eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41.4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیشگیری از تب و عفونت داخلی 🤒اگر می خواهید هرگز تب نکنید و عفونت داخلی نگیرید، باید صبح دم عسل رقیق شده را با شیر تازه ی گاو که کم چرب است یا با آب ولرم یا سرد عادی بخورید 🍎 همچنین آب سیب شیرین در شامگاه برای این کار مفید است. 🍯 آب سیب تازه اگر با عسل مخلوط شود و خورده شود برای ضعف بنیه مفید است. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ❣❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
68.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ " عشق حسین " به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
26.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😋 پیاز🧅 گردو فلفل،زردچوبه،نمک🧂 آب گوشت چرخکرده رب انار شکر🍚 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀مقدار لپه برای خورشت قیمه، به ازای هر نفر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری لپه 🍀مقدار گردو برای فسنجون، برای هر نفر ۵۰الی ۸۰ گرم مغز گردو 🍀اندازه عدس برای عدس پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس 🍀اندازه باقالی برای باقالی پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج کمتر از نصف پیمانه باقالی 🍀لوبیا تو خورشت قرمه سبزی، برای هر نفر ۱.۵ قاشق غذاخوری لوبیا 💚 قرمه‌سبزی جز غذاهایی است که گوارش و معده رو دچار مشکل می کنه. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
35.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیره خرما چکه‌ای شما میتونید شیره خرما را در انواع کاچی،حلوا،کیک و... جایگزین شکر سفید کنید. قوت بخش است و برای کم خونی مفید است.( البته مصرف انواع آهن های طبیعی نیز باید با تجویز طبیب حاذق باشه) طبایع گرم متعادل مصرف کنند و امزاج گرم تا رفع غلبه، منع مصرف هستند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
. 🍱غذاهای مرسوم بین یهود در جشن ها و مناسبت های مهم: ۱. چالاه : آرد گندم، آب، شکر، نمک، تخم‌مرغ، روغن زیتون، مخمر. ۲. ماتزاه : آرد گندم و آب. ۳. جَغَن (Gefilte Fish) : ماهی، پیاز، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، شکر، ادویه‌جات. ۴. سلطانی: آرد گندم، تخم‌مرغ، شکر، شیر، مایه خمیر، مربا. ۵. پوتیتا (Latkes): سیب‌زمینی رنده شده، پیاز، تخم‌مرغ، آرد، روغن. ۶. تِفِل (Tzimmes): هویج، آلو، عسل یا شکر، دارچین. ۷. خورشت گوشت و سبزیجات ۸. سالاد سبزیجات تازه ۹. کیک پنیر: پنیر خامه‌ای، شکر، تخم‌مرغ، وانیل. ۱۰. خرما و مغزها (بادام یا گردو). ۱۱. نان و خون مظلومان غزه و فلسطین و لبنان و...🩸 🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
هدایت شده از طبیبِ جان
📜از کنعان تا صهیون 🕎مروری بر تاریخ یهود از ابتدا تا امروز تاریخ یهود به صورت داستانی و با زبان محاوره ای بیان میشه👌. برای دسترسی به هر قسمت روی متن آن بزنید⬇️ 🔸قسمت اول 🎙فایل صوتی قسمت اول 🔹قسمت دوم 🎙فایل صوتی قسمت دوم 🔸قسمت سوم 🎙فایل صوتی قسمت سوم 🔹قسمت چهارم 🎙فایل صوتی قسمت چهارم 🔸قسمت پنجم 🔹 قسمت ششم ♻️به روز رسانی میشود... https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba