eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41.4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅ نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه 🔹🔸بهتر است غذا با دمای متعادل استفاده شود. نه خیلی داغ و نه یخ زده. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 حلیم شیر به سبک اصفهانی‌ها 🔸 طبع غذا: 🔸مواد لازم؛ گندم پوست کنده خیس خورده؛ ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی با استخوان؛ ۵۰۰ گرم شیر گاو؛ ۲ لیتر پیاز؛ یک عدد کره حیوانی آب کرده به میزان لازم نمک دریا؛ کمی دارچین و شکر قهوه ای به میزان لازم 🔸دستور تهیه؛ گوشت را با پیاز چهار قاچ و اندکی نمک در ۶ پیمانه آب بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کف گوشت را بگیرید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۳ ساعت گوشت بپزد. گندم را با ۳ لیتر آب در قابلمه جاداری بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید. درب قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت را به اندازه ای تنظیم کنید که ریز جوش بزند ولی سر نرود. ۳ ساعت فرصت دهید که گندم، خوب بپزد‌. در این فاصله آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شد کمی آب جوش، اضافه کنید. گندم پخته را با گوشت کوب یا غذاساز به شکل پوره در آورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند، سپس روی حرارت ملایم، قرار دهید. گوشت را از آب بیرون آورده و استخوان و رگ و ریشه آن را بکشید، سپس با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش، شود (گوشت را هرگز چرخ نکنید). گوشت کوبیده را به قابلمه گندم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حلیم، باز به جوش آید. آب و نمک حلیم را تنظیم کنید. چون معمولاً حلیم با شکر، خورده می شود، باید کم نمک باشد. 🔸مخصوصا اگر سوداوی هستین حتما در وعده صبحانه استفاده کنید. به بچه مدرسه‌ای‌ها هم بعنوان صبحانه بدید. انرژی زاست😊 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه بجای سرخ کردن، روشهای زیادی هست تا غذا خوش طعم و خوش خوراک شود👌 👈سلامت جسم؛ سلامت روح https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 تارت میرزاقاسمی 🔸 طبع غذا: 🛎️ سرو: ۶-۴ نفر 🛒 مواد لازم: ۳ عدد بادمجان ۲ عدد گوجه‌فرنگی ۱ بوته سیر ۱-۲ عدد تخم مرغ فلفل به مقدار لازم نمک دریا به مقدار لازم روغن کنجد به مقدار لازم نان تارت شور آماده به مقدار لازم 📋 طرز تهیه: بادمجون و گوجه رو کبابی، پوست و ساطوری کنین. سیر رو بکوبین وبه همراه مقداری روغن کنجد داخل تابه بریزین و گوجه‌فرنگی، بادمجون و تخم مرغ رو به تابه اضافه کنین و کمی صبر کنید تا تخم مرغ کامل خودش را بگیرد. غذای شما آماده ست.😋 میرزاقاسمی رو داخل نون آماده تارت بریزین و میل کنین. 💚 نوش‌جون https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه استفاده از نمک دریا توصیه اکید ما است. نمک دریاچه کاشان (آران و بیدگل) و دریاچه ارومیه(اگر با کیفیت باشد) https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 سالاد‌ سرد 🔸 طبع غذا: ‌ مواد لازم: بادمجان، ۳-۲ عدد گوجه‌فرنگی، ۳-۲ عدد نمک، ۱ ق.چ. فلفل سیاه، یک‌چهارم ق.چ. فلفل سبز تازه، ۵-۴ عدد پیاز، یک عدد ریز سیر، ۳-۲ حبه پودر زیره، یک پنس ‌ طرز تهیه: بادمجان (با پوست)، گوجه و فلفل را گِریل کنید. گریل کردن در اصطلاح همان کبابی کردن است با تفاوتی اندک که در این جا قابل چشم‌پوشی است. سپس مواد گریل شده را داخل میکسر (مخلوط کن) مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. در آخر مواد را در یخچال کاملا سرد کرده و بعد با پیاز نگینی‌شده مصرف کنید. توضیح: بهتر است بادمجان و گوجه را دودی کنیم. مصلح این غذا سیر است، بهتر است از سیری که به شکل خمیر درآمده استفاده کرد. پودر زیره مکمل خوبی است، بهتر است از آن استفاده شود. ‌ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👩‍🍳 ‌ 🥇 فواید: برای سرماخوردگی‌های خشک و طبایع گرم مفید هست 🔸بهتر است این نوشیدنی به صورت گرم و ملایم استفاده شود. 📝 مواد لازم: گل پنیرک، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌گرفته، ۱ قاشق غذاخوری تخم شربتی، ۱ قاشق غذاخوری شربت بهارنارنج، ۱ پیمانه آب، ۳ پیمانه غنچه گل محمدی ‌ 📜 طرز تهیه: گل پنیرک را حدود نیم ساعت در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را داخل دو لیوان‌ به صورت جداگانه صاف کنید. داخل یکی از لیوان‌ها زعفران دم‌گرفته  و داخل دیگری آبلیمو اضافه کنید. سپس غنچه‌های گل محمدی و را اضافه کنید. تخم شربتی را در آب ولرم بخیسانید و در هر کدام از لیوان‌ها بریزید. در انتها به لیوان‌ها شربت بهارنارنج اضافه کنید. ‌ نوش جان! 👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه بجای استفاده از قند و شکر سفید، از قند و شکر و نبات قهوه ای استفاده کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━