eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.3هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی قشنگه حتما تا آخر ببینید...😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
41.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای آذربایجانی براتون آوردیم😊 کینگ دیش🌸 مواد لازم:🍱 برنج 🍚 شاه بلوط پیاز🧅 روغن محلی🧈 گوشت دنده گوسفندی🥩 زعفران نمک و فلفل🧂 قیسی کشمش آلو نارنج🍋 نان لواش روش طبخ:👩‍🍳 پیاز را خلالی کرده کمی در روغن تفت می دهیم. در این فاصله شاه بلوط ها رو آب پز می کنیم تا پوستش نرم شده و جدایش کنیم و زعفران را هم داخل آب جوش دم می کنیم. گوشت دنده‌ای را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده، همراه با پیازها کمی تفت می دهیم. قیسی ها را خرد کرده و همراه با شاه بلوط های پوست گرفته شده و آلو و کشمش به بقیه مواد همراه با نمک و فلفل اضافه می کنیم. روی مواد زعفران دم کرده می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا مواد بخارپز شوند. ته قابلمه و نان‌های لواش را روغنمال می کنیم. نان ها را کف و دور قابلمه قرار می دهیم. برنج آبکش شده را در قابلمه می ریزیم، مواد را و سپس بقیه برنج را اضافه کرده و لبه دیگر نان ها را که بیرون از قابلمه است روی برنج می کشیم و دوباره روغنمال می کنیم. در ظرف را می‌گذاریم اجازه می دهیم طبخش کامل شود. نوش جان🥰 طبع غذا: 💚زعفران را موقع سرو برنج روی آن بریزید، همراه با برنج دم نکشد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک🥧 مواد لازم: نصف پیمانه سیب نگینی شده🍎 بلغور جو دو سر: ۲۰۰ گرم عناب ۶ عدد شیر ۱۴۰ گرم🥛 تخم مرغ ۲ عدد🥚 گردو ۴ عدد روش طبخ:👩‍🍳 همه مواد رو با هم مخلوط کرده داخل قالب بریزید و در دمای ۶۰ درجه ۲۰ دقیقه قرار بدین تا آماده بشه. به همین راحتی😊 نوش جان🥰 طبع کیک: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
برای باز کردن و ورق زدن دفترچه یادداشت مجازی استاد سید روح الله حسینی، مدیر خانواده و مجموعه بزرگ و تخصصی طبیبِ جان، بفرمائید اینجا👇💐 https://eitaa.com/Hoseini_Sr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان خوبم روزتون بخیر از اینکه کانال خودتون رو دنبال می کنید، سپاسگزاریم.🌱🌸🌱 لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در رابطه با پست‌های و اینجا برامون بگید😊👇 @FadayeHossein
طبع و مزاج غذاها
چهار شیره : 🔮شیره خرما + شیره انگور + شیره انجیر + شیره توت. ❀←خواص این نوع چهار شیره نسبت به بق
پنج شیره: 🔮شیره خرما + شیره انجیر + شیره انگور + شیره توت + شیره سیب. ✿← این نوع شیره هم خواص بیشتری دارد و هم گرم است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا