با توجه به گرم شدن هوا و ماه مبارک رمضان این سکنجبین پیشنهاد خوبی برای روزه داران است
مواد لازم
شکر ۴۰۰ گرم
آب: یک لیتر
نعنا تازه تمیز شده: ۱۵۰ گرم
سرکه طبیعی: نصف تا یک لیوان (هر نوع سرکه چه سرکه سیب یا انگور فرقی نمیکند، فقط طبیعی باشد)
طرز تهیه
✍ابتدا همه مواد را در یک قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته شود تا با شعله ملایم آرام آرام بجوشد و به نصف برسد و قوامی مانند عسل پیدا کند.
سپس اجاق گاز را خاموش نموده و نعنا خارج شود.
محلول حاصله در کتب قدیم، «شیره منعنع» نام دارد.
✍حال بعد از حدود یک ربع که دمای محلول به ۷۰ تا ۸۰ درجه رسید، حسب نیاز و مشکل شخص یا بیمار، نصف تا یک لیوان سرکه طبیعی به این شیره اضافه میشود و خوب به هم زده تا قوام یکدست پیدا کند.
اگر سردی و رطوبت (بلغم) بر معده غلبه پیدا کند.
▫️تمایل به خوردن شیرینی
▫️حالت تهوع
▪️آروغ ترش
▪️نفخ شکم
▫️افزایش آب دهان به ویژه در زمان خواب
▫️سفیدی زبان و رنگ صورت
▪️سستی و بی حالی
▪️سفیدی ادرار
▫️و عدم تشنگی
▫️و تندی نبض در فرد ایجاد میشود.
مصرف غذاهای دیرهضم، درهم خوری، مصرف آب یخ و… غذاهای با طبع سرد هم موجب سوء هاضمه و سردی معده میشود.
عرق سوز شدن
🔹پودر بچه می تواند به درمان سوختگی ها و عرق سوز شدن هر ناحیه ای از پوست به شما کمک کند.
🔸برای این که از این روش استفاده کنید لازم است تا مقداری از پودر بچه را روی پوست آسیب دیده خود بریزید و برای چند ساعت آن بخش از پوست را نشویید.
🔹یادتان باشد که این پودرها نباید وارد چشم شما شود زیرا ممکن است حساسیت هایی را برایتان ایجاد کند.
🔸برای این ترکیب تنها نیاز به مقداری جوش شیرین و بلغور جوی دو سر و آب دارید.
این مواد را به خوبی با یک دیگر ترکیب کنید و آن را روی پوست آسیب دیده بمالید.
🔹بعد از گذشت نیم ساعت می توانید پوست خود را با آب ولرم بشویید و شاهد تاثیرات این ترکیب باشید
انچه درباره تخم مرۼ...
✍زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی)، کیفیت غذایی بسیار بالایی دارد و مواد خوب و سالم و خونی بسیار معتدل تولید میکند و فضولات کمی دارد.
🔸زرده تخم مرغ مقوی قلب و مغز و نیروی جنسی است.
🔹زرده تخم مرغ در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماری ها مفید است.
🔸مناسب ترین و زودهضم ترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ نیم برشت یا همان عسلی است.
🔹جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصاً در معده های ضعیف و رطوبی میشود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
تخم مرغ به شکل نیمرو یا املت و به طور کلی سرخ کردن تخم مرغ مناسب نیست، خاصیت غذایی کمتری دارد و از معده به زودی دفع میگردد، اما افراد لاغر یا کم اشتها ایرادی ندارد گاهی استفاده کنند.
با توجه به گرم شدن هوا و ماه مبارک رمضان این سکنجبین پیشنهاد خوبی برای روزه داران است
مواد لازم
شکر ۴۰۰ گرم
آب: یک لیتر
نعنا تازه تمیز شده: ۱۵۰ گرم
سرکه طبیعی: نصف تا یک لیوان (هر نوع سرکه چه سرکه سیب یا انگور فرقی نمیکند، فقط طبیعی باشد)
طرز تهیه
✍ابتدا همه مواد را در یک قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته شود تا با شعله ملایم آرام آرام بجوشد و به نصف برسد و قوامی مانند عسل پیدا کند.
سپس اجاق گاز را خاموش نموده و نعنا خارج شود.
محلول حاصله در کتب قدیم، «شیره منعنع» نام دارد.
✍حال بعد از حدود یک ربع که دمای محلول به ۷۰ تا ۸۰ درجه رسید، حسب نیاز و مشکل شخص یا بیمار، نصف تا یک لیوان سرکه طبیعی به این شیره اضافه میشود و خوب به هم زده تا قوام یکدست پیدا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
#سلام_امام_زمانم♥️
انتظار می کشیم
رسیدنت را ،
دیدارت را ،
دم زدن در هوایت را ...
چشم به راهیم
سرزدن آفتاب را ،
شروع سبز بهار را ...
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷