eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
تخم‌مرغ در انواع طبخ آن🥚 در طب سنتی، روش‌های مختلف طبخ تخم‌مرغ طبع آن را تغییر می‌دهد. 2. تخم‌مرغ
طبع تخم‌مرغ در انواع طبخ آن🥚 در طب سنتی، روش‌های مختلف طبخ تخم‌مرغ طبع آن را تغییر می‌دهد. ۳) طبع تخم‌مرغ در املت یا غذاهای ترکیبی: 🥚 تخم‌مرغ وقتی با سبزیجات یا مواد غذایی دیگر مثل گوجه‌فرنگی یا پیاز طبخ می‌شود (مثل املت)، طبع آن بسته به نوع مواد ترکیبی ممکن است تغییر کند. به‌عنوان مثال، در ترکیب با گوجه‌فرنگی، طبع تخم‌مرغ به سردی و خشکی نزدیک‌تر می‌شود، اما اگر با سبزیجات گرم مثل جعفری و پیازچه ترکیب شود، طبع آن به گرمی متمایل می‌شود. به جای گوجه از کدو استفاده کنید. ✅ ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی کودکان به جای مدعیان حقوق بشر سازمان ملل، وارد میدان می شوند... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه زعفرانی با پیاز کاراملی مواد لازم:🍱 سینه مرغ🍗 ۲ عدد نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و تخم گشنیز و پاپریکا 🌶🧂🍀هر کدوم نصف قاشق چاشق چای خوری خردل ۱ قاشق نصف لیمو 🍋 روغن🥃 ۳ قاشق زعفران💛 ۴ قاشق پیاز🧅 ۱ عدد نصف لیوان آب نارنج 🍊 آب پرتقال 🍊۱ لیوان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
طبع تخم‌مرغ در انواع طبخ آن🥚 در طب سنتی، روش‌های مختلف طبخ تخم‌مرغ طبع آن را تغییر می‌دهد. ۳) طبع
طبع تخم‌مرغ در انواع طبخ آن🥚 در طب سنتی، روش‌های مختلف طبخ تخم‌مرغ طبع آن را تغییر می دهد. ۴. تخم‌مرغ نیمرو: 🍳 تخم‌مرغ نیمرو بسته به میزان روغن و روش پخت، می‌تواند طبع گرم و خشک یا گرم و تر داشته باشد. اگر تخم‌مرغ نیمرو با مقدار کمی روغن طبخ شود و زرده همچنان روان باشد، طبع آن به گرم و تر نزدیک است. اما اگر با روغن زیاد و به‌طور کامل سرخ شود، طبع آن به گرم و خشک متمایل می‌شود. مصرف زیاد تخم‌مرغ نیمرو، به‌ویژه با روغن‌های نامناسب، ممکن است مشکلات گوارشی و سوءهاضمه ایجاد کند. ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
📱تدارک گناهان مؤمن . ▫️اگر مؤمن یک جایی گناهی کرده و یک ذره تولی نسبت به ائمه نار پیدا کرده است این
📱اسلام تک بُعدی . ▫️ اسلامی که در آن تولّی باشد، اما تبرّی نباشد! محبت باشد اما غضب نباشد! اگر اين‌طور شد، همۀ مکاتب، کم‌کم توحيدی پنداشته می‌شوند. انسان بايد دستگاه حق و باطل را بشناسد: يکی، معارف اهل‌بيت علیهم السلام و دستگاه عظيم آنهاست و دوم دستگاه ظلمانی شیاطین و طواغیت و به‌تبعش کفار و مشرکين و منافقین. انسان باید معارف اهل‌بيت علیهم السلام را بشناسد و راه زندگی کردن «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ» را به ديگران بياموزد. همچنین بايد آن حجابها را بشناسد و بشناساند و راه برون‌رفت از اين فضا را برای جامعه تبيين کند. ‌ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو بیست ثانیه یادش بگیر👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه مدرسه 🥖 آرد ۴۰۰ گ🥡 آب. ۲۴۰-۲۵۰ گ💧 شیر خشک. ۱۲ گ مخمر فوری. ۶ گ نمک. ۷-۸ گ🧂 شکر. ۱۰ گ🍚 روغن. ۳۰ گ مواد میانی رو دلخواه بگذارید، از خرما و مغزیجات میکس شده و شیره ارده ( در اینصورت خمیر رو هم شیرین آماده کنید) گرفته تا تکه‌های مرغ و گوشت و ... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj