eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41.7هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕵‍♂تغذیه آقایان در مشاغل خاص سارمای بادمجان ‌‌ طبع: 🔸مواد لازم: برای کوفته 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز متوسط 1 کاسه نان پودر شده یا آرد سوخاری 1 دسته جعفری 2 حبه سیر نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،زیره 4 عدد بادمجان بلند 🔸برای سس: 2 ق غ رب آلو نمک ،فلفل سیاه 350 میلی لیتر آب 🔹برای رومالی: روغن زیتون 🔸طرز تهیه: ابتدا بادمجونها را پوست کنده و 30 دقیقه داخل آب نمک می‌گذاریم تا تلخیش گرفته شود. کوفته‌ها را آماده می‌کنیم پیاز و سیر و میکس کرده و همه مواد کوفته رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و داخل یخچال استراحت می‌دهیم .بعد اینکه بادمجان ها را خشک کردیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی توش پهن شده می‌چینیم پشت و روی آنها را با لیسک روغن زیتون می‌مالیم بعد روی آن نمک پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم. کوفته ها رو از یخچال در آورده و به اندازه گردو گرد میکنیم سپس داخل بادمجان‌ها می‌گذاریم و رول می‌کنیم سپس سس رو آماده می‌کنیم و روش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 40 _45 دقیقه می‌پزیم . https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده 🥣تلبینه 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: شیرطبیعی گاو 2 لیوان آرد کامل جو یا گندم (یا هردو 4) قاشق غذاخوری عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: شیر را داخل قابلمه ریخته و همزمان که آن‌را هم می‌زنیم، آرام آرام آرد را داخل آن می‌ریزیم.مقداری هم می‌زنیم تا آرد و شیر ترکیب شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. زمانی که به غلظت مناسب رسید و طعم و بوی خامی آرد گرفته شد شعله را خاموش می‌کنیم.آن‌را در ظرف مناسبی مناسبی می‌ریزیم و عسل را به آن اضافه می‌کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده 🥣تلبینه 🔹طبع غذا: #گرم_و_تر 🔸مواد لازم: شیرطبیعی گاو 2 لیوان آرد کام
🔰 نکاتی درمورد غذای تلبینه: ⚠️ نکته: به نظر می‌رسد بیشتر خاصیت تلبینه در میل گرم آن به صورت گرم است.پس بهتر است به صورت گرم میل شود . ⚠️ نکته: تلبینه نباید مثل ژله یا فرنی زیاد غلیظ شود و باید رقیق باشد. ⚠️ نکته: می‌توان عسل را از ابتدا به شیر و آرد اضافه کرد و همزمان روی شعله قرار داد.جوشیدن و حرارت دیدن عسل مطابق روایات مشکلی ندارد. ⚠️ نکته: عسل و شیر در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها معرفی شده است.همچنین از جو نیز در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها یاد شده است.پس بهتر است در تلبینه از آرد جو استفاده شود. ⚠️ نکته: برخی به جای آرد ، بلغور گندم یا جو به شیر اضافه می‌کنند و زمانی که بلغور پخته شد عسل اضافه می‌کنند که شاید روش دیگری برای پخت تلبینه باشد.برخی دیگر گندم را نصف روز همراه با آب روی شعله قرار می‌دهند تا پخته و نرم شود سپس آن مانند هلیم می‌کوبند و پس از آن با اضافه کردن شیر و عسل با آن تلبینه درست می‌کنند. 👈رسول الله (ص): لَوْ أَغْنَى عَنِ الْمَوْتِ شَیْ‏ءٌ لَأَغْنَتِ التَّلْبِینَةُ فَقِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا التَّلْبِینَةُ قَالَ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ وَ کَرَّرَهَا ثَلَاثاً. اگر چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود.و سه بار این را تکرار فرمودند. 📚الکافی،ج‏6،ص321 - المحاسن،ج‏2،ص405 - مکارم الأخلاق،ص163 - وسائل الشیعة،ج‏25،ص 72 - بحار الأنوار،ج‏63،ص87 و ج‏63،ص96 👈امام صادق(ع): إِنَ‏ التَّلْبِینَ‏ یَجْلُو الْقَلْبَ‏ الْحَزِینَ کَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِینِ. همانا تلبینه قلب انسانِ ناراحت و غصه دار را جلا می دهد، همانگونه که انگشت عرق پیشانی را می‌زداید. 📚 الکافی،ج‏6،ص320 - وسائل الشیعة،ج‏25،ص71 - بحار الأنوار،ج‏63،ص96 - المحاسن،ج‏2،ص405 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷سلام. الحمدلله خوشحالیم که از این مطالب استفاده میکنید بله، حتما رونق بیشتری به کانال میدیم 😊👌 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍉 ⃟●᪥᪥᪥════
🔹توت خشک منبع بسیار غنی از آهن و پروتین است و می ‌تواند در رفع کم‌خونی و نیز افزایش انرژی موردنیاز بدن، بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد. همچنین دارای آنتی اکسیدان ، فیبر ، انواع ویتامین، تانن، املاح معدنی، پکتین و سقز می ‌باشد و پرکالری است. جالب است بدانید که هر فنجان توت حاوی ۰.۹ گرم پروتئن است. 🔸↫ فواید توت : ▫️↫ بهترین قند طبیعی ▫️↫ کاهنده کلسترول بد خون ▫️↫ ضد سرطان و بیماری قلبی ▫️↫ سرشار از فیبر و ملین است ▫️↫ دشمن اضطراب و عصبانیت ▫️↫ حاوی آهن و داروی کم خونی ✅↫ بنابراین توت خشک را جایگزین قند کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🥜 ⃟●᪥᪥᪥════
بیدمشک یک گیاه آرامبخش و خواب آورِ ! ▫️بیدمشک تقویت‌کننده قلب، اعصاب و محرک قوای جنسی است و اشتها را افزایش میدهد. مهمترین خواص بیدمشک خاصیت آرامبخش و خواب‌آور است. جوشانده گل بیدمشک همراه با شکر، ناراحتی‌های عصبی، افسردگی و روماتیسمی را بهبود میبخشد ▫️۵۰ گرم بیدمشک خشک شده را در یک لیتر آب جوش ۲ دقیقه بجوشانید و ۱۰دقیقه دم کنید. سپس آنرا صاف کرده و هر روز ۳ بار هر بار یک فنجان از آنرا بنوشید. برای دم کرده گل بیدمشک، باید ۵۰ گرم گل بیدمشک را که خشک کرده‌اید در یک لیتر آب خیلی جوش ۱۲ دقیقه دم کنید و شیرین کرده، هر روز سه بار و هر بار یک فنجان از آن را قبل از صرف غذا بنوشید 🔹کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🎍 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸تخم شربتی بجز رفع تشنگی خاصیت‌های زیادی داره ! ▫️تخم شربتی علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغرشدن بسیار موثر است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است، برای درمان درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده میشود، ویتامین A موجود در تخم شربتی باعث بهبود رشد چشمها، ريه‌ها و قلب میشود و نیز باعث از بین رفتن بوی بد دهان میشود ▫️تخم‌های شربتی هنگامی‌که در آب خیسانده و مصرف شوند، بیشترین خواص تغذیه‌ای را دارند. شما میتوانید حدود ۲ قاشق چای‌خوری تخم شربتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب گرم بخیسانید. آب گرم باعث میشود که این دانه‌ها کاملا پف کنند. 🍱تخم شربتی: بذر ریحان، خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ و یا بهدانه 🍎کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🥤 ⃟●᪥᪥᪥════
🔴چرا در گذشته اینقدر سرطان رایج نبود ؟ 👈 در گذشته مردم از خوراکیهای حاوی افزودنی مجاز استفاده نمیکردند و محصولاتی مثل:برنج پاکستانی، روغن مایع، سوسیس، کالباس و غیره وجود نداشت 👈 قلیان میوه ای و سیگار بی کیفیت نبود 👈 لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطانزاست 👈 امواج موبایل و پارازیت نبود چون سودا زاست و باعث سرطان میشود 👈 به لبنیات روغن پالم اضافه نمیکردند 👈 ظروف استیل و آلمینیومی نبود و مردم در ظرفهای مسی، چدنی، سنگی و غیره پخت و پز میکردند 👈 ظروف یکبار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت 👈 در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود، این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود 🍋کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════