هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨وقتی مادر داغدار ناخواسته تایید میکند که اغتشاشاگران پسرش را شهید کردند!
🔹ساعاتی پیش فیلمی از صحبتهای زینب مولاییراد، مادر شهید کیان پیرفلک منتشر شده است که روایتی از آنچه که اتفاق افتاد ارائه میدهد.
🔹در این روایت زینب مولاییراد مدعی میشود که فرزندش توسط نیروهای امنیتی کشته شده است! اما این سخنان این مادر داغدیده درست برعکس این ادعا را تایید میکند.
🔹زینب مولاییراد در ابتدای صحبتش میگوید که «گفتم میثم بیا زود بریم، ساعت شش تیراندازی شروع میشود!». سوال اینجاست که وی از کجا میدانسته است که ساعت شش قرار است تیراندازی بشود؟!
🔹در ادامه مادر کیان پیرفلک میگوید که از جلوی نیروهای انتظامی رد شدیم، جلوتر که رفتیم یکی از نیروها گفت برگردید. ما برگشتیم و بعد ما را به رگبار بستند!
🔹آنچه که از روایت زینب مولاییفرد بنظر میرسد این است که نیروهای انتظامی باتوجه به شرایط پرالتهاب و خطر حمله اغتشاشگران به خانواده پیرفلک، از آنها میخواهند که از مسیر دیگر به مقصد خود بروند.
🔹اغتشاشگران هم وقتی میبینند که یک ماشین با شیشههای دودی و با هشدار پلیس در حال بازگشت به سمت نیروهای انتظامی است، تصور میکنند که این ماشین از نیروهای انتظامی-امنیتی است که کار شناسایی انجام میدهد و بعد اقدام به تیراندازی و به شهادت رساندن کیان و چهار نفر دیگر میکنند.
🔹بررسی واکنش رسانههای اغتشاشاگران در اینستاگرام هم این روایت را تایید میکند. این رسانهها در ابتدا گفتند که دو موتور با نزدیک شدن به نیروهای پلیس آنها را به رگبار بستند و از این اقدام تروریستی ابراز خوشحالی نیز کردند. همچنین باتوجه به اینکه ماشین خانواده پیرفلک از طرف راننده در معرض شلیک قرار گرفته، مادر کیان تروریستها را اصلا ندیده است!
🔹فارغ از همه این مسائل آنچه که در روایت زینب مولاییراد غایب است پاسخ به این سوال است که چگونه نیروهای انتظامی این خانواده را به رگبار بستند که خودشان دو شهید و چندین مجروح میدهند؟!
🔹یک نکته دیگر این است که تاکنون چندین فیلم از تروریستهای موتور سوار همراه با اسلحه منتشر شده است و تعدادی از آنها نیز بازداشت شدهاند.
🔹همچنین باید توجه داشت که نیروهای انتظامی اصلا مسلح به سلاح گرم و جنگی نیستند. در تایید این گزاره همین بس که تاکنون اغتشاشگرانی که در شهرهای مختلف نیروهای حافظ امنیت را مظلومانه به شهادت رساندند، حتی یک قبضه سلاح گرم هم از نیروهای پلیس به دست نیاوردند.
✅ @Rajanews
هدایت شده از 🍃محمدعلی صدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص گندیده و جوانههای روییده
سر و کارتان اگر با نهجالبلاغه است، میدانید که خدا از عوام فریب دشمنخورده اگر بگذرد، از خواص خاموش امروز نخواهد گذشت. خواصی که روی سخن رهبر مظلوم و مقتدرمان در اولین سخنرانیاش در اغتشاشات به آنان بود. خواصی که گویی رانت و قدرتطلبی چنان شکم و ذهنشان را گندیده کرده که دیگر امیدی به آنان نیست. اما رهبری عزیز و دوراندیش که بخاطر دیدن افقهای دورتر چنین امیدوار است، با گذر از خواص مرده، به جوانههای روییده ای مینگرد که حاملان دوره شکوه انقلابند. چقدر لذت بخش بود دیدن اوج بصیرت و شکوه فهم، در ذهن و بیان این روحانی جوان؛ بیانی که در دقایقی کوتاه، نقشه راهی جامع به مخاطب سردرگم میبخشد
✍دکترمحمدعلی صدر
@siyasatbrotoush
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا اینکه حالتون خوب بشه... انشاءالله
پیشنهاد دانلود 👌عالی 😊
@zananegiii
اینهمه وقاحت و صراحت در ابتذال، نشاندهندهی اینه که نظام مقتدر عمل کرده و در اوج قدرته
و دشمن در اوج دریوزگی که مجبور شده اینجوری از باطن خودش کشف عورت کنه
این یعنی دشمن در حال سکرات موته که اینجوری دچار زوال عقل شده
حکایت اینها حکایت اون مردیه که اینقدر نسبت به همسایهش دشمنی و حسادت داشت که برای نابودی اون دست به هر کاری میزد و وقتی به نتیجه نرسید از آخرین حربهش استفاده کرد
با غلامش رفت روی پشت بوم اون همسایه و چاقو داد به اون غلام و بهش گفت سر من رو ببر و اجازه بده خون من از ناودون خونهش جاری بشه تا همه فکر کنند اون من رو کشته، غلام اینکار و کرد
اما در نهایت خودش از بین رفت و همسایه با شهادت غلام تبرئه شد
@zananegiii
عبارتی داریم در مورد آخرالزمان که گفته شده « ملئت قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا» برخی تصور میکنند همه باید فاسد شوند تا ظلم به نهایت خودش برسد، اما هنگامی که جماعتی برای اقامه عدل و داد قیام میکنند، ظلم برای محو کردن آن گروه تلاشش را دوچندان میکنه پس وقتی یاوران حق بر اصول و مبانی خود ثابت قدم بمانند و مجاهده کنند و از مواضع خود عقب نشینی نکنند، باطل هم برای از میان برداشتن این جماعت تلاشش را چند برابر میکند و با تمام قوا به مقابله بلند میشود، اینجاست که ظلم به حد اعلای خودش میرسد و ماهیت آن برای همه آشکار میشود و منافق نقاب از چهره بر میدارد.
اتفاقی که در این پنجاه روز کاملا شاهدش بودیم.
پس واستقم کما امرت
✍مریم اردویی
@zananegiii
27.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونی که پای نائب امام زمان نمیایستد، پای امام زمان هم نمیایستد، تاریخ اثبات کرده...
@zananegiii
◀️پاسخ قابل تأمل گیلدا مورکرت (فعال ضد امپریالیست و ضد جنگ، مدافع برابری برای همه و توقف تمام تحریم ها اهل اوماها) به توییت مسی علی نژاد.
ترجمه:
آمار در خصوص زنان در ایران و آمریکا چه میگوید؟!
✓سهم زنان متخصص:
ایران 98 درصد
آمریکا 85 درصد
✓نرخ مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده:
ایران 7
آمریکا 23
✓سهم زندانیان زن:
ایران 3 درصد
آمریکا 10 درصد
✓سهم پزشکان زن:
ایران 40 درصد
آمریکا 34 درصد
✓مرخصی زایمان در ایران 6 ماه
در آمریکا 0
@zananegiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما از باخت تیم ملی خوشحال نیستیم
از بیاحترامی به سرود ملی کشورمان هم خوشحال نیستیم.
از ۱۰۰ دقیقه دویدن غیرتمندانهشون در برابر انگلیس خبیث و دو گلی که زدند هم قدردانی میکنیم.
این کلیپ هم در پاسخ به کسانی هست که میگن قبلا هم سرود ملی رو نمیخوندن
بازی ایران و اسپانیا جام جهانی ۲۰۱۸
بازی با پرتغال هم همین منوال بود
و حتی بازیهای جام جهانی ۲۰۱۴
و بازی جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹
برای توجیه یک کار نادرست متوسل به دروغ نشیم
@zananegiii
هدایت شده از عماد دولتآبادی
از شهدای تنگستان شرم نکردین؟
از شهدای دلوار؟
از شهدای بوشهر؟
از شهدای آباده؟
از میرزا کوچک و رییسعلی و زائرخضرخان؟
از شهدای قشم و شیراز؟
جایجای این کشور، قطرهقطره خون شهدایی ریخته که در مقابل همین انگلیسیها ایستادن.
خوشغیرتا، یه جور دیگه اعتراض میکردین.
.
1⃣ از بین متغیّرهای تعیینکنندهی سرنوشتِ یک بازی، عناصر روحی و روانی یکی از مهمترینهاست؛ (همچنانکه جملهی معروف "روحیهاش رو باخته" عبارتِ پرتکرارِ ناظران است) و از بین این عوامل، «غیرتِ ملّی» در بازیهای ملّی پررنگتر از دیگر عوامل است. نمونهاش را در بازی درخشان تیم ملّی فوتبال ایران مقابل اسپانیای چموش در #جام_جهانی ۲۰۱۸ مشاهده کردیم. (و البته مقابل پرتغال نیز)
2⃣ مسلّماً بازیکن و «تیمی» که در ابتدای بازی سرود ملّیِ کشورش را «نمیخواند»، حسّ غیرتش نسبت به کشورش کمتر است از بازیکن و تیمی که سرود ملّی کشورش را میخواند. حالا فرقی نمیکند نخواندن سرود را معلولِ این امر بدانیم یا علّتِ آن؛ بههرحال این واضح است که برای چنین کسی «حسّ غیرت» کمتر از چنان کسی زنده است. خیلی فرق است بین وقتیکه یک «تیم غیورانه بجنگد» با وقتیکه اینچنین نباشد.
3⃣ بازیِ اسپانیای ۲۰۱۸ مقابل تیم ایران خیلی قدرتمندتر از بازی امروزِ انگلیس در مقابلمان بود. اما بازی «تیم» ایران امروز بهمراتب متزلزلتر از آن بازی بود. تا جاییکه به یاد دارم، سابقه نداشته که بازیکنان هیچ تیم ملّیای همگی سرود ملّی کشورشان را در ابتدای بازی نخوانند، و تا آنجا که میدانم این بدترین شکست تیم ملّی ایران در تاریخ #جام_جهانی بود.
4⃣ حالا فوتبال کلاً خیلی امر حیاتیای نیست و اینچنین اثرِ بیحسّی و بیغیرتی را در آن دیدیم؛ اصولاً بیغیرتی آدم را مفتضَح میکند و باعث خاریِ آدم میشود.
با قدری دقّت میشود فهمید که اتفاقاً تضعیف همین #غیرت_ملی یکی از هدفهای این جنگِ شناختی ای بود که این روزها درگیرش هستیم. بیحسّیای که نسبت به مظاهر هویّت ملّی (ازجمله مسجد و قرآن و حسینیه، پرچم ملّی، همین #سرود_ملی و حتی نسبت به تیم فوتبال ملّی) در این فتنه دنبال شد، هیچوقت سابقه نداشته؛ ناگفته پیداست که اگر این فرایندِ «بیحسّیسازی / بیغیرتسازی» در دیگر مؤلّفههای هویّتی هم اثرگذار باشد، چه خسارت سنگینی بهجا خواهد گذاشت!...
📌 پ.ن ۱ : تأثیر فحاشیهایی که روزهای اخیر به بازیکنان (بخصوص از سوی آن ۲-۳ پیشکسوتِ بیغیرت) شد را هم نمیتوان در تضعیف روحیهی بازیکنان نادیده گرفت.
📌 پ.ن ۲ : این تحلیل نافیِ دلایل فنّیِ شکست نیست؛ بلکه در عرضِ آنهاست. مثلاً تعویض اجباریِ دروازهبان شاید در تعدادِ گلِ خورده تأثیرگذار باشد؛ اما نمیتواند توجیهگرِ بازی ضعیف و متزلزل کلّیت تیم (ازجمله خط دفاعی) باشد. بلکه برعکس، در صورت زندهبودنِ حسّ غیرت، میبایست شاهد دفاعی قویتر از شرایط معمولی میبودیم.
✍ علیرضا ملااحمدی
#جام_جهانی_۲۰۲۲
@zananegiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن در این جنگ شناختی، مولفههای هویتی ما رو نشانه رفته
برای همین ما از تیم ملی حمایت میکنیم اما نخوندن سرود ملی توسط اونها رو توجیه نمیکنیم
#غیرت_ملی
@zananegiii
خبرهای مهمی که نباید گم بشه
♦️ ایران غنیسازی ۶۰ درصد را در فردو شروع کرده است که پیامی سخت و شدید به قطعنامه آمریکایی-اروپایی آژانس بینالملل انرژی اتمی است.
🔹 اقدام دیگر ایران ایجاد دو آبشار جدید (IR۲M) و (IR۴) در نطنز و فردو بود که به مرحله قبل از گازدهی رسیده است و برای رسیدن به روند غنیسازی چند روزی طول خواهد کشید ولی این موضوع در عمل یعنی ایران غنیسازی با این آبشارهای جدید را شروع کرده است.
🔹 دو کار دیگر ایران که پاسخی بنظر قاطع به قطعنامه آژانس بینالملل انرژی اتمی است راهاندازی و نصب سانتریفیوژ جدید در دو سالن خالی در فردو و نطنز است.
🔹 این سالنها به دلیل تعهدات ایران در برجام خالی از سانتریفیوژ شده بود که ایران دوباره در این دو سالن سانتریفیوژ نصب کرد.
🔹 همچنین چهارمین حرکت مهم ایران در مقابل قطعنامه آژانس تعویض سانتریفیوژهای IR۱ در فردو با IR۶ خواهد بود که بنظر میرسد زخمکاری بزرگی به آمریکا خواهد بود، زیرا توان ظرفیت هستهای ایران در فردو را ۱۰ برابر خواهد کرد.
در عهد ناصری که هنوز پای مدرنیته خیلی به ایران باز نشده و قدرت علماء در اوج بود، حرف آنها برای مردم حجت به شمار میرفت، تا جاییکه صدور یک فتوا تا اندورنی شاه نفوذ میکرد. همین نفوذ کلام بود که به الغای قرارداد رژی منجر شد که حق مردم را به حلقوم انگلیس میریخت. علمایی که نه اکانت توئیتر و اینستاگرم داشتند و نه فیو و ریت برایشان محبوبیت جعل کرده بود.ب علمایی که نقلهایشان قول خداوند بود و قیلهایشان قال باقر و قال صادق. نه سرزنش سرزنشکنندگان هراسی به دلشان میانداخت و نه گردنشان در مقابل گردنکشان کج بود. نشستشان با خدا بود و برخاستشان با مردم. برای فتوایی که میدادند رد پای هوس را چنان کور میکردند که تا گل گرفتن چاه خانهشان هم پیش میرفتند که مبادا فتوا به رأی خود داده باشند. مردم در عصر بیرسانگی فتوایشان را روی دست میبردند و سینه به سینه حکمشان فوروارد میشد. در عصری که هشتک مد نبود وقتی به زندان میافتادند، با اعتصاب اختیاری مردم، شاه به شکر خوردن میافتاد و عطای آنها را به لقایشان میبخشید. همین نفوذ کلام بود که حتی میرزا ملکمخان منورالفکر را به صرافت میانداخت تا به رهبری آنها در تحولات سیاسی و اجتماعی روی خوش نشان دهد. مرجعیتی که در نهایت با نوار و اعلامیه انقلابی جهانی را رقم زد و دست اجنبی را از کشور کوتاه کرد.
اما در عصر رسانه و نفوذ مدرنیته که مرجعیت فکری از علماء به سلبریتیها تغییر کرده، سرنوشت ملت هم به شکل دیگری تغییر کرده است. این بار آنها هستند که در ریز و درشت مسائل سیاسی و اجتماعی و امنیتی اظهار نظر میکنند. فتوایشان را استوری و توئیت میکنند. یک روز با برجام مخالفند. یک روز تا 1400 با روحانیاند و سبد رأی میسازند. یک روز به اعدام نه میگوبند. روز دیگر فرمان اغتشاش میدهند. یک روز کمپین میزنند و خواستار توافق هسته ای میشوند و مینویسند: «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست». فردایی که توافق میشود و تحریمها نه تنها بالمره لغو نمیشود که چند برابر میشود، ویدئو منتشر میکنند و از دارویی میگویند که تنها روی کاغذ تحریم نیست. فیلم سیاه میسازند و برایش اسکار میگیرند. توئیت میزنند و دعوت به قتل میکنند. هویتشان با دیده شدن معنا پیدا میکند و منافع ملی را فدای منافع فردیشان میکنند. با کشف حجاب میخواهند انقلاب کنند. استانداردهایشان دو گانه است. برای مهسا امینی سیاه میپوشند برای شهیدهی شاه چراغ روزهی سکوت میگیرند. 17 هزار کشتهی ترور را مردم نمیدانند فقط هر کسی که نامش اسم رمز دشمن باشد را مردم میدانند. اینگونه میشود که وقتی لیدر انقلاب میشوند، دست تعدی اجنبی را به سمت مردم دراز و زبانشان را باز میکنند. خلاصه که به فرمودهی امام راحل ( ره) «خدا نکند دنیا به کسی روی آورد که خودش را نساخته باشد».
✍مریم اردویی
@zananegiii
نوشتهها
در عهد ناصری که هنوز پای مدرنیته خیلی به ایران باز نشده و قدرت علماء در اوج بود، حرف آنها برای مردم
نگرانی میرزای بزرگ
نقل جالبی از شهید سیدحسن مدرس و ملاقاتش با میرزای شیرازی (صاحب حکم حرمت استعمال تنباکو) در تاریخ است که حاکی از دوراندیشی و عمقِ دشمنشناسی اوست.
شهید مدرس می گوید:
به دنبال قيام تنباکو وقتی به نجف رفتم و در سامرا خدمت میرزای شیرازی - که عظمت فوق تصور داشت - رسیدم، داستان پیروزی واقعه تنباکو و دخانیات را برایش تعریف نمودم. آن مرد بزرگ آثار تفکر و نگرانی در چهرهاش پیدا شد و دیدهاش پر از اشک گردید. علت را پرسیدم، فرمود: حالا حکومتهای قاهره فهمیدند قدرت اصلی یک ملت و نقطه تحرک شیعیان کجاست. حالا تصمیم میگیرند این نقطه و این مرکز تقل را نابود کنند.
نگرانی من از آینده است.
▫️منبع: نگاه مدرس به واقعۀ دخانیه
🌐 دکتر موسی نجفی
@fakhrian_ir
از جِلد قرآن عبور کنیم و جَلد آیاتش شویم.
رسول خدا صلی الله علیه و آله، ناظر بر علمش به فتنههای پیشروی امتش، دستور داد: «هرگاه فتنهها مانند پارههایی از شب تار به شما روی آورد به قرآن پناه ببرید». ما امت، این سخن را نشنیدیم یا جور دیگری شنیدیم. ما به قران پناه بردیم، وقتی خانه خریدیم و یک جلد قرآن پیشقراول اسبابمان بود. ما به قرآن پناه بردیم، وقتی عازم سفر بودیم و برای سفر بخیر شدنمان، یک جلد قرآن سقف عبورمان بود. ما به قرآن پناه بردیم، وقتی سفرهی عقدمان پهن بود و دکور سفره یک جلد کلامالله کم داشت. ما به قرآن پناه بردیم، وقتی تابوتمان به سمت سراشیبی قبر پا تند کرده و صدای الرحمانمان بلند بود. ما به قرآن پناه بردیم، وقتی مجلس ختم گرفتیم تا به روح تازهگذشته، فاتحهای نثار کنیم. ما قرآن پناه بردیم، اما.....
▪️ آیاتی که باید جَلدَش شویم
وقتی قرآن را ورق میزنم- با وجود درک ناچیزی که از آیاتش دارم- و به آیاتی برمیخورم که تطبیقش را در دنیای مدرن امروزی که فتنهها از سر و کولمان بالا میرود میبینم، به خودم میگویم: «ما اگر از جِلد قرآن عبور کرده و جَلد آیاتش شده بودیم، قطعا روزگار بهتری داشتیم.» میان آیات قرآن به آیهای از سوره اعراف میرسم: «قد جاءتکم بینه من ربکم هذه ناقه الله لکم آیه....دلیل روشنی از سوی پروردگارتان برای شما آمده، این ناقه الهی برای شما معجزهای است.. » انقلاب اسلامی را همچون ناقهی صالح، معجزهی عبد صالح خدا میبینم که در زمانهای از میان کوه ایسمهای مادی شرق و غرب سربرآورد که ساکنان دنیا دچار اخلاد فی الارض شده بودند. میگویند، ایمان معجزه میخواهد. آیا آیهای به این روشنی، ایمان نمیخواهد؟!
▪️ روحالله در قرآن
با این فکر که «انقلاب بینام خمینی در هیچجای جهان شناخته شده نیست»، صفحات نور را ورق میزنم.چشمانم که به آیات سوره مجادله میافتد، برق میزند. درست میبینم، اینجا صحبت از «روحالله» است: « اولئک کتب فی قلوبهم الایمان و ایدهم بروح منه.. آنان کسانی هستند که خدا ایمان را بر صفحه دلهایشان نوشته و با روحی از ناحیه خودش آنها را تقویت فرموده... »، ذهنام معطوف روایتی از رسول خدا صلیالله علیه و آله میشود؛ روایتی که ضمن آن خبر از آمدن امتی را میداده که «یتحابون بروح الله...به برکت روح خدا یکدیگر را دوست دارند»؛ این قیل را کنار آن قال میگذارم تا تنها به یک نتیجه برسم: «امام ما، هم اسمش روح الله بود، هم خودش مصداق روح الله».
▪️مرگ بر آمریکا
انقلابی که هم خودش و هم اماماش ممهور به آیات الهیاند، شعاری دارد به محکمی «مرگ بر امریکا»، بعدتر که به آیات سوره محمد میرسم، میبینم پیاش را میان این آیات ریختهاند: «والذین کفروا فتعسا لهم..و کسانیکه کافر شدند، مرگ بر آنان»، با این گواهی حرف آنکس که میگفت: «امام (ره) موافق حذف مرگ بر آمریکا بود»، میشود «هباء منثورا». به قرآن برمیگردم و این آیه از سوره بقره: «یا ایها الذین آمنوا لا تتخذوا الیهود و النصاری اولیاء بعضهم اولیاء بعض... ای کسانی که ایمان آوردهاید! یهود و نصاری را ولی و تکیهگاه خود انتخاب نکنید! آنها اولیا و تکیهگاه یکدیگرند»، منطق قرآن در روابط بینالملل میگوید نه به آمریکا اعتماد کنید و نه به اروپا.
▪️ شنهایی که مأمور خدا بودند
اوایل سوره احزاب به این سخن خدا برمیخورم: «یا ایها الذین امنوا اذکروا نعمهالله علیکم اذ جائتکم جنودا فارسلنا علیهم ریحا و جنودا لم تروها..ای مومنان، لطف خدا را در حق خودتان بهیاد آورید؛ آنوقتیکه سپاهیان فراوانی به قصد نابودی شما سروقتتان آمدند؛ ولی تندبادی سرد و لشکریانی نامرئی بر ضدشان فرستادیم..»، اینجاست که پرت میشوم به سال 59 و خودم را میان بیابان طبس و شنهایی میبینم که «مأمور خدا بودند». جلوتر بدنهای نیمسوخته یانکیها و بالگردهای منفجر شدهای را مشاهده میکنم که «مأموران کدخدا بودند». شگفتا! چه مأمورانی خدا دارد و عجب مفلوکانی کدخدا!
▪️ رمز بقای فرعونیان
مبهوت آیهای از سوره اعراف میشوم؛ آنجا که پرده از رمز بقای فرعونیان برمیدارد: « قال القوا فلما القوا سحروا اعین الناس و استرهبوهم و جاءوا بسحر عظیم...موسی گفت: شما اول اسباب خود را بیفکنید. هنگامی که بساط خود را انداختند، چشم مردم را سحر کردند و آنها را ترساندند و سحری بس عظیم و هولانگیز برانگیختند.»، سحر امروز دیگر به سادگی زمان موسی و مار نشاندادن دومتر طناب نیست. شعبدهی امروز، کانالهای ماهواره و صفحات مجازی اینستاگراماند که کلاغ را قناری و مار را مور نشان میدهند. صفحههای مسحورکنندهی بلاگرها و سوئیت هومها، پیجهای اغواکنندهی اینفلوئنسرهای عدالتخوار تا رجالههایی چون مصی علینژاد، همچون سحر ساحران، چشمها را تصرف و عقلها را مرخص کردهاند و هشتکپرانی سلبریتیها، مسحوران سوار بر موجهای مجازی را 👇
@zananegiii
همچون بیرقی در باد به در و دیوار جهل میکوبند تا زوال تمدن فرعونیان چند روزی بیشتر به تاخیر افتد و ندای موسوی حق از گوش جانها دورتر گردد.
▪️ چه کنیم ناقهی روحالله پی نشود
چه زیبا رسول خدا صلیالله و علیه و اله فرمود: «کتاب خدا، صادقترین گفتار، رساترین موعظه و بهترین داستانها است.» تنها با تمسک به همین قرآن است که «ناقهی روح الله» پی نخواهد شد و به دوران ظهور حضرت ولیعصر- روحی و ارواح المومنین لتراب مقدمه الفداء- خواهد پیوست. چه شرمنده خواهیم شد، اگر پیامبر اینگونه شکایتمان را به خدا ببرد که: «یا رب ان قومی اتخذوا هذا القرآن مهجورا.... پروردگارا! قوم من قرآن را رها کردند.»
✍مریم اردویی
@zananegiii
✍ توصیه های دیروز حضرت آقا به بسیجیان
نصیحت اول:
✅بسیجی بمانید!
نصیحت دوم:
✅قدر خودتان را بدانید!
نصیحت سوم:
✅دشمنتان را بشناسید. (کیست؟ ضعفش کجاست؟ نقشه هایش را بشناسید.)
نصیحت چهارم:
✅رشد معنوی خودتان را اندازه بگیرید. (محاسبه نفس) سعی کنید جلو بروید.
نصیحت پنجم:
✅امروز مهمترین شیوه دشمن، دروغ پردازی است. پس تبیین کنید.
نصیحت ششم:
✅یکی از آسیب پذیریهای دشمن، روشن بینی (بصیرت) شماست. روشن بینی خود را افزایش دهید.
نصیحت هفتم:
✅آمادگی عملی را حفظ کنید و غافلگیر نشوید.
نصیحت هشتم:
✅مراقب نفوذ دشمن در درون مجموعه بسیج باشید.
توصیه آخر:
✅وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلْأَعْلَوْنَ آن کنتم مومنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتماً و حتماً این ۱۶۰ ثانیه رو ببینید
من با دیدنش بغض کردم، چقدر دلهایی که به عشق ایران میتپه فارغ از مرزهای اعتباری جغرافیایی
دلهایی که خیلی دور اما خیلی نزدیکند
کاری از عوامل برنامه سندباد شبکه دو
@zananegiii
.
.
آن سه دانشجو!
.
مرداد سال ۱۳۳۲، دولت مصدق با کودتای آمریکایی سرنگون و شاه به قدرت بازگشت. در آذر همان سال، نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا برای دیدار با شاه وارد ایران شد. این سفر با اعتراض دانشجویان به حمله و کشتار در دانشکده فنی تهران ختم و امروز بعنوان روز دانشجو مشهور و ثبت است.
.
اما...
۱. این واقعه ده سال قبل از ظهور فردی بنام آیت الله خمینی در سپهر سیاسی ایران رخ داد.
۲. ده سال پیش از شروع انقلاب امام در سال چهل و دو، اولین اعتراض بزرگ و شعار مرگ بر آمریکا توسط دانشجویان غیرمذهبی و غیر انقلابی طرح و عنوان شد.
۳. سه دانشجوی کشته شده، عضو حزب توده و جبهه ملی بودند:
احمد قندچی: از هواداران جبهه ملی و دکتر مصدق.
مصطفی بزرگنیا: عضو کمیته مرکزی سازمان جوانان حزب توده.
مهدی شریعت رضوی: از کادر جوانان حزب توده
۵. مسئولیت حمله به دانشکده فنی تهران و کشتار دانشجویان با ارتش بود و در این دوره هنوز ساواک شکل نگرفته است.
.
دانشجو امروزی باید از خود بپرسد: چرا دانشجویان دهه سی ضد آمریکایی بودند؟ چرا زمانیکه هنوز فردی به نام امام خمینی حرکتی آغاز نکرده، شعار مرگ و مخالفت با آمریکا سر داده میشود؟ محوریت آن اعتراضات هم جریان مذهبی نبود.
نقطه آغاز دشمنی آمریکا با ایران، جمهوری اسلامی یا انقلاب اسلامی نیست، آغاز کننده این دشمنی نیز از سال ۱۳۵۷ جمهوری اسلامی نبود، باید تاریخ را درست مرور و روایت کرد. اصلی ترین مساله مخالفت آمریکا با دولت ملی و مستقل مصدق بود که قصد داشت نفت ایران را ملی کند. آمریکا با هر کشوری که بخواهد مستقل و خارج از اراده او رفتار کند اینگونه برخورد می کند. به دروغ به شما می گویند: دشمنی ایران و آمریکا بعد از انقلاب شروع شد!
.
.
متاسفانه بسیاری از دانشجویان ما که این روز را جشن و یا بعنوان نماد اعتراض از آن یاد می کنند علت این نامگذاری و ماهیت این واقعه را نمی دانند.
.
لطفا منتشر کنید.
✍دکتر زادبر
@zananegiii