هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
نامه پرمغز خانم پریچهر جنتی به آقای رئیس جمهور با موضوع ظلمی که کلانشهرهای ما به خانواده ها، زنان و کودکان ایرانی تحمیل می کنند. به عنوان یک معلم دانشگاه در برابر عمق درک این بانوی خانه دار سر تعظیم فرو می آورم و اکیدا پیشنهاد میکنم ۵ دقیقه وقت بگذارید و این نامه دردآور را تا آخر مطالعه فرمایید:
بسم الله
آقای رییس جمهور سلام! این نامه را یک زن خانهدار برای شما مینویسد. یک زن از... میلیون زنی که عمده عمرشان را در خانه میگذرانند و زندگی شان گره خورده به همین چهار دیواریهای سیمانی و آجری.
یکی که هم درد خودش را دارد هم آن شهروندانی که هر جای دنیا باشند شب به شب آخرین پناهشان خانه است
خانه نام مقدسیست.
دارم سعی میکنم شعاری حرف نزنم، کلماتم پا روی واقعیت داشته باشند. خانه -آن خانه اصیل و انسانساز- چیزی فراتر از چند تُن سیمان و میلگرد و آسانسور استیل و نمارومی است.
خانه جایی ست که باید از دل آن فرهنگ اصیل انسانی ساخته شود. رفتارهای بشر وسبک زندگی او مستقیما از محل زندگیاش تأثیر میگیرد. فضاهای کالبدی این قدرت را دارند که انسان متناسب خورد را بسازند. انسانی که در آپارتمانِ دماغ بالا گرفتهٔ مغرور ساخته میشود یک جور است، انسانی که در خانه صمیمی و متواضع تک طبقه ساخته میشود یک جور دیگر . خانه بد میتواند انسانی و جامعهای را بد کند
خانه اصیل یک موجود زنده است. میتواد تولید کننده باشد. میتواند تصمیم گیر و تاثیرگذار باشد، میتواند انسانها را به هم و به خدا و به طبیعت وصل کند، صفاتی که آپارتمانهای مصرفگرای نقنقوی امروزی ندارند. شواهد محکمی هست که آپارتماننشینی دارد روح و روان مردم را نابود میکند و فرهنگشان را به قهقرا میبرد
شاید باورتان نشود مبتکر این سبک از آپارتمانسازی که شوربختانه در کشور ما فراگیر است نام این سازهها را پارکینگ انسانی گذاشته
هیچ چیز بهتر از این نمیتونست آپارتماننشینی موجود را وصف کند. وضعیتی که انسانها ماشینهایی هستند که صبح به صبح خارج میشوند و در خدمت نظام سرمایه وبازار و افزایش جیدیپی قرار میگیرند و شب به شب سر جایشان پارک میشوند.
زیست در این خوابگاهها طبیعتا سبکی از زندگی را طلب میکند که در آن، همدلی، بخشندگی، عفاف، صله رحم، تعلق به خانه پدری ، عرق به خانه و در نتیجه عرق به وطن جایی نخواهد داشت.
شهر تهران میتواند عبرت خوبی برای سایرین باشد اما متاسفانه تبدیل شده به الگوی سایر شهرداریها ! این خاصیت مرکزگرایی است که حتی ویرانههای پایتخت هم از دور زیبا به نظر میآید.
این نامه دارد توسط مادر خانهداری نوشته میشود که میان یکی از همین سلول های سیمانی نشسته که به دروغ اسمش را خانه گذاشتند. زنی که مثل میلیونها زن دیگر در پاسداری از خانواده دست تنهاست چون همسرش برای اجاره پنجاه متر از خانههای شهر باید از گرگ ومیش صبح تا گاو گُم شب کار کند. دست تنهاست چون شهرسازی مدرن زنجیره ارتباطات اجتماعی او را با زنان محله پاره کرده. تنهاست چون ساختارهای موجود، او را با تمام قدرت به سمت فردیت و بریدگی از جماعت هول میدهند.
مادری که مثل میلیونها مادر دیگر دارد دست و پا میزند که در این شهرهای عبوس، نامحلهها و بناهای ضد خانواده، نسل سالم تربیت کند.. که اگر بخاطر شهرسازی غیر الهی و غیر انسانی فرزندش همبازی ندارد، آفتاب ندارد، درخت ندارد، خاک ندارند، هممحلهای و همسایه امین ندارند یا اگر دارد نمیشناسد، کوچه امن ندارند، اما امید دارد
اصلا امید دلیل نوشتن این نامه است
در اخبار خواندیم قرار نیست در نهضت مسکن ملی راه گذشتگان را ادامه بدهید. گفتند قرار است خانههای یک طبقه را احیا کنید. یعنی قرار است هزاران انسان از سلولهای مردهٔ منقطع از دیگران آزاد شوند و به خانه بروند.
یعنی قرار است بازار پارکینگ سازی تخته شود. حبذا....
و البته میدانیم این یعنی قرار است بعد از این مافیای زمین و مسکن و... رنگ به رنگ مقابل شما و بهروزی مردم بایستند. سخت است اما شما هم امید داشته باشید. به ما که بزرگی این تصمیم را درک کردیم و پشت آن ایستادیم.
این تصمیم یعنی میتوانیم امید داشته باشیم نسل بعدی، آرامتر، شادتر و سالمتر باشند. میتوانیم با پشت گرمتر جلوی غول هفتسر سرمایهداری بایستیم و دل خوش بداریم که سبک زندگی مان انسانیتر و الهیتر میشود
آقای رییس جمهور! ما از شما متشکریم و خواهش داریم راضی به این سطح نباشید. شهرهای مرکزی ما در درجه اول و شهرستانهای دورتر در ثانی دارند در دهان اژدهای سیری ناپذیر توسعه بلعیده میشوند. توسعه کلیدواژهی برای تراکم فروشی، تخریب محیط زیست، زمین خواری ، غصب آسمان و ساختن شهرهای کاملا ماشینیست
آقای رییس جمهور! سرزمین ما وآینده ما دارد در شکم این اژدها هضم میشود. امید ما بعد ازخدا به شماست. به شما که دست تان میرسد. و در این راه امید شما هم بعد ازخدا به ما باشد.
@baladetayyeb
دستاوردهای اقتصادی انقلاب استادرضی فاطمیه دوم1401_1_1.m4a
42.61M
🌴«تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران»🌴
🌳جلسه اول
🖌تحلیلگر: سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶این دوصوت مربوط به بحث «تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران» است. این سرفصل طی دوجلسه در جمع برخی از مبلغان در شهر مقدس قم به تاریخ آذرماه ۱۴۰۱ش. ارائه شده است.
🔶این دو جلسه شامل طرح و چارچوبی نو برای بررسی شبهه بسیار مهم «عدم موفقیت انقلاب در عرصه اقتصاد» است.
🔶تلاش شده است با رویکردی علمی، بدون تلاش برای توجیه کورکورانه مشکلات اقتصادی موجود و نیز با شجاعت لازم برای شکست دایره تحریم تبلیغاتی انقلاب به ارائه بحث بپردازیم.
این دو جلسه حاصل حدود ۱۰ سال پژوهش میباشد.
تقدیم به شما...
#جهاد_تبیین
🇮🇷آنسوتَر
@seyedrazy
دستاوردهای اقتصادی انقلاب جلسه دوم استاد رضی.m4a
35.1M
🌴«تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران»🌴
🌳🌳جلسه دوم
🖌تحلیلگر: سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶این دوصوت مربوط به بحث «تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران» است. این سرفصل طی دوجلسه در جمع برخی از مبلغان در شهر مقدس قم به تاریخ آذرماه ۱۴۰۱ش. ارائه شده است.
🔶این دو جلسه شامل طرح و چارچوبی نو برای بررسی شبهه بسیار مهم «عدم موفقیت انقلاب در عرصه اقتصاد» است.
🔶تلاش شده است با رویکردی علمی، بدون تلاش برای توجیه کورکورانه مشکلات اقتصادی موجود و نیز با شجاعت لازم برای شکست دایره تحریم تبلیغاتی انقلاب به ارائه بحث بپردازیم.
این دو جلسه حاصل حدود ۱۰ سال پژوهش میباشد.
تقدیم به شما...
#جهاد_تبیین
🇮🇷آنسوتَر
@seyedrazy
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فراخوان ۳دی در آمل قیامت به پا شد!
❗فقط در اعتراض به #بی_حجابی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
🔰 فراخوان ۳دی در آمل قیامت به پا شد! ❗فقط در اعتراض به #بی_حجابی ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو #صراط شوید. @s
ماشالله به این مردم باغیرت🇮🇷
اهل فراخوان یاد بگیرند که جمعیت پای کار انقلاب اینگونه است..
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حیف مهمتر است یا میل؟!
درباره واژه "حیف و میل" زیاد شنیده ایم. اگر مدیری از جایگاه خود سوء استفاده کند و مثلا چند ده میلیارد تومان از بیت المال را میل کند و نهادهای نظارتی متوجه شوند سریعا به موضوع ورود می کنند.
اما در این ویدئوی کوتاه ببینیم که طی دهه های اخیر، چه حجم انبوهی از منابع کشور و ملت در پروژه های مسکن دولتی (که زمینش رایگان بوده) به دلیل اتخاذ سیاستهای اشتباه مدیران کارنابلد، حیف شده است. اینجاست که اهمیت این جمله شهید چمران مشخص می شود: "تقوا از تخصص لازمتر است، آن را ميپذيرم، اما ميگويم آن کس که تخصص ندارد و کاري را ميپذيرد، بيتقواست".
لطفا این ویدئو برسد به دست همه مدیران مثلا متعهد، ولی غیر متخصصی که به دلیل ناآگاهی، کماکان مشغول حیف منابع ملت و دولت هستند؛ همانهایی که در شعار می گویند مرگ بر آمریکا ولی در عمل به دلیل عدم تخصص و ناآگاهی، مجری سیاستهای نظام سرمایه داریِ برگرفته از تمدن معاصر غربی هستند.
خوب است نهادهای نظارتی هم به این سوال بیشتر بیاندیشند که واقعا حیف مهمتر است یا میل؟!
مدت زمان: ۱ دقیقه و ۱۷ ثانیه
@baladetayyeb
روحانی افتخارش واردات هواپیما برای رفاه ثروتمندان بود
دولت فعلی هم با واردات خودرو همان مسیر را ادامه می دهد..
خودروهای میلیاردی را قرار است چه کسانی سوار شوند؟
قرار است مشکل کدام یک از متقاضیان خودرو حل شود؟
چرا برخی از رسانه ها و بچه انقلابیها
مدافع واردات خودروهای میلیاردی هستند؟
در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین! و همزمان با عملکرد اقتصادی دولت، هر هزار تومان فشار ارزی ناشی از واردات خودرو برای ثروتمندان، صدهاهزار تومان سفره ی 85میلیون ایرانی را کوچک تر می کند.
از این وضعیت ناراحتیم..
"سیدامیرحسین حسینی"
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
یقینا اقتصاد ایران مقاوم ترین اقتصاد جهان و از برترین اقتصادهای دنیاست.
اما با این وجود ناکارآمدی های رنج آوری نیز در برخی لایه های آن دیده میشود.
ناکارآمدی هایی که دقیقا پیامد انحراف از گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی و پیاده سازی نسخه های وارداتی است.
مردم از دلار ۴۱هزارتومانی، سکه ۲۰میلیونی، پژوپارس ۵۰۰میلیونی، مسکن میلیاردی و سفره کوچک شده خود گله مندند.
مصادیقی که تماما ناشی از اجرای سیاست های گران سازی و شوک های مختلف به اقتصاد کشور بوده است.
به نظر شما راهکار چیست؟
چگونه می توان این تلخی ها را نیز جبران کرد تا لذت شیرینی اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی را صدچندان احساس کنیم؟
"سیدامیرحسین حسینی"
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥«من» دلار را ۵۰ هزاری میکنم❗
🔻ظاهرا بازار ارز اینطور شده که اگر «من» پنجاه میلیون پول داشته باشم و برم میدان(...)داد بزنم «دلار، پنجاه هزار تومان نقد خریدارم»؛ یا توی یه «کانال #تلگرامی ارز» همینو اعلام کنم و قدری هم به این قیمت خرید کنم؛
🔻و بعد چند میلیون هم خرج رسانه کنم تا خبر دلار۵۰ هزاری وایرال بشه؛
می بینید قیمت دلار اعلام میشه ۵۰ هزار!!
🔻حالا «من» میتونم:
✔️مزدور مستقیم تروریستهای اقتصادی سعودی و صهیونیستی باشم
✔️مزدور یه سفارتخانه خارجی باشم برای ....
✔️کارچاق کن سیاسی دوتابعیتی باشم که میخواد با الاکلنگ دلار و برجام، انرژی ارزان و بدون تعهد و تضمین رو برای غرب تامین کنه
✔️مزدور یه جایی باشم(!) که میخواهد دلارهاشو با قیمت بالاتری بفروشه
✔️مزدور یک بنگاه بزرگ اقتصادی بیوطن باشم که میخواد کالاهای تولیدیشو گرون تر بفروشه یا ...
✔️بقیهشو شما بگید
🔻حالا اگه «من» گردن کلفت تر باشم
به چند نفر دلال سیاسی پول میدم در نقش مشاوره به فلان وزیر و رئیس قوه یا مجری فلان پیمایش به ظاهر پژوهشی اجتماعی ظاهر بشن و دائما بگن بستن تلگرام و اینستاگرام و .. به صلاح مملکت نیست؛
🔻تازه با ژست روشنفکری یک قلپ نسکافه تلخ نوش جان و به دروغ #تکرار کنند نباید دسترسی مردم به جریان آزاد اطلاعات را محدود کرد ...
🔸پ.ن: شاید برخی متن بالا را طنز بدانند و برخی ندانند؛ اما تصور اشتباهی است که بدون شناخت و برخورد با نفوذی ها و تحقق حکمرانی سایبری بتوان به اقتصاد سر و سامان واقعی داد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
اسیر شدیم دست این سبک مغزها
آرایشگاه میرن میگن موهامونو بخاطر جنبش زدیم!
میخوان برن مغازه خرید کنن میگن راهپیمایی سکوت کردیم!
خودکشی میکنن میگن برای جلب توجه جهانی خودمونو کشتیم!
بعضیا که غذای خوردشون رو هم اعتصاب غذا فاکتور میکنن برای جنبش!
سنگ پای قزوین رو هم شرمنده کردید شماها..
"سیدامیرحسین حسینی"
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
✍️در مصاحبه امروز با روزنامه قدس
سعی کردم به طور خلاصه موارد زیر را برای تبیین گره های ذهنی در حوزه خودرو توضیح دهم:
🔸راهکارهای اصلاح بازار خودرو چیست؟
‼️عرضه خودرو در بورس؛ نه شفاف نه ارزان
⚠️نفع مردم و دولت در جیب خودروسازان و دلالان
⁉️واردات نجات بخش یا هدر دادن منابع ارزی
🎙مطالبات خودرویی از وزیر صمت و اقتصاد
⛔️بلاتکلیفی مجلس در ماجرای خودرو
💻https://www.qudsdaily.com/?nid=14011008&pid=3&type=0
"سیدامیرحسین حسینی"
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco