به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمیتوان گنجانید.
دانشمندان معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتیهای حاصل از آشامیدن آبهای مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتیهای ناشی از هوای آلوده، مفید میباشد.
پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیهها و مثانه مفید است. پیاز پخته، ملیّن (نرم کننده) است و برای کسانی که رودهی ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین مینماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمی مصرف گردد. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکتها جلوگیری کند و در تجزیهی فیبرین (لختهی خون) دخالت نماید.
۱ – پیاز به علّت داشتن فسفر، کارهای فکری را آسان میکند.
۲ – برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.
۳ – پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.
۴ – برای جلوگیری از خون دماغ میتوانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.
۵ – پیاز لثهها را تقویت میکند و رنگ چهره را روشن میسازد.
۶ – پیاز سرشار از ویتامینهای A و B و C میباشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن میشود.
۷ – پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریهها گردد با عفونتهای مجاری تنفسی، مانند آسم، برونشیت و گریپ و ... مبارزه میکند.
۸ – یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو سالهی خود در دانشکدهی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لختههای خون در رگها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکتهی قلبی و مغزی میشود.
۹ – پیاز قادر است که کلسترول و چربیهای خون را کاهش داده و از انعقاد خون داخل رگها جلوگیری نماید.
۱۰ – پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.
۱۱ – خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانیها یا مسافرت ها، سبب هضم چربیها میشود.
۱۲ – در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهندهی سوختگیها و بواسیر است.
۱۳ – مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست میکنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان میسازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمهی سر و سردردهای عصبی را آرام میکند.
۱۴ – تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل میشود، دردهای شدید نیمهی سر (میگرن) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین میبرد.
۱۵ – برگهای سبز پیازچه که بیشتر هنگام بهار یافت میشود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.
۱۶ – پیاز، تقریبا تمام خواص سیر را در معالجهی فشارخون، مرض قند، درمان بیماری کرمک و ... را دارد.
۱۷ – مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج میشود.
۱۸ – پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا میدهد و ادرار آور خوبی است.
۱۹ – مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتیهای روحی مفید است.
۲۰ – مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.
۲۱ – اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمیشود، ولی همین که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر میگردد.
۲۲ – وجود ترکیبات گوگردی در پیاز، موجب جلوگیری از تجمع پلاکتها شده، از لخته شدن خون داخل رگها پیشگیری مینمایند.
۲۳ – آب پیاز برای دندان درد مفید است. برای تسکین درد باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمی نگاه داشت، این عمل را میتوان با پنبه انجام داد.
۲۴ – برای برطرف ساختن صدای داخل گوش میتوان پنیهای را به پیاز آغشته کرد و در گوش قرار داد. به زودی صدای گوش شما برطرف میشود.
۲۵ – خوردن پیاز خام در روز خستگی شما را برطرف مینماید و اعصاب را تسکین میبخشد.
۲۶ – برای معالجهی ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترکهای دست شما بهبود خواهد یافت.
۲۷ – برای معالجهی ورم و آماس بدن میتوان ۲عدد پیاز را رنده نمود و یک لیتر شیر که به جوش آمده است را داخل آن ریخت و پس از ۲۴ ساعت که دم کشیده و سرد شد، آن را صاف نمود و هر روز سه لیوان کوچک از آن را نوشید.
۲۸ – برای درمان نیش زنبور و مگس میتوانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش زدگی بگذارید. پس از مدتی ورم کم شده و درد تسکین پیدا میکند.
۲۹ – برای معالجهی کورک و دمل نیز میتوان از روش بالا سود جست.
۳۰ – پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگهای خونی را گشاد میکند و موجب کم شدن فشار خون میشود.
۳۱ – پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوستهای نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود.
۳۲ – پیاز اشتها آور و کاهش دهندهی ناراحتیهای مربوط به نفخ شکم و ... است.
۳۳ – پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به کار میرود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارساییهای رگهای خونی سالمندان توصیه نموده است.
۳۴ – پیاز به واسطهی داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت میگردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست.
۳۵ – پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت میکند. این مواد در اثر حرارت از بین میروند؛ بنابراین پیاز پخته در هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست.
۳۶ – بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است.
دیگر تحقیقات پزشکی نشان میدهد پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و خوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است چرا که حالت آنتی بیوتیک دارد و باکتریها را از بین میبرد، اما در رابطه با ویتامینهای این خوردنی اعجاز آمیز باید گفت: پیاز دارای ویتامینهای A , B , C و همچنین دارای آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید میباشد که به هضم غذاهای نشاستهای کمک میکند. از این رو میگویند با برنج پیاز بخورید همچنین وجود ((سیلیس)) در پیاز باعث میشود که استخوانها محکم و عضلات تقویت شود.
30 – پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگهای خونی را گشاد میکند و موجب کم شدن فشار خون میشود.
۳۱ – پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوستهای نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود.
۳۲ – پیاز اشتها آور و کاهش دهندهی ناراحتیهای مربوط به نفخ شکم و ... است.
۳۳ – پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به کار میرود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارساییهای رگهای خونی سالمندان توصیه نموده است.
۳۴ – پیاز به واسطهی داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت میگردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست.
۳۵ – پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت میکند. این مواد در اثر حرارت از بین میروند؛ بنابراین پیاز پخته در هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست.
۳۶ – بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است.
دیگر تحقیقات پزشکی نشان میدهد پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و خوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است چرا که حالت آنتی بیوتیک دارد و باکتریها را از بین میبرد، اما در رابطه با ویتامینهای این خوردنی اعجاز آمیز باید گفت: پیاز دارای ویتامینهای A , B , C و همچنین دارای آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید میباشد که به هضم غذاهای نشاستهای کمک میکند. از این رو میگویند با برنج پیاز بخورید همچنین وجود ((سیلیس)) در پیاز باعث میشود که استخوانها محکم و عضلات تقویت شود.
* نکات احتیاطی و مضرات پیاز
پیاز علاوه بر داشتن ارزش غذایی، دارای برخی عوارض جانبی نیز است. همان پیازی که چندین و چند فایده برای سلامتی دارد، در موارد خاص نیز میتواند سبب بروز عوارض جانبی شود.
۱. سطح قند خون را به شدت کاهش میدهد.
پیاز سطح قند خون را کاهش میدهد بنابراین افراد دیابتی باید قبل از مصرف آن قند خون خود را بررسی کنند زیرا ممکن است میزان قند خونشان را بیش از اندازه پایین بیاورد.
۲. سبب سوزش معده میشود.
گرچه پیاز در درمان بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش مورد استفاده قرار میگیرد، اما مصرف بیش از حد آن میتواند باعث تحریک، استفراغ، تهوع و سوزش معده شود. اگر در اثر استفاده از پیاز چنین اختلالاتی را به طور منظم تجربه کردید، بهتر است با پزشکتان مشورت کنید.
۳. سبب تحریک پوست میشود.
برخی از افراد ممکن است در هنگام استفاده از آب پیاز بر روی پوست دچار حساسیت پوستی یا راش بشوند. بنابراین توصیه میشود آن را در یک قسمت کوچک از پوستتان قبل از استفاده در تمام نواحی، آزمایش کنید.
۴. سبب بروز سوزش سر دل در زنان باردار و شیرده میشود.
زنان باردار و شیرده باید مقدار مصرف پیاز را محدود کنند، زیرا مصرف پیاز غالبا در طول این دورهها باعث بروز سوزش سردل میشود.
۵. سبب سوزش سر دل میشود.
مصرف بدون کنترل پیاز میتواند منجر به سوزش سر دل شود. بنابراین، میتواند عوارض جانبی را برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی ایجاد کند. در صورت بروز چنین اختلالی، مراقبتهای پزشکی سریع، لازم است.
۶. سبب بوی بدن دهان میشود.
پیاز معمولا پس از مصرف، به دلیل عطر و بوی قوی که دارد سبب میشود که دهان بوی بدی بگیرد. بوی تند پیاز به دلیل گوگرد موجود در آن است.
۷. فشار خون را کاهش میدهد.
پیاز ممکن است فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. بنابراین، افرادی که داروهای فشار خون مصرف میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.
۸. دارای خاصیت ضد انعقاد است.
استفاده از پیاز ممکن است به علت خاصیت ضد انعقادی که دارد، مانع از لخته شدن خون شود. مصرف پیاز همراه با داروهای ضد انعقاد ممکن است خطر خونریزی و کبودی را افزایش دهد. از این رو باید از این عارضهی جانبی مصرف پیاز که بسیار هم جدی است، آگاه باشید.
۹. حساسیت را افزایش میدهد.
افرادی که به پیاز آلرژی دارند، نباید آسپرین و پیاز را همراه با هم بخورند زیرا آسپرین باعث افزایش حساسیت پیاز میشود.
۱۰. سبب افزایش لیتیوم میشود.
پیاز ممکن است توانایی حذف لیتیوم را از بدن کاهش دهد. بنابراین اگر شما در حال مصرف داروی کاهش لیتیوم همراه با پیاز باشید، ممکن است میزان لیتیوم بدن شما افزایش بیابد. توصیه میشود قبل از مصرف هر نوع داروی لیتیوم، اگر پیاز مصرف میکنید، با پزشکتان مشورت کنید.
چگونه میتوان پیاز را انتخاب و نگهداری کرد؟
– انتخاب: هم پیاز خشک و هم پیاز تازه در تمام طول سال در دسترس هستند. در حال خرید پیاز، آنهایی را انتخاب کنید که تمیز و خوش قیافه هستند، هیچ بازشدگی یا شکافی روی گردن ندارند. گردن پیاز نباید دارای یک مرکز چوبی ضخیم باشد. پیاز باید پوست تیره، خشک، درخشان و براق با مقداری ترک باشد. از خرید پیازی که دارای لکههای نرم و تکهای مرطوب است پرهیز کنید، این نشاندهندهی کیفیت پایین پیاز است. از مصرف پیازی که جوانه زدهاست پرهیز کنید، چرا که جوانه نشانهی کهنه بودن و ذخیرهسازی نامناسب پیاز است.
نباید لکههای پودری تیره زیر پوست پیاز وجود داشته باشد، زیرا این لکهها احتمالا کپک هستند که میتوانند سبب خراب شدن گوشت پیاز شوند. پیاز باید بوی ملایمی داشته باشد.
طریقهی نگهدای پیاز:
پیاز خشک را میتوان به مدت چند ماه ذخیره کرد. تمام پیازها را باید در یک محل خنک، خشک و دارای تهویهی مناسب نگهداری کنید تا حدود ۴ هفته ماندگار باشد. از فریز کردن پیاز پرهیز کنید چرا که به این کار باعث میشود آنها نرم شوند. از آنجایی که پیاز رطوبت را جذب میکند، نباید زیر سینک نگهداری شود.
اغلب، پس از آماده کردن غذا قسمتی از پیاز باقی میماند. این پیاز میتواند برای استفادهی مجدد ذخیره شود. باید آن را در کیسهی پلاستیکی قرار بدهید یا در یک ظرف دردار بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال برای استفادهی مجدد نگهداری کنید. پیاز را علاوه بر نگهداری مناسب، باید به طور منظم بررسی کنید. پیازهایی که دارای لیزابه هستند یا تغییر رنگ دادهاند را باید دور بریزید. آنهایی که جوانه زدهاند را میتوانید پس از جدا کردن قسمت سبز مصرف کنید. پیاز بهاره را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای استفاده (پخت و پز و خوردن)
۱. شما میتوانید سالاد کلاسیک ایتالیایی را با ترکیب پیازهای خردشده، گوجهفرنگی و پنیر موتزارلا، که با روغن زیتون مخلوط شدهاند، آماده کنید.
۲. پیاز خرد شده را میتوانید سرخ کنید و به عنوان پایهای برای سس پاستا، خورشها و سوپها استفاده کنید. پیاز میتواند در کره یا مارگارین در حدود ۳ دقیقه با حرارت متوسط سرخ شود تا زمانی که ترد شود و رنگ قهوهای طلایی به خود بگیرد. پیازهای سرخ شده را باید از روغن دربیاورید و آنها را بر روی یک حولهی کاغذی قرار بدهید.
۳. پیاز خرد شده را میتوانید با گوجه فرنگی، آووکادو و فلفل هالاپینو ترکیب کنید و به این ترتیب دیپ سالسا گوآکامول را آماده کنید. حتی برنج ساده را میتوانید با پیاز سبز و دانههای کنجد تزئین کنید تا جذابتر شود.
۴. پیاز تفت داده شده میتواند عطر و طعم هر غذای گیاهی را بهبود دهد. تفت خوردن بافت و طعم پیاز را بهبود میبخشد. برای این کار باید پیاز را در روغن حرارت بدهید تا به رنگ قهوهای دربیاید و طعم قوی بگیرد. این پیاز را میتوانید به سبزیجات تفت خورده، سوپ و انواع پاستا اضافه کنید.
۵. میتوانید پیازهای خرد شده را به آرامی بپزید تا نرم و شیرین شوند و محتوای گوگرد آن کاهش بیابد، و در نتیجه طعم ملایمتری داشته باشد. این پیاز را غذاهایی مانند ریوزوتو، انواع پلو و «گوشت قرمز تفت داده شده و بعد در آب پخته» برای افزودن یک شیرینی طبیعی اضافه میشود.
روشهای سالم برای مصرف پیاز
اگر به دنبال راههایی هستید که بتوانید از طریق آنها از حداکثر فواید پیاز برای سلامتی بهرهمند شوید، چند توصیهی مشهور را از قول متخصصان تغذیه برایتان نقل خواهیم کرد. البته در حقیقت قصد نداریم دستورالعملهای آشپزی را برایتان ذکر کنیم، زیرا به آسانی با مراجعه به وبگاههای آشپزی میتوانید به صدها دستور پخت غذا با پیاز دسترسی پیدا کنید؛ در این بخش تنها به ذکر چند نکته اکتفا میکنیم:
الف – بدیهی است که مواد مفید موجود در پیاز خام بسیار بیشتر از پیاز پخته است. ولی این موضوع در مورد آنتیاکسیدانها از اهمیتی بالاتر برخوردار است، و به جرات میتوان گفت به غیر از آنتیاکسیدانها، سایر مواد مفید برای سلامتی را میتوانید در پیاز پخته نیز بیابید.
ب – روش آسان برای افزودن بیشترِ پیاز به بیشترِ غذاها بدون نگرانی از طعم و مزهی آن، انجام این دستورالعمل است: پیاز را تکه تکه کنید؛ سپس آن را در کاسهای قرار دهید و روی آن مقداری آب لیمو بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب لیمو خیس بخورد. همچنین میتوانید مقداری نمک، فلفل یا ادویههای تازه نیز به آن اضافه کنید. آب لیمو با حفظ خواص آنتیاکسیدانی فلاونوئیدهای موجود در پیاز، بخشی از بو و مزهی تند آن را کاهش میدهد. پس از چند دقیقه که پیاز در آب لیمو و ادویه به خوبی خیس خورد، میتوانید آن را با هر غذایی نوش جان کنید. این کار را حداقل روزی یک بار انجام دهید و به وضوح شاهد بهبود وضعیت سلامتیتان باشید.
مطلب مرتبط: برای درمان این بیماری ها شب ها در جوراب خود پیاز بگذارید
پ – برای تقویت دستگاه ایمنی و همزمان، برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بدنتان از آب پیاز استفاده کنید. البته آب پیاز آنچنان خوشمزه و دلچسب به نظر نمیآید، ولی با روش درست و افزودن مواد دیگر به آن، میتواند بسیار دلپذیر نیز باشد. میتوانید روشها و دستورالعملهای تهیهی آب پیاز خوشمزه را در اینترنت جستوجو کنید. در طب سنتی ترکیب آب پیاز و عسل را برای درمان آنفولانزا تجویز میکردند، ولی پس از مطالعهی این مقاله حتما شما نیز با ما همعقیده هستید که خواص و فواید پیاز بسیار بیشتر از این است که از آن تنها برای درمان آنفولانزا استفاده شود.
ت – سعی کنید در غذاهایتان از موادی استفاده کنید که خواص و ارزش غذایی پیاز را کامل میکنند. سیر بهترین مادهای است که میتوانید همراه پیاز استفاده کنید (زیرا دارای خواصی مشابه پیاز است)؛ همچنین دانهی پیاز نیز بسیار مفید است و مصرف آن توصیه میشود (دانهی پیاز، دانهای سیاه و کوچک است به اندازهی کنجد، و میتوانید آن را از برخی فروشگاهها تهیه کنید).
برای اطلاع از خواص و فواید تغذیه ای و درمانی انواع میوه ها، سبزیجات ، خوراکی ها و … اینجا کلیک کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیررضا مصطفایی و سارا فیضی و کامروا ابراهیمی
منبع: هومرمدیشاپ و stylecraze
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
🔺📜 #احادیث و #روایات در باره روغن #شحم_گاو:
🌸 پیامبر خدا (صل الله علیه وآله): هر کس یک لقمه چرب شده به روغن حیوانی بخورد، به همان اندازه، #بیماری از تن او فرو می ریزد. گوشت گاو، درد است و روغن آن، شفا و شیرش نیز درمان. هیچ چیز، همانند #روغن_گاو، به بدن در نیامده است.
🌸 امام علی (علیه السلام): #گوشت_گاو، بیماری است و #شیر آن، شفاست و #روغنش #درمان است. #پیه هم به اندازه خود، درد را از بدن برون می برد و مردم به هیچ چیز، برتر از #روغن_گاو، درمان نجسته اند.
آیت الله تبریزیان
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضرر مصرف #هندوانه شب یلدا از زبان دکتر روازاده ☝️🏼
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
📌نشانه ی تب همراه عفونت این است که
شب تب بالا می رود...
👈 تب همراه خلط گلو ،لرز و آبریزش بینی است
✅در این موارد باید عفونت هم رفع
شود تا تب پایین بیاید
🔻یک ق م عسل با 7 عدد سیاهدانه
هر 8 ساعت
🔻پیاز را قاچ کرده داخل عسل بزنید و میل کنید یا پیاز را در مقداری آب جوشانده بعد صاف کنید و آبش را هر 8 ساعت میل کنید
💠طب سنتی اسلامی💠
درمانخانه اسلامی
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
💥شکر سرخ ملین است و تب را
پایین می آورد..ب همراه آب جوش حل شود..
برای نوزاد یک ق م خوری هر ۴ ساعت قابل مصرف است.
💠طب سنتی اسلامی💠
درمانخانه اسلامی
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
چه زمانی غذا بخوریم؟؟؟👌🏼👇🏼👇🏼
👌🏼زمانیکه گرسنه میشوید ،
بهترین زمان برداشت غذا است.
هنگامی که اشتها دارید غذا مصرف کنید و تأخیر نیندازید
🔴وقتی خیلی گرسنه هستید از مصرف زیاده از حد مواد غذایی اجتناب کنید.
وقتی بعد از گرسنگی در مصرف غذا افراط میکنید آسیبی به شما میرسد از انسداد کانالهایی که بخارهای خلطی را به مناطق اصلی میبرند.
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
✅و اما طرح ویژه 99/9/9 مون که بدلیل مبارک بودن عدد 9 که متعلق به خود امام جواد(ع) است بهترین طرح ممکن رو داشتیم بدلیل استقبال بینظیر شما و درخواست شما تا آخر هفته تمدید شد😍😍😍😍😍
❤️1⃣به خریددوتا پک و بالای دوتا طرح ویژه حرز یک عدد لوح عین علی به ارزش ۱۰۰ هزارت و یک عدد نگین شرف الشمس به ارزش۳۵ت تعلق میگیرد.❤️
2⃣به خرید ۳ پک و بالای ۳ تا یک عدد عین علی به ارزش ۱۰۰ هزارت و یک عدد شرف الشمس به ارزش ۳۵ هزار ت و یک عدد هفت جلاله به ارزش ۴۵ هزارت تعلق میگیرد.
✅علاوه بر این ها👇👇👇👇
1⃣به هر خرید یک عدد دعای گشایش کار روی پوست تعلق میگیرد
2⃣یک عدد قرآن کامل کوچک جیبی الکترونیکی(که طبق گفته ایت الله بهجت برای حل تمامی مشکلات زندگی حتما یک قرآن کامل تو جیبتون بزارید)
3⃣یک عدد دعای رزق و روزی روی پوست
❌توجه توجه👇👇👇👇
✅خرید یک پک هم شامل این ۳ تا دعای امروز میشوند.
🔺سفارشاتی که این مدت ثبت شوند شامل طرح میشوند سفارشات قبلی شامل نمیشوند🔻
🌸واحدفروش👇👇
@SadatZahrae
🖐انگشتر سادات زهرایی ❤👇
💠 eitaa.com/joinchat/1866072065Cb45c0b8906
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
😍 در #آغوش_گرفتن و نوازش کردن #نوزاد را جدی بگیرید
در مغز نوزاد ناحیه ای وجود دارد که در پاسخ به محرک های لمسی رشد می کند.
اگر کودکی به قدر کافی لمس نشود قسمتی از مغزش پژمرده می شود و سیستم ایمنی بدن او آسیب می بیند.
بغل شدن در شروع زندگی سبب می شود که ما بتوانیم عشق بورزیم.😌
بچه هایی که بدون بغل شدن بزرگ می شوند در بزرگسالی نمی توانند به دیگران عشق بورزند و ممکن است به افرادی روان دردمند یا جامعه گریز تبدیل شود
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
✅ #زنده_زایی یا #بیماری_زایی
کار رحم #زایش است.
خانمی که بعد از ازدواج دنبال فرزند آوری نمی رود یا به تاخیر میاندازد،
رحم بسوی زایش می رود👇🏼
زایش چی؟
زایش #فیبروم، #کیست، #میوم و........
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از مرجع تخصصی طب ایرانی اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ معرفی داروی ضد کرونای شماره (۵)
🔸داروی ضد کرونای ۱۲۱ / متعلق به جناب آقای موحد؛ پژوهشگر و محقق عرصه طب سنتی؛ با همکاری مجموعه های دانش بنیان
🔸سیر مراحل جهت ثبت دارو را انجام داده ولکن با بی توجهی مسئولین مواجهه شدند.
⭕️ چهار داروی قبلی که معرفی آنها صورت پذیرفت؛
🔻پروفسور مصطفایی؛ داروی MAB98
🔻شالومین؛ پروفسور امین
🔻مدّبر کرونای غدیر؛ استاد طالقانی
🔻اسپری؛ دکتر قادری
👈(تمام ۵ داروی مذکور بر پایه گیاهی میباشند)
👈جهت اطلاعات بیشتر در خصوص داروهای مذکور کافیست در جستجوگرهای اینترنتی سرچ و تحقیق نمائید.
💥اگر هریک از اعضاء فقط یک نفر به کمپین اضافه نماید، کمپین به عدد ۲۰۰ هزار نفر خواهد رسید.👌
عزیزان، اگر در این لحظه همت نکنیم، پس دیگر کی؟!!!
یا حسن و یا حسین و یا سجاد
💠لینک دعوت به کمپین👇
T.me/cronatebsonatieslami
💠عضویت در کانال مرجع تخصصی طب سنتی اسلامی در ایتا👇👇
@marjaetakhasosiiteb
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
#کف_پای_صاف
#صاف_بودن_کف_پا
♦️ به معنای کم بودن یا فقدان قوس طولی داخلی کف پا میباشد و عوارض فراوانی دارد
♦️ سنگینی بدن باید روی سه نقطه از کف پا حمل شود که هر نقطه قوسی دارد که وزن بدن را تعدیل میکند . در کف پای صاف ، بیشتر وزن بدن روی یک نقطه وارد می شود .
🔴 برخی روشهای تشخیص :👇🏼
1️⃣ خیس کردن کف پا و راه رفتن روی موکت و بررسی اثر باقیمانده روی موکت
2️⃣ مشاهده رد پایی که با پودر تالک یا پودرهای دیگر روی سطح صاف باقی مانده باشد
3️⃣ سائیدگی پاشنه کفش به یک طرف ( سمت خارج )
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
#کف_پای_صاف
🔵 برخی اقدامات درمانی :
✅ هر شب کف و روی پا را به مدت ۲۰ دقیقه با #روغن3 ماساژ داده و روی آن جوراب مردانه بپوشید
1️⃣ پس از روغنمالی کشیدن پنجه پا با پارچه به سمت خود و مقاومت در جهت مخالف
2️⃣ پس از روغنمالی ایستادن روی لبه پله ، طوریکه نیمه جلویی پا روی هوا و نیمه عقبی روی پله باشد سپس نیمه جلویی پا را به پایین خم کردن
3️⃣ پس از روغنمالی #فشار پا روی سطح شیبدار
4️⃣ پس از روغنمالی فشار دادن پنجه پا روی یک آجر به ارتفاع ۵ سانتیمتر در حالی که پاشنه روی زمین است و افزایش ارتفاع تدریجی آجر تا ۱۰ سانتیمتر
5️⃣ روی #صندلی نشسته و یک #بطری شیشه ای که به پهلو خوابیده است را با #کف پا به جلو و عقب بغلطانید
6️⃣ کشیدن و جمع کردن پارچه با پنجه پا
7️⃣ گرفتن وزنه با پنجه پا و بلند کردن از روی زمین
8️⃣ راه رفتن روی پاشنه در حالی که #پنجه رو به داخل خم شده است
♦️ استفاده از #کفش یا کفی های طبی کفش، آخرین گزینه است که باید توسط کارشناس تجویز شود
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
✴️ #عطش کاذب چیست؟
❇️ در مقابل تشنگی واقعی، عطش کاذب وجود دارد که فرد احساس تشنگی دارد؛ ولی با نوشیدن آب سرد (هر چند خیلی زیاد هم بنوشد)، تشنگیاش برطرف نمیشود.
❇️دلیل این حالت ، وجود یک خلط مزاحم در #معده است که طبیعت برای دفع آن طلب آب میکند. اما آب سرد قابلیت دفع آن را ندارد. یعنی خلطی مالح ( شور) یا غلیظ و یا شدید الیُبس (خشکی زیاد) مانند #بلغم لزج یا جصی یا سودای احتراقی است که در معده و فم ( دهانه معده) تجمع پیدا میکند و برای از بین رفت آن مصرف آب طلب میکند.
❇️عطش کاذب با آشامیدن #آب سرد به سبب افزایش غلظت خلط و جمود (جامد و چسبنده) آن زیادتر میشود.
❇️ این حالت معمولا بعد از خوردن غذاهای غلیظ یا لزج مثل #ماهی، کله پاچه، ماکارونی و غذاهای شور رخ میدهد که درمان آن، صبر بر تشنگی و نوشیدن جرعه جرعه آب گرم شیرین شده با کمی #عسل و یا درمان تخصصی است.
❇️گاهی نیز عطشی وجود دارد که علت آن، گرمی بیش از حد قلب یا ریه است و راه از بین رفتن آن، استنشاق هوای خنک است و نباید در این حالت آب سرد نوشید.
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
✅درمان #پوکی _ استخوان
🔻درمان غذایی و مفرد در رفع #پوکی_استخوان 👇🏼👇🏼
❇️سویق
👌🏼نکته: خانم های باردار درمصرف سویق زیاده روی نکنند.🚫
❇️شیر مخصوصا شیر گاو همراه با مصلح آن #شیر +خرما یا عسل برای استخوان مفیده ....درغیر اینصورت مضره 👌🏼
❇️گوشت مخصوصا گوشت گوسفند.
🔆روایات:
✍🏼پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) میفرمایند: «گوشت و شیر، گوشت را میرویانند و استخوان را تقویت میکنند.» دعائم الإسلام، قاضی نعمان مغربی، ج۲، ص۱۴۵.
👌🏼البته گوشت گوسفند و شیر گاو در روایات توصیه شدهاند.
❇️انجیر
✍🏼امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: «انجیر بوی بد بدن و دهان را برطرف میکند و استخوان را تقویت میکند و سبب رویش مو میشود و بیماریها را برطرف میکند تا جایی که نیاز به دارو نداشته باشید.» المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۵۵۴.
❇️برگ چغندر 👉🏼
✍🏼امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: «بر شما باد برگ چغندر، زیرا بر کنارهی رود بهشت میروید، و در آن درمان بیماریها است، و استخوان را درشت میکند، و گوشت را میرویاند.» البته بهترین برگ چغندر آن است که ریشه ندارد و تمام مواد آن در برگ قرار گرفته. المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۵۱۹.
❇️مصرف پودر هسته سنجد وسویق آن
✍🏼امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «#سنجد گوشتش، گوشت را میرویاند و استخوانش (هستهاش)، استخوان را میرویاند و پوستش، پوست را میرویاند» الاصول من الکافي، شیخ کلینی، ج۶، ص۳۶۱.
✍🏼اگر کل سنجد را پودر کنند باعث چاقی میشود وتقویت استخوان هم میشودکه مصرف آن با شیر بسیار خوب است.👌🏼
🔻درمان دارویی و مرکب #پوکی_استخوان :👇🏼
❇️ #غبیرا =داروی استخوان ساز
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
#طرز_آماده_کردن_زیتون_شکسته ☝️🏼
زیتون وبعد از چیدن تـوسط ضربه با سنگ آرام میشکنن طوری که هسته ی آن آسیب نبینه فقط زیتون ترک بخوره ....بعد مقداری آب ونمک طبیعی یا #سنگ_نمک را باهم مخلوط کرده زیتون شکسته ها را داخل این محلول آب ونمک اضافه کرده.... به همین راحتی وطبیعی 😉کلی تلخی زیتون گرفته میشه
در صورت تمایل میتونید مقداری روغن زیتون +دانه انار وآب انارم بهش اضافه کنید تا طعمش متفاوت بشه ....طعمش عالی میشه ....این زیتون شکسته بدون افزدونی های غیر مجازه😁
#نکته...اگرنمکهای موجود دربازار به اسم نمک ید دار هستن استفاده کنید زیتون هاتون نرم وشل میشود وقابل استفاده نیستن....اینم از مضرات نمک با ،یدغیر طبیعی💀
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
زیتون کنسروی چون شکسته نمیشه تلخی آن گرفته نمیشه چون آب ونمک وارد بافت زیتون نمیشه که تلخیش خارج بشه پس قطعا توسط یه #فرایند_غیر_طبیعی ماده ای به اسم سودسوز آور تلخیشو خارج میکنن که اصلا درست نیست ❌..از کیفیت و خواص زیتون کم میکنه
پیشنهاد میکنم زیتون شکسته با فرایند طبیعی خودش ومصرف کنید☝️🏼
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
این زیتون ها رو متأسفانه با ماده ای شیمیایی به اسم #سود_سوزآور شیرین میکنن
بدون مراحل شکستن زیتون وآب ونمک طبیعی 😔👌🏼