ و اردوگاهها، راهکار آیندهی فلسطینیها را نشان داد. در این ۱۲ روز رژیم جابر، جنایات بزرگی عمدتاً در غزه مرتکب شد و عملاً ثابت کرد که بر اثر ناتوانی در مقابله با قیام یکپارچهی فلسطین، رفتارهایی آنچنان ننگین و دیوانهوار مرتکب میشود که افکار عمومیِ همهی عالم را بر ضد خود برمیانگیزد و خود و دولتهای غربی پشتیبان خود بویژه آمریکای جنایتکار را از گذشته باز هم منفورتر میکند.
👈 ادامهی جنایتها و درخواست آتشبس هر دو شکست او بود. او ناچار شد شکست را بپذیرد.
👈 رژیم خبیث از این هم ضعیفتر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرتنمایی مجموعههای ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمندتر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوانتر و زبونتر خواهد کرد.
🔸 زمان آغاز و توقف درگیریها بسته به تشخیص بزرگان جهادی و سیاسی فلسطینی است، ولی آمادهسازی و حضور قدرتمندانه در صحنه، تعطیلبردار نیست.
🔹 تجربهی «شیخ جراح» در ایستادگی در برابر زورگویی رژیم و شهرکنشینانِ مزدور، باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور فلسطین باشد.
🌷 به جوانمردان «شیخ جراح» درود میفرستم.
🔸 دنیای اسلام یکسره در برابر قضیهی فلسطین، مسئول و دارای تکلیف دینی است. عقل سیاسی و تجربههای حکمرانی هم این حکم شرعی را تأیید و بر آن تأکید میکند.
🔹 دولتهای مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی که امروز بیش از گذشته مورد نیاز است، و چه در بازسازی زیرساختها و ویرانیها در غزه.
🔸 مطالبه و پیگیری ملتها، پشتوانهی این خواستهی دینی و سیاسی است. ملتهای مسلمان، باید انجام این وظیفه را از دولتهای خود مطالبه کنند، خود ملتها نیز در حدّ توان موظف به پشتیبانی مالی و سیاسیاند.
🔹 وظیفهی مهم دیگر، پیگیری مجازات حکومت تروریست و سفاک صهیونیست است. همهی وجدانهای بیدار تصدیق میکنند که جنایت گستردهی کشتار کودکان و زنان فلسطینی در این ۱۲ روز نباید بیمجازات بماند.
🔸 همهی عوامل مؤثر رژیم و شخص جنایتکار نتانیاهو باید تحت پیگردِ دادگاههای بینالمللی و مستقل قرار گیرند و مجازات شوند؛ و این به حول قوهی الهی تحقق خواهد یافت، والله غالبٌ علی امره.
جمعه ۹ شوال ۱۴۴۲
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
سید علی خامنهای
امام علی علیه السلام:
با اخلاق خوش است که زندگی خوش و خرم می شود.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
⁉️سوال و جواب های انتخاباتی(۴)
🔹چرا رای بدهم وقتی وضعیت اقتصادی ما فرقی نمی کند؟ هر سال هم بدتر از پارسال!
🔸نکته اول: اصل شرکت در انتخابات، واجب شرعی و سیاسی محسوب می شود و نیت در رای دادن اقتصاد و معیشت نباشد؛ بلکه تقویت نظام اسلامی و رضای الهی باشد.
🔸نکته دوم آنکه، در انتخاب به کسی رای دهیم که به فکر مردم و مشکلات آنان باشد؛ نه اینکه به خاطر تعلقات سیاسی و حزبی به شخص خاصی رای دهیم. حتی لباس روحانیت و یا سیادت و زیبایی چهره، نباید ملاک باشد. ملاک در رای دادن همان رعایت ویژگی های اصلح است که خواهیم گفت. اگر کوتاهی کنیم، و یا اصلا رای ندهیم، یا سفید بدهیم، نباید توقع کنیم چرا برای مردم کاری نمی کنند. خودتان باید کسی را انتخاب کنید که برایتان کار کند.
🔸نکته سوم اینکه اگر مسئولین کوتاهی کردند، ما نباید کوتاهی کنیم و توصیه های رهبر انقلاب را در مسایل اقتصادی جدی بگیریم. اگر در عرصه های علمی، پزشکی، فناوری های نوین، هسته ای، دانش های بنیادین، علوم عقلی و فقهی و کلامی، عرصه های دفاعی و نظامی دریایی و هوایی و... پیشرفت داشته ایم، به دلیل اطاعت از رهبری بوده است. اما در عرصه اقتصادی چون به توصیه و امر و نهی های رهبری عمل نمی کنیم، پیشرفتی هم نداریم. ما همچنانکه در عرصه نظامی «قاسم سلیمانی» مطيع محض ولایت داریم، یک «قاسم سلیمانی» در عرصه اقتصادی می خواهیم. هم در بین مسئولین و هم در بین خود ما مردم که همچون سربازان ولایت عمل کنیم.
🔻چه کنیم وقتی رهبر انقلاب هشت سال پیاپی، شعار اقتصادی می دهند، اما مردم و مسئولین اهتمام و اقدام جدی نمی کنند: حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف (سال ۸۸). همت مضاعف کار مضاعف (سال ۸۹)، جهاد اقتصادی (سال ۹۰)، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی (سال ۹۱)، حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی (سال ۹۲) اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی (سال ۹۳)، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل (سال ۹۵)، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال (سال ۹۶). همه برای ما و مسئولین بوده، واما هیچکدام به میزان کافی به این شعارها جامه عمل نپوشاندیم.
#انتخابات
#سیاسی
#سوال_جواب
👇👇
@Taammolate_talabegi