eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال:❓ آیا می توانیم پنیر را در وعده افطار میل کنیم؟ چرا؟ ۱)خیر. چون در افراد با صفرای طبعی بالا باعث سردی می شود. ۲) بله، باعث بالا رفتن قند خون می شود. ۳) خیر. باعث افت قند خون می شود. ۴) گزینه‌ ۱ و ۳ اینجا پاسخ بدین👇🌸 https://EitaaBot.ir/poll/npu9 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
✨برگردم از تو کجا برم جز تو چی دارم برم کیو تنها میذارم خودم یا تو رو؟ ✨برگردم از تو کجا برم آروم جونم تو هرچی بد باشم میدونم نمیگی برو به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
. ┄┅═══••✿ ﷽ ✿••═══┅┄ مجموعه تخصصی جواهرالحیاة برگزار می‌کند: 🏷 دوره‌ سفر به دنیای اعداد 🏷 دوره‌ طبایع چهارگانه و گروه‌های خونی 📜مدرس دوره‌ها: استاد سید روح‌الله حسینی 💥برای ثبت‌نام به این آی‌دی⬅️ @shadab110 مراجعه بفرمایید. ☄جهت مشاهده‌ی سرفصل‌های هر دوره و کسب اطلاعات بیشتر، روی لینک‌های زیر بزنید👇🏻 📌دوره‌ی "سفر به دنیای اعداد"👇🏻 https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/3020 📌 دوره‌ی "طبایع چهارگانه و گروه‌های خونی" 👇🏻 https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/3017
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧅🍚 مواد لازم:🍱 برنج🍚 گوشت🥓 پیاز🧅 روغن آبلیمو نمک🧂 زردچوبه فلفل سماق ادویه کاری طبع: 💚 🍎احسنت، زعفران رو موقع سرو اضافه کردند. 🍏به جای تفت یا سرخ کردن پیاز آن هم با آبلیمو، داخل فر کبابیش کنید و بعد با آب نارنج مزه‌دارش کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
19.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفرین به دنیای بی دردی... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص زردآلو: ملین کاهنده فشار خون بر طرف کننده التهاب بدن و ... 🔖ممنوعیت های مصرف زردآلو! ⚠️هرگز زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید. ⚠️زردآلوی کال، دارای مقادیر قابل توجهی اگزالات بوده و بهتر است افراد با سابقه سنگ کلیه در مصرف آن احتیاط کنند. ⚠️همچنین زردآلوي نرسيده براي معده ضرر دارد مخصوصاً كساني كه زخم معده و يا اثني عشر دارند. ⚠️زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است، بنابراین اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاده روی در خوردن آن احتراز کنند. ⚠️مصرف برگه زردالو یا قیسی هایی که در سطح صنعتی تهیه می شوند حاوی دی اکسید گوگرد بوده و مصرف آن به ویژه برای بیماران مبتلا به آسم مضر است. ⚠️این میوه را هنگام ناشتا و با معده خالی نخورید، زیرا سبب دل پیچه مى شود. ⚠️هرگز زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید. ✅بهترين زمان مصرف زردآلو وقتی است كه 2 ساعت از غذا گذشته باشد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک انگشتی یک‌عدد تخم مرغ🥚 ۵ ق غ شکر🍚 نوک ق چ وانیل نصف ق چ پودر هل یک ق مربا خوری زعفران دمکرده یک ق غ گلاب دو ق غ شیر🥛 دو ق غ روغن مایع نصف ق چ بکینگ پودر ۴ الی ۵ ق غ آرد سفید قنادی🥡 نان های تارت حلوا طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj