11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی قشنگه
حتما تا آخر ببینید...😊
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
41.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای آذربایجانی براتون آوردیم😊
کینگ دیش🌸
مواد لازم:🍱
برنج 🍚
شاه بلوط
پیاز🧅
روغن محلی🧈
گوشت دنده گوسفندی🥩
زعفران
نمک و فلفل🧂
قیسی
کشمش
آلو
نارنج🍋
نان لواش
روش طبخ:👩🍳
پیاز را خلالی کرده کمی در روغن تفت می دهیم. در این فاصله شاه بلوط ها رو آب پز می کنیم تا پوستش نرم شده و جدایش کنیم و زعفران را هم داخل آب جوش دم می کنیم.
گوشت دندهای را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده، همراه با پیازها کمی تفت می دهیم. قیسی ها را خرد کرده و همراه با شاه بلوط های پوست گرفته شده و آلو و کشمش به بقیه مواد همراه با نمک و فلفل اضافه می کنیم. روی مواد زعفران دم کرده می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا مواد بخارپز شوند.
ته قابلمه و نانهای لواش را روغنمال می کنیم. نان ها را کف و دور قابلمه قرار می دهیم. برنج آبکش شده را در قابلمه می ریزیم، مواد را و سپس بقیه برنج را اضافه کرده و لبه دیگر نان ها را که بیرون از قابلمه است روی برنج می کشیم و دوباره روغنمال می کنیم. در ظرف را میگذاریم اجازه می دهیم طبخش کامل شود.
نوش جان🥰
طبع غذا:
#گرم_و_تر
#نکته_سلامتی
💚زعفران را موقع سرو برنج روی آن بریزید، همراه با برنج دم نکشد.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک🥧
مواد لازم:
نصف پیمانه سیب نگینی شده🍎
بلغور جو دو سر: ۲۰۰ گرم
عناب ۶ عدد
شیر ۱۴۰ گرم🥛
تخم مرغ ۲ عدد🥚
گردو ۴ عدد
روش طبخ:👩🍳
همه مواد رو با هم مخلوط کرده داخل قالب بریزید و در دمای ۶۰ درجه ۲۰ دقیقه قرار بدین تا آماده بشه.
به همین راحتی😊
نوش جان🥰
طبع کیک:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#کیک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
برای باز کردن و ورق زدن دفترچه یادداشت مجازی استاد سید روح الله حسینی، مدیر خانواده و مجموعه بزرگ و تخصصی طبیبِ جان، بفرمائید اینجا👇💐
https://eitaa.com/Hoseini_Sr
#مدرس
#مشاور
#درمانگر
سلام دوستان خوبم
روزتون بخیر
از اینکه کانال خودتون رو دنبال می کنید، سپاسگزاریم.🌱🌸🌱
لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در رابطه با پستهای
#لیست
#فوت_و_فن
#آشپزی
#بفرمائید_سوال
و
#تزیین
اینجا برامون بگید😊👇
@FadayeHossein
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ کدبانوی خانه، چه راه حلی برای برنجی که پر نمک شده، دارید؟ ۱) روی برنج چند حلقه پیاز میگذار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم پاسخ #بفرمایید_سوال دیروزمون
احسنت👏 وقتی برنج شور می شه باید چند تا حلقه سیب زمینی بین برنجمون بگذاریم.
احسنت به کدبانوهای زرنگ👌🌸
طبع و مزاج غذاها
چهار شیره : 🔮شیره خرما + شیره انگور + شیره انجیر + شیره توت. ❀←خواص این نوع چهار شیره نسبت به بق
پنج شیره:
🔮شیره خرما + شیره انجیر + شیره انگور + شیره توت + شیره سیب.
✿← این نوع شیره هم خواص بیشتری دارد و هم گرم است.
#فوت_و_فن
#شیرهها
#پنجشیره
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
May 11