#کیک_کدوحلوایی 🎃
مواد لازم
جو دو سر پرک اسیاب شده ۱/۵ پیمانه معادل۱۳ قاشق غذاخوری معادل۱۵۰ گرم(بعد از اسیاب اندازه گیری کنید)
گردو۳ عدد
شیره انگور یا خرما ۱/۳ پیمانه معادل۸۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پوره کدو حلوایی۱ پیمانه معادل۲۲۵ گرم معادل ۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ هارو با همزن دستی خوب میزنیم بعد شیره و پوره کدو و دارچین و بکینگ پودر و دراخر جو دو سر اسیاب شده رو اضافه میکنیم
مقداری از گردوهای خرد شده رو داخل مواد میریزیم قالب ها رو با ارده چرب میکنیم و از مواد داخلشون رو پر میکنیم و روشو گردو میریزیم.
فر رو از قبل گرم میکنیم و کاپ ها رو با دمای۱۸۰ و به مدت۳۰ دقیقه داخلش قرار میدیم
حتما با سیخ چوبی چک کنید که پخته باشه
این موادو داخل قابلمه و روی گاز هم میشه پخت اگر کاپ کیک ها کاملا خنک بشن کاغذ به راحتی ازش جدا میشه، موقع سرو میتونید کمی عسل روش بریزید.
💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞
━━━━━━━━━━━━━━━━
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر اگر از تو نگوید همه عصیان باشد
زنده در گور غزل های فراوان باشد.
فرا رسیدن میلاد با سعادت فخر آسمان و زمین، پیام آور رحمت،خاتم الانبیاء،حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین شیخ الائمه رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق(ع) را به محضر نورانی حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) و شیعیان آن حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
#محمدرسول_الله(ص)
#امام_جعفرصادق(ع)
#هفدهم_ربیع🌿
💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞
━━━━━━━━━━━━━━━━
#خاگینه_زردک
طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم :
پیاز قرمز یا سفید
زردک
تخم مرغ
روغن زیتون
زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل
▪️طرز تهیه:
پیاز را در روغن زیتون تفت داده. بعد زردک رنده شده را اضافه کرده تا بوی خامی آن گرفته شود سپس ادویهها را اضافه کرده. بعد تخممرغها اضافه میشود.
#میان_وعده
#صبحانه
💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞
━━━━━━━━━━━━━━━━
غذاى بيمار
طبع: گرم و مرطوب
عصاره گوشت:
گوشت گوسفندی بدون چربى، ظرفى دردار كه درش محكم بشود، مانند شيشههاى دردار مربا و غيره كه بخار را در خود نگهداری كند.
دستور پخت:
گوشت را ريز از قيمهاى، ریزتر کرده، بدون آب در شيشه ريخته درش را محكم بسته در قابلمه و مانند آن كه آب ريخته باشید، بگذارید. قابلمه را روى شعله بگذارید. دقت كنید كه شيشه را در آب داغ و آب جوش نيندازند كه میتركد و در آب سرد يا ولرم بگذارید كه آب و شيشه با هم گرم شوند. اين شيشه بايد در ميان آب ظرف كه ملايم میجوشد، بماند و بعد از آن بيرون آورده، درش را باز كنید و آبى كه در شيشه جمع شده است خالى نموده و استفاده كنید.
«اين آب از خود گوشت در شيشه جمع میشود و براى بيمارانى است كه دچار ضعف شديد شدهاند، يا كسانى كه از زير عمل جراحى و بيمارىهاى سخت بيرون آمده و آنهابى كه اصولاً داراى ضعف عمومى میباشند.»
براى هر نوبت 200 تا 300 گرم گوشت، كفايت میكند و اين عصارهايست كه هر دفعهاش به جاى چندين آمپول تقويت اثر دارد. چنانچه بيمار زياد ناتوان باشد میتوانید از اين عصاره با قطرهچكان به حلقش بچكانید؛ اين همان مصداق ضربالمثلى است كه میگفتند:
«آنى را كه میخواهى به طبيب بدهى به بيمار بده زودتر خوب میشود.»
براى كمغذاها و افرادی که بنیهی ضعیفی دارند، میتواند پيشغذايشان باشد.
#بیماری
#ضعف_بنیه
#سرماخوردگی
@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞
━━━━━━━━━━━━━━━━
✅ طرز تهیه سس خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی
🔸مواد لازم :
ارده: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
نخود پخته: شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک لیوان
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان
🔹روش تهیه:
تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد👌
#جایگزین
#چله_اصلاح_تغذیه
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
╰┈➤❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
شوربای شلغم:
طبع: گرم و مرطوب
مواد شوربا:
برنج نیمدانه؛ یک پیمانه/ عدس قهوهای؛ یک پیمانه/ شوید خرد شده؛ ۱۰۰ گرم/ شلغم؛ ۲۵۰ گرم/ آبنارنج (ماست ترش)؛ نصف پیمانه/شوید خشک؛ ۱ق.غ/ نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
مواد کوفته:
گوشت چرخکرده مرغ یا بوقلمون ۲۵۰ گرم/ پیاز متوسط رنده شده؛ یک عدد/ ماست چکیده؛ ۱ق.غ/ پودر سیر؛ نصف ق.چ/ پودر مغز نان سبوسدار؛ یک چهارم پیمانه/ پودر پیاز؛ ۲ق.غ / نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
دستور تهیه:
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ماست چکیده، پودر پیاز، پودر سیر، پودر مغز نان، نمک و فلفل را در کاسهای بریزید و با دست ورز دهید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط گوشت را با دست به صورت کوفتههایی به اندازه یک فندق درشت شکل دهید.
کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفتهها را در آن قرار دهید تا اطراف آنها طلایی شود.
عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض نمایید، سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از شستن با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نیم پز شود.
برنج را پس از پاک کردن، بشویید و به عدس نیم پز اضافه کنید.
شلغم خرد شده و شوید خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج و عدس کاملاً بپزند و نرم شوند.
وقتی شوربا غلیظ شد، آب نارنج، شوید خشک و کوفتهها را به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا شوربای شلغم کاملاً جا بیفتد.
اگر آب شوربا در زمان پخت کم بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞
━━━━━━━━━━━━━━━━