🔰 «#گلبرگ_احکام»
مناسبت: «ماه مبارک رمضان»
موضوع: «#احکام_روزه»
❓س ۵٣٩۴: اگر شخص روزه دار در اثر فراموشی چیزی بخورد، آیا تذکر دادن به او واجب است؟
✅ پاسخ: خیر، تذکر دادن به او واجب نیست.
❓س ۵٣٩۵: حکم استفاده از نخ دندان ـ که فلوراید و طعم نعنا دارد ـ در حال روزه چیست؟
✅ پاسخ: اگر آب دهان را فرو نبرد، اشکال ندارد.
❓س ۵٣٩٧: آیا آرایش صورت و چشم در حال روزه گناه است و آیا روزه را باطل می کند؟
✅ پاسخ: آرایش صورت، برای خانم ها در صورتی که در معرض دید نامحرم قرار گیرد جایز نیست، حال فرقی نمی کند که در حال روزه باشد یا خیر. اما در هر حال این کار جزو مبطلات روزه نیست. البته درباره سرمه، گفته می شود اگر مزه یا بوی آن به حلق برسد، برای روزه دار مکروه می باشد.
📕منبع: leader.ir
@adinebaharan
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ١۵»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/٠٢/٠٨
✍️ مناسبت روز: امروز پانزدهمین روز ماه مبارک رمضان و سالروز میلاد با سعادت کریم اهل بیت عصمت و طهارت، امام حسن مجتبی (ع) است که ضمن تبریک و تهنیت این روز فرخنده، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی»، آغاز مینمائیم:
«فَاخْتَلَفَ الْأَحْزَابُ مِن بَيْنِهِمْ فَوَيْلٌ لِّلَّذِينَ كَفَرُوا مِن مَّشْهَدِ يَوْمٍ عَظِيمٍ»: «پس گروه هايى از ميان خودشان به اختلاف پرداختند، پس واى بر كسانى كه كافر شدند از حضور در روز بزرگ (قيامت)!» (مریم/٣٧)
در این آیه، «حزب» به معنای گروهى است كه باید داراى مواضع و اهداف خاص و متّحدى باشند! و كلمه «مشهد» به معناى محلّ حضور مردم و يا محل گواهى و اداى شهادت است، که هر دو درباره قيامت، صادق است، زیرا هم مردم در قیامت حاضر مى شوند و هم گواهان بسيارى از فرشتگان و أنبياء و...، دربارهی اعمال انسانها گواهى و شهادت مى دهند!
البته این آیه در ظاهر، مربوط به اختلافات گروههای نصاری درباره حضرت عیسی (ع) است که بعضى از آنها، مسیح را خدا مى دانستند، نظير فرقه ى «يعقوبيّه» و بعضى او را فرزند خدا دانسته، مثل «نسطوريّه» و گروهى به تثليث (سهگانهباوری در توحید) قائل بودند، مانند «اسرائيليّه»، ولى همه در قيامت بر بطلان عقايد خود شهادت خواهند داد! (تفسير اطيب البيان)
✍️ اما برخی از مفسرین، آیه ٣٧ سوره مريم را جزو «آیات المهدی» دانسته و در ذیل این آیه به روایاتی از اهلبیت (ع) در این زمینه اشاره مینمایند؛ چنانچه امام باقر (ع) درباره این آیه فرمودند: «از اميرالمؤمنين (ع) دربارۀ فرمايش خداى تعالى: «فَاخْتَلَفَ اَلْأَحْزٰابُ مِنْ بَيْنِهِمْ» سؤال شد؛ در جواب فرمودند: از پديد آمدن سه چيز منتظر فرج باشيد:
١. اختلاف اهل شام در ميان خودشان؛
٢. بلند شدن پرچمهای سياه از خراسان؛
٣. ایجاد وحشتى در ماه رمضان؛ پس پرسيده شد: وحشت در ماه رمضان چيست؟ فرمودند: مگر نشنيدهايد فرمايش خداى عزّ و جلّ را در قرآن « إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ اَلسَّمٰاءِ آيَةً...» (شعرا/۴) «اگر ما بخواهيم از آسمان آيتى بر ايشان فرو فرستيم كه گردن های ايشان براى آن خاضع و ذليل گردد» و آن همان نشانهاى است كه دوشيزگان پرده نشین را از پس پردههايشان بيرون كشد و خفته را بيدار و بيدار را به وحشت افكند!»: «...سُئِلَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَنْ قَوْلِهِ تَعَالَى- فَاخْتَلَفَ اَلْأَحْزٰابُ مِنْ بَيْنِهِمْ فَقَالَ اِنْتَظِرُوا اَلْفَرَجَ مِنْ ثَلاَثٍ...» الغيبة (للنعمانی)، ج۱، ص۲۵۱
👈 امام حسین (ع) نیز در روایتی در این زمینه فرمودند: «امر ظهور که در انتظار آن هستید، صورت نپذیرد مگر اینکه اختلافاتی بین شما پیش آید... سپس فردی گفت: پس در آن زمان خیری نیست؟حضرت فرمودند: تمام خير در همان زمان مجتمع و متراکم میگردد، چراکه قائم ما، قیام میکند و همهی اختلافات را کنار زده و بین مؤمنین وحدت ایجاد مینماید!»: «يقول لا يكون الأمر الذي تنتظرونه حتى يبرأ بعضكم من بعض...» (الغيبة( للنعماني)، ج١، ص: ٢٠۵)
✍️ و اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ یکی از نشانههای نزدیکی فرج، ایجاد اختلاف و منازعه در شکلهای مختلف فردی، خانوادگی، منطقهای و بینالمللی است، که گاهی این اختلاف میان دشمنان با یکدیگر است و گاهی میان مسلمانان با یکدیگر صورت میپذیرد!
2️⃣ یکی از خسارتهای فقدان امام، ایجاد منازعات و اختلافات بین مردم است، چراکه نقش امام و رهبری در زندگی اجتماعی مردم، وحدت آفرینی و ایجاد انسجام و اتحاد بین مردم و افکار آنهاست؛
3️⃣ با دیدن اختلافات زیاد در جامعه، نباید از فرج ناامید شد، زیرا روایات به ما میگوید که در کوران همین اختلافات ظهور محقق خواهد شد!
@adinebaharan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀خواب رهبر معظم انقلاب در مورد ظهور امام زمان (عجل الله فرجه)
#امام_زمان
#امام_خامنه_ای
#انقلاب_اسلامی
#حکومت_مهدوی
#سخنرانی_کوتاه
#ماه_مبارک_رمضان
@adinebaharan
🌸خبر آمدنش
🌸بین گداها پیچید
🌸همه گفتند:
🌸فراوانی نان خواهد شد...
❤️#میلاد_امام_حسن (ع)
#مبارک_باد...
#ماه_مبارک_رمضان
@adinebaharan
ای اهل جهان
دوره یوسف به سر آمد
ماه علـ❤️ـی و فاطمـ❤️ـه
شد دلبـ❤️ـر دنیا
خجسته میلاد با سعادت کریم آل طه امامحسن مجتبی علیه السلام مبارکباد💐
#میلاد_امام_حسن (ع)
@adinebaharan
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 30 April 2021
قمری: الجمعة، 17 رمضان 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹معراج حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، در سالهای اول بعثت
🔹وفات برادر زاده ابولؤلؤ رحمة الله علیه، 130_131ه-ق
🔹قتل عایشه، 58ه-ق
🔹جنگ بدر، 3ه-ق
🔹بناء مسجد جمکران به امر حضرت صاحب الزمان عج، 373ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا اولین شب قدر
▪️2 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️3 روز تا دومین شب قدر
▪️4 روز تا شهادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️5 روز تا سومین شب قدر
✅ با ما همراه شوید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
(خدایا، مرا در این ماه به سوی کارهای شایسته و اعمال نیک هدایت فرما و حاجتها و آرزوهایم را برآور، ای آنکه نیاز به روشنگری و پرسش ندارد، ای آگاه به آنچه در سینه جهانیان است بر محمّد و خاندان پاکش درود فرست.)
🌷التماس دعا
🔰 «#گلبرگ_احکام»
مناسبت: «ماه مبارک رمضان»
موضوع: «#احکام_روزه»
❓س ۵۴٠٢: در روز ماه رمضان به دلیل اغوای شیطان، تصمیم گرفتم روزه ام را باطل کنم ولی پیش از اینکه عملی که روزه را باطل می کند انجام دهم، از تصمیم خود منصرف شدم حکم روزه ام چیست؟ و اگر این امر در روزه غیر ماه رمضان پیش آید چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ: در روزه ماه رمضان اگر در اثنای روز از نیّت روزه گرفتن بر گردد بهطوری که قصد ادامه روزه نداشته باشد، روزه اش باطل می شود و قصد دوباره او برای ادامه روزه فایده ندارد، البته تا اذان مغرب باید از کاری که روزه را باطل میکند خودداری کند.
🔹اما اگر دچار تردید شود به این معنی که تصمیمی برای باطل کردن روزه نگرفته باشد یا تصمیم بگیرد کاری را که موجب باطل شدن روزه است انجام دهد ولی آن را انجام نداده باشد، در این دو صورت نیز، صحّت روزه او محل اشکال است و احتیاط واجب آن است که روزه را تمام کند و بعداً هم آن را قضا نماید.
🔹هر روزه واجب معیّن دیگر ـ مانند نذر معیّن و امثال آن ـ نیز دارای همین حکم است.
📚 منبع: leader.ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ١٧»
روز جمعه، ١۴٠٠/٠٢/١٠
✍️ مناسبت روز: امروز هفدهمین روز ماه مبارک رمضان است و طبق روال روزهای قبل، سخن امروز را نیز با یکی دیگر از «آیات المهدی»، آغاز مینمائیم:
«وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَي لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ»: «خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند، وعده داده است كه حتماً آنان را در زمين جانشين قرار دهد، همان گونه كه كسانى پيش از ايشان را جانشين كرد، و قطعاً دينى را كه خداوند براى آنان پسنديده است، براى آنان استقرار و اقتدار بخشد و از پى ترسشان، امنيّت را جايگزين كند، تا (تنها) خدا را بپرستند و چيزى را شريك او نكنند، و بعد از آن هر که کافر شود، پس به حقیقت از فاسقان تبهکار است!» (نور/۵۵)
✍️ مفسرین این آیه را از «آیات المهدی» دانستهاند؛ چراکه در روايات متعدد از امام سجاد و امام باقر و امام صادق (ع) آمده که مصداق كامل این آیه، حكومت جهانى حضرت مهدى (ع) است؛ که در این مجال کوتاه تنها به دو نمونه از این احادیث که در تفسير نورالثقلين، ذیل آیه فوقالذکر آمده، اشاره مینمائیم:
✅امام سجاد(ع) بعد از تلاوت این آیه شریفه، فرمودند: «به خدا قسم آنها شیعیان ما اهلبیت هستند! خداوند به دست مردی از ما اهلبیت، که «مهدی» این امت است، این کار را انجام خواهد داد و او همان کسی است که رسول خدا(ص) درباره او فرمودند: اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را آنقدر طولانی میگرداند تا مردی از خاندانم که همنام من است، امور را بر عهده گیرد و زمین را پر از عدل و داد نماید، همانگونه که از ظلم و ستم پر شده است!»
✅ و امام صادق(ع) نیز فرمودند: «این آیه دربارهٔ «حضرت قائم و اصحاب ایشان» نازل شده است!»
✍️ خداوند در این آیه، پس از وعده به حکومت صالحین، به چهار ویژگی حکومت موعود مهدوی، اشاره مینماید:
🔹١. تسلط و خلافت مؤمنین صالح بر همه زمین: «لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ»
🔹٢. تمکین همهی مردم دنیا به دین اسلام ناب: «وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَي لَهُمْ»
🔹٣. ایجاد امنیت و آرامش کامل بعد از ترس ها و مشکلات قبل از ظهور: «وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً»
🔹۴. نمایان شدن توحید ناب در سرتاسر گیتی، به صورتی که مؤمنین بهراحتی و بی هیچ شائبه و تقیه، پرستش و عبادت خدا را به جا میآورند: «يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا...»
✍️ و اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ اسلام، دين آيندهى جهان است و قطعاً آيندهى تاريخ به سود مؤمنان و شكست سلطهى كافران میانجامد: «وعداللّه... ليمكننّ لهم دينهم»، لذا به محرومان مؤمن، اميد و بشارت دهيد تا فشار و سختى ها، آنها را مأيوس نكند!
2️⃣ كليد و رمز لياقت براى بدست گرفتن حكومت جهانی مهدوی، تنها ايمان نیست، بلکه عمل صالح نیز لازم است: «الّذين آمنوا و عملوا الصالحات»
3️⃣ دين، از سياست و حکومت جدا نيست، بلكه سياست و حكومت، مقدمه براى حفظ دين است: «ليستخلفنّهم ...يعبدوننى»
4️⃣ هدف از پيروزى و حكومت اهل ايمان، استقرار دين الهى در زمين و رسيدن به امنيّت كامل است. «ليمكّننّ لهم دينهم - ليبدلّنهم - لايشركون»
5️⃣ دين اسلام، تنها دين مورد رضايت الهى است: «دينهم الّذى ارتضى لهم» و منظور از دین مورد رضای خدا همان اسلام است که در روز غدیر کامل شد: «الْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکمُ الْإِسْلامَ دینا»؛ (مائده/٣) که طبق این آیه، حكومت حضرت مهدى(عج) ادامه غدیر و مورد رضایت خداوند است: «دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَي لَهُمْ»
6️⃣ امنيّت واقعى، در سايهى حكومت مهدوی به دست میآید: «وليبدلّنّهم من بعد خوفهم أمنا»
7️⃣ ایجاد امنيّت کامل در آرمان شهر مهدوی، شرايط مناسبى براى عبادت و ارتقاء و نزدیکی انسانها به خدا، فراهم مى سازد: «أمنا يعبدوننى»
8️⃣ عبادت خدا، زمانى كامل است كه هيچ گونه شركى در كنار آن در جهان نباشد: «يعبدوننى لايشركون»
✍️ در پایان نباید فراموش کرد که برای تحقّق وعده الهی و تشکیل حکومت موعود، دو شرط لازم است: ابتدا باید خودمان، مؤمن صالح باشیم و سپس مردم را به ایمان و عمل صالح دعوت کنیم!
با یک نگاه ...
عاشـق خود را ...
شهید کن
این جمعه را ...
به یمن قدمهاتـ❤️ـ ...
عید کن
سلام موعـ❤️ـود مهربانم ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
#جمعه
#ماه_مبارک_رمضان
مداحی_آنلاین_در_روزگار_سردی_داروی.mp3
2.51M
🥀در روزگار سردی
🌹داروی هر دردی...
❤️لبیک یا مهدی حجت الله...
#حمیدرضا_علیمی
#نوای_مهدوی
#امام_زمان
t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تو آخرالزمان فاصله ی ما تا گناه ۲۰ ثانیه هست!♨️
#استاد_رائفی_پور
#آخرالزمان
#تلنگر_مهدوی
#کلیپ_مهدوی
#سخنرانی_کوتاه
#امام_زمان
#جمعه
#ماه_مبارك_رمضان
t
گرچه ...
این شهر شلوغ است،
ولی باور کن
آنقدر ...
جای تـ❤️ـو خالی ست،
صدا می پیچد...
🥀و این جمعه هم گذشت ...
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
#جمعه
#ماه_مبارك_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای امام زمانم چه کنم؟
محاسبه خطرناک
😱عمرت را چه کردی؟
چقدر خوابیدی؟
چقدر خوردی؟
چقدر عبادت کردی؟
چقدر قران خواندی؟
🧐کمی بیاندیش
بیا روش زندگیت را عوض کن
فرصت کمی باقیست شاید کمتر از فرصتی که فکر میکنی.
#ماه_مبارک_رمضان بهترین فرصت دوباره
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
میلادی: Saturday - 01 May 2021
قمری: السبت، 18 رمضان 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹اولین شب قدر
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️2 روز تا دومین شب قدر
▪️3 روز تا شهادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️4 روز تا سومین شب قدر
▪️12 روز تا عید سعید فطر
✅ با ما همراه شوید
@adinebaharan
🔰 «#گلبرگ_احکام»
مناسبت: «شب نوزدهم ماه مبارک رمضان»
موضوع: «#اعمال_شب_قدر»
در کتاب شریف «مفاتیح الجنان» درباره شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و اعمال آن، چنین آمده است:
این شب باعظمت، آغاز شبهای قدر است و شب قدر آن شبی است که در طول سال، شبی به خوبی و فضلیت آن یافت نمیشود و عمل در این شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است و تقدیر امور سال در این شب صورت میگیرد و فرشتگان و روح که اعظم فرشتگان الهی است، در این شب بهاذن پروردگار به زمین فرود میآیند و به محضر امام زمان(عج) میرسند و آنچه را که برای هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه میدارند؛ و در روایات اعمالی برای شب نوزدهم ذکر شده که عبارتند از:
1️⃣ «غسل کردن» که بهتر است غسل این شبها در هنگام غروب آفتاب انجام گیرد که نماز شام را با غسل بخواند.
2️⃣ خواندن «دو رکعت نماز» که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، هفت مرتبه «توحید» و پس از فراغت از نماز، هفتاد مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ» بگوید؛
3️⃣ قرآن مجید را باز کند و در برابر خود گرفته و بگوید: «اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ بِكِتابِكَ الْمُنْزَلِ وَمَا فِیهِ وَفِیهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ وَأَسْماؤُكَ الْحُسْنىٰ وَمَا یُخافُ وَیُرْجىٰ أَنْ تَجْعَلَنِى مِنْ عُتَقائِكَ مِنَ النّارِ»: «خدایا؛ از تو درخواست میکنم به حق کتاب نازلشدهات و آنچه در آن است و در آن است نام بزرگترت و نامهای نیکوترت و آنچه بیمانگیز است و امیدبخش، این که مرا از آزادشدگان از آتش دوزخ قرار دهی»
4️⃣ قرآن مجید را روی سر بگذارد و بگوید: «اللّٰهُمَّ بِحَقِّ هٰذَا الْقُرْآنِ وَبِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَبِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِیهِ وَبِحَقِّكَ عَلَیْهِمْ فَلَا أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ»: «خدایا؛ به حق این قرآن و به حق کسی که آن را بر او فرستادی و به حق هر مؤمنی که او را در قرآن ستودی و به حق خود بر آنان، پس احدی شناساتر از تو به حق تو نیست!»
سپس ١٠ مرتبه بگو: «بِکَ یَا اللّٰهُ» و ١٠ مرتبه «بِمُحَمَّدٍ» و ١٠ مرتبه «بِعَلِیٍّ» و ١٠ مرتبه «بِفَاطِمَةَ» و ١٠ مرتبه «بِالْحَسَنِ» و ١٠ مرتبه «بِالْحُسَیْنِ» و ١٠ مرتبه «بِعَلِیِّبْنِ الْحُسَیْنِ» و ١٠ مرتبه «بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِیٍّ» و ١٠ مرتبه «بِجَعْفَرِبْنِ مُحَمَّدٍ» و ١٠ مرتبه «بِمُوسَىبْنِ جَعْفَرٍ» و ١٠ مرتبه «بِعَلِیِّبْنِ مُوسَى» و ١٠ مرتبه «بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِیٍّ» و ١٠ مرتبه «بِعَلِیِّبْنِ مُحَمَّدٍ» و ١٠ مرتبه «بِالْحَسَنِبْنِ عَلِیٍّ» و ١٠ مرتبه «بِالْحُجَّةِ»؛
پس هر حاجتى که دارى از خدا بخواه!
5️⃣ «زیارت امام حسین (ع) در شب قدر» که در روایت آمده: هنگامی که شب قدر میشود، منادی از آسمان هفتم از پشت عرش ندا سر میدهد که خدا هرکه را به زیارت مزار امام حسین علیه السلام آمده آمرزید.
6️⃣ «احياء شب قدر»؛ چنانچه روایت شده: هرکه شب قدر را اِحیا بدارد، گناهانش آمرزیده میشود، هرچند بهشماره ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و پیمانه دریاها باشد!
7️⃣ خواندن «صد رکعت نماز» که فضلیت بسیار دارد و بهتر آن است که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، ١٠ مرتبه «توحید» بخواند.
8️⃣ این دعا را بخواند: «اللّٰهُمَّ إِنِّى أَمْسَیْتُ لَكَ عَبْداً داخِراً لَاأَمْلِكُ لِنَفْسِى نَفْعاً وَلاضَرّاً وَلاأَصْرِفُ عَنْها سُوءً، أَشْهَدُ بِذٰلِكَ عَلَىٰ نَفْسِى، وَأَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِى، وَقِلَّةِ حِیلَتِى، فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِمُحَمَّدٍ وَأَنْجِزْ لِى مَا وَعَدْتَنِى وَجَمِیعَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِى هٰذِهِ اللَّیْلَةِ، وَأَتْمِمْ عَلَىَّ مَا آتَیْتَنِى فَإِنِّى عَبْدُكَ الْمِسكِینُ الْمُسْتَكِینُ الضَّعِیفُ الْفَقِیرُ الْمَهِینُ. اللّٰهُمَّ لَاتَجْعَلْنِى ناسِیاً لِذِكْرِكَ فِیما أَوْلَیْتَنِى، وَلاغافِلاً لِإِحْسانِكَ فِیما أَعْطَیْتَنِى، وَلَاآیِساً مِنْ إِجابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّى فِى سَرَّاءَ كُنْتُ أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخاءٍ أَوْ عافِیَةٍ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْماءَ إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعاءِ».
9️⃣ خواندن دعای «جوشنکبیر»؛
🔟 گفتن صد مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ رَبِّی وَأَتُوبُ إِلَیْهِ» و صد مرتبه «اللّٰهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ»
✍️ در پایان به سخن علاّمه مجلسی (ره) اشاره مینمائیم که فرمود: بهترین اعمال در شب قدر، درخواست آمرزش و دعا برای حوایج دنیا و آخرت خود و پدر و مادر و خویشان و برادران و خواهران مؤمن، چه آنان که زندهاند و چه آنان که از دنیا رفتهاند و خواندن اذکار و صلوات بر محمّد و آل محمّد (ص) به هر اندازه که بتواند!
@adinebaharan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
«خدایا آگاهم کن در آن برای برکات سحرهایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بکار به همه اعضایم به پیروی آثارش، به نور خودت، ای روشنی بخش دلهای حق شناسان.»
🌷التماس دعا
@adinebaharan
🍀🍀🍀🍀🍀
#زیارت_حضرت_رسول_در_روز_شنبه
🌹أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَسُولُهُ وَ أَنَّکَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ بَلَّغْتَ رِسَالاتِ رَبِّکَ وَ نَصَحْتَ لِأُمَّتِکَ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ أَدَّیْتَ الَّذِی عَلَیْکَ مِنَ الْحَقِّ وَ أَنَّکَ قَدْ رَؤُفْتَ بِالْمُؤْمِنِینَ وَ غَلُظْتَ عَلَى الْکَافِرِینَ وَ عَبَدْتَ اللَّهَ مُخْلِصا حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَبَلَغَ اللَّهُ بِکَ أَشْرَفَ مَحَلِّ الْمُکَرَّمِینَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی اسْتَنْقَذَنَا بِکَ مِنَ الشِّرْکِ وَ الضَّلالِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلْ صَلَوَاتِکَ وَ صَلَوَاتِ مَلائِکَتِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ الْمُرْسَلِینَ وَ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ وَ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِینَ
وَ مَنْ سَبَّحَ لَکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ نَبِیِّکَ وَ أَمِینِکَ وَ نَجِیبِکَ وَ حَبِیبِکَ وَ صَفِیِّکَ وَ صِفْوَتِکَ وَ خَاصَّتِکَ وَ خَالِصَتِکَ وَ خِیَرَتِکَ مِنْ خَلْقِکَ وَ أَعْطِهِ الْفَضْلَ وَ الْفَضِیلَةَ وَ الْوَسِیلَةَ وَ الدَّرَجَةَ الرَّفِیعَةَ وَ ابْعَثْهُ مَقَاماً مَحْمُوداً یَغْبِطُهُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَ الْآخِرُونَ اللَّهُمَّ إِنَّکَ قُلْتَ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جَاءُوکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحِیماً إِلَهِی فَقَدْ أَتَیْتُ نَبِیَّکَ مُسْتَغْفِراً تَائِباً مِنْ ذُنُوبِی، فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اغْفِرْهَا لِی یَا سَیِّدَنَا أَتَوَجَّهُ بِکَ وَ بِأَهْلِ بَیْتِکَ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى رَبِّکَ وَ رَبِّی لِیَغْفِرَ لِی.
آنگاه سه بار بگو
🌹إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
همه از خداییم و به سوى او باز مى گردیم
سپس بگو:
أ🌹ُصِبْنَا بِکَ یَا حَبِیبَ قُلُوبِنَا فَمَا أَعْظَمَ الْمُصِیبَةَ بِکَ حَیْثُ انْقَطَعَ عَنَّا الْوَحْیُ وَ حَیْثُ فَقَدْنَاکَ فَإِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ یَا سَیِّدَنَا یَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ [الطَّیِّبِینَ]الطَّاهِرِینَ هَذَا یَوْمُ السَّبْتِ وَ هُوَ یَوْمُکَ وَ أَنَا فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَحْسِنْ ضِیَافَتِی وَ أَجِرْنَا وَ أَحْسِنْ إِجَارَتَنَا بِمَنْزِلَةِ اللَّهِ عِنْدَکَ وَ عِنْدَ آلِ بَیْتِکَ وَ بِمَنْزِلَتِهِمْ عِنْدَهُ وَ بِمَا اسْتَوْدَعَکُمْ مِنْ عِلْمِهِ فَإِنَّهُ أَکْرَمُ الْأَکْرَمِینَ
🌹السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا خِیَرَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللَّهِ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَسُولُ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ نَصَحْتَ لِأُمَّتِکَ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِ رَبِّکَ وَ عَبَدْتَهُ حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَجَزَاکَ اللَّهُ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَفْضَلَ مَا جَزَى نَبِیّا عَنْ أُمَّتِهِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى إِبْرَاهِیمَ وَ آلِ إِبْرَاهِیمَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ.
@adinebaharan
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ١٨»
روز شنبه، ١۴٠٠/٠٢/١١
✍️ مناسبت روز: امشب اولین شب قَدر یا «لَیلَةُ القَدر» است؛ شب نزول قرآن و مقدّر شدن امور یکساله انسان، که در قرآن مجید، در سورههای قدر و دخان به آن اشاره شده و ارزش شب قدر را بیش از هزار ماه دانستهاند!
«شب قدر» طبق روایات اسلامی نیز، بافضیلتترین شبِ سال و شب رحمت الهی و آمرزش گناهان است و در آن، فرشتگان به زمین و به حضور حجت حیّ الهی نازل میشوند و مُقدّرات سال آینده بندگان را بر امام زمان (عج) عرضه میکنند!
هرچند در روایات، زمان دقیق شب قدر، روشن نیست، ولی طبق تصریح بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و به احتمال زیاد یکی از شبهای ۱۹، ۲۱ و یا ۲۳ این ماه است؛ که البته در روایات اهل سنت بر شب ۲۷ رمضان نیز تاکید شده است.
مؤمنین در این شبها با الگوگیری از کلام و سیره اهلبیت (ع)، به شبزندهداری، خواندن قرآن، دعا و دیگر آیینها و اعمال شب قدر میپردازند؛
همچنین ضربت خوردن و شهادت امیرالمؤمنین (ع) در این ایام، بر اهمیت این شبها افزوده و شیعیان، از فضیلت سوگواری برای آن امام همام نیز در شبهای قدر، بهره میبرند.
✍️ اما امروز هجدهمین روز از ماه رمضان است و طبق روال روزهای گذشته، امروز نیز به یکی دیگر از «آیات المهدی» میپردازیم:
«فَفَرَرْتُ مِنكُمْ لَمَّا خِفْتُكُمْ فَوَهَبَ لِي رَبِّي حُكْماً وَجَعَلَنِي مِنَ الْمُرْسَلِينَ»: «(موسى گفت:) و چون از شما ترسيدم از نزد شما گريختم، سپس پروردگارم به من حكمت (دانش و حکومت) بخشيد و مرا از پيامبران قرار داد.» (شعراء/٢١)
در این آیه، حضرت موسی (ع)، علت فرار خود از مصر را، خوف از دشمنان بیان فرمودهاند؛
مفسرین بنابر روایات تفسیری اهلبیت (ع) این آیه را از «آیات المهدی» دانستهاند؛ چنانچه امام صادق (ع) اشاره به این آیه کرده و فرمودند: «صاحب اين امر را غيبتى است كه (برای دلیل آن) مىگويد: من از شما گريختم چون (بر جان خويش) بيمناك بودم...»: «... إِنَّ لِصَاحِبِ هَذَا اَلْأَمْرِ غَيْبَةً يَقُولُ فِيهَا- فَفَرَرْتُ مِنْكُمْ لَمّٰا خِفْتُكُمْ...» (الغيبة للنعمانی، ج١، ص١٧۴)
👈 و در روایتی دیگر فرمودند: «هنگامى كه قائم (ع) قيام كند، اين آيه را تلاوت نموده و میگوید: «چون از شما بيمناك بودم از نزدتان گريختم!»: «... إِذَا قَامَ اَلْقَائِمُ تَلاَ هَذِهِ اَلْآيَةَ- فَفَرَرْتُ مِنْكُمْ لَمّٰا خِفْتُكُمْ» (همان)
✍️ و اما چند نکته درباره این آیه:
1️⃣ غیبت از بین امت، مخصوص امام عصر (عج) نیست و بسیاری از انبیاء الهی همچون حضرت موسی (ع) از میان قوم خود، غائب شدهاند!
2️⃣ یکی از علل غیبت اولیاء الهی از جمله امام عصر (عج)، وجود دشمنان بسیار و دوستان و مدافعین اندک است لذا به سبب خوف از دشمن و حفظ جان، به دستور الهی غائب میشوند تا آمادگی لازم در دوستان ایجاد گردد!
3️⃣ «خوف» در اینجا به معنای حذر عقلی از خطر است و با «جبن» که به معنای ترس است و از ضعفِ نَفْس، نشأت میگیرد، تفاوت دارد!
4️⃣ دو مانع بزرگ ظهور حضرت حجت (ع)، وجود حاکمان ظالم و عدم آمادگی یاران و مدافعان حضرت است!
5️⃣ ایجاد امنیت برای امام زمان (عج)، یکی از شرایط ظهور ایشان است، لذا شیعیان وظیفه دارند با کسب قدرت لازم، چنین زمینهای را برای دفاع از حضرت فراهم نمایند.
@adinebaharan
با تـ❤️ـو ...
هر جزء جهان ...
باغچه و بستـ🌸ـان است
سلام حضرتـ❤️ـ بهــار ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@adinebaharan