طبع و مزاج غذاها
تا حالا این سوال براتون پیش آمده؟ خودتون مخمر تهیه کردین؟ امروز به این سوال پاسخ می دیم.📚
بله، مایه خمیر همان مخمر یعنی مادهای است که سبب ور آمدن خمیر میشود. بله طبیعی است، در واقع مقداری از خمیر مايع است که در جایی گرم کنار گذاشته میشود، تا پف کند و به عنوان مایه خمیر قابل استفاده باشد.
خیر. مخمر، جوش شیرین نیست.
به این نکات توجه کنید:👇
🍎مخمر نان🍞 یا خمیر ترش، قارچ خشک کرده یا لیوفیلیزه ای است که اضافه کردن خیساندهی آن به خمیر نان، باعث ور آمدن خمیر و پوک شدن نان می شود؛ بواسطه خارج کردن گاز کربنیک از خود.
🍎مخمر خشک اگر کهنه نباشد در ظرف چند دقیقه پس از خیساندن فعال می شود. ( راه تشخیص تازه بودن مخمر خشک.)👌
🍎پیش از خمیرگیری یک قاشق مرباخوری مخمر خشک را در نصف لیوان آب بریزید و یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید و در جای گرم بگذارید. وقتی محلول کف کرد، برای زدن به خمیر آماده است.✅
❄️مخمر خشک را در شیشه و در یخچال نگه دارید.❄️
#پاسخ_به_سوالات
#مخمر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین چقدر راحت درست می شه!😍
هم هنر نمایی کن
هم کودکت رو ذوق زده کن😃
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام و شب بخیر
قصه یکی دیگه از ضربالمثل های آشپزی رو با هم بخونیم؟😊👇
🔶ضرب المثل:
این غذا آنقدر شور است که خان هم فهمید!😅
روزی بود و روزگاری بود. در زمان های نه چندان دور هر روستایی صاحبی داشت. روستاها مانند کالاهای دیگر خرید و فروش میشدند. مردم روستا مجبور بودند هر ساله مقداری از دسترنج خود را به صاحب روستا که به اون خان میگفتند، بدهند.
یکی از روستاها صاحبی داشت که قلی خان نام داشت. او نه زحمتی میکشید و نه کاری میکرد و همه ی مردم از زورگویی هایش ناراضی بودند. 🤨
قلی خان آشپزی داشت که شب و روز برایش غذا میپخت. آشپز بدی نبود اما چون از کارهای خان و ستمکاری های اون ناراحت بود توجهی به درست پختن نمیکرد. غذاهایی که آشپز میپخت بدبو ، بدطعم و بی ارزش بود اما خان هیچ اعتراضی نمیکرد و اطرافیانش هم گرچه میدانستند غذاها بد هستند اما از ترس خان چیزی نمی گفتند!🤫
یک روز که آشپز باشی مشغول غذا پختن بود ناگهان سنگ نمک از دستش در رفت و مستقیم افتاد توی دیگ غذا. آشپز باشی👨🍳 اول تصمیم گرفت که سنگ نمک را در بیاورد اما وقتی به این فکر افتاد که خان هیچ وقت توجهی نمیکند تصمیمی دیگر گرفت که خودش را به زحمت نیندازد.
وقتی غذا آماده شد و همه دور سفره بزرگی نشستند، هر کس با بی میلی غذای خودش را کشید. با خوردن اولین لقمه آه از نهاد همه برآمد. قلی خان دو سه لقمه خورد و حرفی نزد. اما انگار متوجه موضوعی شده باشد ، دست از غذا خوردن کشید و رو به آشپزش کرد و گفت:« ببینم غذا کمی شور نشده است؟»🧐
آشپز تکذیب کرد. اطرافیان که برای اولین بار اعتراض خان را دیده بودند از جواب آشپز عصبانی شدند و یکی از آنها فریاد کشید:«خجالت بکش! این غذا آنقدر شور شده که خان هم فهمید.»😏
قلی خان گفت:«یعنی غذا همیشه بد بوده و من نفهمیدم؟؟»
یکی دیگر گفت:«بله قربان!!»
قلی خان که اصلا تحمل حرف های توهین آمیز دیگران را نداشت چوبی برداشت و به جان اطرافیانش افتاد و آنهارا از خانه اش بیرون کرد و گفت :« به من میگویید نفهم؟»🤨
بعد به آشپز گفت:«دیگر به این ها غذا نده.»
و نشست و بقیه غذا را تا ته خورد.
از آن به بعد هنگامی که کسی در انجام کار های نادرست و استفاده نابه جا از موقعیت ها زیاده روی کند ، تا جایی که ساکت ترین و کم درکترین آدم ها را هم به اعتراض در آورد از این ضرب المثل استفاده میکنند.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام و ادب بزرگواران
صبح جمعتون بخیر
جان و دل و تنتون خسته خانه تکانی نباشه انشاءالله مادران خانهدار و عزیز🤲
الهی که به حق صاحب امروز، حضرت حجت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه غبار از دلها بتکانیم و محیای آمدن بهار حقیقی بشیم.
امروزمون و هر آنچه در آن انجام میدهیم از خوبیها رو تقدیم به امام جانها میکنیم✨
امروز براتون آموزش #نان_نخود خواهیم داشت
یه دونه #فوت_و_فن
و یه #تزیین_کوچولو😊
نگاهتون پر نور به نور الحجه
و
دلهاتون بهاری به حق بهار جانها🌷🍃
با کانال خودتون همراه باشید...
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نخود آبگوشتی 🍞
مواد لازم:🧺
300 گرم نخود آبگوشتی خیس شده
1/2 فنجان آب.💦
5 گرم مخمر خشک.
نمک و ادویه به سلیقه.🧂
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.🍾
تخم آفتابگردان و کدو به دلخواه
نکته: این نان حتما می تواند تغذیه مناسبی برای مدرسه کودکان دلبندتون باشه. مخصوصا برای کودکان با طبع سرد.
و مصرف بیش از حد آن در زمان غلبه صفرا و بلوغ کودکان توصیه نمیشود.
طبع نان:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#کمر_درد
#نان_نخود
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj