eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مراقبت کنید!! ❌ بعد از حکم آقا باید زندگی شخصیمون عوض بشه.. ➕ ما چیکار کردیم⁉️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی حسن پاشا گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم🥓 پیاز : ۲ عدد🧅 تخم مرغ : ۱ عدد🥚 پودر نان نصف پیمانه آرد : ۲ ق غ خ🥡 روغن مایع : ۱ ق غ خ نمک و فلفل سیاه و قرمز🧂 طبع: 💚 🍎به جای پاپریکا از پولبیبر استفاده کنید. 🍏 روغن ارده کنجد رو برای سرخ کردن جایگزین روغن مایع کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
26.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرم حضرت رضا علیه السلام که مشرف می شیم یه گوشه حرم بارها این کلیپ رو می بینیم💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
. ─━━━━⊱🌼﷽🌼⊰━━━━─ 🔰 سرفصل مطالب تدریسی "کارگاه تخصصی شناخت انسان"، 🔎 کارگاهی برای کشف استعدادهای🌱 پنهان و اسرار درونی🕵🏻‍♂انسان از طریق طبع‌ و مزاج‌شناسی 🔷 بخش اول: طبع‌شناسی 🔸شناخت بنیان‌های وجودی انسان (جسم، روح و چگونگی رابطه میان آن‌ها) 🔸نقش طبع در شکل‌گیری استعدادهای ذاتی و 🔸تأثیر آن بر توانمندی‌ها، انگیزه‌ها و جهت‌گیری‌های فردی 🔸معرفی مراتب نفس (نباتی، حیوانی، انسانی) و شناخت قوای آن‌(عقل، خیال، وهم، شهوت)، 🔸تحلیل کارکرد نفس در پرورش استعدادهای فردی و 🔸شناسایی راه‌های تقویت آن برای ارتقاء و شکوفایی توانمندی‌ها 🔸آشنایی با طبایع اصلی (دموی، صفراوی، بلغمی، سوداوی)، فرعی، 🔸 تأثیر این طبایع بر ویژگی‌های شخصیتی و استعدادهای فردی و 🔸شناسایی مسیرهای شغلی و تحصیلی مناسب بر اساس طبع و استعدادهای ذاتی 🔷 بخش دوم: مزاج‌شناسی (مسیر تعادل و سلامت) 🔸معرفی مزاج‌های زودگذر ازجمله مزاج‌های فصلی، شرایطی و موقت و 🔸نقش آن‌ها در تغییرات جسمی و روانی 🔸معرفی مزاج‌های پایدار 🔸شناخت ویژگی‌‌ها و 🔸عوامل مؤثر در شکل‌گیری آن‌ها 🔸آشنایی با غلبه‌های مزاجی 🔸تحلیل انواع آن (دم، صفرا، بلغم، سودا) و 🔸چگونگی تأثیر هر کدام از آن‌ها بر سلامت و رفتار انسان 🔸علامات بالینی مزاج‌ها (تشخیص مزاج از طریق علائم ظاهری و نشانه‌های بالینی) 🔸بررسی برخی بیماری‌ها ازجمله بیماری‌های شایع مرتبط با هر مزاج، 🔸بررسی ریشه‌های آن‌ها و 🔸ارائه راهکارهای درمان و پیشگیری از بیماری‌ها بر اساس اصول مزاج‌شناسی 📆زمان: ۹ تا ۱۱ آبان ۱۴۰۳ 📍مکان: مشهد مقدس 👤مسئول ثبت نام (در پیام‌رسان ایتا): @Naderyasl 🎓📚❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا