eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
34.5هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 🍉مصرف میوه های سرد و تر(طبعی) در افطار ممنوع است. کمترین ضرر آن، سردی و فساد معده است. 🔸یک ساعت بعد از شام اگر مصرف کردید، باید همراه با مصلح آن باشد ✅مصلحات این میوه ها قسمتی(به اندازه یک حبه) از پوست آن است. کمی نمک مصلح خوبی برای هندوانه و گرمک است. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم از حلوای خرمای من که با استفاده از دستور کانال درست کردم. البته من به جای آرد، سویق گندم ریختم و یه مقدار گلاب هم در آخر کار اضافه کردم. بعد هم به صورت توپک درآوردم. ممنونم از دستوراتتون. عالی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول فيله مرغ اناری 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به سودا 🍗مواد لازم فيله مرغ ٨ عدد روغن زیتون يك ق غ فلفل قرمز نمك زنجبيل براي مرينيت فيله‌ها استفاده كنيد ‌ 🍃مواد لازم براي مواد داخلي سبزي شمال (يا سبزي هاي معطر دلخواه) گردو ٧٠ گرم رب انار دو ق غ ادويه‌هايي مثل زردچوبه، نمك، آويشن، فلفل سياه، سير له شده يك عدد اين مواد براي مايه‌ي داخل فيله لازم هست . 🔸مواد لازم براي سس انار: آب انار تازه يك ليوان آرد يك ق غ روغن زیتون يك ق غ دانه انار تازه يك چهارم ليوان رب انار يك ق غ رب انار ، شكر قهوه‌اي ٢ ق غ ، فلفل و نمك 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هزاران آفرین بر جانت ای ماه روان عاشقان قربانت ای ماه مبارک باد ماه عشق بازان که بنشینند در ایوانت ای ماه مبارک باد عید روزه داران نکویان جهان مهمانت ای ماه . . . عید سعید فطر بر همه عزیزان مبارک باد🦋 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
‌یه دسر خوشمزه برای روز عید😍🌺 دسر ارده شیره🍮‌ 👩‍🍳‌مواد لازم 6 لیوان شیر 1 لیوان نشاسته 1 فنجان ارده 1 فنجان شکر قهوه ای 1 لیوان شیره 1 قاشق غذاخوری کره گردوی خرد شده درشت برای رویش ‌ شیر، نشاسته، شکر، ارده و شیره را در قابلمه با هم مخلوط کنید و قبل از قرار دادن روی اجاق گاز، آن را خوب با لیسک مخلوط کنیم تا توده‌ای باقی نماند. سپس آن را روی حرارت اجاق می‌گذاریم و بعد از 15 دقیقه روی حرارت کم ، حرارت را خاموش می‌کنیم در حالی که قوام غلیظ اما مایع دارد با هم زدن مداوم و کره را اضافه می کنیم و آن را در کاسه‌ها تقسیم می‌کنیم‌. نکته؛ در این دسر کسانی که شیرینی زیاد را دوست ندارند میتواند برای شیرین کردن این دسر یا از شیره استفاده کنند و یا از شکر قهوه ای.‌ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🍮🌿🍨🌿🍮🌿🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️طرز تهیه ۲ عدد بادمجون و ۲ عدد کدو و ۳ عدد سیب زمینی رو به صورت حلقه ای برش میزنیم بهشون نمک و چند قطره روغن زیتون میزنیم و توی سینی گریل میچینیم و گریل میکنیم. توی یه کاسه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد تخم مرغ، ۳ ق غ خ آرد سوخاری، ۱ عدد پیاز رنده شده، نمک،فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر خوب همگی مواد رو با هم مخلوط و یکدست کرده و میذاریم نیم ساعتی استراحت کنه تا گوشت خوب مزه دار بشه. حالا توی ظرف پیرکس به ترتیب که توی تصویر میبینید در کنار هم میچینیم به صورت فشرده تا در آخر روی کباب سس مخصوصش را میریزیم. 💠 سس؛ ۱ ق غ رب آلو رو با ۱ ق غ روغن زیتون ۱ لیوان آب جوشیده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به خوبی میکس میکنیم و به کبابمون اضافه میکنیم سپس روی سطح کباب کاغذ روغنی پهن کرده که خوب پخته بشن داخل فر. فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم و کبابمون رو داخل فر میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی بپزه و ۵ دقیقه آخر پخت کاغذ روغنی رو از روش برداشته و میذاریم کمی سطحش کبابی و سرخ بشه. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff