💠 طلیعه نهضت
▫️ در پانزدهم خرداد 1342 هجری شمسی قیامی به پا شد كه آن قیام، #روشنگر_انقلاب بود و رهبر انقلاب (رضوان الله تعالی علیه) آن قیام را به خوبی ترسیم كرد؛ آن كس كه این قیام را به پا كرد، قیم این قیام و مفسر این قیام است.
▫️ چهار ركن، #پانزدهم_خرداد را ترسیم كرد:
1️⃣ زمانش عاشورا بود كه سخنرانی امام در عصر عاشورا زمینه این قیام را در دوازدهم محرم كه پانزدهم خرداد بود فراهم كرد.
2️⃣ زمین و مكان هم مهد فقاهت یعنی مدرسه فیضیه بود.
3️⃣ ركن سوم این است كه بنگرید شهدای پانزدهم خرداد از چه گروه بودند، لوح قبور #شهدای_پانزده_خرداد را ببینید كه آیا غیر مسلمان در این قیام حضور داشت یا همه مسلمان و ارادتمندان عترت طاهره بودند, هیچ غیر مسلمانی در این قیام سهمی نداشت.
4️⃣ رکن چهارم آن است که وقتی از لوح قبورشان فهمیدید اینها شیفتگان عترت طاهره بودند, زندگی داخلی اینها را بررسی كنید كه از قشر مُسرِف و مُترَف بودند یا از طبقه محروم و مستضعف.
▫️ با بررسی این اضلاع چهارگانه روشن می شود كه در پانزدهم خرداد #عاشورا جلوه كرد، #فیضیه ظهور كرد، #مسلمان_ها عمل كردند و #محرومین به پا خاستند؛ ما وامدار مكتب و مَدرَس و مسلمین و محرومانیم.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 خطبه های نماز جمعه
تاریخ: 1371/03/15
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 339
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 اهمیت صله رحم
... در روايتي ديگر درباره اهميت آن از امام رضا (علیه السلام) نقل شده كه خدا سه چيز را قرين سه چيز ساخت: به نماز و زكات فرمان داد، پس هركس زكات نپردازد نمازش پذيرفته نيست و به شكر خدا و والدين امر كرد، پس هركس شكر والدين را به جا نياورد شكر خدا نكرده است و به تقواي الهي و صله رحم فرمان داد، پس هركس صله رحم نكند تقواي الهي را رعايت نكرده است.[1]
[1] . إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَ بِثَلاثَةٍ مَقْرُونٍ بِهَا ثَلاثَةٌ أُخْرَي: أَمَرَ بِالصَّلاةِ وَ الزَّكَاة، فَمَنْ صَلَّي وَ لَمْ يُزَكِّ لَمْ تُقْبَلْ مِنْهُ صَلاتُهُ وَ أَمَرَ بِالشُّكْرِ لَهُ وَ لِلْوَالِدَيْنِ، فَمَنْ لَمْ يَشْكُرْ وَالِدَيْهِ لَمْ يَشْكُرِ اللَّهَ وَ أَمَرَ بِاتِّقَاءِ اللَّهِ وَ صِلَةِ الرَّحِمِ، فَمَنْ لَمْ يَصِلْ رَحِمَهُ لَمْ يَتَّقِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَل (كتاب الخصال، ص156).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 233
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ستاریت الهی
🔹یك بیان نورانی از #امام_سجاد_سلام_الله_علیه در دعای «ابوحمزه ثمالی» است که عرض می كند خدایا! اگر ما در «عَلَن» گناه می كنیم و خودمان را از مردم حفظ می كنیم ولی از شما حفظ نمی كنیم، نه برای آن است كه ـ معاذ الله ـ شما نمی بینید یا ما خیال می كنیم که شما نمی بینید، اینطور نیست! ما از مردم خودمان را حفظ می كنیم، برای اینكه آنها همین كه دیدند آبروی ما را می برند؛ امّا تو با همه اِشرافی كه داری، می بینی و #پرده_پوشی می كنی؛ ما به این جهت است كه گاهی اوقات، خودمان را آلوده می كنیم، برای آن نیست كه ـ معاذ الله ـ شما نمی بینید؛ نه، شما می بینید و ستّار هستید و با ستّاری با ما رفتار می كنید.
🔹 این دیدی است كه اگر كسی با این دید نگاه كند، #امید_توبه هست و این شخص یك روز برمیگردد؛ امّا اگر كسی ﴿ظَنُّكُمُ الَّذی ظَنَنْتُمْ بِرَبِّكُمْ﴾ كه گمان می کند ـ معاذ الله ـ اصلاً «الله» نمی بیند، پایان کار او همان ﴿یوْمَ یحْشَرُ أَعْداءُ اللَّهِ إلَیَ النّار﴾ است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه فصلت جلسه 11
🆔 @a_javadiamoli_esra
دهه کرامت یعنی نشر فرشته خویی/ فرشته آن است که نه بیراهه می رود و نه راه کسی را می بندد
🔸 ایام #دهه_کرامت یادآور ساختار خلقت ماست؛ خدا ما را کریم آفرید و درس کرامت به ما آموخت.
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
دهه کرامت یعنی نشر فرشته خویی/ فرشته آن است که نه بیراهه می رود و نه راه کسی را می بندد
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی: ایام #دهه_کرامت یادآور ساختار خلقت ماست؛ خدا ما را کریم آفرید و درس کرامت به ما آموخت. در قرآن کریم ذات أقدس الهی، ملائکه را با عنوان کرام و کریم ستود؛ در قرآن فرمود: ﴿لَقَدْ كَرَّمْنا بَنی آدَم﴾ ساختار خلقت انسان، به گونه ای است که باید فرشته شود.
🔸 در سوره مبارکه «أنبیا» فرمود: ﴿بَلْ عِبادٌ مُكْرَمُونَ ٭ لا یسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ﴾، آن که در #هسته_مرکزی_عقل_و_عدل است، کریم است. این آیه سوره «انبیا» فرشتهها را از آن جهت کریم میداند که نه قبل از حکم خدا حرکت میکنند و نه دنبال می افتند بلکه با حکم خدایند.
🔸 معظم له خاطرنشان کردند: نمونه ای از کرام در «زیارت جامعه کبیر» در وصف ائمه (علیهم السلام) هم آمده است، در #زیارت_جامعه در پیشگاه ائمه (علیهم السلام) عرض می کنیم اینها ﴿بَلْ عِبَادٌ مُّكْرَمُونَ ٭ لا یسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ﴾. همان وصفی که خداوند برای فرشتهها ذکر می کند و در قرآن ذکر شد، در «زیارت جامعه» وجود مبارک #حضرت_هادی_سلام_الله_علیه برای ائمه (علیهم السلام) ذکر میکند.
🔸 اگر این هفته یا این دهه، #دهه_کرامت است؛ یعنی نشر #فرشته_خویی. فرشته آن است که نه بی راهه می رود و نه راه کسی را می بندد و خدا ما را برای اینکه فرشته خوی بشویم، خلق کرد. فرمود شما باید کریمانه زندگی کنید و کریمانه به سر ببرید. کریم نه بی راهه می رود و نه راه کسی را می بندد. در بیانات نورانی قرآن کریم که ما را به کرامت ستود، فرمود فرشته اصلاً برای شما خلق شده است، در خدمت شما هستند، اینها کرام کریم هستند: ﴿إِنَّ عَلَیكُمْ لَحافِظینَ ٭ كِراماً كاتِبینَ﴾؛ ما #کرامت را در حرم امن شما قرار دادیم تا شما کریم بشوید. این راه، راه اصلی ماست و اگر کسی فرشته نشد، محروم است، اصلاً حرام را حرام گفتند، برای اینکه انسان را از کرامت محروم می کند.
🔸 تمام تلاش و کوشش #قرآن_و_عترت این است که ما طاهر و فرشته باشیم. آن وقت کشور، کشور امنی است که ابداً احدی قدرت ندارد به این کشوری که ما در پیشگاه شهدای آنها عرض می کنیم: «طِبْتُمْ وَ طَابَتِ الْأَرْضُ الَّتِی فِیهَا دُفِنْتُمْ» زیانی برساند.
لینک مطلب:
http://news.esra.ir/
https://b2n.ir/w56820
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
https://b2n.ir/h14789
تاریخ: 1398/04/13
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
پیام تسلیت حجت السلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی به مناسبت ارتحال حجت الاسلام و المسلمین دعایى
▫️ او انسانى با بنیانى فولادین، باورى راسخ و در میدان عمل محكم و استوار، صاحب فكر و اندیشه در عین ذكاوت و خردمندى بود.
▫️ شرح صدر و سینه دریایى او، همه را در خود جاى مى داد.
▫️ تلاش طاقت فرسا و بى تاب كننده اى را براى كنار هم نهادن دل ها و نزدیك نمودن قلب ها داشت.
👇👇👇👇
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
پیام تسلیت حجت السلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی به مناسبت ارتحال حجت الاسلام و المسلمین دعایى
انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال أسف بار روحانى گرانمایه، جناب حجت الاسلام والمسلمین آقاى سید محمود دعایى بار گرانى است كه باور و تحمل آن بسیار سخت و دشوار است.
او انسانى با بنیانى فولادین، باورى راسخ و در میدان عمل محكم و استوار، صاحب فكر و اندیشه در عین ذكاوت و خردمندى بود. فروتنى، ادب، مرام و منش ایشان، وی را ممتاز، فرید و وحید ساخته؛ چهره بى بدیلش را براى همه عزیز و ستودنى گردانیده بود.
شرح صدر و سینه دریایى او، همه را در خود جاى مى داد؛ گویا تنها مظهر جمال حق بود و جلالش را به صاحب جلالت و كبریائى حق سپرده بود.
انقلابى بودن را در گستره رحمتِ بارى و جذب همگان به آغوش رأفت حق مى دید؛ براى مظلومیت انقلاب، ایران و ایرانى گریان بود اما سعى بر خندان داشتن آنان داشت. شگفتى در این است كه چگونه فردى از منطقه بغضاء و دشمنى بدر آید اما براى بهشت دوستى فرش محبت بگستراند!
تلاش طاقت فرسا و بى تاب كننده اى را براى كنار هم نهادن دل ها و نزدیك نمودن قلب ها داشت؛ آثار و مفاخر را به خوبى مى شناخت و سعى در حفظ و احیاى همه جانبه آنان می نمود.
امید است خصال نیكو و سیره زیباى او در بین همگان خصوصاً مدعیان و متولیان سیاست، فرهنگ، هنر و دیانت بگسترد و «مؤسسه محترم اطلاعات» همچنان بر مشى و مرام او كه جریان فكرى بى بدیلى است پایدار بماند.
از درگاه الهی مسألت می شود روح او كه در سالروز رحلت مقتدایش امام خمینى (ره) و شهیدان والا مقام حادثه پانزده خرداد، به پرواز در آمد تا در سِلك مرزوقین نزد باری تعالى باشد، از مرتبت رضوان الهى برخوردار و همه بازماندگان از قدح صبر و جام رضا بهره مند باشند.
مرتضی جوادی آملی
16 خرداد 1401
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
مروری بر اخبار و فعالیت های ماهانه بنیاد اسراء؛ اردیبهشت ماه
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به همت اداره روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد اسراء، ماهنامه اسراء که مروری است بر اخبار و فعالیت های ماهانه بنیاد اسراء (شماره 5، اردیبهشت ماه 1401) آماده و منتشر شد.
برای مشاهده این شماره اینجـــــــــا را کلیک نمایید
https://b2n.ir/h62038
#بنیاد_بین_المللی_علوم_وحیانی_اسراء
#ماهنامه
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 340
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 اهمیت صله رحم
... رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: همهٴ امّتم را از حاضر و غايب و به آنان كه تا روز قيامت در صلب مردان و رحم زنان هستند سفارش مي كنم به صلهٴ رحم، اگرچه يك سال راه [ميان آنان فاصله] باشد و اين از دين اسلام است.[1].
[1] . أُوصِي الشَّاهِدَ مِنْ أُمَّتِى وَ الْغَائِبَ مِنْهُمْ وَ مَنْ فِى أَصْلابِ الرِّجَالِ وَ أَرْحَامِ النِّسَاءِ إِلَي يَوْمِ الْقِيَامَةِ أَنْ يَصِلَ الرَّحِمَ وَ إِنْ كَانَتْ مِنْهُ عَلَي مَسِيرَةِ سَنَةٍ، فَإِنَّ ذَلِكَ مِنَ الدِّين (الكافى، ج2، ص151).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 233
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 وَجه جاوید
🔹 «وجه الله» از گزند زوال و تغیر و دگرگونی مصون است؛ هر كاری كه لوجه الله باشد می ماند. در قرآن كریم هرگز سخن از این مطلب به میان نیامده كه خدا باقی است، چون خدا ذاتش بالاتر از آن است كه در معرض توهّم باشد، هر جا سخن از بقاست سخن از #وجه خداست، #فیض خداست و #اسمای_حسنای_الهی است؛ فرمود: ﴿كُلُّ مَنْ عَلَیهَا فَانٍ ٭ وَیبْقَی وَجْهُ رَبِّكَ﴾ یك، ﴿كُلُّ شَیءٍ هَالِكٌ إِلاّ وَجْهَهُ﴾ این دو، نه «كل شیء هالك الا هو».
🔹 ذات اقدس الهی كه اصلاً در معرض این توهم نیست؛ #وجه_خدا و آن لطف ممتاز الهی زوال پذیر نیست. اگر كسی كاری را لوجه الله كرد می ماند؛ آنچه در سوره مباركه «انسان» آمده است این است كه #اهل_بیت فرمودند: ﴿إِنَّمَا نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللّهِ﴾؛ چون لوجه الله اطعام كردند این كار مانده است و اهل بیت هم برای #ابد می مانند. درست است كه ما به آن مقام برتر نمی رسیم ولی می توانیم راهی راه اینها باشیم و #در_حد_خود نمیریم و باقی باشیم.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار مسئولین بزرگداشت سوم خرداد با حضرت استاد
تاریخ: 1386/02/15
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 قلعه توحید
🔸 امام رضا (علیهالسلام) فرمود: «لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی»؛ كسی كه در #دژ_توحید قرار گرفت نه چیزی را از دست داده است تا غمگین باشد و نه چیزی را از دست می دهد تا هراسان باشد.
#دهه_کرامت
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 کتاب ولایت در قرآن، ص47.
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 341
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 آثار صله رحم
پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هركس از تأخیر اجل و گسترش روزی خود خوشحال می شود پس از خدا پروا كند و صله رحم كند[1]؛ همچنین فرمود: كسی كه از عمرش جز سه سال نمانده باشد با صلهٴ رحم، خدا عمرش را به سی و سه سال امتداد می بخشد.[2] در روایتی دیگر فرمود: هركس برای من یك عمل را ضمانت كند من برایش چهار چیز را ضمانت می كنم: هر كس صلهٴ رحم كند خدا او را دوست بدارد و روزی وی را گسترش دهد و عمرش را فزونی بخشد و او را به بهشتی درآورد كه وعده داده است.[3]
[1] . وَ مَنْ سَرَّهُ أَنْ ینْسَأَ لَهُ فِى عُمُرِهِ وَ یوَسَّعَ لَهُ فِى رِزْقِهِ، فَلْیتَّقِ اللَّهَ وَ لْیصِلْ رَحِمَه (الزهد، ص39).
[2] . إِنَّ الْمَرْءَ لَیصِلُ رَحِمَهُ وَ مَا بَقِىَ مِنْ عُمُرِهِ إِلاّ ثَلاثُ سِنِینَ فَیمُدُّهَا اللَّهُ إِلَی ثَلاثٍ وَ ثَلاثِینَ سَنَةً (تفسیر العیاشی، ج2، ص220).
[3] . قال رسول اللهص: مَنْ ضَمِنَ لِى وَاحِدَةً ضَمِنْتُ لَهُ أَرْبَعَةً: یصِلُ رَحِمَهُ فَیحِبُّهُ اللَّهُ تَعَالَی وَ یوَسِّعُ عَلَیهِ فِى رِزْقِهُ وَ یزِیدُ فِى عُمُرِهِ وَ یدْخِلُهُ الْجَنَّةَ الَّتِى وَعَدَه (عیون اخبار الرضا ع ج2، ص37).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 234
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 سخن و کردار
🔹 یك وقت است بحث در #مسائل_علمی است، در مسائل علمی «انْظُر اِلی ما قالَ»؛ اما یك وقت است مسائل #سیاسی است مسائل #حقوقی است مسائل #اجرایی است، مسائل اجرایی و حقوقی و امثال اینها كه مسئله ریاضی و فلسفی نیست كه شما بگویید «انْظُر اِلی ما قالَ». در مسائل فلسفی در مسائل حكمی در مسائل ریاضی در اینگونه از امور «انْظُر اِلی ما قالَ» یعنی هر چه گوینده گفت، حالا گوینده هر كسی میخواهد باشد، مطلب علمی که كار به گوینده ندارد.
🔹 اما یك وقت شعار #سیاسی است، شعار #اجتماعی و #عملی است كه پای عمل و مردم و اینها در میان است، اینجا هم «انْظُر اِلی ما قالَ» هم «انظر الی من قال»؛ یعنی هم شعار كاندیدایتان را ببینید هم شعاردهنده را ببینید، زیرا ممكن است كسی شعاری بدهد ولی طور دیگر اراده كند: «كَلِمَةُ حَقٍّ یرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ».
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه یوسف جلسه 50
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 انسان باید کریمانه زندگی کند / نه اهل افراط باش، نه تفریط
🔸 حضرت امیر (عليه السلام) به امام حسن (عليه السلام) فرمودند «كُنْ سَمْحاً وَ لَا تَكُنْ مُبَذِّراً»؛ یعنی #کریمانه_زندگی_کن! نه اهل #افراط باش، نه #تفریط.
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 انسان باید کریمانه زندگی کند / نه اهل افراط باش، نه تفریط
🔸 حضرت امیر (عليه السلام) به امام حسن (عليه السلام) فرمودند «كُنْ سَمْحاً وَ لَا تَكُنْ مُبَذِّراً»، البته امام حسن (عليه السلام) برای جامعه بشری الگوست، در واقع حضرت به جامعه بشری می فرماید: «كُنْ سَمْحاً وَ لَا تَكُنْ مُبَذِّراً»، سمح ریشه در سماحت و کرامت دارد؛ یعنی #کریمانه_زندگی_کن! نه اهل #افراط باش، نه #تفریط.
تبذیر یعنی بذرافشانی در جای بی جا. یک کشاورز اگر بذر را روی سنگ یا در شوره زار بریزد می گویند تبذیر کرد؛ یعنی بذرافشای در محل نامناسب انجام داد، کاری که نامناسب است و ثمر ندارد می گویند تبذیر. حضرت فرمود هرگز کلام و فعلت را که همچون تخمی نیک است، در زمان غیر مناسب و در زمین غیر مناسب نگو! کاری را که الآن نباید بکنی نکن! حرفی را که الآن نباید بزنی نزن!
🔸 در ادامه حضرت می فرماید «وَ كُنْ مُقَدِّراً وَ لَا تَكُنْ مُقَتِّراً»؛ یعنی در کارت، #مهندس_باش. این کلمه هندسه، عربی نیست، این معرَّب است، اصل «هَندَسَه» معرَّب «اَندَزَه» و اندزه مخفف «اندازه» است، این اندزه تعریف شده، شد هندسه. از آن اسم فاعل و اسم مفعول گرفته شده، شد مهندِس. فرمود شما #با_مهندسی حرف بزن، با مهندسی کتاب بنویس، با مهندسی کار اقتصادی کن، با مهندسی خانواده را اداره بکن.
#دهه_کرامت
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1372/08/03
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 342
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 آثار صله رحم
امام باقر (علیه السلام) فرمود: صله رحم موجب پاكی اعمال و رشد دارایی و دفع بلا و آسانی حساب و تأخیر أجل می شود.[1]
حضرت موسی (علیه السلام) از خدا پرسید: پاداش كسی كه صله رحم كند چیست؟ فرمود: اجلش را به تأخیر اندازم و سكرات مرگ را بر او آسان كنم و فرشتگان بهشت به وی ندا می دهند: به سوی ما بیا و از هر دری كه می خواهی وارد شو.[2]
امام صادق (علیه السلام) فرمود: صله رحم و حسن همجواری، شهرها را آباد و عمرها را طولانی می كنند. .[3]
[1] . صِلَةُ الأَرْحَامِ تُزَكِّى الأَعْمَالَ وَ تُنْمِى الأَمْوَالَ وَ تَدْفَعُ الْبَلْوَی وَ تُیسِّرُ الْحِسَابَ وَ تُنْسِئُ فِى الأَجَلِ (الكافى، ج2، ص150).
[2] . قَالَ مُوسَی ع: إِلَهِى! فَمَا جَزَاءُ مَنْ وَصَلَ رَحِمَهُ؟ قَالَ: أُنْسِی لَهُ أَجَلَهُ وَ أُهَوِّنُ عَلَیهِ سَكَرَاتِ الْمَوْتِ وَ ینَادِیهِ خَزَنَةُ الْجَنَّةِ: هَلُمَّ إِلَینَا فَادْخُلْ مِنْ أَىِّ بَابٍ شِئْت (روضة الواعظین، ج2، ص370).
[3] . صِلَةُ الرَّحِمِ وَ حُسْنُ الْجِوَارِ یعْمُرَانِ الدِّیارَ وَ یزِیدَانِ فِى الأَعْمَار (الكافى، ج2، ص152).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 234
🆔 @a_javadiamoli_esra
دیدار جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه نجف با آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه نجف صبح امروز چهارشنبه 18 خرداد با آیت الله العظمی جوادی آملی، دیدار و گفتگو کردند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
تاریخ: 1401/03/18
🆔 @a_javadiamoli_esra