eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنیر را با گوجه و خیار مصرف نکنید🥶 زیرا هر سه سرد هستند و مصرف چند سردی باهم سردی بدن و مغز را بالا برده، موجب کسالت و بی‌حالی، تنبلی، کندی ذهن و خواب آلودگی می شود. پنیر را حتما با گردو و در وعده شام میل کنید😋 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون موادلازم موز🍌 بستنی🍦 گردو بادام عسل🍯 خرما🌴 کنجد پودر نارگیل شیر طبع معجون: 💚 🔥معجون ها معمولا بخاطر حجم زیاد آجیل، دارای طبیعت گرم و خشک هستند. 🌰معجون ها بیشتر مناسب طبایع سرد و ضعیف هستند، طبایع و امزاج گرم بهتر است با احتیاط بیشتری مصرف کنند 🍯دقت کنید از شیر و خامه در معجون‌ها استفاده نکنید، برای مرطوب کردنش کافیه عسل اضافه کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ در فصل بهار گوشت .....بیشتر از گوشت .....توصیه می‌شود. ۱)گوشت پرندگان_گوشت قرمز ۲)گوشت قرمز_گوشت پرندگان اینجا پاسخ بدین:👇💐 https://EitaaBot.ir/poll/dto8p به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روزا با وجود ایشون👈🍉👉 هنرنمایی کردن، آسون و خوشمزه و😋 آبداره پس زود دست به کار شو😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر🐣🐥 مواد لازم:🍱 مرغ 🐣 پیاز 🧅 آلو کشمش زرشک‌ زعفران لیمو ترش🍋 نمک🧂 فلفل سیاه پودر کاری زرد چوبه ادویه سیر یک ساعت اجازه بدید بپزه ‌و بعد از یکساعت می تونید ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه داخل فر بگذارید تا طلایی بشه. نوش جان 🥰 طبع مرغ شکم پر: 💚 🍎درجه سردی لیمو خیلی بالاتر از نارنج هست، بهتر است از نارنج استفاده بشه، غیر از آن نارنج طعم دهنده‌ اصیلی است، و دارای عمری طولانی اما لیمو اینطور نیست. 🍏پیازها رو اینقدر زیاد سرخ نکنید😢🥵 🍎و مرغ رو هم با کمی روغن کنجد کمی تفت بدین😊 🍏زرشک هم سردی بالایی دارد و استفاده بیش از حد از آن باعث ایجاد سودای غلیظ و ناصالح می‌شه، مثل ترشیجات. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا