eitaa logo
ترفندکده خوب🌸
6.3هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ 🔴 کانالی پر از ترفند و خلاقیت های ناب😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خوشمزه و شیک🥰 اگه دنبال یه فینگر فود خاص و خوشمزه‌ای حتماً ذخیره کن😘👌 مواد لازم👈👈👇 تخم مرغ ³ عدد🍳 شیر ¹ پیمانه🍶 ارد ¹ پیمانه☺️ روغن ¼ پیمانه🙂 نمک ¹ قاشق چایخوری🧂 سینه مرغ🍖 قارچ🍄 فلفل دلمه ای🫑 سس بشامل👇😎 👈آرد یک قاشق قاشق غذاخوری شیر یک لیوان کره یک قاشق نمک بزارید رو گاز هم بزنید قوام بیاد👉 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترين و كاربردي ترين با طلق 💫💯 😍 ‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‍‍‌‌‎‌‍‌‌‎‍‌‍‌‌‎ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش های مختلفی برای نگهداری از سیر هست، میتونید پاک کنید، بشورید، پهن کنید،. وقتی کامل آبش رفت توی ظرف دردار، توی فریزر بزارید. یا اینکه وقتی آبش رفت، به همراه کمی نمک و روغن مایع توی غذا ساز یا خردکن بریزید. یا بزارید کامل پوره و له بشه یا دندون گیر باشه و کامل له نشه. توی ظرف کاملا تمیز بریزید، روی اون کمی روغن مایع بریزید و بزارید توی یخچال، نهایتا دو هفته میتونه خوب بمونه، بهدش رنگ و طعمش تغییر میکنه. اگه برای طولانی مدت میخواهید، بریزید توی نایلون و نازک پهن کنید و توی فریزر بزارید،. هر بار به اندازه دلخواه، ازش، تکه کنید. 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه ها چربی درای قابله رو از بین ببر👌 با این روش اسون میتونین درب قابلمه هاتونو برق بندازید🤗 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
👩🏻‍🍳#آموزش_کیک_تولد😍😋 بدون فر و توقابلمه این کیک تولد خوشگل وخوشمزه رو توخونه درستش کن😍 مواد لازم برای کیک پایه: تخم مرغ ۶ عدد آرد ۲ لیوان (۲۵۰گرم) پودر کاکائو ۲ ق غ سرخالی شکر ا و ۱/۴ ‌‌لیوان روغن ۱/۴ لیوان آب جوش نصف لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ مواد لازم برای فیلینگ:👇 خامه قنادی (من از خامه کولاک استفاده کردم) موز گردو سس کاراملی یا شکلاتی (به دلخواه) ✅تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۱۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار و کرم رنگ بشه. ✅آب جوش و روغن مایع رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم.(اگه سریع هم نزنین آب جوش باعث پخته شدن تخم مرغ میشه و باعث میشه کیک بوی زهم تخم مرغ بگیره) ✅آرد وبکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و طی ۳_۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیستک یا همزن دستی به آرومی هم میزنیم. ✅داخل قالب کاغذ روغنی میذاریم (قالب من سایز ۱۸بود) و با روغن مایع چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۰.۵۰ تو فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا کامل بپزه و آخر با خلال کیک رو امتحان کنید اگه چیزی نچسبید کیکتون آمادست. ❗️فرندارین،داخل یک قابلمه بزرگ پایه یا توری فلزی بزارین، درقابلمه دمکنی بزارین و بزارین ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط باشه،بعد قالب رو داخل قابلمه میزاریم تا یک ساعت اول در قابلمه رو به هیچ وجه باز نمیکنیم. بعد با خلال چوبی تست میکنیم ،اگه به خلال نچسبید یعنی آمادست❗️ #ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
🎀 مواد لازم:سه بسته ژله آلوورا+سه لیوان آب جوشسه بسته ژله طعم دلخواه+چهار لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد یک لیوان شیر یک خامه صبحانهطرز تهیه:ژله آلوورا رو با آب‌جوش باز کنید و بذارید کنار تا کاملا سرد بشه ژله لیمو رو با آب‌جوش باز کنید و بعد بهش آب سرد اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک بشهخامه و شیر رو با هم مخلوط کنید و به ژله خنک شده اضافه و مخلوط کنید نصف ژله رو داخل ظرفی بریزید و بذارید یخچال ژله رو از داخل ظرف در بیارید و نواری برش بزنید کف ظرف چرب شده ، نوار ها رو بچینید و یک لایه ژله لیمو بریزیدبذارید یخچال نیم بند بشه و دوباره ژله نواری و ژله لیمو یک سوم ژله لیمو رو نگه دارید بقیه ژله آلوورا رو بریزید و بذارید نیم بند بشه و بقیه ژله لیمو رو روش بریزید پنج ساعت داخل یخچال بذاریدکف ظرف مورد نظری که می خواین برگردونید رو کمی خیس کنید تا به راحتی جا به جا بشه میتونید قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش بذارید از قالب جدا کنید و برش بزنید نوش جان ✨🤩🤩 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 برای تابستون عالیه هم طبیعیه و مواد نگهدارنده نداره و هم بچه ها با درست کردن و خوردنش کلی کیف می کنند🥰بفرست واسه اونا که کوچولو دارن 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😍😋 نکات کپشنو با دقت بخونید... برای سس کارامل : شکر 3/4 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط 50 کرم خامه صبحانه گرم 150 گرم(3/4 پیمانه) برای کرم ویفر : آرد سه صفر 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه پودر قند 2/3 پیمانه ◀اگه خواستید کم شیرین بشه میتونید 1/2 پیمانه پودر قند اضافه کنید وانیل 1/4 قاشق چایخوری ورق میکادو 4 عدد ✅حتما قبل از شروع به تهیه سس کارامل ویدئو پست قبل رو با دقت ببینید تمام نکات و فوت و فن سس کارامل رو به طور کانل توصیح دادم ✅سس کارامل که آماده شد کنار بذارید تا ولرم بشه...اگه بین کار دیدید سس خیلی سرد و یا سفت شده سس را کمی روی بخار کتری بذارید تا ولرم بشه و اگه سس خیلی سفت بود میتونید 1 تا 2 قاشق شیر به دمای محیط رسیده به سس کارامل اضافه و مخلوط کنید تا سس روان بشه ✅آرد را حدود 10 تا 15 دقیقه در حدی که بوی خامی اون برطرف بشه روی حرارت ملایم تفت بدید و دقت کنید آرد تغییر رنگ نده و بعد روغن رو اصافه و مخلوط کنید وقتی یکدست شد پودر قند را با الک اضافه و به همزدن روی حرارت ملایم ادامه بدید تا مواد به صورت کرمی و یکدست دربیاد در انتها وانیل را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش و مواد را مخلوط کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه ✅هم سس کارامل و هم مواد کرمی موقع پهن کردن روی لایه های نان میکادو باید ولرم باشند اگر سرد باشند لایه ها بهم نمی چسبند و اگر زیاد داغ باشند نان میکادو خمیری و له میشه ✅اگه مواد کرمی یا سس کارامل سرد شده بودند سس کارامل را روی بخار کتری و مواد کرمی را روی حرارت ملایم قرار بدید تا دوباره ولرم شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه میشه کسی رو بخوره و از طعم لذیذش خوشش نیاد؟🤤 🔸مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان: یک کیلوگرم سیر متوسط : 7 حبه گوجه فرنگی ( اختیاری ) : 3 عدد روغن : 6 قاشق غذاخوری کره : 20 گرم (اختیاری) تخم مرغ : 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه. ✅اضافه کردن کره در اواخر پخت طعم خیلی بهتری به میرزاقاسمی میده، پس میتونین کمی کره به غذاتون اضافه کنین. ✅اضافه کردن رب و گوجه فرنگی به میرزاقاسمی اختیاریه و گیلانی های قدیمی اضافه ش نمیکنن ولی مخصوصا گوجه ی کبابی طعم خیلی فوق العاده ای به غذاتون میده پس اصلا ازش غافل نشین. پارت 1⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅🥘 من که میگم میرزاقاسمی چه با نون و چه با برنج واقعا خوشمزه ست؛ ولی خب ترجیح منِ گیلانی رو که میدونین چیه دیگه؟😉 پارت 2⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد بگیر برای کاور بدوز😉 برای دوخت کاور برای دو تا قیچی فقط نیاز دارین به پارچهدر ابعاد ۲۳*۴۳ سانت و زیپ، سیوش کنید برای خودتون بدوزید👌🥰 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e