eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از دلبرکده
🌹 از اشعار حضرت خدیجه سلام الله علیها خطاب به حجّت زمانش، رسول خدا صلی الله علیه وآله: "اگر همه نعمت‌های دنیا از آن من باشد؛ اگر سلطنت همه پادشاهان مال من باشد؛ همه‌ی اینها به اندازه بال مگسی نمی‌ارزد وقتی چشمانم نتواند چشمانت را ببیند" فَلَو أَنّني أمسَيتُ فِي كلِّ نِعمَة. وَ دامَت لِي الدُّنيا وَ مُلك الأكاسِرة. فَما سَوِيَت عِندي جَناح بَعُوضَة. إذا لَم يَكن عَيني لِعَينك ناظِرة. 📚 بحارالأنوار، جلد ۱۶، ص ۵۲. دهم ربیع الاول، سالروز ازدواج نورانی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و حضرت خدیجه سلام الله علیها مبارک باد ✨💐 ❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‌❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎@delbarkade
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨🌸 خیلی ساده جذاب داشته باش😍 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکو حلوا مواد لازم : 🍱 دو بسته بیسکوییت پتی بور ۱۰۰ گرم کره🧈 لوازم تزیین حلوا 👩‍🍳 حلواتون رو آماده کنید و ... بقیه‌شو ببینید😊👆 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مومنانه باور داریم... عدالت، جهانی خواهد شد🌹 💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
آهن گیاهی🍀 آهن موجود در منابع گیاهی به شکل متفاوتی نسبت به آهن حیوانی جذب می‌شود و قبل از جذب نیاز
تفاوت‌های آهن حیوانی و گیاهی در بدن: آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به‌ راحتی و با کارایی بالا در روده کوچک جذب می‌شود و کمتر تحت تأثیر مهارکننده‌های جذب قرار می‌گیرد. اما... آهن موجود در منابع گیاهی🌿 نیازمند تبدیل به فرم‌های قابل جذب است و میزان جذب آن کمتر از آهن موجود در منابع حیوانی است. عواملی مانند ویتامین C می‌توانند جذب آن را افزایش دهند، اما وجود مواد مهارکننده مانند تانن و فیتات می‌تواند این فرآیند را مختل کند. ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ لازم است هر فصل غذای مربوط به همان فصل را مصرف کنیم؟چرا؟ ۱)خیر، استفاده از تمام مواد غذایی در تمام فصول باعث تقویت سیستم ایمنی و تعادل مزاجی می‌شود. ۲) صحیح نیست، تفاوت چندانی در حفظ سلامتی انسان ندارد. ۳) بله، باعث حفظ تعادل مزاج و جلوگیری از غلبه اخلاط فاسد می‌شود. ۴) هیچکدام اینجا پاسخ بدین👇🍒 https://EitaaBot.ir/poll/jgtcnd به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 می‌توانی ببخشی؟! ✏️ آن کسانی که اهل دنیا و خسّت هستند خوب احساس می‌کنند. چرا؟ چون مبنای این‌ها این است که آمدند تا جمع کنند. یک موقع ما آمده‌ایم تا یک چیزی را جمع کنیم یک موقع آمده‎ایم این نعمت‌هایی که در وجود ما است و به ما داده‌اند را خرج کنیم. مشکل ما این است که... پ.ن: رزق امشبمون به این زیبایی از دنیا و آخرت بشنوی و عاشق دین و دیانت و دینداری نشوی؟! که تمام زحمت ما را کشیده است💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj