هدایت شده از محمدمهدی قاسمی
💎 از اين نكته غافل نشويد !💎
در برخورد ما با ابزارهاى جديد توجه به يك نكته ضرورى مينمايد:
هر ابزارى ، فرهنگ و عادات متناسب با خود را به همراه مى آورد و عادات و فرهنگ سابق را تغيير ميدهد. گاهى اين تغيير بسيار كوچك و جزئى ( ولى در عين حال همين تغيير جزئى ميتواند مهم باشد) و گاهى بزرگ و كلان است.
مثال ساده ى اين مسأله، بطرى هاى آب است. استفاده از بطرى هاى آب ، كم كم جايگزين استفاده از ليوان و كاسه شد. بهاى اين جايگزينى چه بود؟! به دليل كوچك بودن دهانه ى بطرى، شما خواه ناخواه هنگام نوشيدن، آب را سر میکشید، و اين دقيقا همان چيزى است كه در روايات از آن نهى شده است. به همين سادگى يك ابزار كاملا ساده، باعث مهجوريت يك روايت شد!!!
پس هر ابزارى غير از كاركردهاى تعريف شده براى آن، تغييرات و تأثيرات ديگرى هم با خود به همراه دارد. بنابراين قبل از پذيرش هر تكنولوژى و فناورى و ابزارى، در هر حيطه اى ، بايد تأثيرات نهان آن را هم بر عادات و فرهنگ و سبك زندگى ، سنجيد.
اين قضيه در مورد ابزارهاى پزشكى نيز صادق است. بايد ديد اين ابزارها چه تغييرات نهان و آشكارى بر طب ، طبيب و بيمار ميگذارد. آيا اين تأثيرات مطلوب است يا خير؟ آيا اين تأثيرات متناسب با توصيه ى دين هست يا نه؟ و ....
نكته ى مهم ديگر اين است : با توجه به اين كه اين ابزار مولود و ساخته غرب هستند ، اهميت اين مسأله ، به دليل الحادى بودن مبانى علوم غربى ، صد چندان ميشود.
طبيب اسلامى لازم است نكته بين ، دقيق و هوشيار به خطرات و تهديدات باشد، چرا كه تفاوت ما با ساير اطباء و پزشكان در اين است كه هدف ما سوق دادن افراد به مسير توحيد است و كوچك ترين اشتباهى ممكن است به تغيير مسير بيانجامد.
🌱کانال آثار محمدمهدی قاسمی
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
هدایت شده از حضرت آیت الله نظری منفرد
💠 امام صادق علیهالسلام:
🟩 يا زُرارَةُ! اِنْ اَدْرَكْتَ ذلِكَ الزَّمانَ فَاْلزِمْ هذَا الدُّعآءَ:
«اللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِيَّكَ
اللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ
اللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى.»
🟧 ای زُراره! اگر زمان غيبت را درك كردى، اين دعا را هميشه داشته باش:
🔹 خدايا، خودت را به من بشناسان؛ چون اگر خودت را به من نشناسانى پيامبرت را نخواهم شناخت.
🔸 خدايا رسول خود را به مـن معرّفى كن؛ چون اگر رسول تو را نشناسم حجّت تو را نخواهم شناخت.
🔹 خدايا حجّت خود را به من معّرفى كن. زيرا اگر حجّت تو را نشناسم از دين خود گمراه شدهام.
📖 بحارالأنوار | ج۵۲ | ص۱۴۶
┄┄┅┅✿❀❀✿┅┅┄┄
#حدیث #مهدویت
🆔 @nazarimonfared
هدایت شده از مجموعه متافیزیک نوین اسلامی
💠صبحانه اُملت خرما بخورید !🌞
▫️کلسیم و ویتامین های آن باعث شادابی و طراوت پوست شده، از کم خونی جلوگیری کرده، موها را پرپشت و بوی بد دهان را رفع میکند
▫️ضد سرطان بوده و برای تعادل اعصاب مفیدست.
🔹توصیه دکتر میرزایی:
درفصل پاییز ،زمستان در هفته یک وعده صبحانه اُملت خرما میل شود
▫️تقویت کلیه ها
▫️گرمابخش بدن
▫️ضدضعف
▫️افزاینده قوه باه
▫️کاهنده سردی و بلغم بدن
▫️کمک به باروری در ناباروران
▫️افزاینده سیستم ایمنی بدن
▫️و۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
🔹مواد لازم:
۱) تخم مرغ ( تخم بلدرچین یا کبک)
۲)روغن (زیتون ،ارده کنجدو۰۰۰۰)
۳)خرما
۴)پودر گردو ( پسته ،مغزیجات)
۵)نمک دریا
@mf_eslami
هدایت شده از بُت شناسی
🗯 ای اهل بصره من ...
▪️اصبغ بن نباته گفت: امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
ای اهل بصره! من وارد سرزمین شما شدم با همین عبا و پالان و مَرکبم که آنجاست اگر به غیر از اینها از سرزمین شما خارج شدم بدانید که از خائنین هستم.
🔸در روایت دیگري آمده است که فرمودند: ای بصریان برای چه از من انتقام میگیرید و کینه به دل دارید حتی این هم (اشاره فرمود به پیراهن مبارک) از بافته همسرم است.
📚مناقب ابن شهر آشوب، جلد ۲ صفحه ۱۱۳
#حکومت_علوی
| تلگرام | ایتا | روبیکا | اینستاگرام |
هدایت شده از بُت شناسی
غلو در حق اشخاص و قیاس آنها با امیرالمومنین علیه السلام شرک است!
کاش جناب سازور متوجه بودند که لایقاس بنا احد شامل همه می شود. متاسفانه غلو در حق اشخاص باعث شده که مقام معصومین علیهم السلام را مانند انسانهای عادی ببینیم! امیرالمومنین علیه السلام را با چه کسی می توان قیاس کرد؟
🔸عن الفضيل بن يسار عن أبي جعفر ع قال: «إن الله عز و جل نصب عليا علیه السلام علما بينه و بين خلقه فمن عرفه كان مؤمنا و من أنكره كان كافرا و من جهله كان ضالا و من نصب معه شيئا كان مشركا و من جاء بولايته دخل الجنة».
▪️از امام باقر عليه السلام روایت است:
«همانا خداى عز و جل على عليه السلام را نشانه اى ميان خود و بندگان گذاشته؛ پس هر كه او را شناسد مؤمن است، و هر كه انكارش كند كافر است، و هر كه او را نشناسد گمراه است، و هر كه ديگرى را همراه او قرار دهد مشرك است..»
🔻اگر اهل بصیرت هستید، حداقل به سخنان رهبری گوش دهید:
مخالفت رهبری در مورد قیاس ایشان با غلامان اهل بیت علیهم السلام
کاش آقای سازور احتیاط را چاشنی سخنان خود می کردند!
#غلو_سیاسی #لایقاس
@BotShenasi
هدایت شده از بُت شناسی
🗯 عزل بخاطر صدایِ بلند
🔻محدث نوری قدس الله سره نقل میکند:
روایت شده امیرالمؤمنین علیه السلام، أبوالأسود دؤلی را به عنوان قاضی منصوب کردند؛ و پس از مدّتی، او را عَزل نمود. أبوالأسود نزد امام آمد و عرض کرد: به چه دلیل مرا عَزل نمودید؟ من نه خیانتی کرده ام و نه دست به جنایتی آلودهام! حضرت فرمودند: دریافتم {که به هنگام سخن گفتن در دادگاه}، صدایت را از صدایِ مراجعه کننده، بلندتر میکنی!
📚 مستدرک الوسائل ج۱۷، ص۳۵۹
#حکومت_علوی
@BotShenasi
هدایت شده از دفتر آیت الله العظمی مظاهری
#اخلاق در آینۀ احکام
#تهذیب_نفس
یكى از واجبات در اسلام كه ترك آن موجب خسران دنیا و آخرت است، تهذیب نفس است؛ و از نظر قرآن شریف، باید انسان با صفات رذیله نظیر كبر و عجب و بخل و حرص و طمع و مانند اینها مبارزه كند، و از نظر قرآن كریم و روایات اهلبیت«ع» و از نظر علماء علم اخلاق، از اوجب واجبات است، و از آیات فراوانى استفاده مىشود كه طهارت و پاكى دل، سرچشمۀ همۀ فضیلتهاست، و ناپاكى آن، سرچشمۀ همۀ رذالتهاست.
مسأله 1:
🔸 اگر كسى با مبارزه نتوانست صفت رذیله یا صفات رذیله را ریشهكن كند، همین مقدار كه آن را كنترل نماید و مانع طغیان آن شود، كفایت مىكند.
مسأله 2:
🔸 صفت #حسادت كه رذیلۀ مهمّى است، گرچه معصیت است، ولى پروردگار عالم تا بر طبق آن عملى انجام نگیرد، مؤاخذه نمىكند، بنابراین در خصوص حسد نه سایر رذائل، معصیت و حرمت مربوط به اعمالى است كه از آن سرچشمه مىگیرد، و تا عملى بر طبق آن انجام نگیرد، بخشیده شده است و ضرر به عدالت هم نمىزند، و همچنین است سوء ظنّ به دیگران اگر صرف خطور در دل باشد و استقرار نداشته باشد، و نظیر خطور گناه كه همین حكم را دارد.
#رساله_توضیح_المسائل
آیتالله العظمی مظاهری
🆔 @almazaheri
هدایت شده از دفتر آیت الله العظمی مظاهری
✳️ پیامبر اکرم«صلیاللهعلیهوآله» فرمودند:
سه گناه است که کیفرشان در همین دنیا میرسد و به آخرت نمیافتد؛ آزردن پدر و مادر، ظلم و تجاوز به حقّ مردم و ناسپاسی نسبت به خوبیهای دیگران.
📘 الأمالی(للمفید)، صفحۀ 237.
#روایات
🆔 @almazaheri