11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشف پیکرهای مطهر ۲ شهید دوران دفاع مقدس در منطقه شلمچه
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
یاد همه شهیدان بخون خفته گمنام همیشه جاودان
هدیه محضر همه شهدا صلوات
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
#قالب_یخ
#ازلسان_مادر_معزز
#شهید_دفاع_مقدس
#احمد_فصیحی
یکی از فرماندهان احمد یک روز پدرش را می بیند و می گوید: احمد آقا خیلی تو جبهه پسر دلاور و نترس و شجاعی بود. در یکی از عملیاتها ما در کانالی بودیم که دیوار کوتاهی داشت و باید بصورت خمیده راه می رفتیم و کسی جرات نداشت سرش را بلند کند چون در تیر رس دشمن بودیم و هوا خیلی گرم بود و بچه ها تشنه بودند. احمد رفت یک قالب یخ را بر دوشش گذاشت و آورد و با همان قالب یخ مسیر کانال را خمیده طی کرد تا آن قالب یخ را بدست بچه های رزمنده برساند.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
تا شما را تحویل عراقی ها ندهم،برنمی گردم.
محمد لاغرتر از قبل شده بود.چفیه ای که روی سرش پیچیده بود،زردی چهره اش را کمی پنهان می کرد.
_باباجان! اینجا چی می خورید؟
_نگران نباشید بابا!این جا هیچی که نباشد،ماهی که هست.
از همرزم های محمد شنیده بودم:«آذوقه دارد تمام می شود.محمد یک هفته است غذای مفصلی نخورده.»
انجمن اسلامی بازاریان آمل در اعزام این بارشان،با خودشان آذوقه ی فراوانی آورده بودند تا به بچه های رزمنده تحویل دهند.اسکناس هزار تومانی را از جیبم درآوردم و به محمد دادم.او با قدردانی از من،آن را گرفت و بوسید و بعد در جیب پیراهنش گذاشت.کمی بعد همراه با محمد،من و همراهانم سوار قایق موتوری شدیم و داخل نی زارهای هور به جلو حرکت کردیم،دقایقی پیش رفتیم.گفتم:
_پسرم!برگردیم.
محمد به شوخی گفت:
_برگردیم؟ من تا شما را تحویل عراقی ها ندهم و جایزه نگیرم برنمیگردم.
یک ساعت بعد که برگشتیم،هنوز از جسارت پسرم در عجب بودم.ما تا مرز خطر پیش رفته بودیم،بدوم اینکه محمد کوچکترین واهمه ای از خود نشان بدهد.
دوستانش می گفتند:
_محمد سرِ نترسی دارد..
#شهیدمحمدتیموریان
#فرماندهگردانیارسولاللهلشکر۲۵کربلا
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
هوای این روزای.mp3
9.49M
هوای این روزای من هوای مشهده
#میلاد_نور_مبارک💐
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
23.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️
🎥 #مستند_شهیدانه
🎞 #افلاکیان_اصفهان (۵)
💠 #مدافع_حرم
🌷 #شهید_عبدالمهدی_کاظمی
🇮🇷 از #اصفهان
•┈•••✾🌷🕊🌷✾•••┈•
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
20.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️
🎥 #مستند_شهیدانه
🎞 #افلاکیان_اصفهان (۶)
💠 #مدافع_حرم
🌷 #شهید_حاج_حسین_رضایی
🇮🇷 از #اصفهان
•┈•••✾🌷🕊🌷✾•••┈•
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
#منتظران_ظهور🇮🇷🇵🇸
نگاهت آبروی روزگار است
نباشی، سهم دلها انتظار است
چو آيی با سبدهای طراوت
تمام فصلها، فصل بهار است
#یا صاحب_الزمان_ادرکنی💐
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
حضور امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم بزرگداشت ناو دنا و ناومکران در ناوگروه ۸۶ که کره زمین را دور زده ومجدد به پایگاه دریایی خود مراجعت کردند .
نمایشگاه کتاب مصلی
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
شاید هیچ کدام از بچه های امروزی ندانند بایندر کیست. شاید حتی وقتی از بزرگترها بپرسیم، ندانند موسس نیروی دریایی ارتش ایران، همین قهرمانی است که قرار است تصویرش روی جلد دفترهای دانش آموزان منتشر شود.
قهرمانی که در حمله نیروهای متفقین در جریان جنگ جهانی دوم به جنوب ایران و درخلیج فارس به شهادت رسید.
پدر نیروی دریایی نوین ایران
«بایندر» شاید برای انها که اهل گیم و تماشای تلویزیون هستند، زیاد ناآشنا نباشد. به ویژه انهایی که بازی ایرانی «نجات بندر» را می شناسند و انهایی که فصل اول سریال »درچشم باد» را دیده اند. ان جا که همزمان با حمله نیروهای متفقین به ایران در شهریور 1320، روایت مقاومت قهرمانانه چندتن از سربازان شجاع ارتش ایران در بندرانزلی را در مقابل هجوم هواپیماهای روسی دیدند. هجومی که به شهادت «یدالله بایندر» انجامید. کسی که برادر فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران بود و به فاصله یک روز پس از شهادت برادر بزرگترش در جنوب ایران، در بندر انزلی به شهادت رسید. حکایت «غلامعلی بایندر» اما حکایت دیگری است.
غلامعلی بایندر فرزند دوم مرحوم علی اکبر بایندر ( پدر سه شهید) متولد سال 1277 هجری شمسی در تهران بود. خانواده اواز تیره ترکان آق قویونلو (بایندریان) بودند. غلامعلی تحصیلات متوسطه خود را در مدرسه دارالفنون به پایان رساند و در سال سال 1299 خورشیدی از مدرسه نظام مشیرالدوله با درجه ستوان دومی فارغ التحصیل شد. شجاعت و رشادت او آن قدر زبانزد بود که رسیدگی به غائله «اسماعیل آقا سیمیت قو» را به او سپردند و او برای خواباندن این غائله و درپی آن شجاعت مثال زدنی در نبرد با متجاوزان روس در شمال کشور و امن کردن مازندران، نشان «ذوالفقار 4» گرفت. نشانی که بالاترین نشان ارتش ایران بود.
بایندر چندسالی را هم در دانشگاه جنگ فرانسه گذراند تا پس از بازگشت به ایران، فرماندهی هنگ توپخانه لشگر یک مرکز را به عهده بگیرد. پس از آن هم ماموریت آموزش نیروهای ارتش ایران برای تشکیل نیروی دریایی به اوسپرده شد و او با حدود 2 هزار سرباز به ایتالیا رفت و پس از پایان دوره آموزش و خرید ناوهای جنگی از ایتالیا، نیروی دریایی نوین ایران را در خلیج فارس پایه ریزی کرد.
سال 1315 بود که بایندر به درجه «ناخدا یکم» رسید. درجه ای که برای اولین بار یک نفر در ایران موفق به گرفتنش می شد و 4 سال بعد، درجه دریادار یکمی روی شانه های اونشست تا بالاترین مقام نیروی ادریایی ارتش ایران شود.
پاداش شجاعت
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران ، وقتی حمله یکپارچه ارتش متفقین از شمال و جنوب ایران را درجنگ جهانی دوم دید، میز فرماندهی را رها کرد و به خط اول جنگ رفت. جنگی نابرابر که ارتش متفقین، بر کشور بی طرف ایران در جریان جنگ جهانی دوم تحمیل کردند.
با حمله کشتی های انگلیسی به خلیج فارس، بایندرعلاوه بر مسئولیت فرماندهی نیروی دریایی، به سمت فرماندهی کل منطقه جنوب خوزستان نیز منصوب شده بود و تیپ مستقل مرزی را نیز تحت امر داشت.
در ساعت 4 بامداد سوم شهریور ماه 1320 با شنیدن صدای انفجار ،با سرعت از منزل خارج و با استفاده از قایق موتوری و زیر آتش مسلسل نیرو های متجاوز خود را به مقر فرماندهی رسانده و پس از صدور دستورات لازم به افسران ستاد و فرماندهان به تلگراف خانه رفته و گزارش وقایع و هجوم نیرو های انگلیسی را به تهران و اهواز مخابره کرد . آنگاه با حضور در قرار گاه مرزی عده ای را مامور مقاومت در برابر مهاجمین کرده و خود که مسلح به یک قبضه برنو بود به همراه سروان ولی الله مکری نژاد معاون فرمانده گردان هنگ هشت توپخانه ، با اتومبیل و از راه خشکی عازم خرمشهر شدند. تا ستاد فرماندهی عملیات را در منطقه حفار ( که از لحاظ نظامی موقعیت مناسبی داشت و بیش از دو قبضه توپ 105 م.م و گروهی سرباز در انجا مستقر بودند) تشکیل دهد. اما چند دقیقه ای بعد از حرکت با نیروهای انگلیسی مواجه و در حین مقاومت و جنگ و گریز با آنان با رگبار مسلسل متجاوزین در حوالی پاسگاهی در نزدیکی بی سیم خرمشهر به شهادت رسید.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398