eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.5هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شیر داغ مواد لازم:🍱 تخم مرغ🥚 شکر قهوه‌ای🥡 وانیل روغن کنجد یا حیوانی شیر گاو تازه🥛 آرد🥡 بکینگ‌پودر زعفران تهیه:👩‍🍳 چهار عدد تخم مرغ رو با یه لیوان شکر و کمی وانیل خوب میزنیم تا سفید وکشدار بشه بعد یه لیوان سرخالی روغن مایع ویه لیوان شیر داغ اضافه کرده وسریع هم میزنیم و آخر دو لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم وبه مایه کیک اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مایه کیک رو در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم. بعد از ۳۰ دقیقه کیک رو با خلال دندون چک میکنیم چون دمای فرها با هم متفاوته. بعد که کیک آماده شد واز قالب بیرون آوردیم برای خوشرنگ شدنش شهد زعفران با فرچه کمی روش میزنیم . طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
سلام و ادب بزرگواران وقت بخیر به نظرتون چطور می‌تونیم توپک‌های نارگیلی لطیف‌تر و مرطوب‌تری داشته‌با
سلام و ادب از مشارکت همه دوستان سپاسگزاریم تقریبا همه به موارد مشابهی اشاره فرمودید بله شکر قهوه‌ای، سویق‌ها و گلاب رطوبت و لطافت رو بالا می برند. ولی پودر هل گرم و خشک هست و نمی‌تونه رطوبت دهی داشته باشه. تفاوت شیر محلی و شیر پاستوریزه در گرمی آنهاست، هر دو مرطوبند ولی گرمی شیر گاو تازه بیشتر است و سالم‌تر و مفیدتر. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر متواضع🥺 چقدر بخاطر این رفتارهای متواضعانه مورد تمسخر قرار گرفتن💔 تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ .....هم به طول عمر مو کمک می کند، هم دستگاه گوارش را پاکسازی کرده و هم از مبتلا شدن به سرطان
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 توصیه های طلایی برای سلامت پوست و مو 🍃در این ویدیو استاد توصیه های غذایی برای سلامتی پوست و مو را با زبان بسیار ساده و روان توضیح میدهند. لطفا برای عزیزانتون به اشتراک بزارید❤️ 🔸 حتما به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ❄️●•▬▬▬▬▬▬
طبع و مزاج غذاها
💥 توصیه های طلایی برای سلامت پوست و مو 🍃در این ویدیو استاد #ضیائی توصیه های غذایی برای سلامتی پوست
سلامت پوست و مو:💚 🌻ترک کردن غذاهای مصنوعی و فست‌فودی 🌻به حداقل رساندن سرخ کردنی‌ها (بخارپز مناسب است و کبابی با شعله غیر مستقیم و آب‌پز) 🌻مصرف صحیح میوه‌جات و سبزیجات 🌻در مصرف چربی‌های حیوانی و گیاهی زیاده روی نشود مخصوصا چربی‌ها با ترانس بالا مثل پی، دنبه، خامه، سرشیر، کیک خامه‌ای، نارنجکی، ته دیگ، کله پاچه، جگر سیاه، موز، روغن جامد سرخ‌کردنی، تفت دادنی، بو دادنی 🌻مصرف غلات سبوس دار برای رشد و طول عمر مو و کاهش ریزش مو موثر است، دستگاه گوارش را هم پاکسازی می کند. و در درمان سرطان ها( سینه، میوم و ...) موثر است. استاد ضیایی به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پلوماش مواد لازم:🍱 برنج🍚 ماش کشمش نمک زردچوبه🧂 روش طبخ:👩‍🍳 ماش را پخته و با برنج دم می‌کنیم. بعد از پخت، کشمش تفت داده شده را هم اضافه و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. نوش‌جان🥰 طبع: 💚 کاهو و گوجه در کنار این‌ غذا طبعش رو می‌کند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj