هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
«همیشه یاد او بودن» را تمرین کنیم!
«یحب الربُ ان یسمع کلامهم کما تحب الوالده الولد و لا یشغلهم عن الله شیئ طرفة عین»(بحار الأنوار، جلد۷۵، صفحه: ۲۸)
🔸️خدا در میان این موجودات دو پا، کسانی دارد که وقتی دعا میکنند خدا میگوید: زود جوابش را ندهید میخواهم بیشتر صدایش را بشنوم. مسرور میشوم از شنیدن صدایش. ملائکه افتخار میکنند،شاد میشوند، فرحناک میشوند از این که این بنده آمده در خانه خدا و از ارتباط او با خدا شاد می شوند«تفرح بهم الملائکه»
🔸️اینها چه کسانی هستند؟ کسانی که «لا یشغلهم عن الله شیئ طرفة عین؛». در میان انسان ها کسانی پیدا میشوند که یک چشم به هم زدن از من غافل نمی شوند.
🔸️خدایی که عالم را خلق کرده، میداند این عالم چقدر ظرفیت دارد و ما وسع مان چقدر هست. از ما خواستند تلاش کنیم هر چه می توانیم، حتی به صورت کمرنگ یاد خدا را فراموش نکنیم.
🔸️آن توجه کامل اگر باشد، آدم از همه چیز وا می ماند، دیگر نه میتواند درس بخواند نه سخنرانی کند نه بشنود تا فقط یک جا متمرکز شود.
🔸️اما خدا این را نخواسته، این تکلیف را بر ما نکرده، بلکه فرموده: در ضمن کار هایی که دارید، یک بخشی از توجه تان را بگذارید برای من!
🔸️برای عموم ما فرموده «اذکروا الله ذکرا کثیرا؛ زیاد یاد خدا کنید!»(احزاب، 41). منظور این است که ما تمرین کنیم؛ همانطور که آدم اگر کسی را دوست دارد در ضمن کار هایش، وقتی دارد حرف میزند، درس میخواند، حتی سخنرانی میکند، ته دلش هم توجهی به آن محبوبش دارد [ما هم گوشه ذهنمان سعی کنیم در کنار همه امور،یاد خدا باشیم].
🔸️آن بندگانی که این تلاش و تمرین را بکنند، جزو کسانی میشوند که خدا دوستشان دارد، آن وقت دوست دارد صدایشان را هم بشنود، نه تنها خدا از صدای اینها خوشحال می شود _به تعبیر خودمانی_، فرشتگان هم شاد میشوند: «تفرح بهم الملائکه».
لینک متن کامل جلسه
لینک صوت کامل جلسه
#محبت_خدا
🌐 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
ثواب روزه غدیر به توان دو.mp3
4.87M
ثواب روزه غدیر، به توان دو
💠 بیانات علامه مصباح(قدس سره)، در فضیلت روزه غدیر و ثواب شادی مومنان در این روز، ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
🌸 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به بچه ها عیدی بدهید!
🔺️بیانات علامه مصباح یزدی (قدسسره) درباره اهمیت جشن و شادی در عید غدیر و نقش آن در تربیت کودکان، ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
#عید_غدیر
💠 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
نگران نظر خدا هستی یا مردم.mp3
330.4K
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
💠 چه اندازه ولایت داریم؟!
امام باقر(علیه السلام) خطاب به جابر بن یزید جعفی(رضی الله عنه):
«واعلَمْ بأنّكَ لا تكونُ لنا وَلِيّا حتّى لَوِ اجتَمعَ علَيكَ أهلُ مِصرِكَ وقالوا : إنّكَ رجُلُ سَوءٍ لَم يَحزُنْكَ ذلكَ ، ولَو قالوا : إنّكَ رجُلٌ صالِحٌ لَم يَسُرَّكَ ذلكَ؛ و بدان كه تو دوست [و پيرو] ما نيستى مگر آن گاه كه اگر همه همشهريانت بر ضد تو همداستان شوند و بگويند: تو مرد بدى هستى، اين سخن تو را اندوهگين نسازد و اگر بگويند: تو مرد خوبى هستى، اين سخن شادمانت نگرداند.»
🔹...خودت را بر قرآن عرضه كن و ببين جورى كه هستى، قرآن مى پسندد يا نمى پسندد؟ اگر قرآن مَنِش تو را مى پسندد خوشحال باش ولو همه مردم به تو فحش بدهند و بگويند [فلانی] فاسق است، فاجر است. و اگر ديدى كه رفتار و منشت مطابق قرآن نيست و قرآن تو را نمى پسندد، اگر همه اهل عالم هم بگويند که تو آدم خوبى هستى نبايد خوشت بيايد؛ خودت كه مى دانى آدم خوبى نيستى و قرآن تو را نمى پسندد.
🔹ملاك سُرور و حزنت اين باشد كه رفتارت موافق قرآن است يا مخالف قرآن؟! اگر موافق بود خدا را شكر كن كه اين نعمت را به تو داده است. اگر مخالف قرآن است استغفار كن، گريه كن، تضرع كن تا خدا عيب هايت را برطرف كند.
⁉️به حرف مردم چه كار دارى؟! اگر همه بگويند خوب است آیا تو بهشتى مى شوى؟! اگر بهشتى باشى و همه مردم بگويند بد است آیا تو جهنمى مى شوى؟! مگر گوش خدا به دهان مردم است؟! تو بايد سر و كارت را با خداى خودت بدانى، مردم هر چه مى خواهند بگويند. اين علامت كسى است كه ولايت دارد.
🔸حالا هركسى كلاه خودش را قاضى كند و ببيند چه اندازه ولايت دارد؟ ما چه اندازه تحت تأثير حرف مردم هستيم؟! مواظب هستيم که ديگران از ما تعريف كنند و مبادا درباره ما بدبين شوند؟!
🔺️ آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۸۲/۰۹/۲۹
🌐 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
985_14883882872365.mp3
26.67M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
چه کسی را زنده می دانی؟
🔸️«الناس عندهم موتی و الله عندهم حی کریم»(بحار الأنوار، جلد۷۴، ص۲۸)
می فرماید اهل آخرت این چنین هستند که مردم در نظر آن ها مرده اند، تنها خدا است که در نظر آن ها زنده است و دست کرمش، گشاده برای خلق است.
🔸️برای تقریب به ذهن، اول اشاره می کنم که ما در قرآن هم چنین تعبیراتی داریم که مردمی مرده هستند. خداوند به پیامبر می فرماید: نگران نباش که مردم حرفت را گوش نمی کنند و ایمان نمی آورند، مرده ها را که نمی شود حرف حالیشان کرد این ها مردگان هستند تو می خواهی به مردگان چیز بفهمانی؟(نمل، ۸۰)
🔸️[بنابر این،] اطلاق واژه «موتی» [به معنی «مردگان»] به این مردمی که ایمان نمی آورند، آن چه باید بفهمند نمی فهمند و آن چه باید انجام دهند انجام نمی دهند، در قرآن سابقه دارد. اما این جا تعبیر و تقابل دیگری است، تقابل بین مردم و خدا است.
🔸️می فرماید: «الناس عندهم موتی و الله عنده حی کریم». می گوید اهل آخرت، آن هایی که -تبعاً- به اوج و قله رسیده اند، اینچنین هستند که وقتی مردم را می بینند حیاتی برای این ها قائل نیستند. منظور از حیات در این جا ظاهرا این است که این مردمان را منشاء اثر استقلالی نمی دانند؛ یعنی مردم را [تاثیر گذار و] کاره ای [در دنیا] نمی دانند.
🔸️در واقع این ها در اثر توحید، به جایی رسیده اند که دست کم در توحید افعالی، خدای متعالی را موثر حقیقی در عالم می دانند. خدایی که قدرتی دارد که هیچ وقت گرفتنی نیست و هیچ کس نمی تواند قدرتش را از او بگیرد و در همه جا آن قدرت حضور دارد، همه چیز را می بیند و اراده اش در همه جا نافذ است. [بر این اساس] یک عنایت خاصی قرآن دارد که تمام پدیده های عالم را به خدا نسبت می دهد.
🔺️ قسمت صد و سیزدهم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا » اشاره شده در جلسه چهل و نهم درس اخلاق محبت خدا، ۱۳۹۳/۰۵/۰۲
لینک متن
لینک صوت
#محبت_خدا
💠 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
🌺 فضیلت اهدای صلوات برای اموات ..🍃
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨خدا میداند یک صلواتی را که انسان بفرستد و برای میّتی هدیه کند چه معنویتی، چه صورتی، چه واقعیتی برای همین یک صلوات است. باید به کمی و زیادی متوجه نباشد، به کیفیت اینها متوجه باشد!
📚 بهسوی محبوب، ص١١٣
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از صراط مستقیم
شادی روح تمامی مؤمنین و مؤمنات مخصوصا مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ، استاد اسلامی رحمه الله ثواب قرائت سوره مبارکه فاتحه و صلوات هدیه کنیم.
از طریق لینک زیر 👇👇👇
http://iporse.ir/22648