eitaa logo
طب النبی (ص)
6.2هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
787 ویدیو
61 فایل
@TebNabi👈🏻(کانال طب النبی(ص🔴🔴نمایندگی آیت الله تبریزیان 🔴کانال فروشگاه 👇 @Islamic_Medical: آیدی تبادل و تبلیغ👇 @Khadem_10_15 آیدی ادمین نوبت دهی برای مشاوره👇 @mahditahmasebi
مشاهده در ایتا
دانلود
•┈┈••✾❀♡﷽✾••┈┈• موارد ذیل برای خوردن و آشامیدن نهی شده است و به طریقه اولی، پخت و پز نیز مضر است. ۱- طلایی (چه از طلا ساخته شده باشد چه آب طلا داشته باشد و چه در ظرف طلا وجود داشته باشد) ۲- ظروف نقره ای (برای خوردن-چه از نقره ساخته شده باشد و چه در ظرف نقره وجود داشته باشد و چه با نقره تزئین شده باشد) نکته ۱: در صورت اضطرار، باید از قسمتی از ظرف آب نوشید که نقره نداشته باشد. نکته ۲: وجود نقره در روغن دان و شانه نیز نهی شده است. ۳- ظروف آهنی نکته ۱: آهن جزو مواد کثیف بوده و نجس معرفی شده است و کلا استفاده ی آن در هیچ جای منزل صلاحیت ندارد (بالاخص مواد خوراکی و تهیه غذا مخصوصا اگر زنگ زده باشد). نکته ۲: در صورت تماس دست با آهن، دست بایستی شسته شود. نکته ۳: وجود آهن در شیرآلات و پختن نان روی آهن نیز مضر است (بهترین نان، نانی است که روی آهن پخته نشود). نکته ۴: اگر ظروف لعاب اندود شوند ممکن است مصداق ظرف آهنی نباشند ولی آهن وقتی روی آتش قرار بگیرد و داغ میشود موادی تولید میکند که از آن ناحیه نیز آسیب وارد میکند. 🌺کانال طب النبی(ص) 🆔@TebNabi
•┈┈••✾❀♡﷽✾••┈┈• 🌺کانال طب النبی(ص) 🆔@TebNabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
•┈┈••✾❀♡﷽✾••┈┈• تغذیه و طب اسلامی - مزایا و معایب به نام خدا دیگ سنگی که به سفارش امام رضا(ع) برای پخت و پز توصیه شده است . در شرایط و نوع آشپزی هاو غذاهای متنوع جدید دارای مزایا و معایبی هست که با توجه به تجربیات بدست آمده ذیلا آورده شده است . دیگ سنگی عمدتا برای پخت غذاهایی مناسب است که آبدار باشد مثل آبگوشت ،قیمه ، قورمه سبزی ... .برای پخت غذاهای روغنی مناسب نیست .(چون شوک حرارتی دیگ سنگی پایین است ودر غذاهای غیر آبکی احتمال شکستن آن زیاد است.) دیگ سنگی چون عمدتا دست ساز ساخته میشود و ضخامت دیواره های آن زیاد است ( بدلیل بالا بودن چگالی (Density) سنگ ). سنگین تر از ظروف رایج است. که برای خانم ها کار با آن کمی دشوار است . برای رفع این مشکل بهتر است فقط به اندازه تعداد افراد خانواده(دو نفره ،سه نفره ،چهارنفره )خریداری شود که وزن آن کمتر باشد . وبرای خانم ها کاربا آن ساده تر باشد. مصرف گاز در دیگ های سنگی خیلی کم است .و از همان ابتدا جهت جلوگیری از شکستن آن باید شعله گاز خیلی کم باشد .(چون ضخامت دیواره های آن زیاد است و جرم آن بیشتر است فلذا گرما و انرژی حرارتی بیشتری درون دیواره های آن ذخیره می گردد. که این گرما به محتویات غذای آبکی داخل دیگ منتقل می شود.و شعله کم گاز فقط جهت جبران گرمای هدررفته از سطح جداره بیرونی دیگ و اندکی گرمای نهان تبخیر آب درون دیگ لازم است). سرعت پخت در دیگ های سنگی زیاد تر از ظروف رایج است .و چیزی شبیه دیگ زودپز عمل می کند .( احتمالا بدلیل ضخامت دیواره ها و درب آن ، توزیع حرارت از تمام جهات به غذا صورت می گیرد و باعث زود پختن آن می شود. که البته میتوان آزمایشی با یک فرمولاسیون غذای یکسان با وزن یکسان و دیگ های مشابه با ابعاد یکسان انجام داد و باکرنومتراندازه گیری کرد. ). خوشمزگی و طعم غذا در این دیگ ها برای غذاهایی شیبه قیمه و قورمه سبزی و آبگوشت و .. بیشتر از دیگر ظروف است .(که نیاز به بررسی بیشتر دارد .آیا بعنوان کاتالیست عمل می کند؟ یا چون دیگ سنگی طبیعی است ترکیبات خاص و جدیدی درغذا تولید می شود؟ یاآیا ترکیبات طعم دهنده بهتری ایجاد می شود ؟) چون دیگ سنگی از سنگ طبیعی ساخته شده است کاملا سازگار با محیط زیست است . و هیچ آلودگی ندارد. چون سنگ آن در ایران (به ویژه مشهد مقدس) موجود است .و بیشتر با دست انجام می شود . می تواند اشتغال پایداری بعنوان صنایع دستی ایجاد کند.و به اقتصاد مقاومتی و بومی نزدیکتر است. شستن آن ساده است و مواد شوینده کمتری مصرف می کند (چون غذاهای پخته شده با آن آبکی است کمتر کثیف می شود .و بدلیل کم بودن شعله احتمال سوختن غذا درآن کمتر است و غذا کف آن نمی چسبد .) ودر پایان ، شوک حرارتی پایین ،مهم ترین عیب دیگ های سنگی است . که اگر رعایت نشود باعث ترک خوردن دیگ می شود .وعملا دیگر قابل استفاده نیست .فلذا مواردی مشابه ذیل باید رعایت شود تا شوک حرارتی در دیگ سنگی ایجاد نشود و ترک نخورد: 1- از همان ابتدا شعله گاز خیلی کم باشد (شبیه شعله دم کردن برنج) . تا دمای دیگ در تمام دیواره ها بتدریج بالا برود. 2-از ریختن آب سرد داخل دیگ هنگامی که دیگ درحال جوشش است خودداری شود.و دمای آب اضافه شده شبیه دمای آب درون دیگ باشد.(چون دمای قسمت بالای دیگ بدلیل ریختن آب سرد، کاهش می یابد . و قسمت پایین دیگ ،بدلیل روشن بودن شعله گاز، دما بالاست . این اختلاف دما ،باعث ایجاد شوک حرارتی و ترک برداشتن می شود) 3-پس از اتمام پخت اجازه بدهید دیگ سنگی رو شعله خاموش شده بتدریج سرد شود . وبلافاصله روی سطوح سرد مثل سینک ،قرار داده نشود و یابلافاصله اقدام به شستن با آب سرد نشود.(چون اگر مثلا، روی سینک قرار بگیرد کف آن بدلیل رسانا بودن استیل سینگ ،سریع خنک می شود و دمای آن کاهش می یابد. ولی دمای دیواره ها بدلیل ضریب انتقال حرارت پایین تر دیگ سنگی ،بالا باقی می ماند .و باعث ایجاد ایجاد شوک حرارتی وترک می شود .) 🌺کانال طب النبی(ص) 🆔@TebNabi
•┈┈••✾❀♡﷽✾••┈┈• 🌺کانال طب النبی(ص) 🆔@TebNabi
•┈┈••✾❀♡﷽✾••┈┈• خواص  در طب اسلامی امیرالمؤمنین(علیه السلام) فرمودند: لباس پنبه ای(نخی) بپوشید، زیرا لباس نخی، لباس پیامبر(صلی الله علیه و آله) بوده و نیز لباسی است که ما از آن استفاده می کنیم. منبع:کافی، ج ۶، ص ۴۴۶ پوشیدن لباس پنبه ای این ویژگی ها را دارد: ضد افسردگی از بین برنده عرق و بوی بد بدن نرم کننده سینه آرام بخش و کنترل کننده رعشه چاق کننده پیشگیری و درمان عفونت زنان پیشگیری و درمان کیست ها بویژه رحم کمک در درمان انزال زودرس موجب تقویت حافظه کمک در درمان نازایی پیشگیری و درمان ورم بیضه درمان وسواس و نگرانی باعث ازدیاد شیر مادر ترمیم کننده زخم‎ها پیشگیری و درمان لک و پیس پیشگیری و کمک درمان زگیل ضد حساسیت و آلرژی بهترین پانسمان سوختیگها و زخمها رفع کننده تنگی نفس تنظیم اختلالات خون رسانی رافع خستگی کمک کننده به درمان مشکلات گوارشی 🌺کانال طب النبی(ص) 🆔@TebNabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😂😂😂📱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا