فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مقام امامت هنوز هم درک نشده
❓❓ برنامه امام زمان برای تک تک ما چیه؟
#استاد_رائفی_پور
Banifatemeh-ShahadatImamJavad1394[03].mp3
9.27M
🥀می سوزه دلای عاشقونه با تو...
کسی پا به پات نیست،توی خونه با تو...
#امام_جواد (ع)
#سیدمجید_بنی_فاطمه
4_5978626439178618932.mp3
3.53M
🍀عنایت #امام_جواد علیه السلام
#استاد_هاشمی_نژاد
✴️ دوشنبه 👈 21 تیر / سرطان 1400
🤕 مریض امروز ازارش زیاد است.(منظوری مریضی است که امروز مریض شود)
👶 زایمان خوب و نوزادش محبوب و مقبول مردم و همیشه شاد و خوشبخت است . ان شاءالله
✈️ مسافرت : مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد .
🔭 احکام نجوم .
🌓 امروز : قمر در برج اسد است و انجام امور زیر نیک است :
✳️ عهد و پیمان بستن با رقیب .
✳️ خرید حیوان و چهار پایان .
✳️ کندن چاه و کانال و قنات .
✳️ درخواست از زمامداران .
✳️ افتتاح کار و شغل .
✳️ ورود به خانه نو .
✳️ خرید ملک .
✳️ جابجایی و نقل و انتقال .
✳️ و آغاز معالجات نیک است،
👩❤️👨 مباشرت و مجامعت ، مباشرت امشب ( شب سه شنبه ) ، فرزند چنین شبی دستانی سخاوتمند دارد و زبانش از دروغ و غیبت و تهمت پاک است .ان شاءالله
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث کوتاهی عمر است .
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، برای رگ ها ضرر دارد .
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد .
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود .
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از آیه ی 2 سوره مبارکه " بقره " است .
الم ذالک الکتاب لا ریب فیه هدی للمتقین ......
و از مفهوم ان استفاده می شود که خبری در قالب نامه یا حکمی می رسد و باعث خوشحالی خواب بیننده شود .ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید
🌸زندگیتون مهدوی🌸
📚 منبع مطالب ما
تقویم همسران
نوشته ی حبیب الله تقیان
انتشارات حسنین علیهماالسلام
قم:پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24
تلفن
025 377 47 297
0912 353 2816
0903 251 6300
🍀🍀🍀🍀🍀
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۲۱ تیر ۱۴۰۰
میلادی: Monday - 12 July 2021
قمری: الإثنين، 1 ذو الحجة 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹سالروز ازدواج امیر المومنین با حضرت زهرا علیهما السلام، 2ه-ق
🔹عزل ابوبکر از تبلیغ سوره برائت، 9ه-ق
🔹ارسال نامه امیرالمومنین به معاویه در جنگ صفین
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️8 روز تا روز عرفه
▪️9 روز تا عید سعید قربان
▪️14 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️17 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید #غدیر_خم
✅ با ما همراه شوید...
💠 به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها.
✍ ازدواج حضرت فاطمه زهرا (س) و امیرمؤمنان حضرت علی (ع) از مهم ترین اتفاقات تاریخ شیعه است که ثمره این پیوند مبارک و سراسر مملو از عشق و محبت، درخت گهربار امامت است. در مورد تاریخ این ازدواج مبارک اختلاف است. بنابر روایت امام صادق (ع): عقد على(ع) و فاطمه (س) در ماه رمضان، و ازدواج آنها در ذى الحجّه سال دوم هجرى بوده است. (1).
✅ از این ازدواج مبارك، چهار فرزند والاگُهر ديده به جهان گشودند، كه به ترتيب سن عبارتند از: امام حسن مجتبي و امام حسين، زينب كبري و ام كلثوم (سلام الله علیهم) و البته حضرت محسن (ع) نیز پيش از تولد بر اثر ضربات دشمنان در رحم مادرش به شهادت رسيد.
🌺 على عليه السّلام مى فرمایند: رسول خدا (ص) دخترش را به ازدواج من درآورد و آنگاه فرمود: بار خدایا! این دو تن محبوب ترین انسانها نزد من هستند، پس تو نیز آنان را دوست بدار و از سوی خویش حافظ و نگهبان بر آنان بگمار. بار خدایا! من این دو تن را با نسل پاکشان، از شیطان رانده شده و شرور و وسوسه های آن، به تو پناه می دهم.(۳)
منابع
(۱) کشف الغمة، ج۱، ص ۳۶۴.
(۲) ارشاد القلوب، ص۳۴۲.
(۳)زندگانی حضرت زهرا (س)، ترجمه و تحقیق از جلد ۴۳ بحار الانوار.
💐 #ازدواج_اميرالمؤمنين_امام_علي(ع) و#حضرت_فاطمه ي زهرا(س)(2 ق)
✍ خواستگاران بسياري از شخصيتهاي بزرگ صدر اسلام، حضرت زهرا(س) را براي همسري خود، از پيامبر اكرم(ص) خواستگاري كردند. اما پيامبر(ص) به هيچ يك از آنها پاسخ مثبت نداد و از ايشان روي برمي گردانيد. تا اين كه امام علي(ع) به محضر پيامبر(ص) آمد و خواستگاري نمود.
🌷پيامبر فرمود: يا علي! پيش از تو كساني از فاطمه خواستگاري كرده اند و او در همه، اظهار كراهت كرده است. اما تو منتظر باش تا برگردم. رسول اللَّه به حضرت زهرا(س) فرمود: فاطمه جان، علي بن ابيطالب كسي است كه قرابت و فضل و اسلام او را شناخته اي. من از پروردگارم خواسته ام، تو را به بهترين و محبوبترين خلقش تزويج كند. حال، علي از تو خواستگاري مي كند. نظرت چيست؟
🌺 حضرت فاطمه (س )ساكت شد ولي روي برنگردانيد و رسول اللَّه در قيافه ي فاطمه، نارضايتي احساس نكرد. آنگاه حضرت به پاخاست و فرمود: اللَّه اكبر. سكوت فاطمه حاكي از رضايت اوست. در اين هنگام جبرئيل نازل شد و گفت:
🌹يا رسول اللَّه! فاطمه را به علي تزويج كن. خدا، فاطمه را براي علي و علي را براي فاطمه پسنديده است، آنگاه آن حضرت، فاطمه را به علي تزويج كرد. بعد از تهيه ي مقدمات، آن دو بزرگوار با هم ازدواج كردند. مهريه حضرت زهرا (س) 500 درهم بود که علي (ع) با نيمي از آن براي خانه جهاز خريد.
🌷پيامبر در اين باره فرموده است: من فاطمه را به ازدواج علي(ع) در نياوردم مگر آن هنگام كه خدا، آن را به من فرمان داد. بدين ترتيب، نور به نور رسيد و صديقه ي طاهره به منزل حضرت علي(ع) قدم گذاشت تا از آن وصلت مبارك، دو سيد جوانان اهل بهشت و زينَبين و پس از آنها ائمه ي اطهار و راهنمايان توحيد، قدم به دنيا گذارند و ظلمت جهان را منور فرمايند.
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)
موضوع: «#احکام_ازدواج»
✅ ازدواج یا نکاح ایجاد پیوند زناشویی به وسیله صیغه عقد نکاح است. قرآن ازدواج را مایه آرامش دانسته و به مسلمانان توصیه کرده که مردان و زنان بیهمسر را همسر دهند. بر طبق روایات، ازدواج بزرگترین نعمت پس از نعمت اسلام، نگهدارنده نصف یا دو سوم دین و سنّت پیامبر اسلام(ص) است.
✅ تدین، خوشاخلاقی و خانواده خوب از ملاکهای سفارششده در روایات برای انتخاب همسر است. از دیدگاه فقها ازدواج بهخودیخود مستحب مؤکد است، اما برای کسی که بدون ازدواج به گناه میافتد، واجب است.
#یادآوری فرصتی استثنایی در این ماه که با روز دوشنبه آغاز شده است!
✅ ختم بسیار مجرب سوره واقعه
ختم سوره واقعه، از ختم های مأثوره و بسیار مجرب برای برآورده شدن حاجات و وسعت رزق است که مورد توصیه علماء و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید ویژه داشتهاند!
✅ دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت است که: چون اول ماه برابر با روز دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن سورۀ مبارکه واقعه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا روز چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند؛ و هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
«يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ»
«ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست.»
👈 مرحوم مجلسی (ره) به نقل از امام سجاد (ع) این عمل را با دعایی در پنجشنبههای میان این چهارده روز نقل میکند؛ که آن دعا چنین است:
«يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.»
«ای یکتا، ای صاحب مجد، ای بخشنده، ای بردبار، ای بسیار مهربان، ای بسیار عطاکننده، ای کریم؛ از تو میخواهم هدیهای از هدایایت که بدان آشفتگیام را سامان دهی و بدان قرضم ادا کنی و کارم را با آن اصلاح گردانی به رحمت خود ای سرورم. خداوندا اگر روزی من در آسمان است، پس فرودش آر، و اگر در زمین است پس خارجش گردان، و اگر دور است، نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر کم است زیادش گردان و اگر زیاد است برای من مبارکش گردان آن را بفرست به دستان بهترین آفریدگانت و مرا به بدترین مخلوقاتت محتاج مکن. و اگر موجود نیست پس موجودش کن به هستیبخشی و یکتایی خود خداوندا آن را منتقل کن به آنجا که من هستم و مرا منتقل مکن بهسوی آن آنجا که هست همانا بر هر چیزی توانا هستی [ای زنده، ای پاینده، ای یکتا، ای گرامی، ای نیکو، ای کریم] ای بخشایشگر، ای بینیاز، درود فرست بر محمد و خاندان محمد و نعمت خود را بر ما تمام کن و بچشان بر ما کرامتت را و عافیتت را بر ما بپوشان.»
📚 بهجتالدعا، ص٣۶٢-٣۶۴
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «پیوند آسمانی (۱)»
روز دوشنبه، ١۴٠٠/٠۴/٢١
✍️ مناسبت روز: آخرین ماه از سال قمری با یکی از بهترین روزهای خلقت و پیوندی آسمانی آغاز میشود؛ یکم ذی الحجه، یادآور روز بزرگی در تاریخ اسلام است که امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و بانوی دو عالم، حضرت فاطمه (س)، پیوند مبارکی را رغم زدند که یکی از ثمرات آن، شجرهی طوبای ولایت و امامت است، و بیشک این پیوند بلند آسمانی برای همهی مسلمانان، شایستهترین الگوی سعادتمندی و چراغ راه و مسیر روشن زندگی است، لذا ضمن عرض تبریک و تهنیت این روز فرخنده، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
بیشک تأمل در زندگی کاملترین و موفقترین انسان هایی که کره خاکی به خود دیده، ما را به روش هایی کارآمد و الگوبرداری صحیح از آنان برای نیل به اهداف متعالی و بهدست آوردن سعادت دنیا و آخرت، سوق می دهد؛
البته در این باره آثار متعددی نگارش یافته است؛ اما در کتابی که آقای محمدباقر حیدری کاشانی با عنوان خانواده و تربیت مهدوی به زیور طبع آراسته است، چهارده اصل تربیتی از زندگی مشترک حضرت زهرا و حضرت امیر (ع) بررسی شده که سعی میکنیم در طی چند روز، چکیده ای از آن را تقدیم شما گرامیان نماییم:
1️⃣ اصل خدامحوری و عبادت خانوادگی:
در زندگانی مشترک امیرمؤمنان و بانوی دوعالم، همهچیز در عشق و شیفتگی پروردگار معنا میشد؛ چنانچه امیرالمومنین (ع) میفرمایند: «عشق به خداوند، آتشی است که بر چیزی نمی گذرد، جز آنکه به آن گرمی میدهد و نوری الهی است که بر چیزی پرتو نمیافکند، جز آنکه آن را غرق در نور میکند! پس کسی که به خداوند عشق ورزد، همه چیز مُلک و ملکوت خویش را به او می دهد؛ لذا هرگاه خداوند بخواهد بندهای را گرامی بدارد، او را گرفتار عشق و محبت خویش میگرداند!»
آری، آتش عشق پروردگار، خانهی عشق آنها را غرق در نور الهی ساخته بود! چنانچه در آن خانه ملکوتی، اتاقی ویژه برای نماز و مناجات با پروردگار قرار داشت که در آن، تنها قرآن کریم، شمشیر و زیر انداز نماز، دیده میشد!
ابن ابی الحدید، دانشمند بزرگ اهل سنت، درباره عبادت های امیرمؤمنان می نویسد: «علی (ع) عابدترین و پُرنمازترین مردمان بود، او از همه بیشتر روزه می گرفت و نمازهای مستحبی بر پا می داشت و همواره ذکر می گفت... و چه گمان می بری درباره مردی که پیشانی اش از بسیاری سجده، همانند زانوی شتر شده بود!»
حسن بصری، نیز درباره عبادت محوری حضرت فاطمه (س) می گوید: «در تمام دنیا، عابدتر از فاطمه زهرا یافت نمی شود! او به حدی برای نماز و عبادت بر پا میایستاد که پاهایش ورم کرده بود!»
صدیقه کبری حتی در شیرینترین و خاطره انگیزترین لحظه های زندگی نیز دل در گرو عشق خدا داشت و در شب ازدواج خطاب به یگانه کفو و همتایش حضرت علی (ع) فرمود: «انتقال از خانه پدرم به خانه خودم، مرا به یاد انتقال به خانه قبرم انداخت! تو را به خدا سوگند می دهم تا در این ساعات به نماز برخیزیم و امشب را با هم به عبادت پروردگارمان بگذرانیم!»
پیامبر اعظم (ص) فردای آن شب از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند: همسرت را چگونه یافتی؟! و حضرت بی درنگ فرمود: «نِعمَ العَونُ عَلی طاعة اللّهِ: بهترین یار برای اطاعت و بندگی پروردگار».
بله دوستان، حضرت زهرا (س) هر شب پس از فراغت از وظایف همسرداری و خانه داری، چنان خالصانه بر سجاده به نماز می ایستادند که پروردگار عالمیان بر فرشتگان مباهات کرده و فرموده: «فرشتگان من، اینک بر سرور زنان «فاطمه» بنگرید که بر درگاه من ایستاده، در حالی که بند بند وجودش از خوف من لرزان است! او با تمام وجودش به عبادت من روی نهاده و اینک شما را گواه می گیرم که پیروان و شیعیان او را از آتش ایمنی بخشیدم!»
✍️ این مبحث ادامه دارد...
.
﷽؛
💠 #حديث_روز دوشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۰
🏷 تنها همسنگ آفرینش
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام :
🔸 «اگر [اين گونه] نبود كه خداوند ـ تباركوتعالى ـ ، امير مؤمنان عليهالسلام را براى فاطمه آفريد، در روى زمين، از آدم و غيرِ آن، همسنگى براى او يافت نمىشد» .
🔹 «لَولا أنَّ اللّهَ تَبارَكَ وتَعالى خَلَقَ أميرَ المُؤمِنينَ عليه السلام لِفاطِمَةَ، ما كَانَ لَها كُفؤٌ عَلى ظَهرِ الأَرضِ؛ مِن آدَمَ ومَن دونَهُ».
📚 الكافي : ج ١ ص ٤٦١ ح ١٠
•❀• ذکر امروز :یا قاضِیَ الحاجات (۱۰۰ مرتبه)
#ازدواج
💠 احادیث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(صلی الله علیه وآله)
و امام صادق "علیه السلام" در مورد ✨ خانواده ✨🌹 👇👇🌹
🎆امام صادق علیه السلام:👇
💟👈 *هر کس از ترس فقر ازدواج نکند
نسبتبه لطف خداوند بدگمان شده است.
چرا که خداوند می فرماید: اگر آنان فقیر باشند
خداوند ازفضل وکرم خود بی نیازشانمی کند.*🌹
📚من_لايحضرة_الفقيه_ج٣ص٢٥١🍃
🎆حضرت محمد صلےاللهعلیهوآله:👇
💟👈 *هیچ مردی نیست که همسرش را در خانه
یاری دهد مگر اینکه برای او عبادتی فراوان از روزه و شب زنده داری به شمار آید.*🌷
📚جامع_الاخبار🍃
🎆امام صادق علیه السلام :👇
💟👈 *دو ركعت نمازى كه مرد متأهّل مىخواند، برتراست از هفتاد ركعت نمازى كه مرد مجرّد مىخواند.*🌷
📚ميزان_الحكمة 🍃
🎆پیامبر اکرم صلےاللهعلیهوآله: 👇
💟👈 *هر کس دوست دار خداوند را پاک
و پاکیزه دیدار کند؛ باید ازدواج نماید..*🌹
📚وسائل_الشيعه 🍃
✴️ سه شنبه 👈 22 تیر / سرطان
👈 2 ذی الحجه 1442👈 13 ژوئیه 2021
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی .
🔘اول ماه تموز .
👈 این ماه سی و یک روز است .
👈 گرمای هوا شدید تر و آب کم میشود .
👈 آب خنک ناشتا نوشیده و چیزهای سرد و تر خورده شود .
👈 غذاهای مورد استفاده در این ماه باید سریع الهضم باشند .
👈 از گلها و شکوفه های خشک، مرطوب و خوشبو استفاده شود .
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی .
❇️ امروز روز مبارک و مختاری است برای امور زیر :
✅ امور زراعی و کشاورزی .
✅ خواستگاری و عقد و ازدواج .
✅ آغاز بنایی و خشت بنا نهادن .
✅ سلف خریدن .
✅ نقل و انتقال و جابجایی .
✅ تجارت و داد و ستد .
✅ و درختکاری خوب است.
👶 زایمان خوب و نوزادش مبارک و خوش قدم و شایسته تربیت خواهد شد . ان شاءالله
🤕 بیمار امروز نیز زود خوب شود .
🚘 مسافرت : سفر خوب و مفید است .
🔭 احکام نجوم .
🌓 امروز تا ظهر قمر در برج اسد است و برای امور زیر نیک است :
✳️ عهد و پیمان بستن با رقیب .
✳️ خرید حیوان و چهار پایان .
✳️ آغاز درمان و معالجه .
✳️ شروع به شغل و کسب و کار .
✳️ درخواست از زمامداران .
✳️ کندن چاه و کانال و قنات .
✳️ جابجایی و نقل و انتقال .
✳️ خرید ملک .
✳️ و ورود به خانه نو نیک است .
💑 حکم مباشرت امشب (شب چهارشنبه ) ، مباشرت و زفاف عروس مکروه است .
💇💇♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات،#اصلاح_مو(سروصورت)دراین روز از ماه قمری ، باعث حاجت روایی می شود .
💉💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، خوب نیست .
✂️ ناخن گرفتن
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد .
👕👚 دوخت و دوز.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)(خرید لباس اشکال ندارد)(کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش کار را انجام دهند و در روزهای دیگر ان را تکمیل کنند)
✅ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تاعشای آخر( وقت خوابیدن)
😴😴 تعبیر خواب
تعبیر خوابی که شب " چهارشنبه " دیده شود طبق ایه ی 3 سوره مبارکه " آل عمران " است .
نزل علیک الکتاب بالحق مصدقا لما بین یدیه ....
و از معنای آن استفاده می شود که سه چیز خوب و پی در پی به خواب بیننده برسد . ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۲۲ تیر ۱۴۰۰
میلادی: Tuesday - 13 July 2021
قمری: الثلاثاء، 2 ذو الحجة 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️7 روز تا روز عرفه
▪️8 روز تا عید سعید قربان
▪️13 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️16 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
✅ با ما همراه شوید...
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: ایام ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)
موضوع: «#احکام_ازدواج»
❓آيا گرفتن جشن و مراسم ازدواج براى کسى که مىداند اغلب اقوام او اهل رعايت احكام شرع نبوده و از منازل خود به قصد شرکت در جشن با آرايش و بدحجاب خارج مىشوند، محل اشکال است؟ و آيا صاحب مجلس در گناه آنان سهيم است؟
✅ اصل برپايى جشن و مراسم ازدواج و دعوت از اقوام و دوستان اشکالى ندارد، ولى مجاز نيست مقدمات و اسباب حرام را در آن مجلس فراهم نمايد و بايد واردشدگان را در صورت تحقق موضوع «نهى از منکر»، نهى از منکر نمايند.
❓آيا اگر مرد و زنى متوجه شوند كه عقدشان اشتباه بوده بايد دوباره بخوانند؟
✅ در صورت اطمينان به بطلان عقد، بايد آن را بطور صحيح انشاء کنند.
📚استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «پیوند آسمانی (٢)»
روز سهشنبه، ١۴٠٠/٠۴/٢٢
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم؛ اما در روز گذشته به مناسبت سالروز ازدواج امیرالمؤمنین (ع) و بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) از ضرورت الگوگیری از سیره این خانوادهی آسمانی سخن گفتیم، و سپس با اشاره به «کتاب خانواده و تربیت مهدوی»، به اولین اصل تربیتی از زندگی مشترک حضرت زهرا و حضرت امیر (ع)، تحت عنوان «اصل خدامحوری و عبادت» اشاره نمودیم و اینک ادامه مبحث:
2️⃣ زندگی قرآنی:
روح و جان امیرالمؤمنین و صدیقه کبری (ع) چنان با قرآن، عجین گشته بود که گویی تمام اخلاق و مرام اعضای این خانواده علوی و فاطمی، برگرفته از آیات نورانی قرآنکریم بود! چنانچه در روایت آمده: هیچ فردی از قریش بیش از حضرت علی (ع) قرآن نمیخواند و حضرت زهرا (س) نیز شبانه روز با قرآن کریم مأنوس بودند و بر تلاوت سوره واقعه، الرّحمن و حدید تأکید کرده و میفرمودند: «قرائت کننده این سه سوره در آسمان، به عنوان ساکنان فردوس شناخته میشوند!»
البته این خانواده آسمانی نه تنها بر قرائت قرآن، اهتمام داشتند، بلکه تمام زندگی خود را براساس دستورات آن، استوار کرده بودند!
3️⃣ ساده زیستی و بیاعتنایی به دنیا:
امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا (ع)، این اسوههای بی مثال الهی، در طول زندگانی خویش، هماره دعوت کننده به سوی «وارستگی از دنیا و دل سپاری به خدا» بودند، ولی نه فقط به صورت زبانی، بلکه دعوت با تمام وجود و در عمل؛ دعوتی که ارزش و تأثیرش در هدایت و تربیت بشر، از هزاران دعوت زبانی بالاتر و اثرگذارتر است!
آنها در انتخاب میان دنیا و آخرت، سرای باقی را برگزیده و سیره زندگانی خویش را بر بی اعتنایی به دنیا و قناعت به حداقل نیازهای ضروری، بنا ساخته بودند؛ اما در عین سادگی، زندگی آنها لبریز از صفا، نشاط و زیبایی های معنوی بود!
البته ساده زیستی ایشان نه از روی فقر و ناداری، که برخاسته از اوج معرفت و غنای روحی آن حضرات بود؛ و بهترین شاهد این مدعا، دوره ای است که فدک در اختیار ایشان قرار داشت! فدک، سرزمین بزرگ و حاصل خیزی بود که می توانست تمام گندم مورد نیاز مدینه را تأمین کند و پس از آنکه پیامبر (ص)، به فرمان خداوند، فدک را به دختر گرامیشان بخشیدند، تمام درآمد آن در اختیار حضرت قرار می گرفت، ولی این درآمد سرشار نیز نتوانست صفا و سادگی زندگی آنها را دگرگون سازد؛ چراکه حضرت زهرا و امیرالمؤمنین (ع) از دنیا رهیده بودند و تمام حاصل فدک را در راه رضایت و خشنودی خداوند مصرف میکردند! باری، ساده زیستی این خانواده آسمانی، نه پیآمد جبر و تحمیل روزگار، که رهاورد وارستگی آنها از دنیا و انتخاب عارفانه ایشان بود!
آن بزرگواران، بیاعتنایی به دنیا را از پیامبر خدا (ص) آموخته بودند که در اینباره به دخترشان میفرمودند: «دخترم، پدر و شوهر تو فقیر نیستند! خداوند، گنجینه های طلا و نقره زمین را به من عرضه کرده، ولی من آنچه را نزد پروردگارم باقی میماند، برگزیدم! دخترم، اگر از آنچه پدرت (از حقیقت دنیا) می داند، آگاه شوی، دنیا از چشمت فرو می افتد!»
و در سخن دیگری فرمودند: «آل محمد را به دنیا چه کار؟! ایشان نه برای دنیا، که برای آخرت آفریده شدهاند؛ هرچند تمام دنیا برای ایشان آفریده شده است! اگر دنیا به اندازه بال پشه ای نزد خداوند ارزش می داشت، جرعه ای از آب آن را به هیچ کافری نمینوشانید...»
✍️ این مبحث ادامه دارد...
33.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست
🔻توصیه به جوانان مجرد و متأهل و راه حل اختلاف بین زوجین
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه«علیهماالسلام»
⏰مدت زمان: ۵دقیقه