eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت کدو با گوشت بوقلمون: گوشت بوقلمون به میزان لازم کدوی خورشتی ۳ عدد هویچ ۳ عدد🥕 پیاز بزرگ ۱عدد🧅 لوبیا فرنگی ۱ پیمانه سیب زمینی ۱ عدد🥔 آلو به میزان دلخواه پوره گوجه نمک و زردچوبه به اندازه لازم🧂 روغن زیتون یا روغن حیوانی🍾 دستور طبخ:👩‍🍳 گوشت بوقلمون را با ۱ عدد پیاز تفت می‌دهیم. سپس پوره گوجه و نمک و زردچوبه و آلوی از قبل خیسانده را اضافه می‌کنیم و به اندازه لازم آب می‌ریزیم. حدود ۱ ساعت که گذشت، تمام سبزیجاتمون را به یک اندازه خرد و باهم کمی تفت میدیم و به گوشت اضافه کرده می‌گذاریم جا‌‌ بیفتد و خورشت ما آماده شد. این خورشت را با نان یا با برنج می‌توانید میل کنید. نوش جان🥰 طبع غذا: 🥘این خورشت برای فصل بهار و تابستان مناسب هست مخصوصا در مناطق گرم. 🥘به جای گوجه، رب گوجه یا پوره آن بهتر است از رب آلو یا نسترن استفاده کنید. 🥘لوبیا فرنگی (لوبیا سبز) و همه موادی که پسوند فرنگی دارند، مورد تایید نیستند به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرهیزات و محدودیت‌های غذایی در دوران امتحانات و ایام کنکور 👨‍🎓غذاهای سنگین و غلیظ: کله پاچه، ماکارونی چرب، جگر، آش رشته، لازانیا، الویه 👨‍🎓غذاهای فرآوری شده: سوسیس و کالباس، پیتزا، کنسروها، سس ها 👨‍🎓غذاهای چرب و سرخ کردنی‌ها 👨‍🎓غذاهای ناسازگار 👨‍🎓غذاهایی سرد: مانند ماست، دوغ (موجب کندی عملکردهای مغزی و خواب‌آلودگی می‌شوند و هشیاری را کاهش می‌دهند). 👨‍🎓غذاهای نفاخ و بخارزا: سیر و پیاز، تره و شاهی، کلم، تربچه، حبوبات نفاخ، عدس، بادنجان و … 👨‍🎓خوراکی‌های محرک سیستم عصبی مانند قهوه و نسکافه، چای پررنگ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ کدام یک از میوه‌ها و سبزیجات را می‌توان همراه با غذا مصرف کرد؟ ۱) سیب، کاهو، پرتقال🍊 ۲) پر
اصل بر این است که همراه با غذا مصرف ترشیجات، ماست، میوه، و انواع مایعات ممنوع است. البته بعضی از میوه ها و سبزیجات رو می توان همراه غذا مصرف کرد. مانند پرتقال، لیمو شیرین، سبزیجات و کاهو. ولی بعضی از میوه ها را باید بعد از غذا میل کرد؛ مانند سیب شیرین، انار شیرین، خربزه شیرین و یا خرما.🍎 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کوچولو هم که هنرمند باشی... عزیزتر می شی😉 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبرپلو‌ شیرازی مواد لازم:🍱 گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد🧅 رب انار سه ق غ محلول زعفران مواد گوشت قلقلی:🍱 گوشت ۳۰۰ گرم🥓 پياز رنده و آب گرفته يك عدد🧅 آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه🧂 برنج سه پيمانه🍚 طبع غذا: 💚 🌻سعی کنید قلقلی‌ها رو خیلی سرخ نکنید، یه تفت کوچیک بدین، قلقلی‌ها فرصت پخته شدن با برنج رو دارن😊 تازه اون همه مواد و ادویه برای خوشمزه شدنش داریم، با سرخ کردن فقط صفرازایی غذارو بالا می بریم🔥 🌻استفاده بیش از حد زرشک توصیه نمی‌شه. 🌻ته‌دیگ‌ها گرما و خشکی خیلی زیادی دارند و برای غلبه‌های گرم و خشک و مشکلات کبدی اصلا توصیه نمی‌شه. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا