تغذیه و هلیکوباکترپیلوری
▪️مربا سفرجلی (به+ زنجبیل، سرکه سیب و عسل)
▫️سکنجبین سفرجلی
▪️نخود اب
▫️رب به یک قاشق مرباخوری بعد وعده غذایی
مصرف پروبیوتیکها (تعادل بین باکتریهای خوب و بد معده)
▪️گنجاندن روغن زیتون در برنامه غذایی
دمنوش شیرین بیان ( باعث کشتن باکتری نمی شود اما از چسبیدن باکتری به دیواره سلولی جلوگیری میکند)
▫️دمنوش عناب +شیرین بیان
▪️شیرین بیان +خاکشیر
▫️دمنوش آویشن+ ارگانو
▪️ترکیب پودرهای زیر به نسبت مساوی و مصرف یک قاشق چای خوری نیم ساعت بعد از نهار و شام (در صورت نداشتن منع مصرف/ بیشتر از دو هفته هم نشود)
تخم گشنیز + زیره سبز
انیسون+ رازیانه+ زیره سبز
بوی بد پا را با سرکه سیب نابود کنید !
✍🏻یک تشت را از آب گرم پر کنید و سرکه سیب به آن اضافه کنید، نسبت آب به سرکه باید ۴ به ۱ باشد. ۲۰ دقیقه پاهایتان را درون تشت بخیسانید و بعد از بیرون آوردن پاها از تشت، پاشنه پاهایتان را به آرامی سنگ پا بکشید. سرکه سیب هم پوست را نرم میکند و هم بوی بد پا را از بین میبرد
تدابیر حفظ سلامت گوش
▪️از پرخوری و مداومت در مصرف غذاهای غلیظ و بخارانگیز مانند هلیم، عدس، کلّهوپاچه، پیاز، سیر، تره، بادنجان و باقلا پرهیز شود.
از پرخوابی، بیداری زیاد و افراط در نزدیکی جنسی دوری شود.
▫️تا جای ممکن از حرکت در دود و گردوغبار پرهیز شود.
▪️از داخلکردن اشیای خارجی به گوش (مانند گوشپاککن و آب) خودداری گردد.
از صداهای ترسناک و خیلیبلند مانند گوشدادن به موسیقی با صدای بلند خودداری شود.
تشنگی بیش از حد نتیجه زیاده روی در مصرف نمک
✍🏻سدیم موجود در نمک به تعادل مایعات در بدن کمک میکند. هنگامی که نمک زیاد میخورید، بدن شما به مایعات بیشتری نیاز دارد تا به کمک آن سیستم بدن شما پاکسازی شود تا عضلات و سایر اندامها بتوانند به درستی کار کنند این روش بدن شما برای اصلاح نسبت سدیم به آب است و نوشیدن آب بهترین راه برای برگرداندن شرایط به حالت عادی است.
به یاد داشته باشید که عدم نوشیدن آب کافی بدن شما را مجبور به بیرون کشیدن مایعات از سلولها میکند و باعث دهیدراته شدن بدن میشود.
🔸خواص رب انار از آب آن قوی تر است. انار ترش، موجب تسکین فشار خون و صفرا شده و لذا در کسانی که فشارخون دارند مفید است، همچنین مانع صعود بخارات معده به مغز شده و لذا خوردن آب انار ترش که کمی نان سنگگ در آن ترید کرده باشند در کسانی که سردرد از نوع مشارکت معده دارند موجب رفع سردرد می شود. رب انارترش و شیرین، موجب تسكين تشنگی مفرط و کاهش تب و استفراغ، رفع ویار خانم های باردار، نیکویی رنگ رخسار و دفع غم و اندوه می شود. مضمضه جوشانده آب انار موجب تقويت لثه و آشاميدن آن جهت بی اختیاری ادراری (سلس البول) مفید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه نوجوانان و جوانان
👈حتما برای صبحانه از آب میوه های طبیعی و سبزیجات استفاده کنید
👈کمبود ویتامین می تواند باعث کاهش رشد و خستگی شدید مغز شود
با کمک لیمو ترش و زنجبیل وزنتان را کاهش دهید
🔸نوشیدن آب گرم حاوی آبلمیوی تازه هنگام صبح، گزینه ای مناسب برای سمزدایی بدن، چربی سوزی و دریافت ویتامین C و آنتی اکسیدان های دیگر است.
🔸نوشیدن آب گرم همراه با آبلمیو و زنجبیل افزایش اندک دمای بدن را به همراه خواهد داشت و موجب چربی سوزی می شود.
🔸همچنین، این نوشیدنی میتواند به کاهش التهاب، تسکین دردهای معده، و تسکین یبوست کمک کند
نکات مهم در پیشگیری از میکروب معده
بهداشت و شست و شوی مواد غذایی به خصوص دستها حرف اول را در پیشگیری از ابتلاء میزند. پس:
🔸دستها را قبل از غذا و بعد از توالت حتماً بشویید.
مواد غذایی را خوب بپزید.
🔹آب را از یک منبع تمیز و مطمئن بنوشید (خصوصا در حین سفر).
🔸میوه ها و سبزیجات را به خوبی بشویید و ضدعفونی کنید.
🔹در صورت شدت بیماری، از مصرف خام سبزیجات و میوهها پرهیز کنید و آنها به صورت آبپز یا بخار پز و به شکل کمپوت مصرف نمایید
از مصرف غذاهای تند، الکل و سیگار بپرهیزید
از استرس دوری کنید.
🔸از مصرف کافئین، نوشیدنیهای گازدار، ترشیها و شورها، غذاهای پرادویه،غلات کم فیبر و غذاهای سنگین و دیرهضم بپرهیزید یا به ندرت مصرف نمایید.
مضرات پوست مرغ برای سیستم ایمنی بدن !
پوست مرغ دارای اسید چرب اشباع و کلسترول زیادی است و کالری بالایی دارد بنابراین سبب اضافه وزن و بیماری های خطرناک دیگری خواهد شد.
برای سالم نگه داشتن جوجه ها در حال رشد داروهای آنتی بیوتیکی، را به صورت مکمل به آنها تزریق می کنند. این آنتی بیوتیک ها در پوست مرغ ذخیره می شود و مصرف این قسمت از مرغ سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن خواهد شد.
🔻دنبال مرغ درشت نباشید
🔸مرغ درشتی که در اثر مصرف آنتیبیوتیک به بالای 2 کیلو میرسند و سلامت آنها جای تردید دارد.
🔸متاسفانه فرهنگ مصرف مردم کشورمان به این شکل است که مرغهای درشتتر را میپسندند و این امر باعث طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ میشود.
🔸طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ، میزان آنتی بیوتیک مصرفی را افزایش میدهد. مرغهایی با وزن 1600 تا 2000 گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دورهٔ پرورش هم بایستی 45 روز باشد. مرغهایی که بیشتر از این مدت پرورش مییابند و درشتتر میشوند احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیادتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قفس خیال تو، تکیه زنم به انتظار
تا که تو بشکنی قفس، پر بکشم به سوی تو
✨اللهم عجل لولیک الفرج💚
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌🕊
از فتنه ها و وسوسه های زیاد شهر
اِنّی أعوذُ بِالحَرم شاه کربلا فقط✋️
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله❤️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•