eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کوچولو هم که هنرمند باشی... عزیزتر می شی😉 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قنبرپلو‌ شیرازی مواد لازم:🍱 گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد🧅 رب انار سه ق غ محلول زعفران مواد گوشت قلقلی:🍱 گوشت ۳۰۰ گرم🥓 پياز رنده و آب گرفته يك عدد🧅 آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه🧂 برنج سه پيمانه🍚 طبع غذا: 💚 🌻سعی کنید قلقلی‌ها رو خیلی سرخ نکنید، یه تفت کوچیک بدین، قلقلی‌ها فرصت پخته شدن با برنج رو دارن😊 تازه اون همه مواد و ادویه برای خوشمزه شدنش داریم، با سرخ کردن فقط صفرازایی غذارو بالا می بریم🔥 🌻استفاده بیش از حد زرشک توصیه نمی‌شه. 🌻ته‌دیگ‌ها گرما و خشکی خیلی زیادی دارند و برای غلبه‌های گرم و خشک و مشکلات کبدی اصلا توصیه نمی‌شه. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
#لیست پرهیزات و محدودیت‌های غذایی در دوران امتحانات و ایام کنکور 👨‍🎓غذاهای سنگین و غلیظ: کله پاچه،
تغذیه ای دوران امتحانات و ایام کنکور 🧑‍🏫حریره بادام 🧑‍💻 آب سیب 🧑‍🏫 آب هویج 🧑‍💻هویج بستنی خانگی 🧑‍🏫فالوده طالبی 🧑‍💻فالوده سیب با کمی زعفران، عسل، عرق بیدمشک و کمی گلاب 🧑‍🏫ماهیچه پلو 🧑‍💻ته چین به 🧑‍🏫تاس کباب به 🧑‍💻انواع کباب 🧑‍🏫خورش به و سیب 🧑‍💻چای به یا سیب میان وعده‌های مناسب: 🧑‍🏫برگه زردآلو 🧑‍💻مویز 🧑‍🏫انجیر خشک 🧑‍💻 بادام درختی 🧑‍🏫 فندق 🧑‍💻میوه‌های خشک به همراه  میوه های رسیده و شیرین 🧑‍🏫شیر بادام 🧑‍💻تهیه ترکیبی از یک قاشق مرباخوری تخم بالنگو، نصف لیوان گلاب و نصف لیوان آب (بهترین گزینه برای ایجاد نشاط و آرامش) 🧑‍🏫حریره بادام 🧑‍💻شله زرد 🧑‍🏫زرده تخم مرغ( عسلی، اب‌پز، نیمرو) 🧑‍💻مرباهای سیب، به، هویج 🧑‍🏫فرنی 🧑‍💻حریره بادام 💚 🔹ارده و شیره گزینه‌های خوبی هستند اما افراط نشوند چون خشکی و گرمی مغز را تشدید می‌کنند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
#چالش شما برای تغذیه زنگ تفریح بچه‌هاتون چی در نظر می‌گیرید؟ اینجا برامون بگید تا با همدیگه یه لیس
از همراهی شما ممنونیم💐 چه خوب که تغدیه بچه‌ها براتون مهمه و وقت می‌گذارید.👌 در مصرف شیره و ارده زیاده روی نکنید، مخصوصا اگر کودکتون صفراوی هستند یا غلبه صفرا دارن🔥 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرنی سویق👶👧 مواد لازم:🍱 برنج نیم‌دانه یک پیمانه شکر قهوه‌ای نیم تا یک پیمانه سویق سنجد ۲ ق غ سویق کودک یا هر نوع دیگر ۲ ق غ کره محلی یا روغن کنجد گلاب آب روش طبخ: برنج نیم دانه رو شسته و همراه با آب می‌گذاریم حسابی پخته شود. وقتی هنوز آب آن کاملا بخار نشده، شکر و سویق ها و کره محلی و گلاب را اضافه می‌کنیم. هم می‌زنیم و چند دقیقه اجازه می دهیم تا جابیوفتد. بعد میکس می کنیم و نوش جان🥰 طبع فرنی: 💚 🍃من از اول فرنی رو با سویق درست کردم، طوری که بچه‌ها فکر می‌کنند فرنی همین‌رنگیه و تصوری از فرنی سفید رنگ ندارن😊 این رو گفتم برای عزیزانی که می‌گن چطور به بچه‌ها فلان چیز رو بدیم؟ یا محاله فلان خوراکی رو بتونیم از سبدشون حذف کنیم. کودکان نهال هستند همونطور که در مباحث تربیتی آمده و از کودکی به هر شکلی که بخواین می‌تونید درش بیارین، چون انعطاف پذیره، در تغذیه هم این ما هستیم که از ابتدا سبد غذایی کودک رو پر می‌کنیم، از هر چی پر بشه کودک همون‌ها رو مصرف می‌کنه، ذائقه‌اش با همون‌ها ساخته و پرداخته می شه و انس می‌گیره، اگه محتویات سبدش سالم باشه، مطمئن باشید غیرمجازها براشون بدمزه‌اند، بر خلاف الان که همه خوراکی‌های مضر در ذائقه کودکان و نوجوانان ما بسیار لذیذ و خوشمزه‌اند. 🍃بنابر نیاز و علاقه و سن می توانید از سویق کودک، کامل و ... استفاده کنید. 🍃پودر هل و زعفران هم بسیار خوش طعم و خوش عطرش می‌کنه. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا