هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
320-menshavi-tah.mp3
7.87M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۲۰
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
320_parhizgar.mp3
799.4K
📖صفحه ۳۲۰
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره طه آیات ۱۱۴ تا ۱۲۱ مقام حجاز
سوره طه آیات ۱۲۲ تا ۱۲۵ مقام صبا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_طه
پس بلندمرتبه است خدا، آن مالك و فرمانرواى جهان هستى كه همواره پايدار است و دگرگونى در او راه ندارد. اى پيامبر، در خواندن قرآن، پيش از آنكه وحىاش بر تو به پايان رسد، شتاب مكن و بگو: پروردگارا، مرا دانش بيفزاى. (114)
به يقين، ما پيشتر به آدم سفارش كرديم كه از آن درخت نخورد، ولى او سفارش ما را به فراموشى سپرد و ما در او عزمى استوار در حفظ آن نيافتيم. (115)
و ياد كن زمانى را كه به فرشتگان گفتيم:
براى آدم سجده كنيد. پس همه سجده كردند جز ابليس كه سر باززد. (116)
از اينرو گفتيم: اى آدم، قطعا اين ابليس دشمن تو و دشمن همسر توست، مبادا شما را فريب دهد و از اين بهشت بيرونتان كند، كه براى دستيابى به گذران زندگى به رنج خواهى افتاد. (117)
قطعا تو در اينجا گرسنگى نخواهى داشت و برهنه نخواهى شد. (118)
و در اينجا نه تشنه خواهى شد و نه آفتاب بر تو خواهد تابيد. (119)
پس شيطان او را وسوسه كرد و گفت: اى آدم، آيا تو را به درختى كه ميوهاش حياتى جاودان و سلطنتى زوالناپذير مىبخشد، راهنمايى كنم؟ (120)
آنگاه آدم و همسرش از آن درخت خوردند، در نتيجه شرمگاههايشان برايشان نمايان شد و شروع كردند از برگ درختان بهشت بر خود بچسبانند.
و آدم پروردگارش را نافرمانى كرد و حقيقت را نيافت. (121)
سپس پروردگارش او را براى خود برگزيد، آنگاه به رحمت خويش به او بازگشت و او را به سوى خود هدايت كرد. (122)
خدا گفت: هر دو از بهشت به زمين فرود آييد در حالىكه شما آدميان و شياطين دشمن يكديگريد؛ پس اگر از جانب من رهنمودى براى شما آمد- كه خواهد آمد- هر كس از رهنمود من پيروى كند نه گمراه مىشود و نه تيرهبخت مىگردد. (123)
و هر كس از ياد من روى برتابد، قطعا زندگى تنگ و دشوارى خواهد داشت، و روز قيامت او را نابينا محشور مىكنيم تا به بهشت راه نيابد. (124)
مىگويد: پروردگارا، چرا مرا نابينا محشور كردى با آنكه در دنيا بينا بودم؟ (125)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
320_menshavi.mp3
913.3K
📖صفحه ۳۲۰
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره طه آیات ۱۱۴ تا ۱۲۵ مقام بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۰🌷
پروردگارا، بر دانش من بیفزای:
یکی از ویژگی های دین اسلام، دستور اکید به فراگیری علم و دانش است. از نظر اسلام، هر مسلمان در هر سنّ و سالی وظیفه دارد در جست وجوی علم باشد. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «طلب علم بر هر مسلمانی واجب است؛ آگاه باشید که خدا جویندگان علم را دوست دارد.» کسب علم و دانش، مکان مشخّصی ندارد و مسلمانان باید به هر جا که دانش مفیدی در آن باشد، سفر کنند و آن را به دست آورند. در حدیث دیگری از پیامبر گرامی مان می خوانیم: «در جست وجوی علم باشید؛ هرچند که در کشور چین باشد؛ زیرا طلب علم بر هر مسلمانی واجب است.» همچنین از نظر اسلام، علم آموزی هیچ حدّ و مرزی نمی شناسد؛ جایی که پیامبر با آن علم سرشار و جان پر از دانش خویش مأمور باشد که تا پایان عمر از خدا بخواهد که بر دانشش بیفزاید، وظیفه ی دیگران کاملاً روشن است. در منطق اسلام، کلمهی «فارغ التحصیل»، واژه ای بی معناست و تحصیل علم برای یک مسلمان راستین، هیچ گاه پایان نمی پذیرد؛ هرچند که خود برترین استاد باشد.
در روایات فراوانی که از پیشوایان دین به ما رسیده، می خوانیم که پیوسته بر علم و دانش ایشان افزوده می شود. در حدیثی از امام صادق(ع) آمده است: «ما در هر شب جمعه، شادی خاصّی داریم.» آن شخص عرض کرد: خداوند آن را افزون کند؛ این شادی برای چیست؟ حـضرت فرمود: «هنگامی که شب جمعه می شود، روح پاک پیامبر (ص) و ارواح ائمه به عرش خدا می رود و روح ما نیز همراه آنان می رود و ارواح ما به بدن¬هایمان باز نمی گردد مگر با علم و دانشی تازه ای، و اگر چنین نبود، علوم ما پایان می یافت.» در روایت دیگری از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «اگر روزی بر من بگذرد که در آن علمی به من اضافه نشود که مرا به خدا نزدیک کند، خداوند طلوع خورشید آن روز را برای من مبارک قرار نداده است.» در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم: «داناترین مردم، کسی است که دانش مردم را بر دانش خود بیفزاید، و ارزشمندترین مردم، دانشمندترین آنان است، و بی ارزش ترین مردم، کم دانش ترین آنان است.» آری، این ها همه نشان دهنده ی ارزش علم از دیدگاه تعلیمات اسلام است . البتّه روشن است که از نظر دین اسلام، علم و دانشی باارزش است که در سعادت حقیقی انسان ها در زندگی دنیا و آخرتشان اثر داشته باشد؛ دانشی که انسان را با خدا، پیام ها و دستورها و نشانه های او در جهان آفرینش آشنا کند؛ دانشی که به زندگی فردی و اجتماعی انسان¬ها به گونه ای سامان دهد که با صلح و صفا و امنیّت و سلامت در کنار هم زندگی کنند و راهی را که پروردگار برایشان تعیین کرده، با آرامش بپویند. آری، بدون تردید، طلب چنین دانشی، بر هر انسان مسلمان و آزاده ای لازم است؛ وگرنه دانشی که بر غرور و دنیاپرستی انسان بیفزاید و او را در راه جنگ و فساد و فحشا قرار دهد، هیچ گاه مورد تأیید دین نیست و اصلاً علم شمرده نمی شود. در روایتی از امیر مؤمنان علی(ع) می خوانیم: «دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
آداب معاشرت در آینه نهج البلاغه .xmind
50.7K
--------------- ✿﷽✿ -------------
#حکمت11
#بخشش_در_آینہ_نهج_البلاغہ
یڪے از ارزش هایے ڪہ بہ حفظ ڪیان خانوادہ واجتماع ڪمڪ میڪند،گذشت انسان هاست،بخصوص اگر این گذشت در عین قدرت و البتہ در حقوق فردے صورت گیرد، فضلیت بالاترے خواهد بود.و این امر قطعا میتواند در شڪل گیرے جامعہ مهدوے موثر باشد
براے فهم بهتر این حڪمت نورانے
آن را با ڪل نهج البلاغہ بررسے ڪردیم
🔸°❀°🔸°❀°🔸°❀°🔸°❀°🔸
⏬ضرورت شکرگزاری
1⃣رحمت دائمی خداوند و ازلی بودن نعمت هایش:
🔸ستایش خداوندی را سزاست که کسی از رحمت او مأیوس نگردد، و از نعمت های فراوان او بیرون نتوان رفت، خداوندی که از آمرزش او هیچ گناهکاری ناامید نگردد، و از پرستش او نباید سرپیچی کرد. خدایی که رحمتش قطع نمی گردد و نعمت های او پایان نمی پذیرد.
2⃣دائمی بودن نعمت ها
🔸ستایش خداوند را سزاست، هرلحظه که شب فرارسد و پرده تاریکی فرو افتد، ستایش مخصوص پروردگار است هر زمان که ستاره ای طلوع و غروب کند، ستایش خداوندی را سزاست که نعمت های او پایان نمی پذیرد و بخشش های او را جبران نتوان کرد...
3⃣عظمت پروردگار
🔸خدا را در برابر نعمت هایش شکرکزارم، و بر انجام حقوق الهی از او یاری می طلبم، پروردگاری که سپاهش نیرومند و مقام او بزرگ است...
#نهج_البلاغه،
📚خطبه45بند1
📚خطبه48
📚خطبه190بند1
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
لازم بہ ذڪر است در تمام موارد تنها منبع مورد استفادہ، خود نهج البلاغہ باترجمہ مرحوم دشتے میباشد، با این رویڪرد ڪہ نهج البلاغہ بہ تنهایے تا حدزیادے میتواند مفسّر بخشهاے مختلف خود باشد.
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@nahjolbalagheiha
┗━━━🍂━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای ولی زمان خودتون باید دردمند باشید. خیال نکنیم زمان غیبت، زنگ تفریح امام زمان(عج) است. ما چه خبر داریم از بلاهای امام زمان(عج)؟
الان متاسفانه غیبت امام زمان(عج) برای بعضی شیعیان عادی شده...
👌دردِ حجت خدارو داشتن از صد درمان بهتره.
#امام_زمان_عج
#مهدویت
#یا_صاحب_الزمان
#سخنرانی_کوتاه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
هدایت شده از کانال هدایت(تبیین)
🌹 هر روز دعای عهد را می خواندند
♦️امام تقیّد خاصی به خواندن دعای عهد به مدت چهل روز، حتی در ایام بیماری داشتند. وقتی پس از رحلت، اثاثیه ایشان، از جمله مفاتیح شان را به بیت منتقل می کردیم، متوجه شدم که در گوشۀ صفحه، تاریخ ۸ شوال را به عنوان دعا مرقوم فرموده اند.
📚برداشت هایی از سیره امام خمینی(ره) |جلد ۱ ، صفحه ۳۳۳
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990318_39451_128k.mp3
2.17M
🎙 کلیپ صوتی | انقلاب روحی امام(ره)
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «ایشان دهها سال پیش از شروع نهضت، غیر از درس فقه و اصول و معقول، سالها در قم درس اخلاق داشتند، جلسهی اخلاق داشتند. بیان ایشان این جور مؤثّر بود و انقلاب روحی ایجاد میکرد... این همان روش پیغمبران است؛ پیغمبران هم آغاز همهی حرکتها را از انقلاب روحی افراد شروع کردند. » ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر راه #خدا را ترک کنید...
اگر کسانی برای حفظ جانشان، #راه_خدا را ترک کنند و آنجا که باید حق بگویند، نگویند، یا برای مقامشان، یا شغلشان، یا پولشان، یا محبّت به اولاد، راه خدا را رها کنند، آن وقت #حسین_بن_علی ها به مسلخ کربلا خواهند رفت.
۷۵/۳/۲
به مناسبت سالروز ورود حضرت مسلم به کوفه
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🏴 زیارت امامزادگان ...
مردم گاهی نسبت به بقاع متبرکه و مقام امام زادگان شریف ، کوتاهی نموده و خود را از آثار عظیم زیارت و توجه و توسل به آنها محروم می کنند ؛ در حالیکه این بزرگواران ، اهلبیت گرامی پیامبر اکرم اند و نقش بزرگی در تبلیغ و ترویج اسلام ناب محمدی و فرهنگ علوی و شیعی در مملکت ما دارند ؛ کوچکترین احترام و عرض ارادتی به محضر آنها ، بزرگترین برکات را از سوی خداوند متعال و اهلبیت علیهم السلام ، برای زائر قبور مطهرشان به همراه دارد.
🔹ثواب الأعمال ـ به نقل از محمّد بن يحيى ـ :
يكى از اهالى رى گفت : خدمت امام هادى عليه السلام مشرّف شدم . حضرت پرسيد : كجا بودى؟
عرض كردم : به زيارت حسين عليه السلام رفته بودم .
حضرت فرمود : بدان كه اگر قبر عبدالعظيم در شهر خودتان را زيارت كنى ، همچون كسى باشى كه حسين بن على عليهماالسلام را زيارت كرده باشد .۱
۱.میزان الحکمه
@akhlaghz