انشاءالله که حالتون خوب باشه و روزتون پر از نور و برکت✨🍃😊
مادران عزیز خانه دار کانال، امروز ناهار چی طبخ می کنید؟🧂🥘🍽
یادتون نره...
ثواب طبخ امروزتون را تقدیم کنید به صاحبان عزیز امروز🌷💚✨🍃
جانمان امیرالمومنین علیه السلام💚
و
روحمان بانو فاطمه سلام الله علیها🥰
تجربه کردین؟ با این نیتهای قشنگ غذاهامون خوشمزهتر میشه☺️
قبول باشه انشاءالله🤲🌱🌸
امروز براتون روش طبخ یه آش بامزه رو میگذاریم😊
یکی از عزیزان بهبهانی برامون ارسال کردن🍃
به سبزی به کار رفته داخل آش علف خرس هم میگن🐻
این سبزی اواخر زمستان و اوایل بهار در ارتفاعات زیبای زاگرس میروید.
می تونید حدس بزنید اسم آش چیه؟
نظرتون رو اینجا برامون بگید😊👇
@FadayeHossein
طبع و مزاج غذاها
امروز براتون روش طبخ یه آش بامزه رو میگذاریم😊 یکی از عزیزان بهبهانی برامون ارسال کردن🍃 به سبزی به
ممنونیم بابت مشارکت دوستان😊
بله درست حدس زدید:
آش کارده ( حُرِّه)
این آش از غذاهای محلی بهبهان خوزستان، چهارمحال بختیاری، اصفهان و شیرازِ که بعضا روش پخت متفاوتی هم داره.
مثلا بعضیها گوشت هم داخلش استفاده میکنند.
به گفته عضو بهبهانی عزیزمون کارده سبزی تند و تیزه و پاک کردن مقدار زیادی از اون دست را اذیت می کنه
بی جهت نیست بهش می گن علف خرس😅 واقعا هم غذای خرسه و ما بصورت خام نمی تونیم استفادش کنیم🥲
الان دستورش رو براتون میگذاریم😊👇
🫕آش کارده(حُرِّه)
مواد لازم:
آب💧
بلغور گندم🌾
یا
بلغور جو
یا هر دو
سبزی کارده🌿
سیر🧄
نمک به مقدار کافی🧂
روش طبخ:
به همراه گندم🌾 یا جو نیم کوب( بلغور)، آب💧را داخل ظرف می ریزیم.
به آن سبزی کارده خشک یا کوبیده سبز اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم.🔥
ولرم که شد، مایه آش( مواد خام آش که با دو الی سه بوته سیر🧄 پوست کنده مخلوط شده) را اضافه میکنیم.
سپس در جای گرم به مدت یک یا دو روز نگهداری می کنیم.👌 محلی ها میان لحاف می گذارند😊
بعد از آن بر روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا جو خوب پخته شود ( مدام هم می زنیم تا سرریز نشود)🧑🍳
و بعد از تبخیر و جوش آمدن به اسم تلیت حُرِّه و با نان خشک محلی و یا بدون نان سرو می کنیم😊
نوش جان❤️
🍎نکته:
زیاده روی در مصرف این آش، برای معده و گوارش مضر هست😊
طبع غذا:
#گرم_و_خشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🫕آش کارده(حُرِّه) مواد لازم: آب💧 بلغور گندم🌾 یا بلغور جو یا هر دو سبزی کارده🌿 سیر🧄 نمک به مقدار کاف
باز هم از بهبهانی عزیز عضو کانال بابت ارسال طرز طبخ این آش خوشمزه تشکر می کنیم.
ما هم جایزه بهشون دادیم و طبع غذاشون را محاسبه و در پست آوردیم😊
و البته تقدیم یه 🌷 صلوات بهشون
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🥰
در ادامه با ما باشید...
خوردن برنج با ماست سبب غلبه خلط سودا درگلو، خارش آن و ایجاد باد ناگهانی و سرفه خشک میشود؛ و به هنگام خوابیدن ناگهان بادی متحرک در گلو سبب آزار شدید فرد میگردد.
در کل خوردن ماست، سالاد، ترشی، آب و دوغ و سایر نوشیدنیها همراه با غذا ممنوع است، چرا که در کار معده اختلال ایجاد کرده و هضم را دچار مشکل میکند. مثل این است که بر سر اسید معده که گرم است و مشغول هضم غذا، آب سردی بریزید🥶
غذای پخته و خام( سالاد و ...) زمان هضم متفاوتی دارند و مخلوط شدنشون با هم در معده باعث فساد غذا خواهد شد و به جای داشتن خلطی( کیموس) سالم و زودهضم و صالح، خلطی غلیظ و ناسالم به کبد و سپس رگ و قلب تحویل داده خواهد شد...
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...😊
#فوت_و_فن
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول چربی زدایی خونگی 😊
+خانمهای گل🌷
درسته نزدیک عیده و خونه تکونی اما سعی کنید خونه رو اونقدری نسابید که دیگه اثری از اشیا باقی نمونه😅 و در حین کار هم حواستون به سلامتیتون باشه☺️
❥❥❥@delbarkade