eitaa logo
خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...)
642 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
127 ویدیو
4 فایل
محصولات ارائه شده کاملا مورد تایید هست و با قیمت بسیار مناسب عرضه می شود 📞 ارتباط بامدیریت: ۰۹۱۹۵۹۰۷۸۵۴ @salaambarlabteshne ادمین ثبت فاکتور و سفارشات @salaambarlabteshne آدرس: شهریار بالاتر از کرشته عباس آباد خ مطهری کوچه حبیب بن مظاهر پلاک دو
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...) محصولات ارائه شده کاملا مورد تایید هست و با قیمت بسیار مناسب عرضه می شود 📞 ارتباط بامدیریت: ۰۹۱۹۵۹۰۷۸۵۴ @salaambarlabteshne ادمین ثبت فاکتور و سفارشات @khaleghhasti11 آدرس: شهریار بالاتر از میدان حافظ خ شهید مطهری(عباس آباد) نبش کوچه شهدا پ۳۴ https://eitaa.com/Tebbeahlebeit
✨✨🌱✨✨🌱✨✨🌱 بسم الله الرحمن الرحیم السلام علی الرضیع الصغیر... سلام بر آن شیرخوار کوچک... ✳️ توصیه های غذایی برای مادرانی که کودک شیر خوار دارند و با توسل به حضرت رباب سلام الله علیها قصد روزه گرفتن دارند👶: ۱- گندم و جو را در شیر محلی بخیسانید ۷٬۸ساعت بعد در همان شیر بپزید طوری که مثل هلیم بشه بعد با کمی کره و شیره انگور یا عسل در افطار میل کنید. ( چیزی شبیه تلبینه ) ۲- توصیه های کلی برای هرشب: استفاده از شربتهای ترش و شیرن مثل عسل آبلیمو٬ سرکه شیره٬ خاکشیرو اسفرزه در طول شب به جای آب ۳- کاچی و حلوا با مواد طبیعی هم حتما در وعده افطار قرار بدید ۴- استفاده از سَویق کامل و سویق گندم برای شیرافزایی٬ دو سه قاشق در وعده سحر ۵- درمان و پیشگیری از کمخونی اول : استفاده از شیره انگور و خرماو توت دوم: فالوده سیب: ۱کیلو سیب+نیم لیتر عرق بیدمشک+ ۳ق غ عسل به صورت فالوده درست کنید و در یخچال نگهداری کنید و هر شب ساعتی پس از افطار یک کاسه ماست خوری میل کنید. صد البته اگر به صورت روزانه تهیه شود بهتر است ( یعنی هر شب یک سیب و یک ق عسل و گلاب و بیدمشک) ۶- هفت عددبادام ۷عدد فندق ۷عددخرما ۲۱مویز در افطار یاسحر ۷- سویق گندم با شیر و‌عسل 💝التماس دعا💝 خیرالرازقین(محصولات طبیعی و.... ) https://eitaa.com/Tebbeahlebeit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅مواد لازم برای شربت بار: 1 لیوان آب 1 لیوان عسل طبیعی 1/8 پیمانه گلاب طبیعی زعفران به مقدار لازم ✍ طرز تهیه شربت بار: ابتدا آب را بجوشانید. بعد عسل را به آن اضافه کنید ولی هم نزنید تا حل شود(شعله متوسط باشد) بعد از حل شدن عسل شعله را کم کنید و گلاب و زعفران را به آن بیافزایید،و بگذارید با حرارت کم به قوام بیاید. هر وقت احساس کردید به قوام آمده یه قاشق داخل نعلبکی ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اگر داخل نعلبکی با حرکت چرخشی کند حرکت کرد آماده است و اگر آماده نبود بگذارید چند دقیقه دیگر بماند. غلظت شربت باید کمی روان تر از عسل باشد. شربت را کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود. ✅مواد لازم برای بامیه: آرد گندم کامل سبوس‌دار 1 لیوان آب سرد 1 لیوان کره محلی گاوی 50 گرم عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ محلی 2_3 عدد کره محلی گاوی ذوب شده برای سرخ کردن به مقدار لازم ✍ طرز تهیه بامیه: ابتدا آب کره و عسل را داخل ظرف میریزیم. به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد آرد را یکباره داخل آن می‌ریزیم و هم می‌زنیم. بهتر است اینکار به قاشق چوبی و سریع انجام شود تا آب داخل خمیر کاملا تبخیر شود. مدام با قاشق آن را تکه تکه کنید تا آماده و توپی شکل شود. اینکار 8_10 دقیقه طول می‌کشد و خمیر لطیفی به ما میدهد. بعد اجاق را خاموش کنید و بگذارید از داغی بیافتد،اینکار خیلی مهم است. پس از آن تخم مرغ اول را به آن بیافزایید و هم بزنید. بعد تخم مرغ دوم را هم به آن اضافه کنید و مجدد به مدت یک دقیقه هم بزنید. اگر در مرحله خمیر به چسبندگی رسید دیگر نیازی به تخم مرغ سوم نیست و اگر چسبنده نبود تخم مرغ سوم را با چنگال بزنید و به آن اضافه کنید. در پایان کار خمیر کاملا چسبناکی به دست می‌آید که آماده سرخ کردن است. خمیر را داخل قیف بریزید. بعد در قابلمه با ارتفاع زیاد کره محلی ذوب شده بریزید،بعد همانطور که سرد است بامیه ها را داخل آن قیچی کنید. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا سرخ شود. حرارت حتما ملایم باشد تا بامیه ها کاملا مغز پخت شوند. تعداد بامیه ها را کم بریزید تا به خوبی پف کنند. هر چه مدت زمان بیشتری سرخ شوند تیره تر و ترد تر می‌شوند. بعد از سرخ شدن آنها را به مدت سه دقیقه داخل شربت بریزید و بعد خارج کنید،بعد آنها را تزیین و سرو کنید. ✨برای هر بار سرخ کردن باید روغن خنک باشد،در واقع بعد از هر بار سرخ کردن اجاق را خاموش کنید تا روغن برای نوبت بعد سرد شود.
۲۱ت ۲۲ت ۱۷ت ۱۷ت ۱۱ت ۱۱ت قیمت ها متغیر هست ممنون از حسن اعتماد شما عزیزان ⚘⚘⚘⚘⚘ خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...) محصولات ارائه شده کاملا مورد تایید هست و با قیمت بسیار مناسب عرضه می شود آدرس کانال : https://eitaa.com/Tebbeahlebeit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا