هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | کار جریان تحریف ، آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است
۹۹/۵/۱۰
🔻واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است.
💻 ۹۹/۹/۲۶ | @Khamenei_ir
May 11
یادداشت هایی برای مجله رکن چهارم نگاشته ام که ان شاالله پس از انتشار در این کانال هم بارگذاری خواهد شد.
فردا یکشنبه حوالی ساعت ۲۲ به وقت تهران سید حسن نصرالله به مناسبت سالگرد #حاج_قاسم_سلیمانی و #ابومهدی_المهندس گفتگوی عمومی خواهند داشت.
انقلاب را باید پس بگیریم ، یکی از دست مدیران خسته وناکارآمد ونااهلان و یکی هم از دست کسانی که خود را انقلابی و صاحب و نجات دهنده ومیزان برای تشخیص انقلابی بودن یا نبودن افراد می دانند، که از هر دو پس خواهیم گرفت. ما فرزندان خمینی هستیم که فرمود"بکشید ما را..." کشتن فقط ریختن خون نیست، حذف کردن به وسیله بایکوت و خفه کردن صدا از حذف فیزیکی دردآور تر است.
May 11
قرن جدید و لزوم شتاب در پیشرفت
سال آینده آغاز قرن جدید شمسی وهمزمان آغاز دولتی جدید در جمهوری اسلامی است. این شروع و تلاقی بهترین فرصت برای جمهوری اسلامی است تا حرکت شتابان خود را به سمت اهداف بلند مدت و مهم انقلاب را آغاز کند و از لوازم شروع این حرکت وجود دولتی کارآمد است که بتواند همبستگی ملی را برای رسیدن به اهداف تقویت کند.
#دولت_جوان_انقلابی که مورد تاکید رهبر انقلاب است بدون ایجاد همبستگی ملی و نهادهای اجتماعی که از بطن ملت به کمک دولت آمده او را در این مسیر همراهی کند غیرممکن است. برای ایجاد این همبستگی ملی دولت بعد باید ابتدا توان کاستن از مشکلات معیشتی مردم را داشته باشد که این مهم خود باعث همراهی ملت و همبستگی خواهد بود، جوان وانقلابی بودن بدون در نظر داشتن این هدف به خودی خود حل کننده مشکلات نخواهد بود،راه بعدی ایجاد همبستگی جلوگیری از تنش با منتقدین و مخالفین داخلی است البته با حفظ خطوط قرمز و مرزبندی ها که از شاخصه های انقلابی گری است. نکته بعدی در ایجاد همبستگی ملی پرهیز از به رقابت کشاندن نیروهای همسو است که توان کار کردن با یکدیگر را دارند اما ممکن است در فضای انتخابات و هیجانات تاثیرگذار بر آن تبدیل به دو نیروی مخالف شده و آن هم افزایی و توان همکاری را از دست بدهند و یک ظرفیت عظیم خدمت از کشور سلب شود.اتفاق مهم بعدی برای ایجاد همبستگی ملی، پرهیز حضور افراد از قوای دیگر در انتخابات است، زیرا اولا باعث ایجاد شائبه در اذهان ملت شده و خود عامل منفی در همبستگی می شود و دوم اینکه بازهم در صورت اثرپذیری از فضای انتخابات در فردای انتخابات اینطور می نمایاند که دو قوه ی دیگر با دولت تشکیل شده زاویه داشته و آن را رقیب انتخاباتی خود می دانند.
جمهوری اسلامی فرصت مقتضی برای آغاز قرنی با شکوه پیدا کرده است و باید آن را قدر بداند و این امر با دولتی مقتدر و مردمی امکان پذیر است که این مهم نیاز به توالی دولت های این چنینی دارد و برای مثال می توان گفت چیزی شبیه به طرح پوتین_مدودف،پس باید مراقب بود در این کارزار انتخابات و رقابت، ترکیب پوتین_مدودف احتمالی نظام را نسوزانیم و خود را از یک تیم خدمت رسان قوی محروم نکنیم.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضربه خیبر را خوب از بَر کنید
ضربه عباس را چند برابر کنید
ظاهرا آقایان هئیت رییسه مجلس قصد دارند مجدد با بازی تکرار اینکه دولت دنبال عدم تصویب کلیات بودجه است، این بودجه سراسر مساله را تصویب کنند. سابق بر این در رابطه با سوال و استیضاح رییس جمهور هم آقایان با همین بهانه که دولت به دنبال استیضاح و ناتمام ماندن است، از وظیفه ذاتی خود شانه خالی کردند و حالا آنچه مشخص است این بار هم قرار است با همین بهانه کلیات را تصویب و مخالفان کلیات را بازی خورده از تیم رسانه ای دولت و همسو با جریان حامی دولت جا بزنند و اینگونه اجازه هرگونه اظهار نظر در این خصوص را از مخالفان تصویب کلیات بودجه بگیرند.
این دولت ، دولت چند ماهه است و این بودجه که دولت بعد و کل کشور را دچار مشکلات بسیار می کند در حقیقت هزینه زایی دولت برای دولت بعد است، پس بهتر است مجلس برای دولت تنخواه تعیین کرده و با رد کلیات اجازه ندهد دولت ناکارآمد روحانی حتی پس از پایان هم اثرات مخربش بر کشور ادامه داشته باشد.
ومنالله التوفیق
علی سلیمانی
وزیر امورخارجه ایران، یا حافظ منافع آمریکا.
آقای دکتر محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران درباره آمادگی آمریکا برای بهانه سازی برای جنگ سخن گفته است، آقای ظریف عادت دارند درباره بهانه های آمریکا نگران باشند و همیشه به دنبال کم کردن بهانه های آنان باشند همانند آنچه در مجلس درباره FATF گفتند که تضمین میدهم اگر تصویب نکنیم بهانه دست آمریکا می دهیم، حالا در آستانه سالگرد #حاج_قاسم ایشان درباره آماده شدن آمریکا برای جنگ با بهانه سازی هستند. آیا این چیزی غیر از کاسبی جنگ و ترساندن مردم از احتمال جنگ وسایه جنگ است؟ که در آستانه سالگرد ترور #حاج_قاسم_سلیمانی و احتمال اقدامی به منظور انتقام خون ایشان، آقای ظریف آمریکا را آماده جنگ نشان میدهد و اقدام علیه آنها را بهانه دادن به آنها برای آغاز جنگ می داند؟ با وجود این دولت و سرکار بودن وزیری چون آقای ظریف ، #انتقام_سخت و خروج آمریکا از منطقه بیشتر شبیه رویاست، آقای وزیر هم به نیروهای داخلی هشدار میدهد که اقدامی نکنید و هم در لفافه در حال آماده باش دادن به آمریکایی هاست که ممکن عملیاتی علیه شما در دست اقدام باشد. از اینپیام چیزی جز این دو مورد برداشت نمیشود که هیچکدام دلسوزی برای کشور و منافع مملکت را در بَر ندارد.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
پیام ضعف،قلدری ظالم.
در این روزهای پرالتهاب که سالگرد سردارشهید #حاج_قاسم_سلیمانی همه در انتظار اجرای مرحله ای دیگر از #انتقام_سخت از آمران وعاملان ترور ایشان بودند که آمریکایی ها با آرایش جنگی گرفتن و به حالت تهاجمی درآمدن(ونه تدافعی و پیشگیرانه) این پیام را مخابره کردند که آماده جنگ بوده و به نوعی هزینه انتقام را بالا ببرد، آقایان دولتی هم که اصولا در موضع ضعف هستند و از زبان دنیا فقط دریوزگی و زانو زدن در برابر فلان امیرحاشیه خلیج فارس و... را بلد هستند، دست به کار شدند در پیدا ونهان پالس ضعف و عدم واکنش ارسال کردند و حالا امروز میبینیم بازی عوض شده است، قرار بر این بود سایه انتقام بر سر آمریکا در منطقه باعث وحشت روزافزون آنها شود تا فشار روانی حاصل با اولین واکنش انتقامی ایران تبدیل به خروج آمریکا از منطقه شود اما حالا این آمریکایی ها هستند که هرروز حالت تهاجم دارند و این را بیان می کنند که قصد حمله به ایران را دارند و هر بار هم کشوری جدید و گاها همسو با سیاست های ایران را بعنوان کشور مبدا معرفی می کنند، که دولت ایران با همین بهانه که واکنش به آمریکا در خاک کشورهای بی طرف یا همسو باعث افزایش هزینه وفشار بیشتر تحریم ها میشود، بازوهای امنیتی نظام را از واکنش بازدارند که این اتفاق باعث جری شدن تروریست های آمریکایی و کاهش هزینه اقدام احتمالی علیه ایران میشود.
دولت مقتدری که نگاه به بیرون نداشته باشد، تنها ومهمترین نیاز کشور برای پیشرفت است.
ومنالله التوفیق
علی سلیمانی
حاشا اگر این بار که درهای شهادت گشوده شد، جا بمانیم.
#ما_عاشق_مبارزه_با_اسراییل_هستیم
نسبت ولایت فقیه با ظهور
از ابتدای غیبت حضرت ولی عصر(عجل الله) ولایت فقیه به اشکال مختلف وجود داشته و اینگونه نیست که حضرت امام خمینی(ره) ابداع کننده آن بوده باشد،حضرت امام فقط با توجه به شرایط روز آن را بازسازی و نوسازی نموده است.
نسبت ما با ولی فقیه در عصر ظهور دقیقا چیزی شبیه به نسبت مسلم ابن عقیل با مردم کوفه است،باید توجه داشت ما بعد از ۱۴۰۰سال از واقعه کربلا با بهره بردن از حدود۱۴۰۰سال تجربه تاریخی به شماتت کوفیان می پردازیم که درک نکردند در زمان عدم حضور امام معصوم باید از نماینده او تبعیت میکردند، کوفیان در آن زمان نه تجربه تاریخی و روایی امروز ما را داشتند و نه جز عده ای قلیل خیلی قرابتی با واژه ی امام معصوم داشتند اما امروزه ما با یک تجربه غنی تاریخی و روایی در زمانه ای هستیم که امام حیّ غایب است و ما دسترسی به آن نداریم، پس باید متوجه باشیم که در زمان غیبت او باید از نماینده او اطاعت کرد.
اینجاست که تجربه روایی به کمک ما می آید و با استناد به روایات بر لزوم وجود فقیه جامع الشرایطی در زمان غیبت برای رجوع مسلمین به او، به اهمیت وجود و پیروی از ولایت فقیه پی میبریم. ولایت فقیه فقط یک جایگاه سیاسی نیست،ولایت فقیه یک جایگاه دینی است که سیاست هم یکی از وجوه آن می باشد و جامعه دینی باید عدم رجوع به طاغوت نیاز به این چنین ساختاری داشته و دارد و تا ظهور نیز خواهد داشت. تبعیت از ولی فقیه بعنوان نایب عام امام عصر(عجل الله) یک خودسازی و تمرین تبعیت از امام معصوم نیز هست زیرا وجود انسان تاب و توان ناگهانی تبعیت کردن از حکم امام معصوم را نخواهد داشت.
نکته بعدی در این رابطه و لزوم وجود حکومت ونظامی که در راس آن ولی فقیه باشد، خود پدیده ظهور است، ظهور یک معجزه نیست و قرار نیست هیچ اتفاقی در عصر ظهور معجزه وار حل شود و اهمیت تاکید بر آمادگی برای ظهور هم بر همین اساس است، زیرا اینخود امت هستند که باید در کارها حضرت را یاری کنند و اگر قرار بر حل مسائل با معجزات بود اصلا نیازی به غیبت و تاکید بر آمادگی مسلمانان(شیعیان) نمی شد، پس این آمادگی باید در قبل از ظهور اتفاق افتاده باشد و فقط آمادگی معنوی نیست بلکه شامل آمادگی دفاعی، آمادگی اجتماعی و مهمتر از همه آمادگی ذهنی برای تبعیت بی چون و چرا از فرامین حضرتش در وجود امت اسلامی ایجاد شده باشد.
پس لزوم وجود ولایت فقیه نه تنها مربوط به زندگی امروز بلکه مربوط به آمادگی و فراهم آوری شرایط ظهور است، ولایت فقیه نه ابداع بلکه نوسازی یکمفهوم اصیل اسلامی توسط حضرت امام روح الله بود، کاری که امروزه علما وفضلا در حوزه باید در سایر زمینه ها نیز انجام داده و به نوسازی مفاهیم با توجه به شرایط روز بپردازند.
ومنالله التوفیق
علی سلیمانی
#ولایت_فقیه
#عمار_انقلاب
انگلیس وسیر صعودی بحران آفرینی.
انگلستان سالها بعنوان استعمارگر و یکی از کشورهای اصلی بحران سازی و ایجاد مشکلات برای جهان و کشورهای کوچک وضعیف در راستای به سلطه خود در آوردن آنهاست، از اشغال هند و استعمار آن کشور و این ادعا که خورشید در بریتانیا هرگز غروب نخواهد کرد، اما اولین بحرانی که ما ایرانی ها از انگلیس به یاد می آوریم،ایجاد قحطی مصنوعی وبزرگ در ایران و قتل عام حدود ۹میلیون نفر ایرانی که حدود نصف جمعیت ایران در آن سالها بوده است ، قتل عامی که سالها تلاش شد از تاریخ این کشور حذف شده و به فراموشی سپرده شود تا از این تجربه تاریخی در برخورد با انگلیس بی بهره شویم.
دومین بحران سازی انگلیس که تبعات و وسعتش بیش از یک کشور بود و یک منطقه را درگیر کرد بیانیه بالفور و تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی بود که سالهاست در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا دست به جنایت زده و با قتل و کشتار وتجاوز واشغال امنیت کشورها و ملت های منطقه را از بین برده است، رژیمی که برای اهدافش هر عمل رذیلانه ای را در هرجای جهان که باشد انجام می دهد.
آخرین مورد از بحران سازی انگلیس که این بار می رود تا تمام جهان را درگیر کند #کرونای_انگلیسی است که بعد از یکسال از شیوع کرونا با جهش ویروس در انگلیس که ظاهرا از آزمایشگاههای واکسن سازی آنها بوده میرود تا جهان را با بحرانی شدید تر از موج اول کرونا مواجه کند، بحرانی که اگر انگلیسی ها پنهان کاری نکرده و همان اول این جهش ویروس و شیوع آن در انگلستان را اعلام می کردند الان کشورها با ترس و دلهره، نگران احتمال ورود این ویروس از زمان انتشار تا کنون به کشور خود نباشند.
انگلیسی ها که همیشه با حفظ ظاهر سعی میکردند خود را صاحب پرستیژ و شخصیت خاص بین المللی و قانونمندی به نمایش بگذارد این بار با بی آبرویی بزرگ بابت پنهان کاری و دروغ روبرو هستند، بحرانی که حالا باعث میشود تمام بحران های گذشته انگلیس ساز تداعی شود از قحطی ایران تا تاسیس رژیم قاتل و کودک کش صهیونیستی، انگلیس تولید کننده همه ی ویروس های نابودگر در طول تاریخ بوده است.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#رسانه_باشید
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
از ندا تا اشلی...
دیشب وهمزمان با حمله ترامپیست ها به کنگره آمریکا و متشنج شدن چند ساعته واشنگتن، برای خیلی ها در ایران خاطرات فتنه ۸۸ زنده شد، اعتراض نامزدهای شکسته خورده انتخابات به نتایج و ادعای تقلب و درگیر آشوب ۸ماهه کردن کشور و عدم پیگیری موضوع از راه های قانونی و عدم تمکین آنها به قانون که باعث دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور شد و در نهایت آمریکایی ها در حمایت از فتنه انگیزی آنها شدیدترین تحریم های اقتصادی را علیه ایران آغاز کردند.
دیشب شباهت ها و تفاوت ها در این دو اتفاق قابل رویت بود که هر کدام تحلیل خاصی دارد، ترامپ ابتدا از هوادارانش درخواست کرد تجمع کنند و در اعتراض به نتایج در خیابان ها حاضر شوند اما به محض رویت اشغال کنگره و حرکت هایی که به ضرر کشور هست، از هوادارانش درخواستخویشتن داری واحترام به قانون داشت و خود نیز شکست را پذیرفت واعلام کرد قدرت را تحویل می دهد، چیزی که در ایران #سران_فتنه از آن سر باز زدند واین یعنی ترامپ دیوانه هم منافع ملی را بر منافع شخصی جناحی ترجیح می دهد والبته یک نکته اینکه در رابطه با آمریکا، آمریکایی وجود ندارد که ترامپ شکسته خورده را تحریک کند تا در برابر حاکمیت ایستاده و با وعده و وعید او را رهبر اپوزیسیون ایالات متحده کند.
در شب گذشته خانومی به نام #اشلی_بابیت در جریان اشغال کنگره به دست نیروهای امنیتی ایالات متحده کشته شد، در این قضیه بر خلاف مورد مشابه در فتنه۸۸ که مشخص نشد ضارب #ندا_آقا_سلطان چه کسی بود،ضارب #اشلی_بابیت مشخصا نیروهای امنیتی آمریکا بودند، اما چه میشود نداآقاسلطان به بهانه فشار علیه جمهوری اسلامی و نقض حقوق بشر تبدیل میشود اما #اشلی_بابیت خیر؟ اول اینکه بازهم آمریکایی برای آمریکا وجود ندارد تا با قدرت رسانه این اتفاق را تبدیل یک بحران حقوق بشری کند و نکته دوم و مهم این است که قتل شهروندان به وسیله نیروهای امنیتی در آمریکا یک اتفاق عادی است و رخ دادن همچین قتلی حتی در میان یک اعتراض سیاسی هم باعث جلب توجه نمی شود اما در ایران این اتفاق سریعا بُلد شده و به چشم می آید زیرا کشته شدن به وسیله نیروهای امنیتی در ایران اتفاق نادر و کم تکرار است و از نظر دشمنان رخ دادنش می تواند یک رویداد مهم و یک بحران حقوق بشری و حتی مشروعیت قلمداد شود ،پس کشته شدن آقاسلطان بیش از #اشلی_بابیت مطرح میشود چون این اتفاق در ایران عادی وکار هرروزه ی نیروهای امنیتی نیست.
در انتها باید توجه داشت که ساختار امنیتی ایالات متحده به شدت خشن بوده و در برابر هرگونه آشوب که تمامیت کشور و منافع ملی را خدشه دار کند به شدت برخورد میشود به همین علت با اینکه جمعیت زیادی در آمریکا مسلح هستند اما در اتفاقات بعد از انتخابات آمریکا شاهد درگیری مسلحانه و بیرون آمدن سلاح ها توسط مردم نبودیم زیرا برخورد با آنها، بسیار خشن ومرگ آور خواهد بود.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#افول_آمریکا
ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است.
اینحکم صریح ولی فقیه بوده ولازم الاجرا، صحبت درباره ی واکسن خارجی از این به بعد خلاف شرع است.
✒همنا،جمنا،سبد رای توده ای،عدم شفافیت ودیگرهیچ...!
بازهم در آستانه انتخابات شاهد ایجاد سازوکارهای عجیب وحدت ساز هستیم، سازوکار هایی که در موقعیت های مختلف ناکارآمدی، اختلاف ساز بودن و نمایان کننده سهم خواهی وقدرت طلبی بودن خود را اثبات کرده اند و برای تطهیر خود یک واژه مردمی هم به همراه دارند، از "جمنا" و"شانا" تا نمونه متاخر آن یعنی "همنا" چیزی جز دایره ای حول محور یک عده پدرخوانده نبوده است که هرکس خارج از آن دایره باشد بدون تعارف وحدت شکن،غیرانقلابی،ساده لوح وبازیگر در زمین رقیبان لقب خواهد گرفت.
نکته ی حائز اهمیت وکلیدی در این سازوکارهای عجیب، حکم آب کُر داشتن آنهاست که افراد با ورود به این سازوکار و قبول شرایط آن بطور کلی خود را مصون و بی نیاز از پاسخگویی به افکار عمومی می دانند،حتی اگر تحت سنگین ترین اتهامات مالی واقتصادی باشند. قرار گرفتن در این ائتلاف ها نه تنها آنها را از پاسخگویی درباره اتهامات مطروحه مصون میسازد گویی پرونده های مفتوح را هم می بندد که اینطور بی محابا پای به عرصه گذاشته و درباره اتهامات سکوت می کنند و بدتر از آن پرچم دار مبارزه با چیزی میشوند که خود متهم به آنند!
اگر قبل از دعوت افراد برای پیوستن به ائتلاف ها آنها را ملزم به پاسخگویی و شفافیت درباره اتهامات کنند، اگر بخاطر محبوبیت ومقبولیت و نفوذ و هزاران نکته دیگر بر نقاط تاریک افراد چشم نبندند و اگر سازوکار خود را آب مقدس ندانسته و فرض را بر این نگذارند کسی که با ماشد پس مطهر است، خیلی از افراد به خود اجازه نمی دهند که هر دعوتی را لبیک گفته وهر پرچمی را سردست گرفته ومدعی آن شوند و اینگونه این سازوکارها و ائتلاف ها می توانند امیدوار باشند که آن لفظ مردمی در عنوان های طویل شان فقط درحد خوش آوا کردن اسم مخفف آنها نباشد بلکه کلمه پرمغز و دارای محتوا و دال مرکزی فعالیت آنها گردد و باعث همراهی حقیقی مردم با آنها میشود اما خب بزرگان و پدرخوانده ها خود را بی نیاز از پاسخگویی می دانند زیرا مردم باید آنها را باور کنند چرا که اگر باور پذیرنبودند جای در ائتلاف نداشتند.
مردم زمانی که این تضادها را ببینند قطعا به خروجی این سازوکارها اعتماد نخواهند کرد، مردم وقتی شعار شفافیت میشنوند اما در عمل مشاهده می کنند صاحبان این شعار حاضر به شفاف کردن اطرافیان خود نیستند برایشان باور پذیر نیست، وقتی شعار مبارزه با فساد میشنوند اما پاسخی درباره پرونده های مفتوح و اتهامات مطروح درباره فساد آن فرد دریافت نمی کنند قطعا به سازوکاری که آن فرد در آن است اعتماد نمی کنند.
جریان اصولگرایی در گذشته جریان اصلاحات را بابت اینکه در اتحاد وائتلاف شان از"سروش تاگوگوش" جای دارند را تمسخر وتخطئه میکرد اما امروز با نگاهی به ائتلاف های خود و افراد و جریان های حاضر در ائتلافش می تواند از خود سوال کند آیا ما هم به نوعی از" از سروش تا گوگوش" دچار نشده ایم؟
از جریان اصولگرایی باید بپرسید گرایش شما به کدام اصول است؟ "اصول خودتان یا اصول انقلاب"،همانطور که جریان اصلاحطلبی باید توضیح بدهد منظورش از اصلاح چیست؟ اصلاح نارسایی ها در داخل انقلاب یا خیر،اصلاح خود انقلاب؟نزدیکی این دوجریان بسیار زیاد شده است چیزی شبیه به دوخط مماس،که بررسی این موضوع مجالی دیگر میطلبد.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#میدان_انتخابات
#مرد_میدان
امان از بیکاری!
بیکاری یکی از علل اصلی خرابکاری در جامعه است،حال این خرابکاری می تواند کارهای خلاف اخلاق وقانون باشد و هم می تواند خراب کردن وسایل منزل توسط فرد بیکار باشد. در سطح کشور داری هم می تواند خراب کردن وضع معیشت و زندگی مردمباشد. رییس جمهور یک کشور وقتی بیکار باشد و پروژه وطرحی برای اجرا وبرنامه ای برای پیشرفت کشور نداشته باشد و تمام توان او فقط صرف یک کار شود ویک کار بلد باشد، بعد از تمام شدن وشکست در آن کار (مذاکره) مجبور است برای فعال نشان دادن خود درباره ی هر موضوع صحبت کرده و متاسفانه شاهد باشیم با ورود به آن موضوع چگونه بحران وارد آن حوزه می شود!
در سالهایی که دولت مشغول مذاکره بود،هرچند با گروگان گیری مولفه ها به دنبال فشار برای توافق بود اما تا قبل از توافق خیلی ،از حوزه ها درحالت عادی به سر میبردند و رویه معمول خود را طی می کردند اما بعد از توافق وشکست آن، رییس دولت درباره هر موضوعی اظهار نظر کردند آن با بحران روبرو شد. آیا اگر دولت کاری برای انجام دادن داشت،مجبور بود در حوزه هایی که دخالتش باعث وخامت است ورود کند؟
رییس دولت درباره هر چیز که نوید داد، بدترین اتفاق برای آن افتاد، ارز و بورس وکالاهای اساسی و...، دولت قوه مجریه است و قوه عمل، اگر کاری از دستش بر می آید باید انجام دهد اما وقتی دولت قبل از انجام هر کاری درباره آن حرف میزند و اتفاقی که در عمل رخ می دهد دقیقا نقطه مقابل صحبت ها و وعده های دولت است نشان می دهد دولت نه تنها برنامه ای برای اجرای صحبت هایش ندارد بلکه اصولا برنامه ای ندارد و صرفا به دنبال حرف درمانی و یا به بیان بهتر به دنبال فعال نمایی از خود است. ای کاش دولت و رییس دولت این چندماه پایانی را درباره موضوعات مختلف معیشتی صحبتی نکنند همانطور که چندسال برای آن کاری نکردند.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
رژیم ترامپ و رژیم ایران!
آقای ظریف اخیرا در توییتی نوشته اند دنیا بدون رژیم ترامپ! جای بهتری است. آقای ظریف آیا حمله به افغانستان و عراق و لیبی و سوریه و ایجاد داعش و بمباران هرروزه ی پاکستان هم کار رژیم ترامپ بود؟ چرا شما در این حد به بایدن اعتماد دارید و تلاش می کنید با استفاده از کلماتی مانند رژیم ترامپ، آمریکا و ترامپ را از هم تفکیک کرده و جوری القا می کنید که با رفتن ترامپ و آمدن دیگری مواضع آمریکا نسبت به ایران تغییر می کند.
در این سالها چه ترامپ و چه اوبامای مودب و باهوش هروقت از ایران نام برده اند،گفته اتد رژیم ایران، آنها تفاوتی میان دولت روحانی واحمدی نژاد قائل نیستند و تمام حکومت ایران را یکی دانسته و برخلاف شما که از "رژیم ترامپ" نام میبرید آنها چیزی به اسم"رژیم روحانی" یا "رژیم احمدی نژاد" ندارند زیرا آنها دشمن را حکومت برآمده از انقلاب اسلامی می دانند که به مقابله تمدنی با غرب پرداخته است، برخلاف شما که اصلا مرد میدان نبرد تمدنی نیستید و با نگاه ساده اندیشانه، به راحتی میان دو کارگزار استکبار تفاوت قائل شده و با استفاده از لفظ "رژیم ترامپ" به دنبال تطهیر ایالات متحده هستید.
وزیر خزانه داری آمریکا(۱۹۸۳_۱۹۸۹) انقلاب اسلامی را بزرگترین دشمن تمدن غرب از ابتدای تاریخ تا امروز می داند، آنها با این نگاه تمدنی به مقابله می آیند اما شما بسیار کودکانه اسیر در نظریات آنها خیال می کنید که میان ترامپ و بایدن تفاوتی هست که با خیال خود با تخریب یکی از آنها و اطلاق رژیم به دولت او، دیگری را با خود همراه خواهید کرد و او به شما نگاه دوستانه خواهد داشت. ایننگاه های اسیر سیاست زدگی های سطحی مختص خوش خیالان عرصه سیاست است اما واقع بینان عرصه سیاست می دانند برخی تضادها و تعارض در منافع با رفتن وآمدن افراد برطرف نمی شود. کاش این سطحاز اطمینان و اهمیت را که برای "دولت بایدن" قائل هستید را نسبت به باقی کشورهای دنیا از جمله همسایگان قائل بودید و کاش آن نفرت و بدبینی که نسبت به "رژیم ترامپ" دارید را نسبت به رژیم آمریکا داشتید.
آقای ظریف شما مردمیدان سیاست هم نبودید که بخواهیم از شما توقع مردمیدان نبرد تمدنی بودن داشته باشیم.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#مرد_میدان
عقل سرخ||علی سلیمانی
مجله رکنچهارم منتشر شد. ☝️
یادداشتی از بنده با عنوان"دفاع از اشتباه یا فرار از پاسخگویی؟" را درصفحه ۲۳ مجله مطالعه کنید.