eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎کره سیب ُ جایگزین مربا کنید کره سیب بدون شکره، طعم ملس داره (البته به شیرینی خود سیب مربوطه چه نوعی باشه) و بافت لطیف و شبیه کره داره . مواد لازم : ۵ تا سیب ۴ تا خرما (یا بیشتر اگه دوس داشتین شیرین باشه) ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ پودر زنجبیل پودر جوز هندی هم خوب میشه آب نصف لیموترش نصف لیوان آب نیم ساعت با در بسته و بعد با در باز بپزه تا آبش کشیده بشه و به غلظت دلخواه برسه. توی ظرف دربسته شیشه ای توی یخچال تا یک ماه نگهدارید و توی فریزر تا یکسال فقط یک روز قبل از مصرف بذارید داخل یخچال 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪کوکی رژیمی مواد لازم: ۱۵۰ گرم آرد ۱ لیوان ارده نصف لیوان شیره انگور طرز تهیه: یک‌ لیوان آرد رو با یک لیوان ارده و نصف لیوان شیره انگور خوب مخلوط می‌کنیم، به اندازه یک گردو از خمیر بر می‌داریم و گرد می‌کنیم و با فاصله در سینی فر می‌چینیم و روی آن‌ها را مغزیجاتی مثل گردو یا مغز بادام میزاریم. داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه. نوش جان😍 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده خوراک لوبیا چیتی با گوشت 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: لوبیا چیتی ۱ پیمانه/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز متوسط ۱عدد/سیر ۱ حبه/رب آلو ۲ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا لوبیا را از شب قبل در آب خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لوبیاها را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود. پیاز خرد شده را در قابلمه‌ای، روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر خرد شده را اضافه کنید. گوشت را به همراه ۱ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملاً پخته شود. پس از پخت، لوبیا پخته شده، رب آلو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید خوراک جا بیفتد. سپس آب لیمو ترش را به خوراک اضافه کرده و به همراه برنج نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎 شربت سیب مقوی معده و قلبِ ضعیف و آرام ‌کننده تپش قلب است و اشتها را تقویت می‌کند. طرز تهیه: ۵۰۰ گرم آب سیب تازه را روی شعله ملایم آن‌قدر بجوشانید تا نیمی از آن بخار شود. از پارچه صافی ریز بگذرانید و ۱۲ ساعت در حرارت معمولی مایل به خنک نگه‌داری کنید. سپس روی شعله ملایم قرار دهید تا نیمی دیگر کم شود باز هم از صافی ریز بگذارنید و مجدداً بجوشانید تا غلیظ شود. اگر می‌خواهید شیرین‌تر شود، ده دقیقه قبل از آماده شدن، مقداری شکر قهوه‌ای یا عسل به آن اضافه کرده و بگذارید تا قوام آید. پس از آماده شدن در جای خنک نگه‌داری کنید. 🍹مقدار مصرف آن در هر روز: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری است که در یک استکان یا یک لیوان آب حل کرده و میل کنید. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫕 یکی از غذاهای مغذی که سرشار از پروتئین گیاهی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است، حمص می‌باشد که در کشورهای عربی جزو غذاهای اصلی است. گیاه‌خواران حمص را جانشین گوشت می‌کنند. این غذا از نخود پخته و ارده به‌نام (طحینه) درست می‌شود. طرز تهیه: حدود ۳۰۰ گرم نخود را کاملاً بپزید تا نرم شود و تقریباً آب آن تمام شود. (بهتر است پوست‌های نخود را پس از خیس خوردن جدا سازید) آب دو عدد لیموترش را بگیرید و با نخود پخته داخل مخلوط‌کن برقی بریزید تا کاملاً له شود (با دست هم می‌توانید آن را بکوبید) سپس مقدار ۱۰۰ گرم ارده، یک‌چهارم سیر له شده، مقدار کمی فلفل، زیره، شوید، جعفری و نمک طبیعی، مقداری هم روغن زیتون به آن اضافه کنید، این مواد را به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. 🫔حمص را می‌توانید به‌صورت سرد برای ساندویچ، استفاده کنید. حمص حتی ناهار خوبی برای بچه‌هایی است که مدرسه می‌روند. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
تغذیه دوران بلوغ دمی بلغور جو 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: بلغور جو ۱ پیمانه/عدس ۱/۳ پیمانه/برنج ۱/۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/اسفناج، جعفری، تره و گشنیز خرد شده ۲۵۰گرم/نعناع خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند. پس از پخت، سبزی‌ خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای روی حرارت قرار دهید. نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا