16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنایت بهائیت
روستای #بای_کلا در نزدیکی قلعه شیخ طبرسی در #مازندران اینجا روزگاری شاهد یکی از بزرگترین #جنایات بشری #بابیان ( بخوانید بهائیان ) بوده است. #میرزا_جانی کاشی در صفحه 161 کتاب خود تحت عنوان نقطه الکاف، داستان حمله به این روستای بیپناه را آورده و مینویسد :
حضرات جمعی رفتند و در شب #یورش برده ده را گرفتند و یکصد و سی نفر را به #قتل رسانیدند تتمه فرار کردند. ده را نیز حضرات اصحاب حق #خراب کردند و آذوقه ایشان را جمعاً به قلعه بردند و یک تا از ایشان [ پیروان فرقه ] هم #شهید نشد.
#بهائیت
🌐 @adyan8
#خانقاه نوربخشیه، جوپار کرمان
در زمان حال در بسیاری از #خانقاهها مفاسد اخلاقی، استعمال بنگ و حشیش😱، موسیقی، رقص سماع و سایر موارد خلاف شرع رایج است..
معمولاً دراویش و اقطاب آنان با درس و بحث، علوم عقلی و تجربی مبارزه کردهاند و به دروغ مدعی کشف، شهود و فنای در حق شدهاند. همچنین بیشتر علمای اصولی و مراجع تقلید با #صوفیه مخالفت نموده و مطالبی برضد آنان نگاشتهاند.
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
#سیمرغ در ادبیات #تصوف نماد همه خدایی و وحدت وجود و رسیدن از کثرت به وحدت است و ما امروزه می بینیم که تمام جایزه ها و و لوح های تقدیر و نمادهای عالی کشور همین سیمرغ است !
داستان سیمرغ :
عطار نیشابوری در کتاب منطق الطیر ، جهان را به یک باغ تشبیه می کند که در این باغ تعدادی پرنده یا به تعبیر عطار، مرغ زندگی می کنند. مرغ، نماد انسان است. مرغ ها می دانند که یک سلطان دارند اما نمی دانند که سلطانشان چه کسیست و مکان سلطانشان کجاست.
پرنده ای به نام هدهد پیدا می شود که نماد انسان کامل یا قطب و مرشد در تصوف است. او می گوید من می دانم سلطان شما چه کسی است. سلطان شما سیمرغ است، مکانش هم بالای کوه قاف است و مسیر رسیدن به او را نیز می دانم با من بیایید تا شما را نزد او ببرم. مرغ ها(سالکین راه طریقت) خوشحال می شوند و همراه هدهد (انسان کامل) به سمت کوه قاف حرکت می کنند و در این مسیر، هفت مرحله را طی می کنند ولی در هر مرحله ای، تعدادی از مرغ ها از ادامه طریق باز می مانند و نمی توانند خودشان را به مرتبه بالاتر ببرند. تا زمانی که هدهد، پرنده ها را به مرحله هفتم و به بالا ی کوه قاف می رساند. در نهایت از هزاران مرغ فقط سی عدد مرغ موفق می شوند بالای کوه قاف برسند.
به تعبیر عطار، آنها حقیقت واحد متشخصی به نام سلطان یا همان سیمرغ را نمی بینند، بلکه زمانی که در آینه وجود نظر می کنند، خودشان را می بینند و می فهمند که سیمرغ (خدا) همان سی مرغی می باشند که به بالای کوه رسیده اند. بنابراین سی مرغ، همان تکه های بزرگ خدا می باشد که اگر جمع شوند سیمرغ را تشکیل می دهند.
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
قصه قورباغه با ده تا بچه.mp3
3.23M
📖 #قصه_شبِ_شبکه_ادیان😴🌙🌟🌠
9⃣
#قورباغه_با_ده_تا_بچه🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
گوینده: #استاد_سیدمحمدرضا_طباطبایی
✅قصه ها تاثیر فوق العاده ای بر تربیت فرزندان، همچنین ایجادِ ارتباطِ عاطفیِ مناسب میان والدین و فرزندان دارند.
🍬میتونین از قصه های شبکه ی ادیان موقعِ خواب برای دلبندانتون استفاده کنید.
چالش #قصه_گویی_شبکه_ادیان🗣👧👶👦
همه تون میتونین تو چالشمون شرکت کنین
قصه هایی که برامون ارسال میکنید:👇
بین پنج تا ده دقیقه باشن.⏰
نکات آموزنده ی اخلاقی یا مذهبی داشته باشند.
فیلم نباشه📽❌، به شکل ویس باشه.🎙🎼
ان شاء الله علاوه بر اشتراک ویسای قصه گویی استاد طباطبایی، از بین قصه هایی که برامون ارسال میکنید(ایتا یا تلگرام ارسال کنید) ، بهترینشون رو گلچین میکنیم با اسم خودتون میذاریم کانال.
@adyan_mazaheb
@S_talebi
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_نکته_از_این_معنی..💯
#آثار_باستانی_ایران
ذلیل شدن ایرانی ها
آیا تا به امروز به این سوال فکر کرده اید که چرا با وجود تعلق داشتن بسیاری از #آثار_باستانی معروف و مشهور دنیا به #تمدن_ایرانی اکثر این ثروتهای ملی ما در موزه های اروپا و آمریکا نگهداری میشوند؟ چرا هیچگاه به ایران عودت داده نشدند؟
در زمان قاجار #فرانسوی_ها با ایران قرارداد کاوش باستانی داشتند و هر آنچه که بعنوان #آثار_تاریخی پیدا میکردند به موزه های فرانسه میفرستادند.
اما با آغاز سلطنت پهلوی در بین سالهای ۱۹۴۱ تا ۱۹۳۱ امتیاز کاوش آثار باستانی طی قراردادی به آمریکایی ها واگذارد شد.
آرتور اپهام پوپ، یکی از باستان شناسان مشهوری بود که بسیاری از آثار تاریخی ایرانیان را به کلکسیون دارهای خارجی میفروخت و از کشور خارج میکرد، با این وجود #رضا_شاه در سال ۱۹۳۱ از او و در سال ۱۹۳۵ از همسر وی با اعطای مدال تقدیر کرد.
✅در سال 1935 پس از خروج اولین محموله از اشیای مکشوفه در #تخت_جمشید سفیر آمریکا در ایران گفت:
《تعداد زیادی کامیون نیاز بود تا آثار باستانی متعلق به موسسه ی شرق شناسی از تخت جمشید برای انتقال به آمریکا، به بوشهر فرستاده شود.》
اروپایی ها و بعدتر آمریکایی ها به بهانه کاوش باستانی، و اینکه شما ایرانی ها توان حفظ آثار خودتان را ندارید، ثروت ملی ما را در دوره همین شاهان #پهلوی به تاراج بردند و حتی در زمان پهلوی نیز هیچ گاه حاضر نشدند ثروت های ملی تاریخی ایرانیان را به آنها پس دهند، البته قراردادهای کاوشگری با آمریکا از ترفندهای سلسله پهلوی برای حفظ رابطه با این کشور بود.
دکتر محمد قلی مجد در کتاب #تاراج_بزرگ با بهره گیری از اسناد وزارت خارج آمریکا این خیانت بزرگ را یک به یک و کاملا مستند مورد بررسی قرار داده است.
علیرضا زادبر
#تاریخ
#تحلیل
#ایران
🌐 @adyan8