eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.3هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
ان‌شاء‌الله که حالتون خوب باشه و روزتون پر از نور و برکت✨🍃😊 مادران عزیز خانه دار کانال، امروز ناهار چی طبخ می کنید؟🧂🥘🍽 یادتون نره... ثواب طبخ امروزتون را تقدیم کنید به صاحبان عزیز امروز🌷💚✨🍃 جانمان امیرالمومنین علیه السلام💚 و روحمان بانو فاطمه سلام الله علیها🥰 تجربه کردین؟ با این نیت‌های قشنگ غذاهامون خوشمزه‌تر می‌شه☺️ قبول باشه ان‌شاء‌الله🤲🌱🌸
امروز براتون روش طبخ یه آش بامزه رو می‌گذاریم😊 یکی از عزیزان بهبهانی برامون ارسال کردن🍃 به سبزی به کار رفته داخل آش علف خرس هم می‌گن🐻 این سبزی اواخر زمستان و اوایل بهار در ارتفاعات زیبای زاگرس می‌روید. می تونید حدس بزنید اسم آش چیه؟ نظرتون رو اینجا برامون بگید😊👇 @FadayeHossein
عزیزانی که به تازگی به کانال خودتون قدم رنجه کردین...😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
امروز براتون روش طبخ یه آش بامزه رو می‌گذاریم😊 یکی از عزیزان بهبهانی برامون ارسال کردن🍃 به سبزی به
ممنونیم بابت مشارکت دوستان😊 بله درست حدس زدید: آش کارده ( حُرِّه) این آش از غذاهای محلی بهبهان خوزستان، چهارمحال بختیاری، اصفهان و شیرازِ که بعضا روش پخت متفاوتی هم داره. مثلا بعضی‌ها گوشت هم داخلش استفاده می‌کنند. به گفته عضو بهبهانی عزیزمون کارده سبزی تند و تیزه و پاک کردن مقدار زیادی از اون دست را اذیت می کنه بی جهت نیست بهش می گن علف خرس😅 واقعا هم غذای خرسه و ما بصورت خام نمی تونیم استفادش کنیم🥲 الان دستورش رو براتون می‌گذاریم😊👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫕آش کارده(حُرِّه) مواد لازم: آب💧 بلغور گندم🌾 یا بلغور جو یا هر دو سبزی کارده🌿 سیر🧄 نمک به مقدار کافی🧂 روش طبخ: به همراه گندم🌾 یا جو نیم کوب( بلغور)، آب💧را داخل ظرف می ریزیم. به آن سبزی کارده خشک یا کوبیده سبز اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم.🔥 ولرم که شد، مایه آش( مواد خام آش که با دو الی سه بوته سیر🧄 پوست کنده مخلوط شده) را اضافه می‌کنیم. سپس در جای گرم به مدت یک یا دو روز نگهداری می کنیم.👌 محلی ها میان لحاف می گذارند😊 بعد از آن بر روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا جو خوب پخته شود ( مدام هم می زنیم تا سرریز نشود)🧑‍🍳 و بعد از تبخیر و جوش آمدن به اسم تلیت حُرِّه و با نان خشک محلی و یا بدون نان سرو می کنیم😊 نوش جان❤️ 🍎نکته: زیاده روی در مصرف این آش، برای معده و گوارش مضر هست😊 طبع غذا: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🫕آش کارده(حُرِّه) مواد لازم: آب💧 بلغور گندم🌾 یا بلغور جو یا هر دو سبزی کارده🌿 سیر🧄 نمک به مقدار کاف
باز هم از بهبهانی عزیز عضو کانال بابت ارسال طرز طبخ این آش خوشمزه تشکر می کنیم. ما هم جایزه بهشون دادیم و طبع غذاشون را محاسبه و در پست آوردیم😊 و البته تقدیم یه 🌷 صلوات بهشون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🥰 در ادامه با ما باشید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوردن برنج با ماست سبب غلبه خلط سودا درگلو، خارش آن و ایجاد باد ناگهانی و سرفه خشک می‌شود؛ و به هنگام خوابیدن ناگهان بادی متحرک در گلو سبب آزار‌ شدید فرد می‌گردد. در کل خوردن ماست، سالاد، ترشی، آب و دوغ و سایر نوشیدنی‌ها همراه با غذا ممنوع است، چرا که در کار معده اختلال ایجاد کرده و هضم را دچار مشکل می‌کند. مثل این است که بر سر اسید معده که گرم است و مشغول هضم غذا، آب سردی بریزید🥶 غذای پخته و خام( سالاد و ...) زمان هضم متفاوتی دارند و مخلوط شدنشون با هم در معده باعث فساد غذا خواهد شد و به جای داشتن خلطی( کیموس) سالم و زودهضم و صالح، خلطی غلیظ و ناسالم به کبد و سپس رگ و قلب تحویل داده خواهد شد... تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول چربی زدایی خونگی 😊 +خانمهای گل🌷 درسته نزدیک عیده و خونه تکونی اما سعی کنید خونه رو اونقدری نسابید که دیگه اثری از اشیا باقی نمونه😅 و در حین کار هم حواستون به سلامتیتون باشه☺️ ❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‌❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌❥‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎@delbarkade