eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.2هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذتی بالاتر از این سراغ دارید؟😍🥺 منتشر کن برای همه محبین امیرالمومنین علی علیه السلام💚 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 🌹 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
42.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت سکنجبین شکر🍚 آب🍶 نعنا🌿 سرکه سیب زعفران 💚 🍎شیرینی اصلی سکنجبین با عسل هست. میزان مواد اصلی آن هم یک به سه می باشد. یک پیمانه سرکه طبیعی و ۳ پیمانه عسل. 🍏برای طبایع گرم‌تر و امزاج گرم به جای نعنا می توانید از کاسنی یا شاهتره هم استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم مواد لازم:🍱 گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم 🥓 بلغور گندم سه لیوان🌾 نمک🧂 کره صد گرم🧈 پیاز 🧅و چوب دارچین دارچین روغن‌ شکر🍚 👩‍🍳 گوشت و‌چوب دارچین و پیاز 🧅رو بزارید بپزه بلغور از قبل خیسانده رو با اب فراون بزارید بپزه و‌کفشو بگیرید و کره 🧈اضافه کنید و با گوشت کوب برقی یا غذاساز میکس کنید... با شعله کم بزارید خوب لعاب بده گوشت و‌ بکوبید و به بلغور اضافه کنید و هم بزنید تا کش دار و جا بیفته... (خیلی نباید سفت بردارید چون بعد از خنک شدن کمی جمع میشه) با دارچین و روغن ک تفت دادین تزیین کنید... طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا