✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز:
«قضاوت با شما»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/٠٣/١٩
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم؛ اما در ایام انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم و انتقادهای فراوانی به شورای نگهبان و چگونگی تأیید صلاحیت کاندیداها و یا مهندسی انتخابات مطرح است، سؤالاتی همچون:
❓ آیا رد و تایید صلاحیت ها به نفع جریان خاصی بوده است؟
❓آیا بهتر نبود برای جلب مشارکت مردم، نامزدهای بیشتری تأیید صلاحیت میشدند؟
❓با عنایت به حضور کاندیداها از یک طیف فکری در انتخابات، آیا حق انتخاب برای مردم وجود دارد؟
✅ در پاسخ به این سؤالات؛ از شما خواهش مینمایم بدون قضاوت قبلی، مطلب امروز روزبرگ شیعه را تا پایان مطالعه نموده و سپس خودتان بر اساس عقل و منطق قضاوت نمایید!
1️⃣ اولاً باید بدانیم که شورای نگهبان طبق قانون، مسئول برگزاری انتخابات و یا جلب مشارکت بالای مردم نیست! بلکه آنچه قانون از شورای نگهبان خواسته است، احراز صلاحیت نامزدها طبق قانون اساسی و قوانین وضع شده در مجامع قانونگذار نظام جمهوری اسلامی برای سمت ریاست جمهوری است که طبق اقرار افراد معترض و مخالفی مانند تاجزاده، هیچ کدام از اعضای متدین این شورا، آخرت خود را به دنیای دیگران نمیفروشد و بر اساس مُرّ قانون عمل مینمایند!
2️⃣ ثانیاً اکثر مردم نیز ترجیح میدهند که شورای نگهبان به وظیفه قانونی خود عمل کند و در تأیید صلاحیتها مصلحت سنجی ننماید؛ چرا که همین مردم در تشکیل بعضی از دولتهای ناموفق گذشته، شورای نگهبان را مقصر میدانند که بنابر مصلحت، فرد نالایقی را برای ریاست جمهوری تأیید نموده است!
3️⃣ ثالثاً طبق تجارب قبلی، اساساً تعداد نامزدها و حضور یا عدم حضور چهرههای سیاسی معروف، تأثیر زیادی در افزایش مشارکت مردم ندارد! و آنچه میتواند مردم را برای حضور پرشکوه و حداکثری در انتخابات متقاعد کند، قدرت نامزدان مطرحشده برای تغییر شرایط موجود کشور و نجات مردم از فقر، بیکاری، گرانی و... است! بنابراین چه بسا حضور برخی چهرههایی که جزو مقصران وضع موجود بودهاند یا به دلایلی دیگر، منفور افکار عمومی هستند، نه تنها باعث افزایش مشارکت مردم نمیشد، بلکه بر حضور مردم، تأثیر منفی میگذاشت!
4️⃣ رابعاً طبق نظر برخی صاحبنظران، شاید مردم در این انتخابات، پس از سالها، از دوقطبیِ کاذب «اصلاحطلب - اصولگرا» نجات یافته و فارغ از جوسازیها و بازیهای سیاسی جناحها، بتوانند چند سلیقه و نگاه مدیریتی متفاوت را در کنار هم، بررسی کرده و انتخاب بهتری انجام دهند!
لذا اینکه برخی افراد به دلیل منافع شخصی و یا گروهی خود در فضای مجازی و حقیقی، سخن از تضییع حق مردم و نبودن سلایق مختلف در انتخابات میگویند، ناشی از عادت آنها به دوقطبیهای کاذب بوده و یا تحت تأثیر دشمنان جمهوری اسلامی ایران هستند! چرا که هر فرد بدون غرض با بررسی اولیه، قطعاً متوجه میگردد که در بین هفت کاندید فعلی، انواع سلایق و حتی نگاههای سیاسی مختلف وجود دارد که این موضوع در مناظرات تلویزیونی کاملاً محسوس است!
5️⃣ خامساً تجربه انتخابات ریاست جمهوری در دورههای قبلی نشان میدهد که چهره بودن برخی نامزدها و یا سمت و سوی برخی از نگاههای سیاسی، هیچ تأثیری در انتخاب مردم ندارد! چراکه همه به یاد دارند که در سال ۷۶، آقای خاتمی گمنامترین نامزد موجود بود! و یا در سال ۸۴، آقای احمدی نژاد تقریبا در بین نامزدها، ناشناسترین فرد بود و هر دو با رأی بالا، برگزیده انتخابات گردیدند و یا حتی آقای روحانی نیز در نظرسنجی های سال ۹۲ در پایینترین حد قرار داشت، ولی با رأی مردم، رئیس جمهور ایران شد!
✍️ بنابراین این ادعا که با رد صلاحیت برخی چهره های معروف جریانات سیاسی، انتخابات مهندسی و امکان انتخاب از مردم گرفته شده، صحیح نیست و مسلماً دو نامزد فعلی وابسته به جریان اصلاحات و دولت فعلی در صورت داشتن برنامه و اقناع مردم برای توانایی خود در تغییر وضع موجود، میتوانند پیروز انتخابات باشند!
از این گذشته، تعدد نامزدهای انقلابی و به اصطلاح اصولگرا (درحالیکه تقریباً همه آنها اعلام کردهاند، که انصراف نمی دهند)، میتواند باعث پخش رأی و تضعیف این جریان گردد؛ اما در عوض کمی تعداد نامزدها در جریان اصلاحات و دولت فعلی (که احتمال کناره گیری یکی از آنها به نفع دیگری هم وجود دارد) میتواند باعث تجمیع آراء و در نهایت پیروزی آنها در انتخابات شود، که در این صورت، این پیروزی را مدیون بیطرفی شورای نگهبان خواهند بود!
در پایان بدیهی است، ملت فهیم ایران، همچون انتخابات های گذشته، بازیچه این سیاهنمایی ها نخواهند شد و اینبار نیز به کوری چشم دشمنان این مرز و بوم، حماسه دیگری در ٢٨ خرداد ماه، خواهند آفرید!
✅ #روزشمار_انتخابات
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
9️⃣ روز مانده تا انتخابات و تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی_تحولآفرین
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔆 حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی):
🗳 « من به همهى كسانى كه نامزد انتخابات رياست جمهورى هستند و طرفداران آنها صميمانه عرض مىكنم كه فضاى كشور را فضاى دشمنى و نقار و تشنج و اختلاف نكنند! البته ملت اينطور نيستند؛ گروهى هستند كه اگر مجموعشان را بشمريم، به چند هزار نفر نمىرسند! بالاخره هر كس طرفدارانى دارد؛ اينها فضاى روزنامهها و دستگاههاى ارتباط جمعى را متشنج مىكنند؛ فضا بايد دوستانه باشد؛ هر كس حرفهاى خودش را بزند و برنامههاى خودش را بگويد و كارى را كه خودش مىتواند بكند، بيان كند؛ به ديگران چه كار دارند؟ فضا را متشنج نكنند؛ فضا را برادرانه و صميمانه بكنند...»
📚 بيانات معظمله در ١٣٨۴/٠٣/٠٣
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🚨 تا فرصت باقیست برای افزایش آمادگی، بصیرت و هوشیاری خود و دیگران بکوشیم...
4_5909238854509923669.mp3
18.51M
◀️آنالیز کامل #مناظره_دوم
◀️ از جمله تاریخی #رئیسی تا #کنایه_سنگین #زاکانی
◀️از ضربه ی اساسی رئیسی به روحانی با کلمه #گشت_ارشاد تا کنایه سنگین زاکانی
🕋 مناسب های دینی و اسلامی .روز پنج شنبه
🎇 امور دینی و اسلامی .
❇️ روز مبارک و محمودی است برای :
✅ جابه جایی و نقل و انتقال .
✅ حرکت و مهاجرت .
✅ و خرید حیوان خوب است .
🤒 مریض امروز زود خوب می شود .
👶 زایمان خوب و نوزادش صبور وح صالح و شجاع و مبارک خواهد شد . ان شاءالله
🚘 مسافرت : خوب و مفید و سودمند است .
👩❤️👩 مباشرت و مجامعت :
👩❤️👩 امروز : مباشرت امروز ، شیطان نزدیک فرزند زوال ظهر چنین روزی نگردد تا پیر شود .
🔭احکام نجوم .
🌗 امروز قمر در برج جوزا و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است :
✳️ شروع به نگارش کتاب .
✳️ لباس نو پوشیدن .
✳️ تاسیس شرکت .
✳️ شروع به کارهای تعلیماتی .
✳️ خرید ملک و کالا .
✳️ مبادله سند .
✳️ ارسال کالاهای تجاری .
✳️ و دیدار با سران نیک است .
💑 امشب : امشب (شبِ جمعه) ، فرزندح چنین شبی امکان سقط شدن دارد .
💇♂💇 اصلاح سر و صورت :
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت)
در این روز ماه قمری ، باعث گوشه گیری و انزوا می شود .
💉💉حجامت فصد خون دادن .
#خون_دادن یا #حجامت و فصد موجب نجات از بیماری می شود .
🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب جمعه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 30 سوره مبارکه " روم " است .
فاقم وجهک للدین حنیفا ......
و مفهوم آن این است که خواب بیننده را امری پیش آید که جماعتی می خواهند او را از آن کار منصرف کنند و او سخن آنان را گوش نکند و همین درست است . ان شاء الله و شما مطلب خود را دراین مضامین قیاس کنید .
💅 ناخن گرفتن:
🔵 پنجشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕👚 دوخت و دوز:
پنجشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد .
✴️️ وقت استخاره :
در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن)
💫ذات الکرسی عمود ۵:۳۶
❣دعا در زمان ذات الکرسی مستجاب است.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 10 June 2021
قمری: الخميس، 29 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️12 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️30 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️37 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️39 روز تا روز عرفه
✅ با ما همراه شوید..۰
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: ایام انتخابات ریاست جمهوری
موضوع: «#احکام_انتخابات»
❓در ایام انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
❓با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات می بایست از منزل خارج شود؛ آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
✅ شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ #روزشمار_انتخابات
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
8️⃣ روز مانده تا انتخابات و تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی_تحولآفرین
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔆 حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی):
🗳 « بنده دعواى اصلاحطلب و اصولگرا را قبول ندارم؛ من اين تقسيمبندى را غلط مىدانم! نقطهى مقابل اصولگرا، اصلاحطلب نيست؛ نقطه مقابل اصلاحطلب، (نیز) اصولگرا نيست! نقطهى مقابل اصولگرا، آدم بىاصول و لاابالى است؛ آدمى كه به هيچ اصلى معتقد نيست؛ آدم هرهرى مذهب است! يك روز منافع او يا فضاى عمومى ايجاب مىكند كه بشدت ضد سرمايهگذارى و سرمايهدارى حركت كند، يك روز هم منافعاش يا فضا ايجاب مىكند كه طرفدار سرسخت سرمايهدارى شود؛ حتّى به شكل وابسته و نابابش! نقطهى مقابل اصلاحطلبى،(هم) افساد است! بنده معتقد به اصولگراى اصلاحطلبم؛ اصول متين و متقنى كه از مبانى معرفتى اسلام برخاسته، با اصلاح روشها به صورت روزبهروز و نوبهنو...»
📚 بيانات معظمله در ١٣٨۴/٠٢/١٩
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🚨 تا فرصت باقیست برای افزایش آمادگی، بصیرت و هوشیاری خود و دیگران بکوشیم...
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «انتخاب اصلح» 1️⃣
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠٣/٢٠
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز شهادت آیتالله سید محمدرضا سعیدی از علماء وارسته و مبارزین سیاسی انقلاب اسلامی در سال ١٣۴٩ شمسی است که توسط حکومت پهلوی دستگیر، شکنجه و در نهایت به شهادت رسید؛ امام راحل درباره ایشان فرمودند: «من در آن سالها کسی را مثل آقای سعیدی نداشتم که آن طور مخلصانه در راه دین تلاش کند... آقای سعیدی وظیفهاش را انجام داد...» لذا با گرامیداشت نام و یاد این عالم مجاهد و شهید والامقام، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
✍️ در ایام انتخابات ریاست جمهوری هستیم و یکی از سؤالات اساسی که در این ایام، اذهان بخشی از تودههای دلسوز جامعه را مشغول به خود کرده، این است که در فضای رقابتهای انتخاباتی، با وجود تکثر کاندیداهای صالح، چگونه باید فرد اصلح را شناسایی نمود و به او رأی داد؟
✅ در جواب به این سؤال باید به این نکته توجه شود که تلاش برای شناخت فرد اصلح، امری ضروری است که باید بدان اهمیت داد! چنانچه رهبر فرزانه انقلاب در این زمینه فرمودند: «هر کس صلاحیتش در مراکز قانونی تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بین صالحها گشت و صالحتر را پیدا و او را انتخاب کرد؛ این هنر شما مردم است!» (١٧ اردیبهشت ٨۴)
همچنین ایشان فرمودند: «ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد... زیرا همانطور که شرکتِ در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است! البته ممکن است همهی تلاشها به نتیجه نرسد؛ اما انتخابکنندگان تلاش کنند، برای اینکه گزینش درستی داشته باشند؛ این، خیلی مهم است!» (١٣ اردیبهشت ٧۶)
👈 نکته قابل توجه دیگر آن است که برای شناخت و تشخیص گزینهی اصلح و رأی دادن به وی، باید حجت شرعی داشت و مبتنی بر معیارهای ناصواب یا عدم شناخت و تحقیق و تنها مبتنی بر ظواهر و احساسات نمیتوان تصمیم گرفت! چنانچه رهبر معظم انقلاب اسلامی با صراحت در این زمینه فرمودند: «باید بگردید، بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید، شما به چه دلیل به این فرد رأی دادید، بتوانید بگویید به این دلیل! بین خودتان و خدا، دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأی بدهید...» (٣١ اردیبهشت ٧۶)
البته بدیهی است که حجت شرعی در این زمینه یا از طریق یقین فردی، حاصل میشود یا با مشورت با افراد امین و صاحب صلاحیت؛ لذا رهبر معظم تأکید نمودند که «اگر میتوانید، خودتان تشخیص بدهید؛ (ولی) اگر نمیشناسید، از دیگری که میتواند امین باشد، سؤال کنید!» (٢٨ اردیبهشت ٨٠)
👈 هرچند این نکته نیز اهمیت دارد که تلاش برای انتخاب «اصلح» نباید به وسواس در گزینش بینجامد! چنانچه رهبر حکیم انقلاب انذار دادند که: «بعضیها در شناخت اصلح دچار وسواس و دغدغهی زیاد میشوند؛ (این درست نیست!) شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانی که فکر میکنید میتوانند شما را راهنمایی کنند، راهنمایی بخواهید؛ به هر نتیجهای که رسیدید، عمل کنید و رأی بدهید؛ اجر شما را خدای متعال خواهد داد...» (٣ خرداد ٨۴)
بنابراین نباید وسواس در انتخاب اصلح، به عدم شرکت در انتخابات به بهانهی «ناتوانی در تشخیص اصلح» بینجامد! لذا رهبر انقلاب باز هم تأکید کردند که: «بعضىها هستند كه خيلى وسوسه مىكنند - آيا اين، آيا آن؟ آيا اين، آيا آن؟ - آخرش هم يا مجبور مىشوند به طاق جفت و استخاره متوسل شوند و يا اصلاً از خير رأى دادن مىگذرند! نه، انسان فكر مىكند؛ به كسى مىرسد و مىگويد: خدايا! نتيجهى تحقيقات من اين است! من طبق حجت درونى خودم - كه عقل و تفكر است- و بر اساس مشورتى كه با ديگران داشتهام، رأى مىدهم! خداى متعال (هم) قبول مىكند؛ ولو اين تشخيص، درست نباشد! بنابراين نبايد وسوسه كرد؛ معيارها، معيارهاى روشنى است؛ جوسازى و تبليغات دروغين و براق و رنگين نبايد انسان را از شناخت حقيقت دور بدارد...» (۵ خرداد ٨۴)
👈 یکی دیگر از مسائل مهم و قابل توجه در انتخابات این است که بدانیم در نظام مردمسالاری دینی، حرف آخر را، مردم میزنند و تشخیص و انتخاب نهایی به مردم واگذار گردیده لذا رهبر فرزانه انقلاب با صراحت اعلام میدارند: «در نهایت، رأی مردم تعیینکننده است؛ آنچه که اهمیت دارد، تشخیص شما و رأی شما (ملت) است!» (١ اردیبهشت ٩٢)
بنابراین هر چه حاصل خروجی فرآیند انتخابات باشد قطعاً مورد حمایت نظام و رهبر معظم انقلاب است! چنانچه حضرت آقا فرمودند: «رهبرى در پشتيبانى از رئيس جمهور هيچگونه درنگى نمىكند! كسى را كه مردم انتخاب كنند و رئيس جمهور قانونى كشور شود، هميشه مورد احترام و تكريم و حمايت جامع رهبرى در همهى دولتها بوده؛ بعد از اين هم بايد باشد...» (١١ اردیبهشت ٨۴) 👇👇
البته باز هم تأکید مینمائیم که این تعبیر حکیم انقلاب، بدان معنا نیست که علماء، نخبگان و آگاهان جامعه نباید روشنگری کنند! بلکه بدان معناست که قرار نیست نخبگان به جای تودهی مردم تصمیم بگیرند و به واقع باید تصمیم نهایی به ملت واگذار شود که آزادانه و البته آگاهانه به پای صندوقهای رأی بروند و فرد مورد نظر خود را تعیین کنند و در همین مسیر روشنگری است که رهبری معظم، در تمامی ادوار تلاش نمودهاند تا با برشمردن وضعیت کشور و نیازهای انقلاب اسلامی، معیارها و شاخصههای گزینش نامزد اصلح، مردم را در انتخابات کمک کنند! که در پایان این مجال کوتاه تنها به یکی از سخنان معظمله در این زمینه بسنده میکنیم که فرمودند: «من نسبت به شخص، هيچگونه نظرى ابراز نمیكنم؛ اما شاخصهايى وجود دارد! بهترين (فرد)، آن كسى است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم يگانه و صميمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد! آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجملپرستى است... خودش، كسانش، نزديكان و وابستگانش، اهل اسراف و اهل اشرافیگرى نباشند... سادهزيست باشند، درد مردم را بداند و خودش از درد مردم احساس درد كند! اين به نظر من شاخص مهمى است! آگاهانه بگرديد؛ برسيد؛ و به آنچه كه رسيديد و تشخيص داديد، با قصد قربت اقدام كنيد؛ با قصد قربت پاى صندوق انتخابات برويد و (انشاالله) خداى متعال اجر خواهد داد...» (٢٢ اردیبهشت ٨٨)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔑کلیدی که امام حسین(علیه السلام) را به امام زمان (عجل الله فرجه) میرساند...
#استاد_رائفی_پور
🏛مناسبت های دینی و اسلامی .روز جمعه
🎇 امور دینی و اسلامی .
❇️ امروز روز مبارک و خوبی است و برای :
✅ خواستگاری و عقد و ازدواج .
✅ امور زراعی و کشاورزی .
✅ آغاز بنایی و خشت بنا نهادن .
✅ شرکت زدن و مشارکت .
✅ حجامت و خون دادن و زالو انداختن.
✅ خرید و فروش .
✅ اغاز معالجات و درمان .
✅ انواع دیدار و ملاقات ها .
✅ و نقل و انتقال و جابجایی خوب است .
👶مناسب زایمان و نوزادش راستگو و شایسته و خوش قدم و حلیم و مقامش بالا گیرد .ان شاءالله
✈️مسافرت : مسافرت بعدازظهر و همراه صدقه آغاز شود.
🔭 احکام و اختیارات نجومی :
🌗 امروز قمر در برج سرطان است و از نظر نجومی روز خوبی برای امور زیر است :
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ درختکاری .
✳️ امور زراعی و کشاورزی .
✳️ حمام رفتن .
✳️ کندن چاه و کانال .
✳️ و خرید و فروش املاک نیک است .
💑 انعقاد نطفه و مباشرت .
👩❤️👨 امشب : امشب( شب شنبه ) ، ممکن است فرزند و مادرش دچار مرض جذام شده یا دیوانه گردند .
💇💇♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات ،#اصلاح_مو(سر و صورت) ، باعث ایمنی از بلیات می شود .
💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن....
#خون_دادن یا #حجامت ، زالو انداختن حکمی ندارد . شما میتوانید باجستجوی کلمه" تقویم همسران"درتلگرام ایتا به ما بپیوندید.
✂️ ناخن گرفتن
جمعه برای #گرفتن_ناخن، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد.
👕👚 دوخت و دوز.
جمعه برای بریدن و دوختن، #لباس_نو روز بسیار مبارکیست و باعث برکت در زندگی و طول عمر میشود..
✴️️ وقت استخاره
در روز جمعه از اذان صبح تا طلوع آفتاب و بعد از زوال ظهر تا ساعت ۱۶ عصر خوب است.
😴😴 تعبیر خواب
تعبیر خوابی که شب شنبه دیده شود طبق ایه ی 1 سوره مبارکه " حمد " است .
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد الله رب العالمین .....
و از معنای آن استفاده می شود که نامه یا حکمی از بزرگی به خواب بیننده برسد که سبب خوشحالی خواب بیننده را فراهم سازد . ان شاءالله
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 11 June 2021
قمری: الجمعة، 30 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️11 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️29 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️36 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️38 روز تا روز عرفه
✅ با ما همراه باشید
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: شب اول ماه ذیالقعده
موضوع: «#اعمال_ماه_ذیالقعده»
در روایات، ماه ذی القعده را، ماه اجابت دعا نامیدهاند و اعمال زیادی در این ماه وارد شده که بخشی از آن، بدین شرح است:
1️⃣ هر روز ١٠٠ بار صلوات بر محمد و آل محمد، ٣۶٠ مرتبه الحمد لله رب العالمین، ٧٠ مرتبه استغفرالله، ٧٠ مرتبه اتوب الی الله، ١٠٠ مرتبه سبحان الله، ١٠٠ بار الحمدلله، ١٠٠ مرتبه لا اله الا الله، ١٠٠ مرتبه الله اكبر، ١٠٠ مرتبه لا اله الا الله الملك الحق المبین، و ١٠٠ مرتبه لاحول ولاقوة الا بالله؛ وارد شده است! (ارمغان مجلسی، ص٢٣)
2️⃣ هر شب و روز جمعه، هزار بار صلوات بر محمد و آل محمد فرستاده شود؛ (همان)
3️⃣ مداومت بر نماز جعفر طیار که حداقل هفته ای یكبار در این ماه خوانده شود؛ (مفتاح الفلاح، شیخ بهایی، ص ۵۵)
4️⃣ مداومت بر نماز شب و نوافل يوميه در این ماه؛ (همان)
5️⃣ بعد از هر نماز «آیة الكرسی» تلاوت شود؛ (همان)
6️⃣ اهتمام به خواندن تعقیبات نمازها در این ماه، چنانچه امام صادق (ع) در اینباره فرمودند: «تعقیبات، در جلب روزی برای شما از مسافرتهای تجارتی مؤثرتر است!» (بحارالانوار، ج ٨۵، ص ٣١۵)
7️⃣ مداومت بر تسبیح حضرت زهرا (س) كه تأكید شده است در این ماه تسبیح حضرت، بعد از هر نماز بدون تكلم و بدون جابه جا كردن پاها انجام شود؛ (همان)
8️⃣ خواندن نماز روز یکشنبه ماه ذیالقعده، که در روایت آمده در این ماه در روز یکشنبه، پیامبر اكرم (ص) از منزل خارج شدند و فرمودند: «ای مردم! چه كسی می خواهد توبه كند؟» آنگاه فرمودند: «پس غسل كنید، وضو بگیرید و چهار ركعت نماز بخوانید که در هر ركعت، یك بار سوره حمد، سه بار سوره اخلاص و یك بار هم سوره فلق و ناس را بخوانید؛ پس از اتمام نماز، ٧٠ مرتبه استغفار كرده و بگویید: «لاحَوْلَ وَ لاقُوَّةَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظيمِ» و بعد از آن، این دعا را بخوانید: «يا عَزيزُ يا غَفَّارُ اغْفِرْلي ذُنُوبي وَ ذُنُوبَ جَميعِ المُؤمِنينَ وَالْمُؤمِناتِ فَاِنَّهُ لايَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ»؛ سپس فرمودند: «كسی كه این عمل را به جا آورد، از آسمان به او ندا می رسد: ای بنده خدا، توبهات پذیرفته شد و گناهانت بخشوده گشت، پس كردارت را از سر بگیر!» (المراقبات، ص ١٨٧)
9️⃣ بر گرفتن روزه در این ماه، تأکید فراوان شده، چنانچه پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «هر کس در این ماه حرام، سه روز پنجشنبه و جمعه و شنبه را روزه بگیرد، خداوند برای او عبادت یک سال را بنویسد!» (المراقبات، ص ٣۶٩)
✍️ آنچه گذشت، تنها بخشی از اعمال ماه ذیالقعده بود که عزیزان میتوانند برای دسترسی مابقی ادعیه و اعمال این ماه به کتاب شریف مفاتیح الجنان مراجعه فرمایند.
✅ #روزشمار_انتخابات
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
7️⃣ روز مانده تا انتخابات و تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی_تحولآفرین
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔆 حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی):
🗳 « به مردم عزیزمان عرض میکنم، ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند!
در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است، و بروید پای صندوق و رأی بدهید؛
به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی، اعتنا نکنید! اینها دلسوز مردم نیستند؛ کسی که دلسوز مردم است، مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند...»
📚 بيانات معظمله در ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🚨 تا فرصت باقیست برای افزایش آمادگی، بصیرت و هوشیاری خود و دیگران بکوشیم...
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «ماه اجابت دعا»
روز جمعه، ١۴٠٠/٠٣/٢١
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم؛ اما امشب اولین شب ماه ذیالقعده است لذا سخن امروز را با گرامیداشت این ماه شریف آغاز مینماییم؛
ماه ذیالقعده، از ماههای حرام قمری است! که طبق روایات، فضیلت فراوان دارد، چنانچه سید بن طاووس(ره) در فضیلت این ماه مینویسد: «ماه ذیالقعده، زمان خوبی برای دعا به هنگام شدّت و گرفتاری، و برای رفع ظلم و ستم است و دعا بر ضد ظالم در این ماه مؤثّر است!»
و همچنین تأکید میکند که: «این ماه «ماه اجابت دعاها» نامیده شده، لذا باید اوقاتش را غنیمت شمرد و در آن روزه حاجت گرفت!» [اقبال الاعمال، ص۳۰۷]
✅ اول ذیالقعده، میلاد بانوی کرامت:
آغاز ماه ذیالقعده برای اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، پیام آور شروع فصلی نو از وزیدن دوباره بوی خوش یاس رضوی در سرای کاظمی بود که پس از ۲۵ سال انتظار، چشم حضرت نجمه خاتون (س) بعد از میلاد امام رضا (ع) ، به حضرت معصومه (س) در سال ۱۷۳ قمری، روشن شد!
👈 روزه در این روز، ثواب روزه هشتاد ماه را دارد و خواندن نماز حضرت فاطمه(س) در آن سفارش شده است؛
همچنین در روایات آمده که هر کس از ظالمی میترسد، در این روز بگوید «حَسْبی حَسْبی حَسْبی مِنْ سُؤالی عِلْمُکَ بِحالی»، تا حق تعالی او را از شر آن ظالم، کفایت کند!
✅ یازدهم ذیالقعده، میلاد هشتمین خورشید امامت:
در یازدهمین روز این ماه، خداوند، بزرگترین هدیه را به امام موسی کاظم (ع) اهداء نمود و تاریخ نویسان این روز بزرگ را به عنوان روز طلوع هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت رضا (ع) ثبت کردند!
✅ شب نیمه ذیالقعده، شب طاعت خدا:
رسول خدا (ص) فرمودند: «در ذیالقعده شب مبارکی است که شب پانزدهم آن ماه میباشد، در آن شب، خدا به بندگان مؤمنش نظر رحمت دارد و به کسی که در آن شب، طاعت خدا کند، پاداش صد سائح (روزه دار ملازم مسجد) که لحظهای خدا را معصیت نکرده، داده میشود!»
همچنین در روایت دیگری آمده: «کسی در این شب، چیزی را از خدا نمیخواهد، مگر اینکه حقتعالی به او عطاء میفرماید!»
✅ ٢۵ ماه ذیالقعده، «روز دحوالارض»:
امام رضا (ع) فرمودند: «دحوالأرض، روزی است که نخستین خشکیها از زیر آب (که تمام روی زمین را فراگرفته بود) سربرآورد» و مطابق بعضی از روایات، نخستین جایی که از زیر آب بیرون آمد و خشک شد و سپس گسترش یافت، سرزمین «مکّه» و محلّ «خانه کعبه» بود؛ بنابراین مکّه «امّ القری» یعنی مادر همه آبادیها نام گرفته است!
👈 در روایت آمده که روزه در روز دحوالارض مثل روزهی هفتاد سال است و در روایت دیگر آمده که کفّارهی هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد، از برای او، عبادت صد سال نوشته شود و از برای روزه دار این روز هر چه در میان آسمان و زمین است استغفار مینماید!
همچنین زیارت حضرت امام رضا (ع) در این روز، از افضل اعمال مستحب و از آداب و سنّت های مؤکد است!
✅ آخرین روز ماه ذیالقعده، غروب نهمین خورشید امامت و ولایت:
آخرین روز این ماه سالروز شهادت امام جواد (ع) به زهر «معتصم عبّاسی» در سن ۲۵ سالگی در سال ۲۲۰ قمری است!
✅ شروع سفر حاجیان به بیت الله الحرام:
همچنین در این ماه پرفضیلت، زائران خانه خدا از اطراف و اکناف جهان به سوی مکه و مدینه حرکت میکنند و خود را برای انجام مناسک حج مهیا مینمایند!
✅ رفتن حضرت موسی(ع) به کوه طور در ماه ذیالقعده:
از مناسبتهای مهم دیگری که بر ارزش این ماه افزوده است، رفتن حضرت موسی (ع) به کوه طور برای دریافت الواح تورات است که از اوّل ماه ذیالقعده شروع شده و تا دهه اول ذیالحجه ادامه داشته است! و در قرآن کریم به آن اشاره شده: «وَ إِذْ وَاعَدْنَا مُوسَی أَرْبَعِینَ لَیْلَةً...» ﴿بقره/۵۱﴾
علماء و بزرگان این چهل روز را «اربعین کلیمیه» نامیدهاند و اهمیت ویژهای برای آن قائل بوده و هستند!
قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
ان لکم فی کل جمعة حجة و عمرة فالحجة الهجیرة للجمعة و العمرة انتظار العصر بعد الجمعة.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
هر روز جمعه برای شما ثواب یک حج و یک عمره است، حج شما شتاب و مبادرت به نماز جمعه و عمره شما انتظار اقامه نماز عصر پس از نماز جمعه است.
«کنز العمال/ج 7/ ص 737»
ستاد برگزاری نماز جمعه شهر بهاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، روز دختر و آغاز دهه کرامت بر همگان مبارک باد.