فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
کلم سفید نصف عدد
کلم بنفش نصف عدد
🥕هویج ۳ عدد متوسط
خیارشور ۴ عدد متوسط
🥓ژامبون ارگانیک ۱۰۰ گرم
🫛نخود فرنگی به میزان دلخواه
🌽ذرت به میزان دلخواه
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس:
سس مایونز به مقدار دلخواه
ماست به میزان دلخواه ( کمتر از سس باشه که طعمش غالب نشه)
لیمو ترش تازه🍋 ( نصف عدد) یا آبلیمو
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه به مقدار 🧂لازم
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
کلم بنفش و سفید رنده کنید بعد هویج🥕 رو با رنده درشت رنده کنین که تو سالاد آب نندازه.
حالا کلم سفید، کلم بنفش، هویج🥕، نخود فرنگی🫛 بخارپز شده، ذرت 🌽بخار پز شده، ژامبون خرد شده و خیارشور نگینی خرد شده رو با هم میخلوط میکنیم برای سس هم مواد رو باهم مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#یه_ساندویچ_جذاب
ی پیاز بزرگ🧅 رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ🍄 اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه🫑 نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک🧂 اضافه کردم.
برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو🍋 نمک🧂 و فلفل همرو مخلوط کردم و سرو کردم
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#کیک_تخم_خرفه
مواد لازم
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
روغن مايع1ليوان
شير1ليوان
رنده پوست ليمو1ق غ
آبليموچند قطره
تخم خرفه3ق غ
آرد2ليوان
بكينگ پودر 1ق م
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد
اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان💝
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی فوری🍰•
هم سادس هم خیلی خوشمزه🤌🏻🧡
مواد لازم:
~خمیر کروسان یا هزارلا ۱ بسته
~کره ۲۵ گرم
~زرده تخم مرغ برای رو مال
~خامه قنادی
~میوه دلخواه برای تزئین
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#برق_انداختن_ظروف_مسی
تجربه #کدبانو
ارسالی از اعضای کانال 👆🌹
من خیلے مس دوست داشتم کلے میخریدم مشکلم این بود زود سیاه میشه ...
از یک ظرف فروش سوال کردم روشی دادن که ظرفام دیگه سیاه نمے شه👇
ماست چکیده کیسه ای محلے ترش یکم میزنن ب ظرف هاے مسے ، بعدش میزارن گوشه...
۱۰ دقیقه بعد با دستمال نمناڪ تمیز میکنم مثل روز اولش میشه 😍
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده خلاقانه☺️
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند عکاسی 📸
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزشی نقاشی👩🏻🎨
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#نیمروی_قالبی_فلفل_دلمه ای
🍳مواد لازم :
🔻فلفل دلمه ای 1 عدد🫑
🔻تخم مرغ 3 عدد🥚
🔻گوجه فرنگی 1 عدد🍅
🔻کره یا روغن به مقدار لازم🧈
🔻نمک و فلفل به مقدار لازم🧂
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
مراحل تهیه:
گوجه 🍅و فلفل دلمه ای🫑 را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره🧈 بریزید. حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید.اجازه دهید گوجه گرم شود. سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ🥚 بشکنید و نمک و فلفل🧂 بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ). سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تندوری😍😋
دو سه تا ران مرغ
سه ق غ ماست
دو ق غ آبلیمو
یک ق غ کره به دمای محیط رسیده
یک ق غ ادویه تندوری
یک ق غ پودر تخم گشنیز
یک ق غ پول بیبر
یک ق م فلفل سیاه
یک ق چ پودر لبو
یک ق چ نمک
عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید
#ادویه_تندوری
پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک😍😋
مواد لازم :
پتی بور ۱ بسته
کره ۷۵ گرم
شکلات تختهای ۱/۴ پ
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
ژلاتین ۱.۵ ق غ
آب ۱/۴ پ
توت فرنگی
نوتلا
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری شکم پر😋😍
مواد لازم :
پنیر خامهای ۲ ق
پنیر پارمزان ۲ ق
جعفری خورد شده
سیر ۳ عدد
قارچ
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقیب سرسخت کشک و بادمجون 😋
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_سیب
روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن چندتا نکته داره لواشک رو نذارید زیاد جلوآفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شدمیتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بدون_پخت😍😋
خمیر شیرینی :
پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه )
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی :
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰
برای پرکردن حفره :
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه
سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این معجون طعمش بابیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍
بستنی
موز
خامه
گردو
پودرقهوه ، عسل ، کنجد ، پودرنارگیل ، مغزیجات
✅از پودر قهوه حتما استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه ، سنتی یا قنادی استفاده کنید
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#اسموتی_زنجبیل
🔸مواد لازم
▫️پرتقال : یک عدد🍊
▫️موز : نصف🍌
▫️یخ : به مقدار لازم🧊
▫️عسل : دو قاشق چایخوری🍯
▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چایخوری سرخالی🫚
▫️ماست سون کاله : نصف فنجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔸طرز تهیه
برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوطکن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمیخواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فست فود فوری😋•
قول میدم مزهش غافلگیرت کنه🤌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تو شیشه!😍😋
مواد لازم:
۱ دونه شیشه🫙
۱ دونه جوجه 🐥
نمک وفلفل سیاه🌶🧂
تخم گشنیز🪴
برگ بو🍃(من یادم رفت بزنم ولی)
روغن زیتون🫒
سس مایونز🥣
سس خردل🥣
خیارشور🥒
گوجه فرنگی🍅
فلفل دلمه ای🫑
پیاز قرمز یا سفید🧅
نون باگت🥖(مناز نون چاپاتا استفاده کردم)
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری😌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری👩🏻🎨
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 10مدل از خوشمزه ترین سالادای مجلسی رو آوردم
۲-سالاد سزار :کاهو، سینه یا فیله ی مرغ ،پودر سوخاری پانکو، آرد گندم ، تخم مرغ، پنیر موزارلای مدادی ،نان_تست، کره ،سیر له شده نمک و فلفل سیاه و سس خردل
سس:زرده تخم مرغ ۱ عدد( قابل حذف )سس مایونز ۳ ق غ،سس خردل ۱ ق غ ،سرکه بالزامیک ۱ ق غ ،آب دو ق غ ،پنیر پارمسان ۱ ق غ، نمک و فلفل
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو