﷽ #احکام_نماز
❓پرسش
آیا نماز خواندن روى تخت و تشک ابرى، صحیح است؟
حکم نماز خواندن بر روى فرش ابریشم چیست؟
✅ پاسخ
اگر هنگام نماز، تخت حرکت زیادى نداشته و بدن در موقع قرائت و ذکر، روى آن آرام باشد، نماز صحیح است.
همه مراجع: نماز خواندن بر روى فرش ابریشم صحیح است.
10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگی از ملا باسم کربلایی به زبان فارسی
🏴 مادر دارم از حالت خبر
مادر غرق خونی پشت در مادر
#مذهبی
#نماهنگ
👇👇
@Taammolate_talabegi
💠 طراحی متن تاریخی مربوط به شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و علت اختلاف در شهادت حضرت.
#مذهبی
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 آیت الله قائم مقامی از عصمت ظلیه ولی فقیه می گویند ( حضرت آقا در دوره ولایت خود خطایی نکرده اند و نخواهند کرد )
🔶اینگونه نظرات مصداقی برای ضرب المثل کاسه داغ تر از آش است . حضرت امام و مقام معظم رهبری در موارد متعدد به برخی عملکردهای اشتباه خویش اعتراف کرده و هرگز ادعای عصمت نکرده اند . سایت رهبر انقلاب نیز ملاحظاتی را وارد بر نظریه عصمت ولی فقیه می داند
❓ سوال
به نظر شما امثال آیت الله قائم مقامی با چه دلیل معتبری شخص ولی فقیه و احتمالا مقام ولایت فقیه را مبرای از خطا می دانند ؟
#تأمل
#حضرت_امام
#مقام_معظم_رهبری
#عصمت
#ولایت_فقیه
#قائم_مقامی
👇👇
@Taammolate_talabegi
امام علی علیه السلام:
هر که تلاش کند به آنچه می خواهد می رسد.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
﷽ #احکام_جنابت #احکام_نماز
❓پرسش
آيا عرق جنب نجس است در غير اين صورت آيا مىشود با لباسى که با عرق جنب آلوده است مىشود نماز خواند؟
📝پاسخ
-(آیتالله خامنهای:) پاک است و لکن احتياط واجب آن است که با عرق جنب از حرام نماز خوانده نشود، بله اگر عرق موجود در لباس مذکور خشک شده و يا شسته شده باشد، نماز خواندن با آن مانع ندارد.
-(آیتالله اراکی:) عرق جنب از حرام گر چه نجس بودن آن، محل ّ اشکال است ولی با بدن یا لباسی که به آن، آلوده شده نمیتوان نماز خواند.
-(آیتالله خوئی:) عرق جنب از حرام پاک است و بنا بر احتیاط مستحب ّ نماز با آن نخوانند و نزدیکی با زن در حال حیض، حکم جنابت از حرام را دارد.
-(آیات گلپایگانی، صافی:) عرق جنب از حرام پاک است چه در حال جماع بیرون آید یا بعد از آن، از مرد باشد یا از زن، از زنا باشد یا از لواط یا از وطی و نزدیکی کردن با حیوانات یا استمناء؛ (و استمناء آن است که انسان با خود کاری کند که منی از او بیرون آید) لکن بنا بر احتیاط واجب با بدن یا لباسی که آلوده به آن است، نمیشود نماز خواند.
-(آیتالله بهجت:) عرق جنب از حرام نجس نیست ولی بنا بر أظهر و أحوط، با بدن یا لباسی که به آن آلوده شده تا خشک نشده است نماز نخوانند.
-(آیتالله تبریزی:) عرق جنب از حرام پاک است و بنا بر احتیاط نماز با آن جائز نیست و بعید نیست احتیاط در این مسأله و مسأله [119] واجب نباشد و نزدیکی با زن در حال حیض حکم جنابت از حرام را دارد.
-(آیتالله سیستانی:) عرق جنب از حرام پاک است و نماز با آن صحیح است.
-(آیتالله زنجانی:) عرق جنب از حرام پاک است، ولی بنا بر احتیاط مستحب از آن اجتناب کنند، چه عرق در حال نزدیکی بیرون آید یا بعد از آن، از مرد باشد یا از زن، از زنا باشد، یا از لواط، یا از نزدیکی کردن با حیوانات، یا استمناء.
-(آیتالله مکارم:) کسی که از طریق حرام جنب شود، خواه به واسطه زنا باشد یا لواط و یا استمناء، عرق او نجس نیست، ولی ما دام که بدن یا لباس او عرق دارد، با آن نماز نخواند بنا بر احتیاط واجب. احتیاط مستحب ّ آن است که از عرق جنب از حرام پرهیز شود و برای رعایت این احتیاط، بهتر است با آب ملایم غسل کند که به هنگام غسل بدن او عرق نکند، این در صورتی است که با آب قلیل غسل نماید و اگر با آب کر و مانند آن باشد اشکال ندارد، امّا بعد از پایان غسل یک بار همه بدن را آب بکشد (بنا بر احتیاط مستحب ّ)
May 11