✅ چهار نکته دربارۀ مدیریت رهبرانقلاب در مواجهه با بحران «کرونا»
✍ بهرام سلیمانزاد
♦️ مواضع رهبرانقلاب دربارۀ بحران #کرونا در یکماهِ اخیر، حاوی نکتههایی است که میتوان گوشههایی از مدل #راهبری ایشان را در آن جستوجو کرد. به نظرم دربارۀ این چند نکته، میتوان قدری بیشتر تأمل کرد:
🔶 1- ایجاد پشتوانه برای نظرات کارشناسی جامعۀ پزشکی در برابر افراطیهای مذهبی
با شروع ویروس کرونا، مسئولان سلامت بارها دربارۀ سرعت بالای انتشار کرونا و جلوگیری از تجمعات هشدار دادند. بااینحال، طیفی از مذهبیها به گمان خود برای حفظ ارزشها، در برابر این هشدار مقاومت میکردند؛ آنها با برگزاری اجتماعات مذهبی به پشتوانۀ پامنبریها و مستمعانشان، علناً بر طبل تقابل با نظرات تخصصی مسئولان بهداشت میکوبیدند. رفتهرفته از یکسو شبهاتی مثل دوگانههای «شفا-درمان» و «علم-دین» شروع شد و ازسوی دیگر، فرصت برای عرضاندام منسوبان «شیرازیها» پدید آمد. دراینمیان، اقدامات رهبرانقلاب ازجمله «لغو سخنرانی در حرم مطهر رضوی به توصیۀ مسئولان بهداشت»، «درختکاری با دستکش» و «ارجاع مستمر همگان به نظرات متخصصان سلامت» یکنوع دلگرمی و پشتوانهسازی برای جامعۀ پزشکی بود. ازطرفی، توصیهکردن مردم به دعاخوانی ازجمله «دعای هفتم صحیفۀ سجادیه» و معرفی «نماز جعفرطیار» برای ایام اعتکاف و... را میتوان معرفی مسیر صحیح دینداری ازطرف یک مرجع دینی درمیان شلوغبازیهای تریبونداران مذهبی دانست.
🔶 2- صیانت از #آزاداندیشی و ایدههای انتقادی مثل حملۀ بیولوژیکی
از همان ابتدا، قیلوقالها دربارۀ احتمال حملۀ بیولوژیکی ازسوی آمریکا مطرح شد. برخی با مرور خباثتهای پیشین آمریکا، متعصبانه بر این نظر پافشاری و برخی دیگر، با اشاره به گستردگی کشورهای مبتلا، این نظر را از اساس رد میکردند. این تردیدها در سطح مسئولان رسمی نیز وجود داشت. جالب اینکه یک معاون وزیر بهداشت، قاطعانه از بیولوژیکیبودن این ویروس دفاع و یک معاون دیگر، قاطعانه آن را رد میکرد. دراینبین، سکوت دو گروه نیز قابلتأمل است. اول، آنهایی که از ترس برچسب توهم یا تعصب، عملاً به این فضا وارد نشدند و دیگری، سکوت سازمانهای مسئول(ازجمله پدافند غیرعامل) که اتفاقاً چنین روزهایی به مواضع آنها نیاز است. اشارۀ غیرقطعی رهبرانقلاب در فرمان تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا باتوجه به جایگاه ایشان، مؤید ارزش بالای اعتنا به نظرات مختلف و صیانت از آزاداندیشی در جامعه است.
🔶 3- حمایتِ صف و هدایتِ ستاد
«تعویق عروسی ازسوی پرستار»، «حضور در بیمارستان با وجود بارداری»، «چندینروز دوری از خانواده» و... مواردی هستند که گوشههایی از مسئولیتپذیری و فداکاریهای عوامل درمانی را برای مردم عیان ساخت. رهبرانقلاب از همان ابتدا، بارها از دغدغه و فداکاری این قشر تمجید کردند. موافقت با عنوان «شهید خدمت» برای جانباختگان این قشر، جلوۀ دیگری از ارزشگذاری ایشان برای خدماتِ این قشر است. حمایتهای مستمر از آخرین حلقۀ صف(مصداقِ پرستار باردار) و درعینحال الزام ستاد(ازجمله رئیسجمهور) به مسئولیتپذیری و تلاش، نوعی از مدل راهبری است که نظایر آن بارها دیدهشده است.
🔶 4- راهبرد استقلال دولت و الزام دیگران به هماهنگی با آن
با شروع کرونا و پدیدآمدن ضعف مدیریت دولتی، دو اتفاف مهم در مقابله با این ویروس پدید آمد. اولی، ورود نهادهای غیردولتیِ نظامی و غیرنظامی برای تاثیرگذاری در مدیریت این بحران بود. دومی، حضور میدانیِ گروههای مردمی ازجمله بسیج و مساجد و هیئتها و طلاب و... برای کمکرسانی و خدمت در صفِ مقابله با این ویروس بود. باوجود خدمات جهادی و مخلصانۀ این گروههای میدانی، القای ناخواستۀ مدیریت موازی و برخی کارهای نمایشی درپی فعالیت نهادهای غیردولتی، آفاتی بود که کَمکَم عیان میشد. رهبرانقلاب، باوجود تشویق و بازکردن راه حرکتهای مردمی، همواره از استقلال دولت و الزام همگان به هماهنگی با آن دفاع کردهاند. جلوۀ این دیدگاه را میتوان در فرمان تشکیل «قرارگاه بهداشتی و درمانی» خطاب به ستادکل نیروهای مسلح و الزام آن به هماهنگی با دولت مشاهده کرد. این موضع هم میتواند با اعتباربخشی به شخصیت دولت، عملاً راه خودسریها و ایجاد چالش در میدان را ببندد و هم با معنابخشی به حرکتهای جهادی، اقدامات پراکنده و بعضاً غیرمؤثر را به یک کارِ جدیِ قرارگاهی تبدیل کند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅💢 مستند سینمایی «بانو» تماشایی شد (مشاهده رایگان فقط تا ۳روز آینده)
🌟 مستند «بانو»، دومین مستند پرفروش جشنواره عمار در یکسال اخیر، برنده فانوس بخش مستند «ملت قهرمان» در این جشنواره و نامزد عنوان برترین مستند سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد.
♦️ این مستند، روایتی عاشقانه از زندگی عصمت احمدیان، کارآفرین، مادر دو شهید و همسر جانباز است که در سال ۹۶، برگزیده نهایی چهره مردمی سال شد.
➕ تا ۲۹ اسفند، میتوانید این مستند تحسین شده را رایگان تماشا کنید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥📺 نماهنگ #ایران_ما محصول «خانه سرود و نماهنگ مرکز آفرینشهای هنری بسیج» که پخش آن در روز گذشته از #شبکه_افق با تشکر ویژه و ابراز خشنودی رهبر انقلاب همراه شد.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🚩✳️ آموزههای «روایت فتح» دفاع مقدس برای روایت فتح «سلامت»
✍️ بخشهایی از سخنان #احسان_صفرزاده، فعال رسانه، در جلسه مجازی #گفتار_عصر با موضوع بحران کرونا
🔸 فعالان رسانهای و معناپردازان سكولار، به شدت تلاش دارند كه #پروژه_عرفی_سازی را در خلال بحران كرونا پيش ببرند.
عرفیسازی يعنی دنيايی كردن و انقطاع از نظامهای ارزشی دينی و آسمانی.
🔸 #چالش_رقص نمونهاش بود كه موفق نشد. اين چالش میخواست بر منقطع بودن پيوند ارزشی رزمندگان خط مقدم مقابله با كرونا، با نظام معنايی دينی و انقلابی تأكيد كند.
حتي ويدئوی امین زندگانی، پشت زمینهاش تصاوير #دفاع_مقدس در كنار برخی عناصر عرفی تاريخ ايران بود.
يعنی رزمندگان دفاع مقدس را نه متعلق به شرع، بلكه نيروهایی #عرفی و #سكولار نشان میداد كه در چالش رقص حتی قابليت جمع و همنشينی با مطرب و رقاص را دارند.
اصل اين ايده، حساب شده و دقيق بود و بالاتر از سطح كنشگری يك سلبريتی معمولی (امین زندگانی) بود.
اينكه به چشم مخاطب و افكار عمومی ايران مضحك جلوه كرد، شايد دليل يا نشانهای بر سفارشی بودن آن باشد.
به هر حال ناكام ماند و شمار كل ويدئوهای قبل و بعدش در موضوع رقص پرستاران كرونا به عدد انگشتان دست نرسيده است.
🔸 فعلا در شرايط پرخطر، آنچنان خبری از حضور و شوآفهای انساندوستانه سلبريتیها نيست و بار حضور و ابتكار عمل ميدانی، در كنار پرستاران و پزشكان، بر دوش حزبالله و نيروهای جهادی است.
ولی بعد از پايان بحران، مجددا نيروهای سكولار هجمه خواهند كرد و با انكار «جهاد»، عملا مقابله با كرونا در ايران را پروژهای صنفی و حرفهای مانند ديگر كشورها قلمداد خواهند كرد. (حتی در مورد #پرستاران و #پزشكان اصرار دارند كه تصويری سكولار و غيرارزشی از ايشان بسازند.)
🔸 مفاهيمی را كه انقلاب اسلامی اصرار بر خلق و تثبيتشان دارد انكار خواهند كرد (مفاهيمی مانند روحيه بسيجی و جهادی و عمل مؤمنانه و مجاهدانه و...) در آينده حتی عملياتهای بسيجيان و نيروهای جهادی و مسجدی در دفاع از جان مردم در مقابله با كرونا را هم انكار خواهند كرد (تقليل خواهند داد و آن را ناچيز و كأن لم يكن جلوه خواهند داد)
🔸 صحبت از یک جنگ رسانهای است كه يكطرف اصرار دارد ايران بدون ارزشهای دينی و شرع و مفاهيم انقلاب اسلامی را نه تنها ممكن بلكه باورپذير و عادی كند.
در بحرانهای مختلف (از جنگ تحميلی گرفته تا كرونا) در ابتدا تلاش میكنند ايران را فلج و ناتوان كنند. اگر موفق نشدند از موضع مهاجم به ايران، تغيير وضع داده و تصوير مدافع ايران را از خود نمايش میدهند.
🔸 #فعاليتهای_جهادی در خدمت مردم، #سرمايه_اجتماعی_دين در تاريخ و جامعه ايران است. اين سرمايه بايد حفظ و تقويت شود. باید در #خاطره_جمعی ماندگارشان کرد. نبايد اجازه داد به اين سرمايه شبيخون بزنند و آن را به نفع جبهه مقابل #مصادره كنند.
🔹 #راهكار_عملياتی چيست؟ تقويت فعاليت رسانهای و الزام به آن به مانند فعاليت جهادی و خدمترسانی. از تمسخر رقيب مردد نشويد. تمسخر تصاوير و ويدئوهای حزبالله نشانه عجز جبهه مقابل است. از خلق و انتشار تصوير و خاطره در گونههای مختلف هنری و رسانهای فروگذار نكنيد. بسيجی و جهادگری كه مؤمنانه در ميدان بهداشت و سلامت تلاش میكند به مانند بسيجی و جهادگر نبرد نظامی در دفاع مقدس است كه خاطرات و تصاوير حماسهها را ثبت و ضبط میكند.
🔸اگر نبود #روايت_فتح و گنجينه خاطرات و تصاوير دفاع مقدس كه بر اسلامی بودن جامعه ايران و دينی بودن دفاع از ايران دلالت دارد، معناپردازان سكولار امروز، برای جعل و تحريف واقعيت و بهرهبرداری عملی از آن، كارشان ساده بود.
🔸 به موازات نبرد با ويروس كرونا، منازعهای نشانهشناختی هم در جريان است. يك سوی اين منازعه میخواهد از دين و ريشههای آن در جامعه و تاريخ و سرمايه آينده ايران پاسداری كند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
📛 از ایتا بیشتر میترسند! 🔹 مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا)، ادعا کرده است طبق نظرسنجی تیرماه خود،
✅ گافهای ایسپا درباره شبکههای اجتماعی بیشتر شد / انتشار دو نتیجه متفاوت!
♦️ مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، نتایج آخرین نظرسنجی خود درباره استفاده مردم از شبکههای اجتماعی را منتشر کرده است اما نتایج درج شده در وبسایت بهکلی با نتایج منتشر شده در صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام آن تفاوت دارد. همچنین در تنظیم نتایج این نظرسنجیها، درج نام پیامرسانهای «گپ» و «روبیکا» فراموش شده است!
🔹 نتایج منتشر شده نیز عادی بهنظر نمیرسد. بهعنوان مثال پیامرسان ایتا بیش از 2 میلیون نصب فعال فقط در بازار دارد و احتمالا بیش از 2.5 درصد از مردم از آن استفاده میکنند اما در نظرسنجی فوق، میزان اسفاده از ایتا فقط 1.5 درصد اعلام شده است.
#ایسپا، تیرماه گذشته نیز در نتایج نظرسنجی خود نام #ایتا را حذف و نام پیامرسان ناموجودی به نام «ساینا» را درج کرده بود.
♦️ آیا همزمان با موج حضور مدارس و دانشآموزان در پیامرسانهای ایرانی و همزمان با کمپین سؤال مردم از وزیر ارتباطات در خصوص چرایی عدم حمایت سختافزاری از ایتا، یک #سناریوی_افکارسازی دیگر در پشت پرده در حال اجراست؟
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️📺 | اگر لوگوی #شبکه_چهار را نبینید شاید تصور کنید در حال تماشای سعودیاینترنشنالید!
🔹 در ایام خانهنشینی مردم و نیاز آنها به حفظ آرامش و نشاط، صداوسیما - که برنامههای زنده چالشی پرمخاطب را به بهانه وفاق - تعطیل یا ضبطی کردهاست، به «پرواز همای» که خود نیز از فراهم شدن امکان بازگشتش به ایران ابراز شگفتی میکند، آنتن زنده میدهد تا ضمن بیان انتقاداتش این شعر تلخ و سیاه را بخواند: «انگار نفرین کردهاند این خاک را اجداد ما...»
♦️ و مجری که نماد مدیریت حاکم بر سازمان است سرِ لذت و تأثر تکان بدهد!
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🌀 ایتا با رشد سهبرابری کاربران به نوروز ۹۹ رسید
♦️ پیامرسان ایتا که در ابتدای سال ۹۸ حدود یکمیلیون کاربر داشت با رسیدن به بیش از سه میلیون نصب فعال در کافهبازار، بالاتر از سروش، محبوبترین پیامرسان ایرانی شد.
#ایتا_مردمی_میماند
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
✅ گافهای ایسپا درباره شبکههای اجتماعی بیشتر شد / انتشار دو نتیجه متفاوت! ♦️ مرکز افکارسنجی دانشجو
✅ نظرسنجی ایسپا؛ تقلب یا یک مأموریت دیگر؟
✍ هادی قدیمی
♦️ برای اثبات اشتباه یا تقلبی بودن نظرسنجی دیروز #ایسپا درباره میزان استفاده مردم از شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی شواهد کافی وجود دارد: «تفاوت نتایج ارائه شده در سایت با اینستاگرام»، «نبود نام دو پیامرسان مهم ایرانی در فهرست» و «تناقض با اعداد و ارقام #کافهبازار».
اما اجازه بدهید ما نظرسنجی را با اندکی اغماض در نتایج، قبول کنیم. حداکثر این است که فلان پیامرسان #ایرانی، بهجای یک، پنج درصد کاربر دارد و فلان پیامرسان خارجی هم ۴۰ درصد کاربر دارد نه ۵۰. این تغییرات مگر در جمعبندی ما از نظرسنجی چقدر تأثیر دارد؟
🔹 حالا از زاویه دیگری نگاه کنیم. من یک کاربر ایرانی علاقهمند و اصلا سمپات مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران هستم و دوست دارم کانال آن را دنبال کنم. وقتی این مرکز بجز در تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک و توییتر کانالی ندارد چرا باید به ایتا و گپ و روبیکا بروم؟ بروم برای سوت زدن؟ یا فرض کنید من از مواضع #وزیر_ارتباطات خوشم آمده. باید توییتر نصب کنم تا مواضع فخیمه را دنبال کنم. کشور هم که پر است از نهادهای رسمی شبیه ایسپا و مدیرهایی مثل آذری جهرمیها.
♦️ یک سؤال دیگر. واقعا چرا باید مردم به پیامرسانهای ایرانی بروند در حالی که همه میدانیم حکومت، سختافزاری که باید به این پیامرسانها میداد با دادن به #تلگرام_طلایی و #هاتگرام، به تلگرام هدیه کرد؟ و پیامرسانهای ایرانی فعلا نمیتوانند بیش از چند میلیون کاربر فعال بپذیرند. چرا باید کسی به یک پیامرسان ایرانی برود وقتی حتی در مرحله اختصاص پهنای باند هم آنها در اولویتهای بعد از اینستاگرام و واتساپ قرار دارند و استفاده از آنها با فیلترشکن گاهی سرعت اتصال را بیشتر میکند؟
🔹 در بخش دیگری از همین نظرسنجی که مشخص نیست چرا ایسپا آن را برای رسانهها ارسال نکرده و در وبسایت خود بایگانی کرده است، ۳۷ درصد از مردم گفتهاند حاضرند در پیامرسان #سروش عضو شوند. (باز مشخص نیست چرا ایسپا اصرار دارد مخاطب را بین پیامرسانهای خارجی و سروش مخیر کند. سروشی که بیشتر از همه تخریب شده است و در عین حال، سیاستهای رسانه ملی درباره آن نیز اصلا قابل دفاع نیست. مثلا چرا #ایتا و #گپ نه؟) بهرغم این همه تخریب و نظرسازی و فضای ناعادلانه رسانهای، باز هم ۳۷ درصد مردم (یعنی بیش از نصف استفادهکنندگان از شبکههای اجتماعی در کشور!) میگویند اگر دسترسی به پیامرسان ایرانی بهتر باشد مشکلی برای حضور در آنها ندارند. طبق همین نظرسنجی نیمی از کاربران شبکههای اجتماعی در کشور مجبور شدهاند از پیامرسانهایی مثل تلگرام استفاده کنند.
♦️ برگردیم به نظرسنجی. مگر کسی شکی داشت که الان بیشتر مردم ایران اکثراً از واتساپ، اینستاگرام و تلگرام استفاده میکنند؟ مشکل این نظرسنجیها تقلب نیست، نشانی غلط دادن است. مأموریت این نظرسنجیها این است که واقعیت #تحمیل پیامرسانهای خارجی به مردم ایران پوشانده شود و نقشی که مدیران و ساختارهای رسمی جمهوری اسلامی در این فرآیند دارند مخفی بماند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
سلام خداوند.mp3
4.45M
✅🎵 تصنیف «سلام خداوند» با شعر محمدمهدی سیار، صدای علی چراغی و آهنگسازی استاد هادی آرزم
📌 تبریک سال نو تقدیم به خانواده معظم شهدای یکسال اخیر مردم ایران؛ از حاجقاسم و شهدای مدافع حرم تا شهدای خدمت
سلام ای بهارانِ از ره رسیده
چه گلها که در پیشوازت دمیده
سلام ای که باران و لبخند با توست
که عطرِ سلامِ خداوند با توست
بهارانِ من! چشمِ عید از تو روشن!
دلِ مادرانِ شهید از تو روشن!
چه گلهای سرخیست در آستینت
چه سرویست همسفرهی هفتسینت
نترسیدهایم از زمستان، بهارا!
بیا گل بنه یکبهیک شاخهها را
ببین باز کردیم مشتِ خزان را
رجزخوان شکستیم پشتِ خزان را
بهارا تمام است کارِ زمستان
نماندیم ما زیرِ بارِ زمستان
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🖼 طرح | بهارا! تمام است کار زمستان
#کرونا #روشنان #محمدمهدی_سیار
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
🔴 سینمای انقلاب و تنگه احد «هفته اول» 👈 بهخاطر «منطقه پرواز ممنوع»، «بنیامین» و «۲۳ نفر»ی که در را
شبکه نمایش خانگی آنلاین.pdf
200.8K
🔴📽 «سینمای انقلاب» و منطقه پرواز ممنوعِ «VOD»
📌 نگاهی به #شبکه_نمایش_خانگی_آنلاین و شرایط فیلمهای انقلابی در آن؛ بهبهانه انتشار قریبالوقوع «منطقه پرواز ممنوع» و «بنیامین»
✍️ ایمان آزادی
♦️ چند ماه قبل، در آستانه اکرانهای سینمایی این دو فیلم، در مطلب کوتاهی با عنوان «سینمای انقلاب و تنگه احد هفته اول»، سعی شد گوشهای از مسئلهها و الزامات موفقیت فیلمهای انقلابی در اکرانهای سینمایی به بحث گذاشته شود. خوشبختانه بهواسطه همت و همراهی فعالان و نخبگان جبهه فرهنگی با این فیلمها، نتایج نسبتاً خوبی در اکران این فیلمها بهدست آمد و جوانان جبهه فرهنگی در کشور در چیزی رقم زدند که بسیاری از ریشسفیدکردههای سینما، نه در خشت خام، که در آینه هم نمیدیدند. هنوز پرونده و مسئله #تثبیتِ مخاطبی که برای این دو فیلم به سینماها آمد باز است، اما این روزها #کرونا، سینماها را به تعطیلی کشانده است. در عوض، به موعد انتشار فیلمهای #منطقه_پرواز_ممنوع و #بنیامین در سامانههای شبکه نمایش خانگی آنلاین یا VODها نزدیک شدهایم و قبل از قدم گذاشتن در این فضای جدید، باید درباره مسئلههای پیش رو بحث کنیم؛ خصوصاً بهاین دلیل که شناخت عمومی ما از اهمیت، فرصتها و تهدیدهای این شبکه بسیار کمتر از سینماهاست و این فقر شناخت موجب شده است این شبکه را بسیار کمتر از آنچه باید، جدی بگیریم.
♦️ برای مشاهده ادامه مطلب، فایل ضمیمه را دانلود نمایید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
✅🌀 شنیدهها از تغییر یکهفتهای زمان اکران فیلم سینمایی «۲۳ نفر» خبر میدهند. ♦️ این تغییر با هدف ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️🎥 فیلم سینمایی «۲۳ نفر» وارد شبکه نمایش خانگی شد.
♦️ تیزری از حضور شهید بیمرز حاج قاسم سلیمانی را در پشت صحنه این فیلم ببینید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳🎥 فیلم کوتاه: روی ماه مادرم 👏
♦️ تقدیم به جهادگران حوزه سلامت و مبارزه با #کرونا
▫️ محصولی از «مدرسه اندیشه و هنر ماه» با ایفای نقش «بهار نوحیان»، نویسندگی «حسین دارابی»، کارگردانی «محمد اسفندیاری» و تهیهکنندگی «مقداد اموری»
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🚩📷 امام جمعه چهاربرج در راه مبارزه با کرونا #شهید شد
♦️ حجتالاسلام جعفر آذرپندار، #امام_جمعه چهاربرج میاندوآب در آذربایجان غربی که از روزهای اول شیوع ویروس کرونا همراه با مردم و جوانان در ضدعفونی معابر و محلات شهر فعالیت میکرد، براثر ابتلا به کرونا درگذشت.
#ملت_قهرمان
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💢 من قالیچه سلیمانم!
▫️برای شما که بیمارستانهای ایران را حرم کردهاید
و وسیلهی شفا شدهاید
🔹 هدیه سینمایی مرکز مستند سفیر به مردم ایران بهمناسبت اعیاد شعبانیه 👏
از دستش ندید👌
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
🎥 تیزر سینمایی کتاب آب هرگز نمیمیرد منتشر شد ♦️ همزمان با آغاز دومین دورهی پویش کتابخوانی «کتابْ
🎥💢 میرزامحمد سلگی، جانباز نهاوندی و راوی و قهرمان کتاب «آب هرگز نمیمیرد» به دوستان شهیدش پیوست.
♦️ رهبر انقلاب پس از مطالعه کتاب خاطرات این جانباز دفاع مقدس گفته بود: «واقعاً اگر برای من ممکن بود، پا میشدم میرفتم همدان، دیدن این مرد!»
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🌀 تقدیر رهبر انقلاب از اجرای خیابانی سرود «کاروان اُمید»
🔹 اجرای خیابانی و مبتکرانه سرود «کاروان امید» که به مناسبت ولادت امام حسین(ع) و در روزهای شیوع #کرونا در فضای مجازی منتشر شد، با تمجید و پیام شفاهی رهبر انقلاب همراه شد.
♦️ این نماهنگ با اجرای هیئت سائلین امیرالمومنین (ع) و به همت مرکز مأوا و دفتر موسیقی صداوسیما تولید و منتشر شده بود. 👏
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
✅🌀 «خروج» حاتمیکیا؛ بدون اکران در راه نمایش خانگی!
♦️ فیلم سینمایی «خروج» تازهترین اثر ابراهیم حاتمی کیا طی روزهای آتی در سامانه فیلیمو و نماوا به صورت آنلاین عرضه میشود.
🔹با توجه به شیوع کرونا و حضور طولانیمدت مردم در خانهها، سازمان هنری رسانهای اوج تصمیم بر نمایش آنلاین فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا گرفت.
♦️ «خروج» بیستمین فیلم حاتمیکیا در مقام کارگردان و از آثار انقلابی و انتقادی دوره اخیر جشنواره فجر است.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
✅🌀 کتاب «نهِ ده»، یادداشتهای حسین قدیانی در زمان فتنه ۸۸، با ویرایشی تازه به چاپ پانزدهم رسید.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 کفن جیب ندارد!
🔹️ روایت مستند از بانوانی که در روزهای #کرونا، بهصورت داوطلب، اموات را در قم شستوشو میدهند!
📌 بههمت: عطیه و ریحانه کشتکاران
#زهره_زاهدی
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
📸 یک روحانی مسلمان عضو حزبالله لبنان در حال ضدعفونی کلیسای مسیحیان
#کرونا
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🔴✅ درباره امام جمعه ایرانشهر
✍️ علی مهدیان
♦️ حدود 12، 13 سال پیش، در خیابانهای #قم دنبال خانهای اجارهای بودم. برای ما طلبهها خیلی سخت است دنبال خانه اجارهای گشتن. آنهم با خانواده، بدون ماشین و وسیله، تازه اگر هم پیدا کردیم میترسیم که صاحبخانه سر سال میخواهد چه کند. ما پول زیادی به عنوان شهریه نمیگیریم. با این پول باید درس خواند و زندگی گذراند و کرایه خانه داد. سخت است خصوصا در ابتدای طلبگی.
🔹 آن شب مشاور املاکی گفت زیرزمینی را میخواهم معرفی کنم. ببینی میپسندی. زیرزمین را دیدم اما صاحبخانه بیشتر از خانه به دلم نشست. حاج آقایی سید که با آرام و متین و با محبت برخورد میکرد. گفتم حاج آقا پول رهن خانهام آماده نیست. گفت ایرادی ندارد بیایید و بنشینید. نگران نباشید مهمان مایید ان شاء الله از اینجا هم به خانه خودتان سفر کنید.
♦️ آن صاحبخانه همین سید ابطحی بود. امام جمعهای که رفتارش با کارگران ایرانشهری حاشیهساز شد. برخلاف دیگر خانههای اجارهای چند سالی آنجا ماندیم. هم مهربان بودند و هم منصف. بعد هم ندیدمش تا امروز.
🔹 صاحبخانه ما کم حرف بود. تعاملش با دیگران کم بود احساس میکردم کمی خجالتی است. وقتی متوجه شدم که او #امام_جمعه شده تعجب کردم. خیلی تعجب کردم. چون فکر نمیکردم اهل کر و فر باشد یا اهل تعامل و رفاقت با مردم. اصلا نمیدانم انتخاب او درست بود یا نه. اما یقین دارم او در دلش از سر محبت و لطف و کرامت با کارگران برخورد کرده چون اخلاقش را میشناسم. ولی از طرفی یقین دارم ما طلبهها مهارت ارتباط با #مردم را تمرین نکردهایم. ما طلبهها مهارت حضور مقابل رسانهها را نیز تمرین نکردهایم. تواضع هم از جنس روحیه و اخلاق است، هم یک آداب و رفتار اجتماعی است. این دومی را باید آموخت و تمرین کرد. و الا اینطور بهانههایی را به دست دشمن نانجیب خواهیم داد.
♦️ سید ابطحی بزرگوار را احترام میکنم و این استعفای او را نیز دلیل بزرگواریاش میبینم. اما رفقا! در قضاوتهایمان درباره آدمها خیلی عجول و گاهی بیتقواییم. مراقب باشیم با چند دقیقه فیلم دیگران را راحت قضاوت نکنیم.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh
🔰 بانو سکینه واعظی که قبل از انقلاب چهار شهید و پس از آن دو شهید را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده بود، به فرزندان پیوست.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 Eitaa.com/aayneh