eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
27.3هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.5هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
غذای سالمندان سوپ پیازچه 🔹طبع غذا: گرم و تر معتدل 🔸مواد لازم: پیازچه ۲۰۰گرم/جو پرک ۱ و نیم پیمانه/هویج ۲عدد/آب مرغ ۱ لیوان/آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا جو پرک را به همراه آب مرغ درون یک قابلمه مناسب بریزید و ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج‌ها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و درون قابلمه بریزید. حدود ۱ ساعت لازم است تا هویج‌ها خوب پخته شود. در ادامه پیازچه‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای ریز خرد کنید. سپس به همراه نمک و زردچوبه درون قابلمه بریزید و کمی مخلوط کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و کاملا جا بیفتد. سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش تازه نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
▬▬▬▬▬✿ 🌸 ﷽ 🌸✿▬▬▬▬▬ 🔖لیست دوره های آموزشی در حال ثبتنام مجموعه تخصصی جواهرالحیاة (کانال طبیبِ جان) : 💊دوره درمان بیماریها https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1420 👤دوره شخصیت شناسی https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1421 💞دوره همسرداری https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1414 👃دوره تنفس درمانی https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1415 👶🏻دوره‌ی فرزندآوری: https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1411 💗دوره‌ی ایام بارداری: https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1412 🎁دوره‌‌ی تربیت فرزند تولد تا دو‌ سالگی: https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1417 👑دوره‌ی تربیت فرزند سه تا هفت سالگی: https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/1418 ⬆️برای مشاهده‌ی سرفصل‌های آموزشی هر دوره، روی لینک آبی بزنید. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ┄┅═––✼●🇮🇷●✼–┄┅═––
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
با توجه به ایام حلول ماه ربیع الاول در دوره های فوق میتوانید با تخفیف 20 درصد 💯 ثبتنام کنید😊👌 🔥 با شرکت در سه دوره، یک دوره رایگان به شما تعلق می‌گیرد. این تخفیف فقط تا دو روز آینده ادامه دارد... به دوستان خود اطلاع رسانی کنید ⚜
🤱غذای مادران باردار و شیرده خورشت گردو اسفناج 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به اعتدال 🔸مواد لازم: گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/اسفناج ۵۰۰گرم/پیاز ۱عدد/گردو آسیاب شده ۲/۳ پیمانه/رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا اسفناج‌ها را بشویید. سپس در اندازه‌ی ریز خرد کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید. پیازها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. گوشت‌ را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس گردوها را اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. در یک ماهیتابه اسفناج‌ها را کمی تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود ۲ ساعت که گوشت پخته شد، اسفناج‌ها و رب انار را به خورش اضافه کنید. سپس نمک خورش را اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ خورشت قیسی 🔹طبع غذا: گرم و تر رو به اعتدال 🔸مواد لازم: گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/پیاز ۲عدد/قیسی ۵۰۰گرم/سیر ۳ حبه/رب آلو ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا قیسی را بشویید و در یک ظرف بریزید. قیسی‌ها را کمی در آب بخیسانید تا نرم شوند. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبک شود. سیرها را ریز خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید. در ادامه گوشت را به اندازه‌ی خورشتی خرد کنید. تکه‌های گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. سپس فلفل سیاه و رب آلو را اضافه کنید. به گوشت ۲ تا ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت ۱ ساعت بپزد و نرم شود. بعد از این که گوشت پخت و نرم شد، قیسی‌ها را به خورش اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد. سپس نمک خورش را اضافه کرده و به همراه برنج نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای افراد شاغل همبرگر گیاهی لوبیا سفید 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: لوبیا سفید ۵۰۰گرم/پیاز ۱عدد/سیر ۳ حبه/آرد سبوس‌دار ۱/۲ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/نان همبرگر سبوس‌دار ۴عدد/روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/برگ ریحان ۱/۴ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا لوبیا سفید را از شب قبل در آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس هر ۲ یا ۳ ساعت آب آن را عوض کنید. بعد از خیس خوردن لوبیا سفید، کمی آب در قابلمه بریزید و لوبیا سفید را بپزید. بعد از پخت، لوبیا را در مخلوط کن بریزید تا خمیری شود. سپس سیر، آرد، ادویه، تخم مرغ و پیاز را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. خمیر لوبیا را به چند گلوله کوچک تقسیم کرده، سپس گلوله را در کف دست پهن کنید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. برگر لوبیا سفید را در تابه قرار دهید. سپس آن‌ها را برگردانید. می‌توانید این همبرگر گیاهی را در نان قرار دهید و به همراه ریحان تازه نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری سرماخوردگی سوپ مرغ با زنجبیل 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۲عدد/زنجبیل خرد شده ۱عدد/هویج خرد شده ۲عدد/پیازچه خرد شده ۲عدد/جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز خرد شده و ۳ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید مرغ پخته و نرم شود. سپس زنجبیل، هویج، پیازچه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت تمام مواد با یکدیگر ترکیب و پخته شوند. می‌توانید تمام مواد را با همزن هم بزنید تا سوپ به شکل پوره درآید. در آخر روغن زیتون، پیازچه و جعفری را به سوپ اضافه کرده و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 شیرینی زنجبیلی خانگی 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه/عسل ۴ قاشق غذاخوری/کره ۳/۴ پیمانه/پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری/پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا آرد، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را ۳ بار الک کنید. در یک کاسه کره، شکر، عسل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس ترکیب مواد آردی را مرحله به مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. در ادامه با نوک انگشت خوب ورز دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و با دست گلوله کنید. خمیرهای توپی شکل را با فاصله درون سینی بگذارید. سینی را در فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد از پخت، صبر کنید تا شیرینی‌ها کاملا خنک شود. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده رشته پلو و کلم 🔹طبع غذا: سرد و تر معتدل 🔸مواد لازم: برنج ۳ پیمانه/رشته پلویی ۵۰۰گرم/کلم متوسط خرد شده ۱عدد/پیاز متوسط ۲عدد/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا پیازها را خلالی نازک خرد کرده و کمی روی حرارت ملایم در تابه تفت دهید. سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید. کلم را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. برنج را از قبل خیس کرده و آن را به شکل دمی بپزید. رشته را داخل آب جوش بریزید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکش کنید. رشته پلویی و مواد آماده شده را لا به لای برنج ریخته و اجازه دهید دم بکشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════