eitaa logo
ترفندکده خوب🌸
6.3هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
7.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ 🔴 کانالی پر از ترفند و خلاقیت های ناب😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
این ببر دماغش کوچکتر از بقیه است 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
این 3 چرخه زیبا و خلاقانه طرحی متفاوت شبیه اسکلت یک دایناسور دارد و بسیار هنرمندانه طراحی شده است. قیمت این 3 چرخه پس از اتمام ساخت حدود 2 هزار دلار خواهد بود 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید. پارت1⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید. پارت2⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز های نگهداری قلمه درآب 🌿 🎀برای نگهداری قلمه ها در آب به این نکات توجه کنید👇 ۱) آب ظرف قلمه را هفته ای ۱ بار تعویض کنید و بهتره از آب جوشیده سرد استفاده کنید چون آب مونده باعث گندیده شدن گیاه میشه👌 ۲) ته قلمه ها با كف ظرف در تماس نباشه👌 ۳) برای پیشگیری از قارچی نشدن گیاه از یک تکه زغال یا چوب دارچین در ظرف قلمه ها استفاده کنید👌 ۴) قلمه ها تاریشه دار نشدن در نور زیاد پنجره جنوبی قرار ندید✨✨👌 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبول داری تابستونِ و خوشمزش؟! 😍😋 🎀 مواد لازم : موز🍌 توت فرنگی🍓 بستنی توت فرنگی🍧 شیر🥛✨ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ده نفر برنج یک کیلو و نیم زرشک ۲۰۰ گرم دو پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری مرغ ده تکه پیاز دو عدد بزرگ‌ هویج سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای دو عدد زعفران دم کرده گلاب نصف پیمانه رب ۵ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱۰ قاشق غذاخوری خلال بادام و پسته در صورت تمایل ادویه های مورد نیاز برای مزه دار کردن مرغ زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر ادویه های مورد نیاز برای سس نمک دارچین پودر کاری زردچوبه آویشن فلفل قرمز ⛔️⛔️نکات مهم ⛔️⛔️ ✅️حتما اول مرغ رو مزه دارو سرخ کنید که برای تعدادبالا در فرآیند پخت له نشه . ✅️✅️اگه هم از سینه هم از ران مرغ استفاده می کنید رات هارو روی سینه بچینید چون ران زود می پزه و اگه زیر باشه له میشه. ✅️وقتی که قرار است برای نفرات زیادی برنج تهیه کنید حتما برنج را زنده تر آبکش کنید تا هنگام دم کشیدن، له نشود. ✅️✅️اندازه قابلمه مورد استفاده برای دم کردن برنج باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا برنج هنگام دم کشیدن روی هم انباشته و له نشود 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همون دسریه که عاشقای قهوه دنبالشن😍باهمون عطر با همون طعم موادلازم: ♦️شیر ۴ لیوان ♦️شکر ۶ قاشق غذاخوری سرپر ♦️آرد ۲ قاشق غذاخوری سرخالی ♦️نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری سرخالی ♦️نسکافه گلد یا قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری سرخالی ♦️کره ۲۰ گرم ♦️خامه ۱۰۰ گرم ♦️بیسکوئیت پتی بور دو بسته(ساده یا کاکائویی) ♦️برای تزئین روی دسر میتونید از شکلات رنده شده؛ پودر کاکائو؛ ترافل....استفاده کنید. ✅به اندازه ها دقت کنید مثلا وقتی نوشتم نسکافه ۲ قاشق سرخالی سعی کنید بیشتر نریزید تا دسر تلخ نشه. ✅شکر میتونید بیشترم بریزید ولی با این مقدار یه شیرینی انداره و ملایمی داره که دلو نمیزنه. ✅این دسر ژلاتین نمیخواد اضافه نکنید باید بافتش همینطور لطیف باشه. ✅سه ساعت توی یخچال بمونه کافیه. ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫• خوشمزه ترین و راحت ترین کیک شکلاتی همینه😋 ~🤎برای درست کردنش نیاز داریم به: یک عدد تخم مرغ ۲ ق غ شکر ۲ ق غ شیر ۲ق غ آرد ۱ ق غ روغن ۱ ق غ پودر کاکائو نصف ق م وانیل ۱ ق م بیکینگ پودر 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 🍉🍉🍝 مخصوص تولد و دورهمی💯 آموزش👇👇 🔸هندوانه را برش بزنید و خالی کنید. 🔸توت فرنگی را برش بزنید و درون هندوانه بریزید 🔸بعد دو بسته پودر ژله توت فرنگی را با 1لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی توت فرنگی بریزید و روشون را بپوشانید و بزارید داخل یخچال تا ببندد و بعد برش بزنید ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
ویتامین هایی که بعد از 40 سالگی، برای بدن ضروری اند !👇🏻 ▫️ویتامین ب 12 ▫️کلسیم ▫️منیزیم ▫️ویتامین دی ▫️امگا 3 ▫️پتاسیم ▫️پروبیوتیک ھا 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
هر رنگ فلفل یک خاصیت 🌶⚫️فلفل سیاه ضد بلغم،ضد برونشیت وادرارآور 🌶🔴فلفل قرمز مفید برای کمردرد، دیابت و تقویت لثه‌ها 🌶🎾فلفل سبز حافظ جوانی کاهنده کلسترول وضد پیریه پوست 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
مزارع زیبا و پله ای در شیب و دامنه کوه. هند 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 یه خورشت بدون گوشت آوردم😎 ینی باقلواااااااا 😁👌 ترکیب بادمجون و بامیه نگم براتون چی شد😍😍😎 ینی باید حتما امتحانش کنی 😋😋 بامیه بادمجون بادمجان یک کیلو بامیه نیم کیلو گوجه پنج عدد پیاز درشت یک عدد رب گوجه یک قاشق نمک فلفل زردچوبه ابغوره چوب دارچین به میزان لازم بادمجون رو پوست میگیریم و نیم ساعت داخل اب نمک میزاریم تا تلخیش گرفته بشه بعد خشک میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم پیاز رو نگینی خورد و داخل کره تفت میدیم سبک ک شد زردچوبه میزنیم بامیه رو پاک میکنیم و ب پیاز اضافه میکنیم کمی تفت ک خورد رب گوجه رو اضافه میکنیم گوجه رو رو رندت و بعد از چند دقیقه ب بامیه اضافه میکنیم تفت ک خورد اب و چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه و میزاریم یک ساعت تا بپزه بعد از یک ساعت بادمجون رو به همراه ابغوره اضافه میکنیم یک رب روی شعله ملایم و غذای بدون گوشت و خوشمزه ما امادست😍 ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e