🔹️ استفاده مرتب از فویل آلومینیمی = عدم تعادل سلولی = عدم تعادل مزاجی
🍃استفاده از فویلهای آلومینیمی جهت طبخ غذا موجب آزاد شدن آلومینیم در مادهی غذایی شده، جذب آلومینیم را تا 100 برابر نیاز روزانه بالا میبرد
🍃آلومینیم فلزی است که در صورت زیاد بودن آن در غذای روزمره به سلولهای مغزی، کلیه و استخوان آسیب میرساند !
@Teb_sabkezendegi
👌چهارمین دوره
🌷آموزش مجازی 👇
"فرزند آوری و تدابیر بارداری"
از دیدگاه طب سنتی و اسلامی🌷
🌸دوره ای بسیار کامل و جامع 🌸
✅ سرفصلهای آموزشی شامل:👇👇👇
🔸آمادگیهای لازم قبل از باروری
🔸 پاکسازی بدن و رحم
🔸راههای تقویت نطفه در زن و مرد
🔸راههای دوقلوزایی
🔸روزها و ساعات مناسب برای انعقاد نطفه
🔸روشهای تعیین جنسیت جنین
🔸روش تشخیص بارداری بطور طبیعی
🔸موارد موثر بر افزایش هوش و زیبایی جنین
🔸روش تغذیه مادر برای داشتن فرزندسالم و قوی
🔸علل ایجاد سقط و نقص مادرزادی
🔸خوراکیهای مفید برای هر ماه
🔸غذاها و داروهای ممنوع در بارداری
🔸بررسی و درمان عوارض ایجاد شده در بارداری
🔸ویار بارداری،مسمومیت ،یبوست ،تهدید به سقط ، ورم و فشارخون و....
🔸دعاها و سور قرانی که در هر ماه خوانده میشود
🔸آموزش تصویری حرکات ورزشی مفید برای پیشگیری از عوارض بارداری
🔸راهها و روشهای لازم برای زایمان طبیعی و آسان و علایم مهم نزدیکی زایمان
🔸 مهمترین تدابیر و کارهایی که پس از زایمان باید انجام شود
👌👌و چندین موارد دیگر که برای اولین بار در این دوره تدریس خواهد شد...👌😍
👈روش تدریس:هفته ای سه جلسه تدریس
ارسال متن درس ، صوت ،تصویر و کلیپ اموزشی، پاسخ به سوالات و...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
طول دوره 👈 حدود یک ماه( 15 جلسه آموزشی)
شهریه دوره 👈 فقط 70 تومان
شروع دوره 👈 ۱۰ اردیبهشت
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدید👇
@M_khajepoor
@Teb_sabkezendegi
#یک_پنی سلین گیاهی !
▫️دمنوش سیب دارچین یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است؛ سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های آن را خارج میکنیم؛ به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به آن آب می افزاییم.
+ حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد.
@Teb_sabkezendegi
⛔ استفاده از لوازم آرایشی باعث افزایش احتمال ابتلا به "سرطان سینه"
طبق تحقیقات انجام شده در یک انستیتوی تحقیقاتی در آلمان، مصرف محصولات آرایشی ــ بهداشتی حاوی آلومینیوم میتواند باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه، مشکلات جنینی، اختلالات رشد عصبی و آسیب به کلیه، کبد و استخوان شود.
آلومینیوم در رژ لبها، به شکل رنگدانه، در خمیردندانها به شکل آلومینیوم فلوراید و همچنین در کرمهای ضدآفتاب به کار میرود.
@Teb_sabkezendegi
سلامتکده طب سنتی و دوره های آموزشی
👌چهارمین دوره 🌷آموزش مجازی 👇 "فرزند آوری و تدابیر بارداری" از دیدگاه طب سنتی و اسلامی🌷 🌸دوره ا
با سلام و آرزوی قبولی طاعاتتون
گروه آموزشی تدابیر بارداری تشکیل شده و ان شاءالله از فردا شروع میشه
عزیزان که علاقمند به شرکت هستید لطفا در خصوصی اطلاع داده
و اگر سوالی هست بفرمایید
✅ دو توصیه جالب در روایات ، در مورد مصرف میوه
✍️ توصیه اول:
میوه را کال نچینید! زیرا خوردن میوه کال سبب فراموشی می شود.
در این باره روایت است که فرمودند: «در صورتی که میوه برسد، در آن درمان است. خداوند در قرآن می فرماید: ((كُلُوا مِنْ ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ)) ؛ هرگاه از آن میوه برسد، تناول کنید [انعام: 141] »
🔻 توصیه دوم :
میوه را در اول فصل آن بخورید؛ ولی در آخر فصلش نخورید، روایت است که : «میوه ها را در آغازش بخورید، زیرا بدن را سالم می کند و اندوه و حزن را طرد می کند؛ ولی در آخر فصلش میوه ها را نخورید، زیرا سبب بیماری می شود»
@Teb_sabkezendegi
👈خواص و مضرات مصرف زیاد خرما:
خواص و مضرات خرما یکی از مهمترین عوامل برای دقت در مصرف ان می باشد.
خواص بیشمار این میوه به حدی است که در روایات آمده که اگر خواص آن را روزانه بشماریم در تمام طول سال روز کم می آوریم.
ویتامین های موجود در این میوه را می توان A ,B,C و D را نام برد و از مواد مغذی موجود در آن می توان از آهن، فسفر، کلسیم و انواع فیبر های موجود در آن نام برد که برای تامین نیاز بدن بسیار مفید می باشد.
یکی از مهمترین نکاتی که در مصرف این میوه باید توجه نمود زیادروی نکردن در خوردن آن می باشد بخصوص برای مردم مناطقی که خرما در انجا به عمل نمیاد...
اما مصرف زیاد و بی رویه آن باعث می گردد که به کبد آسیب برسد و باعث ایجاد فشار خون ، افزایش سودا و از بین رفتن مینای دندان که عامل آن پوسیدگی دندان می باشد....
سبک زندگی وطب سنتی👇
@Teb_sabkezendegi
✅ چند توصیه غذایی در ماه مبارک رمضان👌
👈معده خالی در زمان افطار تحمل غذای #سنگین را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آش، سوپ و فرنی در این وعده توصیه میشود.
👈 استفاده از غذاهای تند و پرادویه، شور و سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، انواع فست فودها، یخ، چای پررنگ، قهوه و کاکائو، انواع نوشابه ها و آبمیوههای #صنعتی چه در این ماه و چه در ماههای دیگر سال به هیچوجه توصیه نمیشود مگر به ضرورت. به جای آن روزهداران می توانند به تناسب مزاج خود از غذاها و شربتها و آبمیوههای #طبیعی استفاده نمایند.
👈 از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار و چه در وعده سحر پرهیز شود و #نوشیدنی و میوه حداقل با ۱_۲ ساعت فاصله از غذا مصرف شوند.
@Teb_sabkezendegi
🍃💚🍃
👌طرز تهیه رنگینک:
مواد لازم:
خرما: 300 گرم،
مغز گردو: نصف لیوان ،
آرد گندم یا سویق گندم : یک لیوان ،
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین: 2 قاشق غذاخوری ،
روغن حیوانی یا کره حیوانی : به میزان لازم
ابتدا خرما را شسته و هسته آن را در آورده و یکچهارم مغز گردو را در خرما بگذارید و در یک ظرف مناسب بچینید. آرد را با روغن یا کره سرخ کنید و دقت کنید، که خیلی کم روغن نباشد و حالت روان داشته باشد. دارچین را هم افزوده و از روی حرارت برداشته کمی کف ظرف مورد نظر بریزید خرماهارو چیده وبقیه ی مایه را روی خرماها بریزید. طوری که تمام سطح خرما را پوشش دهد .در نهایت روی آن را با پودر یا خلال پسته تزئین نمایید و سفره افطار را با آن رنگین کنید.
طبع 👈گرم
کسانی که غلبه ی صفرا هستن بعدش کمی خنکی میل کنند
مفید برای طبع بلغمی وسودایی وکودکان
سعی کنید با سویق درست کنید
از سویق های زیر میشه جایگزین آرد استفاده کرد👇
سویق کودک
سویق کامل
سویق گندم
سویق گندم وجو باهم
@Teb_sabkezendegi