eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوردن ماست با هرنوع گوشت در خورشت‌ها سبب لکه‌های پوستی قهوه‌ای رنگ بالاخص درناحیه صورت می‌شود🌝 قبلا هم گفتیم مصرف ماست در کنار غذا🥘 و در اینجا گوشت 🍖🍗🥩 باعث فاسد شدن آن شده و خلط تولید شده توسط کبد، ناصالح 🪨 خواهد بود و این خلط بعد از تبدیل شدن به خون و قرار گرفتن در مسیر رگها، وارد قلب❤️ شده و از آنجا به کل بدن از جمله پوست پمپاژ می‌شود و به علت ناصالح بودن یکی از عوارضی که به جا می گذارد لکه‌های پوستی است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید😊👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم صبحتون پر از نور و امید و شادمانی🥰 اعضای جدید خوش آمدید به کانال خودتون🌷💚✨ قدم رنجه فرمودین☺️ بریم ببینیم امروز چی داریم باهاتون به اشتراک بگذاریم؟🙃👇
نان صبحانه سالم خانگی🍞 مواد لازم:🍽 ۱ لیوان آرد معمولی🥡 ۱ لیوان آردکامل🥡 ۳ تا ۴ ق غ روغن زیتون🍾 یا کره🧈 ۱ استکان شیر 🥛یا آب گرم💧 ۱ ق مرباخوری پودر مایه خمیر🥄 ۲ ق غذاخوری کنجد ۲ ق شیره( هر نوعی)🧉 ۱ ق غ شکر 🍚 طرز تهیه:📝 تمام مواد را بجز شیره، باهم مخلوط کرده، ورز میدهیم تا مثل موم نرم و لطیف شود. نایلون می‌کشیم و با پارچه آن را می پوشانیم. ۲ تا ۳ساعت بعد با خمیر، چانه‌هایی( گلوله‌های خمیر) به اندازه گردو درست می‌کنیم. سپس با دست پهن می کنیم و روی چانه‌ها شیره می‌مالیم. بجای زرده و شیر می توانید از شیره سیب استفاده کنید و روی نان بگذارید. این نان‌های خوشمزه و خوشگل رو هم می تونید داخل فر درست کنید و هم توستر. با توستر و ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه ای آماده میشه🥰 نان شما آماده است😊 آن را با کنجد یا سیاهدانه تزئین کرده و نوش جان کنید😋 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
از مشارکت دوستان برای پاسخگویی به سوال دوست خوبمون بسیار سپاسگزاریم. چه نکات خوبی رو گفتین😊 آفرین ب
این هم از نظر این دوست عزیزمون و پیشنهادشون برای اینکه چکار کنیم رب‌ها‌یی که درست می کنیم( رب‌های سالم❌🥫❌) زود خراب نشه👌 آفرین راه حل خوبیه✅ هم استریل می‌شه ظرف و هم هوای اضافه خارج می‌شه راه حل دیگه؟🧐...👇😊 روی رب یک لایه نازک روغن سالم قرار می‌دیم☺️ ان‌شاء‌الله به سر سلامتی غذاهای سالم طبخ و نوش جان کنید🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
28.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قشنگتر از اینم داریم؟😍 به قول پسرم کی دلش میاد اینو بخوره😅 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خانگی مواد لازم: شیر ۲ کیلو🥛🥛... ماست ۲ قاشق غذا خوری🥄🥄 طرز تهیه: شیر را می جوشانیم. می گذاریم دمایش به حدی برسد که انگشتمان بیش از ۲ الی ۳ ثانیه نتواند داغیش را تحمل کند.🥵 ماست را با مقداری شیر 🥛مخلوط کرده، هم می‌زنیم و به ظرف شیر اضافه می‌کنیم. درب ظرف🥣 را می‌گذاریم و اجازه می دهیم ۷ الی ۸ ساعت⏰ در جای گرم بماند.( لابلای پارچه قرار می‌دهیم) ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم و استفاده نمی کنیم تا حسابی خودش را بگیرد.🔗 ماست ما آماده است😍 با نون هایی که صبح طبخ کردین، میل بفرمایید😊 نوش جان🥰 📝طبع ماست:👇 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
میخک و زیره جز "ادویه های لاغری"🌯 بحساب می آیند. چون سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و ساز بدن را افزایش دهند. 🔥 به کانال خودتون🥰 کانال طبع و مزاج غذاها بپيونديد 👇☺️ @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
میخک و زیره جز "ادویه های لاغری"🌯 بحساب می آیند. چون سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و س
دوستان برای تهیه این پست‌ها خیلی زحمت می‌کشند👌 با دقت مطالعه بفرمایید📚 بکار ببندید ان‌شاء‌الله✅ و برای دوستانتون ارسال کنید💌📬
امروز ان‌شاء‌الله به این سوال هم پاسخ خواهیم داد...
طبع و مزاج غذاها
امروز ان‌شاء‌الله به این سوال هم پاسخ خواهیم داد...
غذاهای دیگری که می تونیم برای ایشون مثال بزنیم👇 حریره بادام فرنی همراه با سویق انواع هلیم🥣 تخم مرغ عسلی🥚 عدسی میرزا قاسمی🍆🥚🧄🍅 خورشت زبان گوساله🐮 بقچه بادمجان🍆 سوپ جو با گوشت کوفته برنجی🍚 آش گوشت و لوبیا و... البته دقت کنید، غذاهای گرم و تر( دمساز، خونساز) با نوع طبخ سرخ کردنی و استفاده از ادویه زیاد صفرازا و سودازا خواهد شد🥀 غذاهای گرم و تر مورد علاقه طبایع دم، و مفید برای طبایع سوداوی و درمان تغذیه‌‌ ای برای غلبه سودا است✅ ان‌ شاء الله ماه مبارک رمضان با غذاهای گرم و تر در خدمتتون هستیم☺️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
می دونستید آشپزی هم برای خودش ضرب المثل داره😌 پست بعدی رو بخونید... یه ضرب المثل در قالب یه قصه براتون آوردم☺️👇
یک خشت هم بزار در دیگ🧐 آورده‌اند که در گذشته، دختری🧖‍♀ را به عقد پسری🧖 در آوردند. این دختر بسیار مغرور و خودشیفته😎 بود و در خانه‌ی🏡 مادر شوهرش زندگی می‌کرد. روزی وی  مهمانی ترتیب داد و همه‌ی اقوام👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧 را دعوت کرد، اما نحوه‌ی پخت برنج🍚 را خوب بلد نبود.🤭 آن روز از شانس بدش، مادر شوهرش مریض شد.🤒 عروس مغرور به تنهایی تمام کارهای مهمانی را انجام داد،🪞🪟 ولی هنگامی که خواست برنج را طبخ کند به مشکل خورد. با خودش گفت: "باید به بهانه‌ای از مادر شوهرم بپرسم که پلو چطور درست می‌شود وگرنه آبرویم پیش مهمانان می‌رود." 🥶😶‍🌫 سپس نزد او رفت و گفت: "مادرجان به نظرتان چند عدد پیمانه برنج بپزم که برای همه‌ی مهمان‌ها کافی باشد؟"🧐 مادر شوهرش گفت: "مگر نمی‌توانی تشخیص بدهی که چقدر برنج نیاز است؟!"🤨 عروس که بسیار خود‌خواه بود به مادر شوهرش گفت: "من مهارت بالایی در پختن غذا دارم، 😌ولی خواستم از شما هم راهنمایی بگیرم که برنج خیلی خوب طبخ کنم." سپس مادر شوهرش به او گفت: "برای اینکه برنج خوبی بپزی ابتدا آن را داخل ظرفی بریز 🥣و با آب ولرم چند بار بدون اينکه زياد چنگ بزنی بشور تا اینکه آب برنج شفاف شود. سپس آب برنج را خالی کن. عروس خودخواه گفت: "این نکات را می‌دانم!👍 مادر شوهرش گفت: "بعد از اینکه آب برنج را خالی کردی، برنج را در ظرفی بریز و به آن آب💧 اضافه کن تا جایی که سطح آب یک مقدار از برنج بالاتر برود و بلافاصله نمک🧂هم اضافه کن و بگذار که به مدت ۳ ساعت کاملا خیس بخورد." عروس مغرور در بین صحبت‌های مادر شوهرش، سرش را به نشانه‌ی تایید تکان می‌داد و می‌گفت: "همه‌ی این اصول را می‌دانم!" مادر شوهرش گفت: "بعد از این مراحل، یک قابلمه را پر از آب می‌کنی و روی گاز  می‌گذاری تا به جوش بیاد🔥 و بعد از اینکه آب به جوش آمد، آب ظرف برنج را خالی کن و برنج را داخل قابلمه‌ی آب جوش بریز و بعد از چند دقیقه به آرامی برنج را هم بزن و سپس هنگامی که مطمئن شدی برنج نرم شده است، قابلمه‌ی برنج را بر‌می‌داری و آن را روی آبکش می‌ریزی تا آب به طور کامل جدا شود." در نهایت قابلمه را روی گاز قرار می‌دهی و مخلوطی از ۲ قاشق🥄 غذاخوری ماست، ۲ پيمانه برنج🥡 و يک قاشق غذاخوری روغن مايع🍾 درست کرده و داخل قابلمه می‌ریزی و در آخر برنج را از آبکش به قابلمه انتقال می‌دهی و درب آن را با پارچه‌ای تمیز می‌پیچی و روی قابلمه می‌گذاری و شعله‌ی گاز را بسیار کم می‌کنی تا برنج دم بکشد." عروس خودپسند بعد از اینکه همه‌ی اصول را شنید به مادر شوهرش گفت: "ممنونم ولی من همه‌ی اینها را می‌دانستم."😐 مادر شوهرش از غرور و دروغ‌گویی عروسش به شدت ناراحت شد و با خود گفت: "باید این دختر را ادب کنم."😤 بعد گفت: "هنگامی که تمام این کارها را انجام دادی، یک کلوخ ﮔلی را روی دیگ قرار بده تا برنج به خوبی به عمل بیاید." عروس بعد از اینکه صحبت‌های مادر همسرش تمام شد از او تشکر کرد و آماده‌ی طبخ برنج شد.👩‍🍳 وی مراحل را به ترتیب انجام داد و در پایان خشتی را روی در دیگ گذاشت و از آشپزخانه بیرون رفت. عروس خودخواه وسایل سفره را آماده کرد و برای کشیدن برنج به آشپزخانه رفت و متوجه شد که بر اثر حرارت، کلوخ🪨 خورد شده و داخل قابلمه ریخته شده است. او به شدت عصبانی شد😡 و به شوهرش👱‍♂ گفت:  "مادرت به من گفت چطور برنج بپزم و من هم طبق حرف‌های او عمل کردم. اما ببین برنج کاملا خراب شده است."😱 در همان لحظه مادر شوهرش وارد آشپزخانه شد و لبخندی زد و رو به عروسش کرد و گفت: "من اگر گفتم که روی قابلمه خشت بگذاری، به خاطر دروغ‌هایی بود که به من گفتی و مجبور شدم برای اینکه غرور و خودخواهی‌ات را کنار بگذاری به تو دروغ بگویم." عروس بسیار پشیمان بود و گفت: "من به دلیل اینکه شما مرا مسخره نکنید، دروغ گفتم."🤷‍♀ مادر شوهر دست عروسش را گرفت و گفت: "اگر کسی به دروغ ادعای دانستن چیزی را بکند، باید سرزنش شود و هیچ کس در این دنیا وجود ندارد که از ابتدا همه چیز را آموخته باشد."☺️ بعد او را بوسید و گفت: "نگران هیچی نباش، چون من از قبل برای این مهمانی برنج آماده کرده‌ام."😉 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کپک نان سرشار از افلاتوکسین است. آفلاتوکسین عامل سرطان خون می‌باشد که قابلیت پخش شدن در هوا را هم دارد! بهتر است داخل پلاستیک بریزیم و در محفظه نان خشک بگذاریم و بازیافت شود. اینکه بعضی توصیه می کنند نان های کپک زده خاک شوند، درست نیست؛ این کار باعث انتشار آلودگی می‌شود. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj