eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طبیبِ جان
. ─━━━━⊱🌼﷽🌼⊰━━━━─ 🔰 سرفصل مطالب تدریسی "کارگاه تخصصی شناخت انسان"، 🔎 کارگاهی برای کشف استعدادهای🌱 پنهان و اسرار درونی🕵🏻‍♂انسان از طریق طبع‌ و مزاج‌شناسی 🔷 بخش اول: طبع‌شناسی 🔸شناخت بنیان‌های وجودی انسان (جسم، روح و چگونگی رابطه میان آن‌ها) 🔸نقش طبع در شکل‌گیری استعدادهای ذاتی و 🔸تأثیر آن بر توانمندی‌ها، انگیزه‌ها و جهت‌گیری‌های فردی 🔸معرفی مراتب نفس (نباتی، حیوانی، انسانی) و شناخت قوای آن‌(عقل، خیال، وهم، شهوت)، 🔸تحلیل کارکرد نفس در پرورش استعدادهای فردی و 🔸شناسایی راه‌های تقویت آن برای ارتقاء و شکوفایی توانمندی‌ها 🔸آشنایی با طبایع اصلی (دموی، صفراوی، بلغمی، سوداوی)، فرعی، 🔸 تأثیر این طبایع بر ویژگی‌های شخصیتی و استعدادهای فردی و 🔸شناسایی مسیرهای شغلی و تحصیلی مناسب بر اساس طبع و استعدادهای ذاتی 🔷 بخش دوم: مزاج‌شناسی (مسیر تعادل و سلامت) 🔸معرفی مزاج‌های زودگذر ازجمله مزاج‌های فصلی، شرایطی و موقت و 🔸نقش آن‌ها در تغییرات جسمی و روانی 🔸معرفی مزاج‌های پایدار 🔸شناخت ویژگی‌‌ها و 🔸عوامل مؤثر در شکل‌گیری آن‌ها 🔸آشنایی با غلبه‌های مزاجی 🔸تحلیل انواع آن (دم، صفرا، بلغم، سودا) و 🔸چگونگی تأثیر هر کدام از آن‌ها بر سلامت و رفتار انسان 🔸علامات بالینی مزاج‌ها (تشخیص مزاج از طریق علائم ظاهری و نشانه‌های بالینی) 🔸بررسی برخی بیماری‌ها ازجمله بیماری‌های شایع مرتبط با هر مزاج، 🔸بررسی ریشه‌های آن‌ها و 🔸ارائه راهکارهای درمان و پیشگیری از بیماری‌ها بر اساس اصول مزاج‌شناسی 📆زمان: ۹ تا ۱۱ آبان ۱۴۰۳ 📍مکان: مشهد مقدس 👤مسئول ثبت نام (در پیام‌رسان ایتا): @Naderyasl 🎓📚❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حبیب لا یفارق حبیبه💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگه سیر مهاباد کالری کل بشقاب: ۲۲۰۰ مواد لازم:🍱 🥩گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم 🍙برنج: ۱ پیمانه 🍲عدس: ۱ لیوان 🧅پیاز: ۵ عدد 🍚کشک: ۳۰۰ گرم 🧄سیر: ۳حبه 🧂نمک، فلفل سیاه، زردچوبه 🍾روغن به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک انرژی هویج🥕 مواد لازم: جو دو سر پرک ۱ لیوان هویج رنده شده ۱ لیوان🥕 گردو نصف لیوان خرما ۱۲ عدد پودر نارگیل نصف لیوان دانه چیا ۲ ق غ پودر دارچین 💚 🍎به جای کره بادام زمینی از ارده استفاده کنید. کره بادام زمینی بسیار غلیظ، سخت هضم و زیاده روی در مصرفش باعث فساد می شه. 🍏این میان‌وعده پرانرژی و گرم و خشکه، برای بچه‌ها با غلبه صفرا توصیه نمی شه، عصبانیت رو افزایش می ده به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
ـ﷽ـ 🥘دوره تدابیر و درمان لاغری🥘 💳ثبت‌نام:@shadab110 🧮 قیمت دوره: ۱۱۰ هزار تومان 🧮 پنجاه نفر اول: ۹۵ هزار تومان🔥 🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba