eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال:❓ کدام یک از میوه‌ها و سبزیجات را می‌توان همراه با غذا مصرف کرد؟ ۱) سیب، کاهو، پرتقال🍊 ۲) پرتقال، لیموشیرین، کاهو🥬 ۳) خربزه، انار، خرما🌴 اینجا پاسخ بدین:👇💐 https://EitaaBot.ir/poll/x50bu8 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پن‌ کیک🥞 مواد لازم: 🍱 تخم مرغ ۲ عدد🥚 شکر ۴۰ گرم🍚 عسل ۱ ق.غ🍯 وانیل ۱ ق.چ آرد ۹۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق.چ 🥄 روغن ۱ ق.غ آب ۲ ق.غ 💚 🔥 اگه شعله پخش‌کن میگذارید حرارت متوسط و اگر نمی‌گذارید حرارت کم باشه. 🍃از روغن کنجد و شکر قهوه‌ای استفاده کنید، سالم‌تر خواهد بود😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودتون ببینید😍 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورشت کدو با گوشت بوقلمون: گوشت بوقلمون به میزان لازم کدوی خورشتی ۳ عدد هویچ ۳ عدد🥕 پیاز بزرگ ۱عدد🧅 لوبیا فرنگی ۱ پیمانه سیب زمینی ۱ عدد🥔 آلو به میزان دلخواه پوره گوجه نمک و زردچوبه به اندازه لازم🧂 روغن زیتون یا روغن حیوانی🍾 دستور طبخ:👩‍🍳 گوشت بوقلمون را با ۱ عدد پیاز تفت می‌دهیم. سپس پوره گوجه و نمک و زردچوبه و آلوی از قبل خیسانده را اضافه می‌کنیم و به اندازه لازم آب می‌ریزیم. حدود ۱ ساعت که گذشت، تمام سبزیجاتمون را به یک اندازه خرد و باهم کمی تفت میدیم و به گوشت اضافه کرده می‌گذاریم جا‌‌ بیفتد و خورشت ما آماده شد. این خورشت را با نان یا با برنج می‌توانید میل کنید. نوش جان🥰 طبع غذا: 🥘این خورشت برای فصل بهار و تابستان مناسب هست مخصوصا در مناطق گرم. 🥘به جای گوجه، رب گوجه یا پوره آن بهتر است از رب آلو یا نسترن استفاده کنید. 🥘لوبیا فرنگی (لوبیا سبز) و همه موادی که پسوند فرنگی دارند، مورد تایید نیستند به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرهیزات و محدودیت‌های غذایی در دوران امتحانات و ایام کنکور 👨‍🎓غذاهای سنگین و غلیظ: کله پاچه، ماکارونی چرب، جگر، آش رشته، لازانیا، الویه 👨‍🎓غذاهای فرآوری شده: سوسیس و کالباس، پیتزا، کنسروها، سس ها 👨‍🎓غذاهای چرب و سرخ کردنی‌ها 👨‍🎓غذاهای ناسازگار 👨‍🎓غذاهایی سرد: مانند ماست، دوغ (موجب کندی عملکردهای مغزی و خواب‌آلودگی می‌شوند و هشیاری را کاهش می‌دهند). 👨‍🎓غذاهای نفاخ و بخارزا: سیر و پیاز، تره و شاهی، کلم، تربچه، حبوبات نفاخ، عدس، بادنجان و … 👨‍🎓خوراکی‌های محرک سیستم عصبی مانند قهوه و نسکافه، چای پررنگ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا