eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.3هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره کباب 🥩 مواد لازم :🍱 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم🥓 پیاز یک عدد🧅 گوجه فرنگی🍅 کره ۵۰ گرم🧈 فلفل سیاه نمک سماق ریحان🌱 طبع غذا: 💚 من به جای گوجه رنده شده از رب آلو یا نسترن استفاده می کنم😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍓🍓🍓🍓🍓🍃 🍃🍓🍓🍓🍓🍓🍃 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
کیک🥧 مواد لازم: نصف پیمانه سیب نگینی شده🍎 بلغور جو دو سر: ۲۰۰ گرم عناب ۶ عدد شیر ۱۴۰ گرم🥛 تخم مرغ ۲
سلام و ادب🌺 یکی از همراهان عزیز کانال این کیک رو پختن و عکسش رو برامون ارسال کردن. تفاوت‌هایی در نوع مواد داره، ولی طبعش مثل این کیک هست. تقدیم به شما👇🌸
طبع و مزاج غذاها
کیک🥧 مواد لازم: نصف پیمانه سیب نگینی شده🍎 بلغور جو دو سر: ۲۰۰ گرم عناب ۶ عدد شیر ۱۴۰ گرم🥛 تخم مرغ ۲
کیک🥧 مواد لازم:🍱 پودر جودوسر شیر کشمش عناب گردو شیره عسل پودر مخمر روش طبخ:👩‍🍳 پودر جودوسر را با شیر مخلوط می کنیم. بعد کشمش، عناب، گردو، شیره و عسل را به آن اضافه کرده، مخلوط می کنیم. سپس مقداری پودر مخمر می‌زنیم تا ور بیاد. بعد داخل فر می‌گذاریم تا آماده شود. طبع کیک: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سلام دوستان خوبم روزتون بخیر از اینکه کانال خودتون رو دنبال می کنید، سپاسگزاریم.🌱🌸🌱 لطفا نظرات و پ
ممنونیم از دوستان بزرگواری که برامون پیام گذاشتن💐 خوشحالیم که از همراهی کانال خودتون راضی هستین😊 الحمدلله رب العالمین🤲 🌷تا باد چنین بادا🌷 پاسخ سوال یکی از دوستان خوبمون رو با هم ببینیم؟☺️👇
طبع و مزاج غذاها
سلام دوستان خوبم روزتون بخیر از اینکه کانال خودتون رو دنبال می کنید، سپاسگزاریم.🌱🌸🌱 لطفا نظرات و پ
سلام علیکم ممنون از مشارکت شما همراه بزرگوار💐 پاسخ استاد سید روح الله حسینی: هر انسانی با توجه به طبعش در بعضی توانایی ها زمینه رشد بیشتری نسبت به بقیه توانایی‌ها دارد. و آن‌ توانایی‌ها که از بدو تولد بالقوه هستند، استعداد او می‌باشند که باید بالفعل شوند. اینکه انسان دوست داشته باشد در تمام زمینه‌ها نمونه باشد و چنین انتظاری از خویش داشته باشد بر خلاف طبع و سرشت اوست و می تواند او را در کوتاه مدت دچار خمودگی و ناامیدی کند، چون با گذر عمر متوجه می‌شود به تمام آنچه انتظارش را داشت نرسیده است. حال ممکن است به آنچه مطابق با توانایی خویش است نایل آمده ولی چون انتظار بیش از حد داشته و به آن نرسیده، همیشه انسانی از خود ناراضی است. اینکه انسان از وقتش بطور صحیح بهره ببرد و زمینه های مختلفی را تجربه و هنر و علوم زیادی بیاموزد خیلی هم خوب است، اما باید سعی کند بهترینِ توانایی‌ها و استعدادش شود و انتظارش از خویش معقول باشد. به عنوان یک خانم خیلی خوب است که اینقدر به آشپزی علاقمند هستین، بخاطر فرصت کمی که فرمودید، خوب است زمانی هر چند محدود در طول هفته برای اینکار قرار دهید و آموزش در این زمینه را هر چند کم در برنامه خود بگذارید. و مهمتر اینکه به آنچه که می آموزید هر چند اندک است، حتما عمل کنید و در آشپزی‌هاتون بکار ببرید و سبک تغذیه سالم داشته باشید. این مورد اگر برای هر آموزشی سرلوحه قرار بگیرد، زمینه را برای یادگیری‌های بیشتر فراهم خواهد کرد ان‌شاء‌الله موفق و سلامت باشید🍃 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیــره کشــمــش این نوع شیره از شیره کشمش سبز یا کشمش سیاه یا همان مویز تولید می‌شود. طبیعت آن نیز بستگی به کشمش اولیه دارد. اگر کشمش سبز باشد، طبیعت آن سرد ❄️و اگر مویز باشد شیره آن گرم خواهد بود‌.☀️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
. ثبت نام دوره عنبیه شناسی شروع شد💥 لینک ثبت‌نام: https://eitaa.com/Amoozesh_Javaher/2910
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا