علوم سیاسی
💎 شانزدهمین حلقۀ علمی گام دوم انقلاب اسلامی 🌐 AEOS.IR/post/144 اطلاعات بیشتر ♦️ خوانش تحلیلی بیان
#اصلاحیه
حلقه ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه شروع میشود.
هدایت شده از دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
📢 نشست علمی #وعده_صادق؛ مواجهه تمدنی ایران و رژیم صهیونیستی
🔶زمان: سه شنبه 4 اردیبهشت 1403، ساعت 14
🔶مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع)، تالار امام حسین(ع)
🔶لینک شرکت در جلسه: dte.bz/res1
@BouNews
هدایت شده از دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
📸نشست علمی #وعده_صادق؛ مواجهه تمدنی ایران و رژیم صهیونیستی
@BouNews
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ آسیب شناسی کلان حوزه علمیه - قسمت اول / آسیب اول حوزه های علمیه؛ بی اطلاعی از آسیب های دولت مدرن است!
👌طلبه ها و فضلای محترمی که در دروس جاری حوزه علمیه تحصیل می کنند؛ در سه حوزه اصلی به آسیب هایی مبتلا هستند و برنامه ریزی برای تحول در حوزه علمیه نمی تواند نسبت به رفع این آسیب ها بی تفاوتی نشان دهد. به تدریج به شرح این آسیب ها می پردازم.
👌 آسیب اول حوزه های علمیه؛ بی اطلاعی از آسیب های دولت مدرن است: غالب طلبه ها نسبت به آسیب های دولت مدرن و اثرات سوء آن بر زندگی و دین مردم بی اطلاع یا کم اطلاع هستند و بالتبع ایده های مدرن معاصر را -ذیل بناء عقلاء- امضاء و تاييد می کنند. به عنوان مثال: الگوی مدیریت شهری مدرن (نوشهرگرایی) گمنامی را در شهرها گسترش می دهد و ضرورت تَعَرُّف میان افراد را نمی فهمد! الگوی معماری و ساخت مسکن مدرن، به قطع ارتباطات میان انسانها و تبدیل خانه به خوابگاه منتهی می شود. الگوی آموزش و پرورش مدرن، از آموزش مهارتهای زندگی به افراد عاجز است. الگوی سلامت و بهداشت مدرن، از تحقق مسئله پیشگیری از بیماری بسیار عاجز است. الگوی تولید و توزیع مدرن، به فاصله طبقاتی و تولید محصولات غیر سالم کمک کرده است. الگوی تغذیه مدرن، به عدم تعادل مزاجی و اختلال در طبایع اربعه ختم شده است. الگوی امنیت جامعه هم به سمت کنترل حداکثری و مانیتورینگ افراد حرکت کرده است و مفهوم مترقی خود کنترلی را درک نمی کند. اولین مصداق تحول در حوزه علمیه، پایان دادن به امضاء محصولات و مفاهیم فاسد است.
👌برای عبور از آسیب های امضاء در حوزه علمیه، تغییر در محتوای درسی حوزه علمیه ضرورت دارد. به طلبه ها و مدیران مدارس و مسئولین مرکز مدیریت حوزه علمیه توصیه میکنم: با تدریس ۱۰ نظریه فقهی ۱- مدیریت شهری محله محور، ۲- مقررات فقهی ساختمان، ۳- آموزش و پرورش آینده، ۴- پیشگیری ساختاری از بیماری، ۵- فقه المکاسب با تبویب جدید (۸ مسئله اقتصادی)، ۶- الگوی تقنین اسلامی، ۷- الگوی تنظیم و تحلیل خبر، ۸- نظریه امنیتی سِلْم، ۹- الگوی مدیریتی ساخت و ۱۰- الگوی جدید روایت میراث فرهنگی؛ زمینه نقد نظم اجتماعی مدرن و ارایه راه حل جایگزین برای تغییر نظم اجتماعی را فراهم آورند.
👌بدون تغییر در محتوای درسی حوزههای علمیه، با یک حوزه بی اطلاع از آسیبهای مدرنیته و توسعه غربی روبرو خواهیم بود و بالتبع ناکارآمدیهای نظریات غربی به پای حوزه علمیه نوشته می شود. در یادداشت بعدی آسیب دوم حوزه علمیه فعلی را تبیین خواهم نمود. (به فضل الهی)
علی کشوری - جمعه انتظار - ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - قم
#آسیب_شناسی_کلان_حوزه_علمیه
#حوزه_علمیه_آینده
#تحول_اول
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
🔘 شخصیت امام خمینی کبیر از دیدگاه 57 اندیشمند و سیاستمدار جهان
🌐 Sollam.ir/post/600 متن کامل
🔹 میخائیل گورباچف(رهبر شوروی کمونیستی): امام خمینی فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
🔸 نلسون ماندلا(رئیسجمهور اسبق آفریقا و قهرمان مبارزه با نژاد پرستی آپارتاید): امام خمینی رهبری منحصر به فرد و فرزند اسلام بود. او توانست با دست خالی، انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و در نشان دادن راه درست به نسلهای حاضر و آینده مسلمانان سهم بسزایی داشته است.
♦️ هنری کیسینجر(استراتژیست معروف، وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی آمریکا): آیت الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت. هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناخته شده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد، گویی از جایی دیگر الهام میگرفت، دشمنی آیتالله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #امام_خمینی #اندیشمند #سیاستمدار
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از علوم سیاسی
💎 تحقیق / ماجرای قیام 15 خرداد سال 1342
🌐 AEOS.IR/post/115 متن کامل
♦️ گزیده / قیام ۱۵ خرداد (۱۳۴۲ش)، تجمع و راهپیمایی مردم برخی از شهرهای ایران در اعتراض به دستگیری امام خمینی. تظاهرات در قم، تهران و ورامین به خشونت کشیده شد و تعدادی از مردم کشته و مجروح شدند.
تصویب لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی در دولت وقت که روحانیون بعضی از فقرات آن را مخالف با اسلام میدانستند، انقلاب سفید و حمله مأموران حکومتی به مدرسه فیضیه در فروردین ۱۳۴۲ حوادثی بودند که زمینه ساز حوادث ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ شد.
دستگیری امام خمینی بهخاطر سخنرانی او در مدرسه فیضیه علیه محمدرضا پهلوی شاه وقت ایران بود. در این سخنرانی حکومت وقت به حکومت یزید تشبیه شده بود. امام خمینی، بهدلیل کشته شدن جمعی از مردم، این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام کرد از اینرو ۱۵ خرداد در تقویم جمهوری اسلامی ایران تعطیل رسمی است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #تاریخ_سیاسی #15خرداد42
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️