💠 به نام یکتا اجابت کننده دستگیر
سلام بر شما
و سلامی بی پایان و کامل به درگاه با لطف و عظمت حضرت حق
که سراسر رحمت است و بنده نوازی
ان شاءالله صبح شما به خیر و شادی
🌹حلول ماه شعبان بر شما مبارک 🌹
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز جمعه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز جمعه :
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱۰۰مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(275)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان و خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
صفحهی ۲۷۵
جزء #۱۴
#سوره_مبارکه_النحل
📚#تلاوت_روزانه_۱صفحه+فایل_صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
275-menshavi-tah.mp3
7.99M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۷۵
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
275_parhizgar.mp3
865.4K
📖صفحه ۲۷۵
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره نحل آیات ۷۳ تا ۷۴ مقام نهاوند
سوره نحل آیات ۷۵ تا ۷۹ مقام رست
📚#تلاوت_روزانه_۱صفحه+فایل_صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
275_menshavi.mp3
880.4K
📖صفحه ۲۷۵
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره نحل آیات ۷۳ تا ۷۹ مقام رست
📚#تلاوت_روزانه_۱صفحه+فایل_صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_نحل
مشركان به جاى خدا معبودانى را مىپرستند كه براى آنان هيچ رزقى بلكه هيچ چيزى از آسمانها و زمين را در اختيار ندارند و نمىتوانند آن را در اختيار داشته باشند. (73)
پس خدا را با پديدهها نسنجيد و همانند نسازيد و او را به صفات آنها وصف نكنيد، كه خدا به حقيقت خود آگاه است ولى شما از ذات او بىخبريد. (74)
خداوند برده زرخريدى را مثل زده كه نه مالك خويشتن است و نه از دنيا مال و ثروتى دارد و نه مىتواند در مالى تصرّف كند، در برابر كسىكه ما به او از جانب خود رزقى نيكو دادهايم و او آزادانه در نهان و آشكار از آن انفاق مىكند، آيا آنها برابرند؟ پس چگونه خدا را با معبودانشان برابر مىدانند؟
ستايش همه از آن خداست، چرا كه خوبىها همه از جانب اوست ولى بيشتر مردم اين حقيقت را نمىدانند. (75)
و خداوند دو مرد را نيز مثل زده است كه يكى از آن دو گنگ است و قدرت تفهيم و تفهّم ندارد و سربار مولاى خويش است؛ او را به هرجا روانه كند سودى به دست نمىآورد؛ آيا او با كسىكه به عدالت فرمان مىدهد و خود نيز بر راه راست قرار دارد، برابر است؟ پس خدا هم كه هدايتگر مردم است با بتها كه از خود چيزى ندارند برابر نيست. (76)
نهان آسمانها و زمين، از جمله رستاخيز، از آن خداست و آشكار ساختن آن، بر او دشوار نيست.
براى او كار رستاخيز در آسانى و سرعت جز مانند يك نگاه نيست، بلكه از آن هم آسانتر و سريعتر است. به يقين، خدا بر انجام هر كارى تواناست. (77)
و خداست كه شما را از شكم مادرانتان بيرون آورد در حالىكه چيزى نمىدانستيد، و براى شما گوش و چشم و دل قرار داد تا حقايق را درك كنيد و باشد كه سپاس بگزاريد. (78)
آيا به پرندگان در حالىكه در فضاى آسمان مسخّر خدايند ننگريستهاند؟ هيچكس جز خدا آنها را در آن حال نگاه نمىدارد. قطعا در اين براى مردمى كه ايمان دارند نشانههايى بر يكتايى خداست. (79)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۵🌷
دو مثال زیبا برای آشنایی بیشتر با خدای یگانه:
بدون شك نخستین و مهم ترین دعوت قرآن، دعوت به خدای یگانه و یكتاپرستی است؛ دعوتی که به صورت¬های گوناگونی در قرآن طرح شده است. این آیات نیز با دو مثال زیبا، مردم را به خدای یكتا توجه داده و توحید و یكتاپرستی را با شرك و چندخدایی مقایسه کرده است. در مثال یکم، دو شخصِ متفاوت فرض شده اند؛ یكی، برده ی زرخریدی كه مالك هیچ چیز حتّی مالك خودش نیست و به خودی خود، حقّ انجام هیچ كاری را ندارد و تنها كارهایی را می کند كه اربابش دستور می دهد؛ در مقابل، شخصی كه آزاد و صاحب مال و ثروت فراوان است و در هر زمان كه بخواهد، آشكارا یا پنهان از مال و ثروتش خرج می¬كند. خدا با این مثالِ روشن و زیبا، كسانی را كه دنبال معبودان باطل و دروغین هستند، به این نكته توجه می دهد كه خدایان ایشان، نه تنها مالك هیچ چیزی در این جهان نیستند، مالك وجود خودشان هم نیستند و بدون اختیار خودشان، روزی به هستی پا گذاشته اند و روزی از میان می روند. آیا چنین موجودات ضعیف و ناچیزی، با خدای توانا و بی نیاز كه تمام جهان هستی به خواست و ارادهی او پدید آمده و هر گونه بخواهد، در آن دخل و تصرّف می كند و همیشه زنده است و هیچ گاه نمی میرد، یكسان هستند؟ پاسخ روشن است. به همین سبب، در پایان آیه ی 75 می-فرماید: «اَلحَمدُ لِله»؛ یعنی سپاس و ستایش برای خداست و تنها او سزاوار پرستش و بزرگ داشت است.
آیه ی 76 نیز با همین روش، تقابل توحید و شرك را برای مردم ترسیم می كند و سستی تفكّر مشـركان را به اثبات می رساند. در این مثال نیز دو نفر فرض شده اند: یكی، شخص لال و گنگی است كه نه چیزی می فهمد و نه می تواند چیزی را به دیگران بفهماند و هیچ كار مفیدی از او ساخته نیست. او به هر جا و برای هر كاری كه فرستاده می شود، دست خالی باز می گردد و هیچ خوبی و خیری ارمغان نمی آورد و در تمام كارها، سربارِ كسی است كه از او مراقبت می كند و هیچ اختیاری از خودش ندارد. شخص دیگر، در سلامت كامل جسمی و روحی به سر می برد و همیشه دیگران را به میانه روی در كارها و پرهیز از افراط و تفریط توصیه می كند و زندگی خودش را نیز بر اساس درست كاری و راستی بنا کرده، همه ی كارهایش پسندیده و زیباست. آیا این دو نفر مقایسه شدنی هستند؟ پاسخ این سؤال نیز مشخص است. بت های بی جان و معبودان باطل مشركان، مانند شخص نخست هستند؛ نه چیزی را می فهمند، نه می توانند حقیقتی را بیان كنند، تمام هستی و وجودشان به خدا وابسته است و هیچ كار مفیدی در جهان انجام نمی دهند. آیا چنین موجودات بی خاصّیتی، با خدای یكتا كه جهان شگفت انگیز را آفریده و وجودش سراسر درستی، پاكی، راستی و عدالت است و با پیامبرانش مردم را به راه راست دعوت می كند و كسانی را كه به دعوت او پاسخ مثبت دهند، به سعادت جاودان هدایت می كند، برابر هستند؟ پس چه زیانی از این بالاتر كه برترین مخلوق خدا یعنی انسان در برابر موجوداتی پست و بی ارزش به خاك بیفتد و عمری را به عبادت آنان سپری كند ؟! و چه سعادتی از این والاتر كه انسان در برابر خدای بی نیاز كه علم و قدرتش بی نهایت است، سر تعظیم فرود آورد و برنامه ی زندگی اش را از خدای بی همتا فراگیرد
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
#در_محضر_مولا_علی_علیه_السلام
💠 خدا عقل را به انسانی نداد جز آنكه روزی او را با كمك عقل نجات بخشيد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت407
#همه_خادم_الرضاییم
#نمایندگی_آستان_قدس_رضوی_اصفهان
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
اللهم بلّغنا رمضان؛
خدایا! ما را به ماه رمضان برسان
#استقبال_رمضان
✳️ خدایا! ما را به ماه رمضان برسان1
🔸 رمضان مهمان بسیار عزیزی است؛ هر سال چند روز شمردهای به نزد ما میآید و آن در بین ماهها همانند یوسف در میان برادرانش میباشد. پس باید قدرش را بدانیم و آنچنان که شایستهی آن است برایش آمادهگیری نماییم. خداوند متعال میفرماید: ﴿وَلَوْ أَرَادُوا الْخُرُوجَ لأَعَدُّوا لَهُ عُدَّهً﴾ [توبه: ۴۶]؛ اگر میخواستند بیرون روند، توشه و ساز و برگ آن را آماده میکردند.
اینها جرقههای نورانیای جهت آمادهگیری برای ماه مبارک رمضان هستند:
۱ـ شوق رمضان:
در دل محبوبترین فردت را تصور کن که یازده ماه از تو دور بوده است و به تو خبر رسیده که بعد از چند روز میآید، چه قدر مشتاق دیدارش هستی؟!
۲ـ اظهار شادمانی:
خداوند متعال میفرماید: ﴿قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَلِکَ فَلْیَفْرَحُوا هُوَ خَیْرٌ مِمَّا یَجْمَعُونَ﴾ [یونس: ۵۸]؛ بگو: به فضل و رحمت خدا (به همین نه چیز دیگر) باید مردمان شادمان شوند؛ این بهتر از چیزهائی است که گرد می آورند.
پس خوشحالی نسبت به طاعات و موسمهای خیرات، فرعی از محبت خداوند متعال است؛ مردم نیک به فضل خدا نسبت به خود که عمرشان را طولانی کرد و آنان را به روزهی رمضان و شبزندهداریهایش رساند، خوشحال هستند.
۳ـ دعا:
سلف صالح با دعا به استقبال ماه مبارک رمضان میرفتند و چنین دعا میکردند: اللهم بلغنا رمضان، اللهم سلمنا رمضان وسلم رمضان لنا و تسلمه منا متقبلاً؛ خدایا ما را به رمضان برسان و ما را تا ماه رمضان سالم نگهدار و رمضان را به سلامت به ما برسان و آن را از ما قبول شده بپذیر.
۴ـ قلبها در میان امید و یأس نسبت به وصول رمضان هستند:
همگی مسافریم؛ بعضی در میان راه از سفر باز میمانند و بعضی به مقصد میرسند. آیا ما به ماه مبارک رمضان میرسیم یا عمرمان کوتاه میشود همانطوری که نسبت به برادران و خواهرانی که سال گذشته با ما روزه گرفتند و طناب عمرشان پاره شد و هرگز نمیتوانند سال جاری را روزه بگیرند؟
۵ـ عزم راستین:
رمضان یک فرصت است و فرصت اگر از دست برود، گاهی موقع دوباره بر نمیگردد؛ پس عزمت را چنان راسخ کن که روزهات با روزههای قبلی فرق داشته باشد و با خود بگو: اگر خدا در ماه رمضان به من فرصتی دوباره بخشید، روزهی خداحافظیام را خواهم گرفت. و به نفست بگو: خداوند ماههای رمضان زیادی را به من فرصت داد، اما از من خیر زیادی فوت شد، اگر سال جاری به من فرصت دهد، میبیند که من چه کار خواهم کرد. و به نفست بگو: امسال تو را به بارگاه پروردگارم عرضه خواهم کرد، آیا تو را قبول میکند و یا رد خواهی شد.
صداقت، در عزم راستین است؛ خداوند متعال میفرماید: ﴿مِنْ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلاً﴾ [الأحزاب: ۲۳]؛ در میان مؤمنان مردانی هستند که با خدا در پیمانی که با او بستهاند، راست بودهاند. برخی پیمان خود را بسر بردهاند و برخی نیز در انتظاراند. آنان هیچ گونه تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادهاند.
#استقبال_رمضان
👈ادامه دارد ....