eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋 🌷خدایا مرا در این ماه دلبسته اولیاءات، و دشمن دشمنانت قرار ده، و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان، ای نگهدارنده دل های پیامبران. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
تا سلاح علوی در کف من می روید خود به خود بر کفن دشت بدن می روید! این زره نیست که کردید به تن این کفن است باز هم مرهبتان زیر سم اسب من است آب خورده ست ز خونهای شما شمشیرم به علی! قبله ی خود را ز شما می گیرم امروز به قول شریف حضرت آقا فقط این کشورهای اسلامی نیستند که باری دیگر برای یاری مظلوم به پا خواهند خاست، امروزی عالمی از رژیم منحوس صهیونیستی بیزار است و این را فریاد خواهد کرد.✊ به امید پیروزی قدس شریف✌️ سلام و نور و رحمت 🌸ان شاء‌ الله امروز جانِ عالم، بقیه الله الاعظم را شاد کنیم، شادی قطب عالم امکان، شادی و سرور و شعف عالم است🌸 به آخرین جمعه ی ماه مبارکِ ۱۴۴۵ کانالِ خودتون خوش آمدید...
چلو گوشت مواد لازم برای ۵ نفر🍱: برنج ۳ پیمانه🍚 آب گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم🥩 زردچوبه به مقدار لازم چهارزیره:( زیره سبز،رازیانه،زیره سیاه،تخم شوید) ۱ ق م تخم شنبلیله: ۱ ق م لپه: ۱.۵ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ🧅 آلو: ۳_۵ عدد زعفران: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم🧂 برنج را چند ساعت در آب قرار می‌دهیم. سپس همراه با زردچوبه، چهار زیره و شنبلیله و کمی آب می‌پزیم. خورشت را هم با گوشت گوسفندی، لپه، پیاز، آلو و زعفران بار می‌گذاریم. ( لپه را چند ساعت در آب خیسانده و نفخ آن را گرفته و سپس نیم پز می‌کنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم) نکات:💡 🌿تخم شنبلیله را حتما یا در آب و برنج در حال قل زدن بریزید و یا کمی در روغن تفت بدهید تا تلخ نشود. 🥘در این طبخ آب خورشت گرفته شده، بهتر است خورشت بصورت آبدار و آبگوشتی آماده شود. 🍎برای اینکه این خورشت مقوی گرم و تر و خونساز بشود، تا جایی که ممکن است، ادویه‌جات گرم و خشک را حذف کنید. طبع غذا: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥زولبیا و بامیه تیره، سرطان زاست! ♦️چرا که زولبیا و بامیه تیره، در روغنی که چند بار حرارت دیده و یا در حرارت بالا طبخ می‌شود. که باعث سرطان‌زا شدن آن می‌شود. و می‌شود، دشمن اصلی قلب❤️ کبد و گردش خون... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
این طرح‌های زیبا🖼 کار طراح خوش ذوق و هنرمند کانالمون👩‍🎨 تقدیم نگاهتون😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا